2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
dimi bayramda bi taraftan strese sokuyor insanı ki benimki gününde gelirse 1. ya da 2. günü gelmesi lazım... bu kadar ters bir güne denk getirmeyi başarmışız diyecek bişi bulamıyorum doğumda sadece annem olucak yanımda derken bütün sülaleyi toplamakta var işin ucunda :18: gece uykuları benim içinde çekilmez oldu artık. uykuyu geçtik uyanıkken bile tedirginim sürekli tuvalette alıyorum soluğu en ufak bi ıslaklıkta, nişan kontrolü yapıyorum ama yok bu kadar paranoyaklık gaz sancısını bile doğum sancısı olarak algılamama neden oluyor uff Allahın izniyle kurtulsaydık bi. itiraf ediyorum yavaştan yavaştan imrenmeye başladım doğum yapıp kuzularına kavuşan annelere. Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemekten başka yapcak bişi yok...

Canım benim kontrolüm de salı günü. Benim oğlan geçen salı günü 37+1 de 3650 gramdı yanılma palı vardır muhakkak ama doktor dışarıdanda baktığında baya iri diyor. Bu hafta ne durumda bilemiyorum bir haftada 350-450 gram gram arası aldı son zamanlar o nedenle şimdi 4 kiloyu bulmuştur diye düşünüyorum. Önemli olan sağlıklı olması ama hep 3500 falan olur rahat rahat doğururum diye düşünmüştüm ama 4 kiloyu geçerse belki alakası yok ama minyon tipliyim diye korkarım gibime geliyor. Doktorum da henüz çatı kontrolu falan yapmadı hiç yapacak gibi de durmuyor sormak da benim işime gelmiyor açıkçası nasılsa doğum zamanı bakarlar diye. Sat'a göre doğum 14 Kasım 2 haftamız kaldı. Nişan, su, şiddetli bir sancım da yok şimdilik. Bakalım ne zaman doğacak oğluşum heyecanla bekliyorum. Yarın doktordan sonra gelişmelerden haber veririm. Herkese güzel günler..

Son düzenleme:
biz geldik uzun süredir gelemedik yazmıştım en son agrılarım falan annem geldi bide yazamadım sizlere
bugün doktora gittik ve yie agrılarım olunca çatı yaptı(3. kez oldu artık)
ama bizim kız kesin kararlı kafayı yaklaştırmıyo kesin sezeryan
onun dısında hersey yolunda....

edayhan-kahvekolik-tugbaöz bebişleriniz hayırlı olsun saglıkla büyütün.....

yarın nüfus patlamamız var iyi haberler bekliyoruz 1 kasım anneleri buraya yazmayı unutmayın lütfen
hepinize saglıklı dogumlar...

HELENN...
bende spinal sezeryan olucam bizim sat kardeslerin dogum seklide aynı olucak kısmetse
dogumdan sonra nasıl oldugunu yaz olur mu spinalden memnun kaldın mı onuda yaz öpüyoruz ikinizide
Çağan'ı saglıkla kucagına alırsın insallah....

Kubicim bence de eşinle konuş canım senin dile getiremediklerini o söylesin ailesine. Açıkçası ben bırak kayınpederi kendi babamın yanında bile arkamı dönüp emziremem. Annemin, kız kardeşimin yanında bile zor alışırım diye düşünüyorum. Abartıyor muyum bilmiyorum ama biz böyle yetişmişiz kardeşimle bile birbirimizin göğsünü görmüşlüğümüz yoktur şimdiye kadar. Hem cümbür cemaat aynı odada durmak bebek için de iyi olmaz gibime geliyor televizyon sesi bebeği rahatsız edebilir ayrıca daha fazla insanın nefes alıp veriyor olması odanın daha çabuk havasız kalmasına neden olur kış günü havalandırması da zor. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.

Herkese selamlar,

2 gündür giremiyordum doğum yapanları tebrik ederim gözleri aydın...Veeee yarın doğum yapacaklarada hayırlı doğumlar diliyorum Allah ağrısı az sütü bol bir zaman dilimi nasip etsin hepinize inşallah.Sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi...

