- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.101
dimi bayramda bi taraftan strese sokuyor insanı ki benimki gününde gelirse 1. ya da 2. günü gelmesi lazım... bu kadar ters bir güne denk getirmeyi başarmışız diyecek bişi bulamıyorumevet ama bayram gelecek herkeste bizimle beraber rezil olacak bu hafta içi olsa ne güzel olurdu.artık cumartesiye bile razıyım.ne bayram kutlayabileceğiz ne bebek sevebileceğiz evde kös kös kalacağız böyle giderse.ayın 21inde 3300dü.günde 30 gram alıyor olsa cumartesiye 3750olacak hayır doğumda zorlaşacak.bakalım çarşambaya kadar doğmazsa muayenemiz var tekrar.dr ne dicek çatı muayenesi de yapmadı hiç.hadi ya bosuna bekliyorsam.zaten bebek hareketleride azaldı resmen tek tek sayıyorum artık.bazen uzun süre durunca çikolata falan yiyorum.korkuyorum çocuk sıkışır diye.sağ salim alsaydık kucağımıza kızlarımızı.rüyalarımda karışıyor sürekli nişan gelecek gibi suyum gelecek gibi sancım olacak gibi tetikteyim.
benim kontrol de salı günü. eşim doktor ne derse o diyor. bakalım ne diyecek. akşam hafif bir sancı vardı ben de, sevindim. yattım kalktım sancının eseri yokikimizin hali komik walla.
sevdalinka arkadaşımın nasıl gidiyor acaba gebelik. yeni bir gelişme var mı onun tarafında? onun bebişi de tombikti sanırım.
hakkımızda hayırlısı.
kızlar faceye yazdım burayada yazayımm..doktorum normal doğuramazsın dedi bana malum çatım problemli.ya bu cuma ya diğer cuma sezeryanla alalım dedi.kafam çok karışık ne kadar durarsa o kadar iyi düşüncesindeyim ama bayramda herhangi bir sorun olursa doktorum yok malesefff.bu arada oğluşum 2.750 gr olmuş şükürler olsun
Canim yarin kontrolün varmis, sendende güzel haberler bekliyoruz insaallah.Canım benim kontrolüm de salı günü. Benim oğlan geçen salı günü 37+1 de 3650 gramdı yanılma palı vardır muhakkak ama doktor dışarıdanda baktığında baya iri diyor. Bu hafta ne durumda bilemiyorum bir haftada 350-450 gram gram arası aldı son zamanlar o nedenle şimdi 4 kiloyu bulmuştur diye düşünüyorum. Önemli olan sağlıklı olması ama hep 3500 falan olur rahat rahat doğururum diye düşünmüştüm ama 4 kiloyu geçerse belki alakası yok ama minyon tipliyim diye korkarım gibime geliyor. Doktorum da henüz çatı kontrolu falan yapmadı hiç yapacak gibi de durmuyor sormak da benim işime gelmiyor açıkçası nasılsa doğum zamanı bakarlar diye. Sat'a göre doğum 14 Kasım 2 haftamız kaldı. Nişan, su, şiddetli bir sancım da yok şimdilik. Bakalım ne zaman doğacak oğluşum heyecanla bekliyorum. Yarın doktordan sonra gelişmelerden haber veririm. Herkese güzel günler..
Kubicim bence de eşinle konuş canım senin dile getiremediklerini o söylesin ailesine. Açıkçası ben bırak kayınpederi kendi babamın yanında bile arkamı dönüp emziremem. Annemin, kız kardeşimin yanında bile zor alışırım diye düşünüyorum. Abartıyor muyum bilmiyorum ama biz böyle yetişmişiz kardeşimle bile birbirimizin göğsünü görmüşlüğümüz yoktur şimdiye kadar. Hem cümbür cemaat aynı odada durmak bebek için de iyi olmaz gibime geliyor televizyon sesi bebeği rahatsız edebilir ayrıca daha fazla insanın nefes alıp veriyor olması odanın daha çabuk havasız kalmasına neden olur kış günü havalandırması da zor. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.
mrb arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.çok zorlu çok dikişli normal doğmdan sonra küçük meleğime kavuştum.emir oğlum hoş geldin.doğum hikayemi kendimi ii hissttiğimde anlatacam.ama ikinci bi bebeğim olursa normal düşünüyrm kesinkikle. hepinizi allah yavrularınıza kavuştursn kolay doğm nasip etsn.
adogum hikayeni en kisa zamanda bekliyoruz insaallah,ne olursa olsun normal dogum gibi yok bencede,bende yasadigim icin bir problem olmadiktan sonra normal dogumu tavsiye ederim gercekten.
