2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

saatler geçmiyorrrrr...:)

bayanlar ben qeldimm kontrolm wardı buqn qittik tospamı qördk başını dayamış iyice aşaqıya doktorum suyuma baktıı sorun yok dedi açılmama baktı net bişi söylemedi neden bilmem ama açılmam enson 1cmdi sanırım qene olmuş ama nekadr olduqunu söylemedi sadece fazla yok dedi artık sancı bekliyoruz dedi başladıqında sancıların hemn çık qel dedi nasıl anlıcam dedim seni baqırtıcak kadar olunca qel dedi yada rahatsız edicek kadar aqrın olduqunda qelrsin dedi bizden bukadarrr tospamla qayet iyiyz kontrolü olan dier arkadaşlar sizin nasıl qeçti kontrolünz

Doğum hikayelerini okumak çok heycanlı. Fırsat bulup yaşadıklarınızı ayrıntılı yazdığınız için de teşekkürler.
Yarın sabah rutin kontrolümüz var doktor ne diycek merak ediyorum ben de..
Ve ayrıca yarın doğuma gidecek çoğunluğa :) hayırlı doğumlar diliyorum.

Pozitif doğum hikayelerine örnek oluşturacak kadar güzel bir doğum yapmışsın ve kaleme almışsın. keşke bana da sana yaptıkları muameleyi yapsalar yürüyebilsem yatağa bağlanmasam ama doktorum bile suyun gelmeden gelme yoksa yatağa bağlarlar normal doğurma ihtimalini ortadan kaldırırlar dedi
Tekrar hayırlı uğurlu olsun meleğin.

Paşanı kokla bizim yerimize. süt savaşında da gazan mübarek olsun.

kızlarrrr
ay özledim sizi :)
ama benim minik pek bi cevval çıktı çok yoruo beni
bi yandan amcam kalp krizi geçirdi annem 100 e bölündü çok üzülüorum (amcam annemlerde kalıyor)
çok üzülüorum ona
lohusa olayı deseniz tavan ota boka ağlar oldum
yarın doğum yapacak arkadaşlarım
Allah yardımcınız olsun sağ salim sağlıkla atlatın inşallah
öpüorum sizleri ve melekleri

Amcana çok üzüldüm geçmiş olsun bi daha olmasın dilerim.
Ayrıca sanki gebeyken ota boka ağlamıyordun da şimdi mi ağlıyon. Ben eşimi uyarıyorum bak ağlarım tutamam haberin ola diye. Tamam aman sakın ağlama valla bişey var sanır annenler rezil olurum diyor.

yoo
ben bi öküzdüm kızım
Nil doğduğunda bile ağlamadım!!!
NE zaman indi yaşlarım, tam hastaneden çıkarken bi anı defteri verdiler, o defterde nil için bişiler yazmış oradaki psikolog
Eşimle konuşup bilgiler almış ona göre yazmış
ay ben oku ağla ağla cigerim çıktı :)

kız Crafty Nil hanımın uykuları nasıl? Kaç tane şarjör (bez) değiştiriyon günde? v.s. v.s. Dökül bakalım Nil hanım uyuyor anlaşılan.

Kızlar bugün ben doğum öncesi ikinci raporum için hastanedeydim. Bebiş hala popo üstü malesef Sağlığımız iyi ama çok şükür. Kendi doktorum da çarşamba günü karar verecek doğum tarihine. Dayanabileceğimize karar verirse bayramdan sonra. Yok, bu kız beklemez derse de 4-5 kasımda olacak gibi doğum. Hakkımızda hayırlısı artık.

kızlar şimdi çantalarımı kontrol ediyodumda hastane çantasına biberon koymamışım ben koysammıki biberonu kullandırırlarmıki ilk doğduğunda

kız Crafty Nil hanımın uykuları nasıl? Kaç tane şarjör (bez) değiştiriyon günde? v.s. v.s. Dökül bakalım Nil hanım uyuyor anlaşılan.

bezi hiç saymadım desem :)
ama sağlam kakalarımız 2 gündür var(malum anca emiyor sıpa) değiştiriorum yenisini takıorum pırttttt
geçen annemin eline kaka yaptı pis :)
uyku desen dengesiz
dün akşam 6 dan gece 1 e kadar gram uyumadı hep mememde durmak istedi
bugün daha ii şükür
aman günü gününe uymuo ki sıpamın :)

kızlar şimdi çantalarımı kontrol ediyodumda hastane çantasına biberon koymamışım ben koysammıki biberonu kullandırırlarmıki ilk doğduğunda

Mutlaka koy.

alışır annesi alışır daha bi haftalık be. memelerin dumbel gibi oldular dimi. Ayvayı denedin mi acı çok mu memelerinde? Ya sormadan yazsana. Nil uyudumu sağlam 2 saat uyuyordur bi ara yaz nolur.

ayyy ağlıcam yaaa. Çarşamba kontrolüm var artık doğurmak istiyorum.

kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadım çok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah

Ayyyyyyy canim benim hayirlisi olsun insaallah.Rabbim anali babali büyütsün insaallah cok sevindim gercekten.

Canim benim hayirlisi olsun insaallah.Hakkinda hayirlisi insaallah.

Canim benim güzel haberlerle gelmissin cok sevindim artik sancilar basladimi bebis gelecek.Bizim bu hafta maalesef kontrolumuz yok,haftaya cumaya (bizim doktor izindeymis)insaallah.

anaaaaa ayyy çok sewindimmm allahmmm sıra bize qeliyoo doqm hikayeni bekliyorum kokla onu kokla ohh mis qibidr kuzumm maşallah diymde allah nazarlardan saklasın ay süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…