Hafta sonu eşimin kuzeni evlendi...Kınaydı düğündü derken bitti Allaha şükür...İnanamayacaksınız ama göbek bile attım...Herkese dert oldu tabi buralarda doğurcaksın otur falan diyorlar..Ama benim kızım inatçı bıraksam dönmeyecek ve doğmayacak allaha şükür çok bir şikayetim yok ama bacak arası kemiklerim ağrıyor sadece...Belki dedim biraz fazla hareket edersem döner bellimi olur..Ben oynadıkça o kıpırdandı durdu...Perşembe günü dönmediyse hala sezeryanımız var bizimde dua edin de hakkımızda hayırlısı olsun...Hepinizi öpüyorum yarın güzel haberler bekliyoruz...

canım bennde normal yapayanlardanım kızım kafayı asagı indiremiyo sokamadı kanala..
ne kaddar uzun kalırsa o kadar iyi diyorlar bayramda büyük risk
ben rahatım o konuda bayramda doktorum burada herhangi bir durumda yanındayım dedi rahatladım eger durursa 39+2 de alıcak 11.11.11 oluyor
senin içinde hangisi hayırlıysa o olsun....

mrb arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.çok zorlu çok dikişli normal doğmdan sonra küçük meleğime kavuştum.emir oğlum hoş geldin.doğum hikayemi kendimi ii hissttiğimde anlatacam.ama ikinci bi bebeğim olursa normal düşünüyrm kesinkikle. hepinizi allah yavrularınıza kavuştursn kolay doğm nasip etsn.

Canim yarin kontrolün varmis, sendende güzel haberler bekliyoruz insaallah.

Ewet canim bende söylediklerine katiliyorum,emzirirken insan kendini rahat hissetmeli,vede bebisin yattigi odada fazla nefes iyi degil birde tv yazik o bebise.

mrb arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.çok zorlu çok dikişli normal doğmdan sonra küçük meleğime kavuştum.emir oğlum hoş geldin.doğum hikayemi kendimi ii hissttiğimde anlatacam.ama ikinci bi bebeğim olursa normal düşünüyrm kesinkikle. hepinizi allah yavrularınıza kavuştursn kolay doğm nasip etsn.

Dogum hikayeni en kisa zamanda bekliyoruz insaallah,ne olursa olsun normal dogum gibi yok bencede,bende yasadigim icin bir problem olmadiktan sonra normal dogumu tavsiye ederim gercekten.

Son düzenleme:
adogum hikayeni en kisa zamanda bekliyoruz insaallah,ne olursa olsun normal dogum gibi yok bencede,bende yasadigim icin bir problem olmadiktan sonra normal dogumu tavsiye ederim gercekten.

mrb cnm benim kanamam durmadı ve rahim param parca oldu.iki saat canlı uyuşturmadan dikip durdular.diktikleri yerlerden ip iğne geçtikçe açılmalar kanamalar durmadışu an çok kötü durumdaym.1 de bebek doğdu cumhuriyet bayramımızda.ben 4 te çıktım odadan.gözüm çok korktu.kıvrana kıvrana uyuşturmadan.

selam annecikler herkese iyi temennileri için teşekkür ederim
çok şükür bebeğimi 27sinde kucağıma aldım çok çok zor oldu ama artık evimizdeyiz 26sında suyum geldi herhalde diye acile gittim suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş kanlı bir şekilde değildi o gece doktorum yatış verdi gece boyu bebeğim ve ben kontrol altında tutuldum normal şartlarda bugün spinal sezeryan olacaktım ve gece 12den itibaren hiç bişey yeme içme dediklerinde mutlu oldum yarın sezeryenle doğumumu gerçekleştiricem herhalde diye 2,5 cm açılmam olmuş ve bunu bana söylemediler sadece hastane çantanda burda olsun ne olur ne olmaz dediler sabah doktorum geldi muayene etti ve açılman olduğu için normal doğum deneyeceğiz risk görünmüyor dedi bunu duyar duymaz ağlamaya başladım ben istemiyorum sezeryan yapın bana diye yapamam bebeğin kalp atışlarında bir sorun olmadığı sürece olmaz dedi epidural normal doğum deneyelim dedi kabul ettim açılmam artınca epidural yaptılar fakat epidural olduğum halde aşırı sancı çektim öğlen bebeğin suyunu patlattğı anda sancım başladı akşam 7ye kadar bekletti açılmam olsun diye 7,5 cm açılmış fakat bebek gelemediği ve genital bölgemde ödem oluşmaya başladığından dolayı sezeryana aldılar tabi doktora yalvarmalarım ağlamalarım cabası tamamen uyutuldum uyandığımda sersem gibi kimseyi göremez halde salak gibiydim ilk sorduğum bebeğim nerede oldu herşey bitmişti artık benimleydi 19,25te doğdu

