- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.121
aynı duyguları paylaşıyoruz seninle bu gece nasıl geçecek bilmiyorum 9 ayımızın hatta 1 yılımızın hasreti bitecek kime benzicek nasıl olacak sağlıklı mı olacak güzel mi olacak çirkin mi olacak çirkef mi olacak kafam karmakarışık tek isteğim sağsalim kucağımda görmek artık. şafağımız doğan güneş:)Hepimiz birbirimizedua edelim...
Kızlar iyi akşamlar hepinize, söz verdiğim gibi doğum hikayemi yazmayı tamamladım ve "2011 Kasım Annelerinin Doğum Hikayeleri" topiğine ekledim
Uzun olacağını tahmin ediyordum ama hakkaten bu biraz fazla oldu galiba, ben de 4 bölüme ayırmak zorunda kaldım
Hakkaten okuyabilecek misiniz merak ediyorum, okumayı tamamlayanı alnından öpücem heee
Bu arada tekrar belirtmek isterim ki sonlara doğru giderek zorlaşan bir doğum yaşadım ama bu kimsenin gözünü korkutmasın lütfen
Herkesin doğumu kendine özeldir hatta aynı kişinin farklı doğumları bile kendi içinde farklılıklar içerir
Benim hikayem bu şekilde ilerledi ve ben her şeye rağmen hiçbir anından pişmanlık duymuyorum, rahatlığını sonrasında yaşadım normal doğumun
Hepinize kolay doğumlar diliyorum tekrardan
selam annecikler herkese iyi temennileri için teşekkür ederim
çok şükür bebeğimi 27sinde kucağıma aldım çok çok zor oldu ama artık evimizdeyiz 26sında suyum geldi herhalde diye acile gittim suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş kanlı bir şekilde değildi o gece doktorum yatış verdi gece boyu bebeğim ve ben kontrol altında tutuldum normal şartlarda bugün spinal sezeryan olacaktım ve gece 12den itibaren hiç bişey yeme içme dediklerinde mutlu oldum yarın sezeryenle doğumumu gerçekleştiricem herhalde diye 2,5 cm açılmam olmuş ve bunu bana söylemediler sadece hastane çantanda burda olsun ne olur ne olmaz dediler sabah doktorum geldi muayene etti ve açılman olduğu için normal doğum deneyeceğiz risk görünmüyor dedi bunu duyar duymaz ağlamaya başladım ben istemiyorum sezeryan yapın bana diye yapamam bebeğin kalp atışlarında bir sorun olmadığı sürece olmaz dedi epidural normal doğum deneyelim dedi kabul ettim açılmam artınca epidural yaptılar fakat epidural olduğum halde aşırı sancı çektim öğlen bebeğin suyunu patlattğı anda sancım başladı akşam 7ye kadar bekletti açılmam olsun diye 7,5 cm açılmış fakat bebek gelemediği ve genital bölgemde ödem oluşmaya başladığından dolayı sezeryana aldılar tabi doktora yalvarmalarım ağlamalarım cabası tamamen uyutuldum uyandığımda sersem gibi kimseyi göremez halde salak gibiydim ilk sorduğum bebeğim nerede oldu herşey bitmişti artık benimleydi 19,25te doğdu
gece çocuk doktoru geldi kontrol etti ilk sorduğum kaç parmağı var sorusuydu sabaha kadar kaldırılmadım bebeğim kollarımda uyudum ama tam tadını alamadım emzirmeye çalıştık fakat süt yetersiz ve bebek alamdığı için zorlandık hala zorlanıyoruz ama yola devam :) sabah ayağa kalktığımda ilk hareketim bebeğimin yüzüne bakmak oldu 3500dü bebeğimin kilosu çok şükür çok çok iyiyiz
sütün yetersizliğinden dolayı birazcık kilo kaybımız olmuş dün gece buna bağlı olarak birazcık ateşlendik doktorumuz mama takviyesi verdi şimdi iyiyiz
sonda muhabbeti olmuş sonda takılırken sinek ısırığı gibi bir acı hissediyorsunuz çıkarılırkende öyle hissediyorsunuz abartıldığı kadar acı hissi yok
hastane çantasının içine bol miktarda yanları yapışkanlı hasta bezi koyu ben çok kullandım 5 tane koymuştum yetersiz geldi ve 5 tane iç çamaşır koyun normal doğumda zorlandığım için ödem oluştu çamaşır ihtiyacım oldu
doğum hikayem böyle oldu
kızlarrrr
ay özledim sizi :)
ama benim minik pek bi cevval çıktı çok yoruo beni
bi yandan amcam kalp krizi geçirdi annem 100 e bölündü çok üzülüorum (amcam annemlerde kalıyor)
çok üzülüorum ona
lohusa olayı deseniz tavan ota boka ağlar oldum
yarın doğum yapacak arkadaşlarım
Allah yardımcınız olsun sağ salim sağlıkla atlatın inşallah
öpüorum sizleri ve melekleri
Amcana çok üzüldüm geçmiş olsun bi daha olmasın dilerim.
Ayrıca sanki gebeyken ota boka ağlamıyordun da şimdi mi ağlıyon. Ben eşimi uyarıyorum bak ağlarım tutamam haberin ola diye. Tamam aman sakın ağlama valla bişey var sanır annenler rezil olurum diyor.
kız Crafty Nil hanımın uykuları nasıl? Kaç tane şarjör (bez) değiştiriyon günde? v.s. v.s. Dökül bakalım Nil hanım uyuyor anlaşılan.
kızlar şimdi çantalarımı kontrol ediyodumda hastane çantasına biberon koymamışım ben koysammıki biberonu kullandırırlarmıki ilk doğduğunda
bezi hiç saymadım desem :)
ama sağlam kakalarımız 2 gündür var(malum anca emiyor sıpa) değiştiriorum yenisini takıorum pırttttt
geçen annemin eline kaka yaptı pis :)
uyku desen dengesiz
dün akşam 6 dan gece 1 e kadar gram uyumadı hep mememde durmak istedi
bugün daha ii şükür
aman günü gününe uymuo ki sıpamın :)
sedus çarşambada doğurmazssan çatı muayenesi ol en iyisi kızlar tetikliyo diyo ya belki sendede işe yarar olmadı başka yollar dene
kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadımçok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah
Kızlar bugün ben doğum öncesi ikinci raporum için hastanedeydim. Bebiş hala popo üstü malesefSağlığımız iyi ama çok şükür. Kendi doktorum da çarşamba günü karar verecek doğum tarihine. Dayanabileceğimize karar verirse bayramdan sonra. Yok, bu kız beklemez derse de 4-5 kasımda olacak gibi doğum. Hakkımızda hayırlısı artık.
bayanlar ben qeldimm kontrolm wardı buqn qittik tospamı qördk başını dayamış iyice aşaqıya doktorum suyuma baktıı sorun yok dedi açılmama baktı net bişi söylemedi neden bilmem ama açılmam enson 1cmdi sanırım qene olmuş ama nekadr olduqunu söylemedi sadece fazla yok dedi artık sancı bekliyoruz dedi başladıqında sancıların hemn çık qel dedi nasıl anlıcam dedim seni baqırtıcak kadar olunca qel dediyada rahatsız edicek kadar aqrın olduqunda qelrsin dedi bizden bukadarrr tospamla qayet iyiyz kontrolü olan dier arkadaşlar sizin nasıl qeçti kontrolünz
kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadımçok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?