kılzarrr günaydın cumartesi 37+3 düm iki ayrı doktora gittim biri kızımın kilosunu 3,600 dedi diğer doktor 3800-4000 arası dedi çatı muanesi oldum 4000 diyen doğurammsın dedi bebeğin omuzları çok geniş dedi diğeride kesin bişey sölemedi ikilemde kaldımm artık sancım gelsede doğursammm karnım aşağı falan inmediii allahımmm ne olurr sancımm gelsindee doğuruyummmm lütfennnnnnn kızımm iridime kızlarr boyuda 49,50 muşş sağlıklı gelsinn inşallahhh tüm herkesinki
selam annecikler herkese iyi temennileri için teşekkür ederim
çok şükür bebeğimi 27sinde kucağıma aldım çok çok zor oldu ama artık evimizdeyiz 26sında suyum geldi herhalde diye acile gittim suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş kanlı bir şekilde değildi o gece doktorum yatış verdi gece boyu bebeğim ve ben kontrol altında tutuldum normal şartlarda bugün spinal sezeryan olacaktım ve gece 12den itibaren hiç bişey yeme içme dediklerinde mutlu oldum yarın sezeryenle doğumumu gerçekleştiricem herhalde diye 2,5 cm açılmam olmuş ve bunu bana söylemediler sadece hastane çantanda burda olsun ne olur ne olmaz dediler sabah doktorum geldi muayene etti ve açılman olduğu için normal doğum deneyeceğiz risk görünmüyor dedi bunu duyar duymaz ağlamaya başladım ben istemiyorum sezeryan yapın bana diye yapamam bebeğin kalp atışlarında bir sorun olmadığı sürece olmaz dedi epidural normal doğum deneyelim dedi kabul ettim açılmam artınca epidural yaptılar fakat epidural olduğum halde aşırı sancı çektim öğlen bebeğin suyunu patlattğı anda sancım başladı akşam 7ye kadar bekletti açılmam olsun diye 7,5 cm açılmış fakat bebek gelemediği ve genital bölgemde ödem oluşmaya başladığından dolayı sezeryana aldılar tabi doktora yalvarmalarım ağlamalarım cabası tamamen uyutuldum uyandığımda sersem gibi kimseyi göremez halde salak gibiydim ilk sorduğum bebeğim nerede oldu herşey bitmişti artık benimleydi 19,25te doğdu
gece çocuk doktoru geldi kontrol etti ilk sorduğum kaç parmağı var sorusuydu sabaha kadar kaldırılmadım bebeğim kollarımda uyudum ama tam tadını alamadım emzirmeye çalıştık fakat süt yetersiz ve bebek alamdığı için zorlandık hala zorlanıyoruz ama yola devam :) sabah ayağa kalktığımda ilk hareketim bebeğimin yüzüne bakmak oldu 3500dü bebeğimin kilosu çok şükür çok çok iyiyiz
sütün yetersizliğinden dolayı birazcık kilo kaybımız olmuş dün gece buna bağlı olarak birazcık ateşlendik doktorumuz mama takviyesi verdi şimdi iyiyiz
sonda muhabbeti olmuş sonda takılırken sinek ısırığı gibi bir acı hissediyorsunuz çıkarılırkende öyle hissediyorsunuz abartıldığı kadar acı hissi yok
hastane çantasının içine bol miktarda yanları yapışkanlı hasta bezi koyu ben çok kullandım 5 tane koymuştum yetersiz geldi ve 5 tane iç çamaşır koyun normal doğumda zorlandığım için ödem oluştu çamaşır ihtiyacım oldu
doğum hikayem böyle oldu
mrb cnm benim kanamam durmadı ve rahim param parca oldu.iki saat canlı uyuşturmadan dikip durdular.diktikleri yerlerden ip iğne geçtikçe açılmalar kanamalar durmadışu an çok kötü durumdaym.1 de bebek doğdu cumhuriyet bayramımızda.ben 4 te çıktım odadan.gözüm çok korktu.kıvrana kıvrana uyuşturmadan.
mrb cnm benim kanamam durmadı ve rahim param parca oldu.iki saat canlı uyuşturmadan dikip durdular.diktikleri yerlerden ip iğne geçtikçe açılmalar kanamalar durmadışu an çok kötü durumdaym.1 de bebek doğdu cumhuriyet bayramımızda.ben 4 te çıktım odadan.gözüm çok korktu.kıvrana kıvrana uyuşturmadan.
dimi bayramda bi taraftan strese sokuyor insanı ki benimki gününde gelirse 1. ya da 2. günü gelmesi lazım... bu kadar ters bir güne denk getirmeyi başarmışız diyecek bişi bulamıyorumdoğumda sadece annem olucak yanımda derken bütün sülaleyi toplamakta var işin ucunda :18: gece uykuları benim içinde çekilmez oldu artık. uykuyu geçtik uyanıkken bile tedirginim sürekli tuvalette alıyorum soluğu en ufak bi ıslaklıkta, nişan kontrolü yapıyorum ama yok bu kadar paranoyaklık gaz sancısını bile doğum sancısı olarak algılamama neden oluyor uff Allahın izniyle kurtulsaydık bi. itiraf ediyorum yavaştan yavaştan imrenmeye başladım doğum yapıp kuzularına kavuşan annelere. Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemekten başka yapcak bişi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?