gece çocuk doktoru geldi kontrol etti ilk sorduğum kaç parmağı var sorusuydu sabaha kadar kaldırılmadım bebeğim kollarımda uyudum ama tam tadını alamadım emzirmeye çalıştık fakat süt yetersiz ve bebek alamdığı için zorlandık hala zorlanıyoruz ama yola devam :) sabah ayağa kalktığımda ilk hareketim bebeğimin yüzüne bakmak oldu 3500dü bebeğimin kilosu çok şükür çok çok iyiyiz

sütün yetersizliğinden dolayı birazcık kilo kaybımız olmuş dün gece buna bağlı olarak birazcık ateşlendik doktorumuz mama takviyesi verdi şimdi iyiyiz

sonda muhabbeti olmuş sonda takılırken sinek ısırığı gibi bir acı hissediyorsunuz çıkarılırkende öyle hissediyorsunuz abartıldığı kadar acı hissi yok
hastane çantasının içine bol miktarda yanları yapışkanlı hasta bezi koyu ben çok kullandım 5 tane koymuştum yetersiz geldi ve 5 tane iç çamaşır koyun normal doğumda zorlandığım için ödem oluştu çamaşır ihtiyacım oldu

doğum hikayem böyle oldu

canım bende normal doğum taraftarıyım ama seni ve bebği riske atmak çokta mantıklı gelmiyor kuzun maşallah tosbik senin bu sefer alttan bayağa bi dikişin olur doktoruna güven ve çokta düşünme artık hayırlısıyla gelsin

yarın doğuracak anneler dualarımız sizinle.hayırlısıyla alın mınık tosbalarınızı kucaklarınıza.
kızlar bugun çok kötü birsey başıma geldı.ben normalde arkamdan bırı sessızce yaklaştıgında çok korkarım hamılelkten öncede böyleydi.ve çok korktugumda elim ayagım boşanır ağlama krızıne gırerım bagıra bagıra hemde.arkam dönük sandalyede oturuyordum.komsunun oğlıu essek kadar bu arada lıse 1 de arkadan gelıp hoh dıye bır bagırdı yanımda bı kaç kısı daha vardı. amaç mıllet korkacak bu hahaha gulecek.yazarken bıle hala o anı yasıyorum.kollarım cıscıvık oldu sankı bı gevsedı.ben basladım hıckıra hıckıra aglamaya.hemen su fılan verdıler. aradan zaman gectı ben nasıl içimi çekere aglıyorum şoka girdim. bebegın hareketlerı de çok derınden gelıyordu. kalktık doktora gıttık.dogum yapacagım doktor değildi hastanede baskaydı yıne. ilçedeki hastaneye gıttık. neyse doktor baktı ultrasonda hersey normal çok şükür.nst de normaldi.yarın kendı doktorumla randevumuz var bakalım o ne dicek. bebegın gelısımı ıkı hafta önde çıktı yıne.suyu fazlaymıs.günde 3 lt su içiyorum doktor onla alakası yok dedı.zararı var mı acaba fazla suyun bılgınız var mı?benden haberler bu kadar

canımm gözün aydınn en önemlisi meleğini sağlıkla kucağına almakk darısı bizee allahım yardımm etsin hepimize seninki baya acılı olmuşş

ahhh canım benim, walla mesajını okuduktan sonra ben de sancılandım, içim gitti walla. Boşuna cennet anaların ayağı altında değil. doğumundan bakımına her anı çok büyük fedakarlık, kendinden vazgeçmeyi gerektiriyor. Allah yardımcın olsun inşallah. Bir an önce toparlanırsın umarım. bol bol kokla oğlunu, şifa olur o sana. bundan sonra tek derdin tasan oğlun,en tatlı tasa... gerisi vesaire, vesaire

Cok gecmis olsun canim,benim epiduralsiz,dikissiz normal dogum olmustu sadece acilma biraz zor oldugu icin zorlandim o kadar.Ama odaya ciktim uyumusum kalktiktan sonra en fazla 1-2 saat icinde dolanmaya baslamistim. O yüzden ben genelde normali tercih ediyorum vede tavsiye ediyorum.

ya şimdi seni de merak etmeye başladım ne zaman doğum yapacaksın aceba ben mi önce sen mi önce yapacan.inşallah bu hafta içi olurda.bayramda evimizde bebeğimizle oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…