2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım ya tebrikler. İyice heyecanlandım ben de artık :) Allah analı babalı buyutsun, darısı bizim başımıza inşallah. Enkısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz ama,

Canim benim güzel haberlerle gelmissin cok sevindim artik sancilar basladimi bebis gelecek.Bizim bu hafta maalesef kontrolumuz yok,haftaya cumaya (bizim doktor izindeymis)insaallah.

aynen canım bizim sıpa yernde rahat kubininki hayrlısıyla qeldi baklm sırada kim war ay kubinin fazlada belrtisi yoktu sızdırıyo sızdırıyo derkenqelen harbidende suyuymuş heycan yaptım bende almak istiyorum artık bebişimi kucaqımaaa

Edayancım sen de mi doğum yaptın? Geçmişe dönük okudum ama kaçırdım sanırım. Çok tebrik ederim. Sıkıntılı olduğunu söylemişsin epidural yapılmamış mıydı sana? biran önce sağlığına kavuşup huzurlu günler geçirirsin inşallah canım,

Edayancım sen de mi doğum yaptın? Geçmişe dönük okudum ama kaçırdım sanırım. Çok tebrik ederim. Sıkıntılı olduğunu söylemişsin epidural yapılmamış mıydı sana? biran önce sağlığına kavuşup huzurlu günler geçirirsin inşallah canım,

hosgelmiş Kıvanç bey.. tebrikler canımm..

doğuranlar yok ama hamilelerde yok..

nerde topiğin 1 kasım anneleri..

son 24 saatimiz kaldı....:))

uyy sende mi 1 kasımmm.. Allah yardımcınız olsun kızlar.. dua ile..

burdayım :))))))

kızım biz senin dogumunu nasıl öğrencez... birimize özelden telini yaz bence.. adını filan.. hastanen nereydi senin..

hemoroid için zeytinyagı iyi bide sıcak su.. ama cok sıcak olması dogumu tetikler biliyosun..

masallah bebişine bu arada

bizde kontrolden geldik, 2700 olmuş sıpamız, nst mizde iyi çıktı.. 3 haftan var doğuma dedi dr umuz... hayırlısı ile gelsin hepsi inş

hayırlı olsun canım, ne güzel bi doğum olmuş maşallah, darısı normal yapmayı isteyen herkesin başına inş...

dualarımız sizlerle, hayırlı doğumlarınız olsun, bol sütünüz olsun inş...

sana da şimdiden iyi doğumlar canım, dr unla konuşmadınmı panik atakla ilgili? bişi demedimi

yarın hepimizin duaları sizlerle olacak canımm

hayırlısı ile gelsin miniklermiz inş

canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun.. bol sütlü günler

sende kurtulanlardansın ne güzel, hayırlı olsun tekrardan

geçmiş olsun cnm

Doktor daha önce normal doğum yaptığım için çatı muaynesi yapmıycam dedi. Kocamda bana hiç bakma dedi bugün

bence sen kocaya ne yap et yanaşşş :))) doğum kolaylaşsın sedusum

Aynı problem bende de var. ben hamileyken basurdan ötürü operasyon da geçirdim ama tekrarladı... Şu an öyle şiş ki anlatamam. Ben zaten sezeryan yapıcam ama normal doğuma engel mi basur?

Bi de sezeryan yapıcak olanlara çatı muayenesi yapılmıyo di mi mantıken öyle geldi ama:)

Bu arada yrn doğum yapacak tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Bizi habersiz bırakmayın, bolll şansss hepinizee

yarın doğum yapacak anne adaylarıı...

kalbimiz duamız sizinle..

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

sağlıklı bebekler bol sütlü günleriniz olsun inşallahh..

öperim sizide danalarınızıda :))))

ayyy canım benim, çok sevindim maşallah subhanallah barekallah. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı büyütsün inşallah..

2 kasımda saat 11 de epudural sezeryenle kızıma kavuşucam inş.benim içinde dua edermiisiniz.bgün belli oldu .bir garibim heyecan,mutluluk karman çormanım.

cnm geçmiş olsun diyeli iyi o korkuyla dogum başlamamış....

geçmiş olsun canım
Nil i öpüyoruzzz...

sedus çarşambada doğurmazssan çatı muayenesi ol en iyisi kızlar tetikliyo diyo ya belki sendede işe yarar olmadı başka yollar dene
tam tamına 3 kez çatı yaptı dr tık yok.....

canım Sarecik iyi günlerde kullanır insallah çok güzel olmuş...

yarın doğum yapacak arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun. İnş. sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kollarınıza. Amin..

iyi akşamlar kızlar 26. ekim marşamba günü kızım derini kollarıma aldım kusura bakmayın meme derdine düştüğümüzden dolayı giremedim buraya sütüm 3. günümün akşamı geldi anca derindeucum küçük olduğu için memeyi almakta hala zorlanıo bayağı uğraşmak zorunda kalıorum alamayınca ağlıo o ağlıo ben ağlıorum sütüm hala da yeterli değil ek mama veriyorum ve verdiğim içinde kendimi çok kötü hissediyorum ya beni emmeyi bırakırsa die 7/24 ağlar oldum sanırım lohusalık fena vurdu beni neyse ben fırsayt buldukça girmeye çalışıcam hepinizi özlemişim walla kendinize ve bebişlerinze çok iyi bakın yarın doğum yapıcak arkadaşlar allah yardımcınız olsun sağsalim alın yavrularınızı kucaklarııza

Allah analı babalı büyütsün canım,gözün aydın.Maşallah diyelim de nazar değmesin.Ne güzel kolay doğum yapmışsın.Darısı bize inşallah.

kııızzz maşaaaalllaaah maşşallah.. demek öylemiydi böylemiydi derkenn bebiiş geldi hı.. Allah analı babalı büyütsün.. böyle kolay doğumunda darısı baaşımıza inşaallaahh.. gözün aydıınn..

canım kızın kaç haftalık doğdu kilosu nasıldı bu arada sütün emdikçe gelir merak etme minik kızını öpüyorum
Virüs

bende veriorum nil e
aman üzülme sarılığı anca bu şekilde atacaklar
bugün kontrolümüz vardı ii dedi dr teyzesi
12 leri gördük ama
bol bol yiyip kaka yapacak ki sarılığını atsın
aman 2 saatte bir gerekirse uykudan kaldırıp besle

kızlar hangi marka mama verıyorsunuz? genelde aptamıl tercıh edılıyor sanırım onunda 1 numaralı olanından ıkı farklı mama cesıdı var.gecen markette öyle gördüm. çantaya alıp atim diyorum her ıhtımale karsı.hangınden alacagımı bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…