- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.141
kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadımçok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah
Canim benim güzel haberlerle gelmissin cok sevindim artik sancilar basladimi bebis gelecek.Bizim bu hafta maalesef kontrolumuz yok,haftaya cumaya (bizim doktor izindeymis)insaallah.
merhaba kızlar
bizde oğlumla cuma günü kavuştuk..
cuma günü 13,30da kontrolümüz vardı benm serklajım vardı
dikişlerim alındı ve hemen 5cm açılmam oldu doktor doğum başlıyor dedi ve yatırdı
epiduralim takıldı, doktor suyumu patlattı 5cm açılmam olmasına rağmen hiç sancım yoktu bu nedenle suni sancı verilmeye başlandı
saat 16.00da başlayan sancılar 18.00de dayanılmaz oldu epidural verildi ve biraz hafifledi
18.30da açılmam 9cm olmuş ve doğumhaneye aldılar
eşimde girdi doğuma yanımdaydı ve bana hep destek oldu
ilk ıkınmayı başaramadım yarım kaldı ikinci ıkınmada oğlum dünyaya geldi 18.45de
doktorumun desteğiyle çok kolay bi doğum yaşadım
2kişi çıktığımız eve ertesi gün 3.kişi olarak girdik
hemen sütüm geldi oğlumunda maşşallahı var çok güzel emiyor 2günde göğüslerim acımaya başladı
37+5de doğum yaptım.. oğlumun adıda eşimin isteğiyle Kıvanç oldu...
doğuranlar yok ama hamilelerde yok..
nerde topiğin 1 kasım anneleri..
son 24 saatimiz kaldı....:))
Herkese tünaydın kızlar...
Tubaa gözün aydın canım.Allahtan sağlıklı sıhhatlı mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim...
Helenn dualarım seninle ve tüm 1 kasımda doğum yapacak annelerle.Allah hayırlısıyla kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin...Herşey gönlünüzce olsun.
Trawma güzel haberlerini bekliyoruz...
Biz bekliyoruz bakalım bebeğim ne zaman gelecek.
Fatmakoca yı gören var mı nerelerde?
Kizlar kizlarrrrrr!!!
Doguran analar doguracak analar!
Hepinize selam olsun..
O kadar kisi dogurmus ki su anda herkesi sayamayacagim ama inanin hepinizi ayri ayri heyecanla takip ettim okudum bebislerinize saglik diliyorum guzellerim benim Allah nazarlardan saklasin Allah bagislasin
Luna kulunuz ise 2 haftadir evde ve esinin gozetimi altinda bilgisayar anca aksamlari evde oluyor ona da esim sadece okudugumu dusundugu icin bi sey yazamiyorum..ama ziyaretci olarak hep okuyorum.. Asagidaki hep benim yani isimsi ziyaretci
Biz de cok sukur iyiyiz arkadaslar bebisim en son gecen hafta 2800 gr di
Yarin yine kontrolumuz var hicbir sikayetim yok sadece aksamlari kizim cok kipirdak..nst de sancim 30 larda yani yok gibi bir sey
Tek sıkıntım kabiz olmamama ragmen hemoroidimin hortlamasi maalesef dehset bir sisme yasadim ve bu gidisle nasil normal dogum yapacagim bilmioyrum yarin hemen dr uma soracagim bunu... Proctolog kullaniyorum zeytinyagi da koydum pamukla ama nafile..Ck ilginc Allah dusmanima vermesin kabiz degilim ama hemoroidim zortladikusura bakmayin biraz ozel oldu ama paylasasim geldi..Artik 37 deyim acaba dr cati muayenesi yapar mi sizce?
Bu arada yarin topic imizi meshur 1 kasim nufus patlama gunu ben de cok heyecanlandi sizin adiniza..
Cani gonulden duacinizim kizlar Allah yardimcniz olsun bir avazda kurtulursunuz insallah bebislerinize kavusursunuz simdiden hepinizi tebrik ediyorum
merhaba kızlar
bizde oğlumla cuma günü kavuştuk..
cuma günü 13,30da kontrolümüz vardı benm serklajım vardı
dikişlerim alındı ve hemen 5cm açılmam oldu doktor doğum başlıyor dedi ve yatırdı
epiduralim takıldı, doktor suyumu patlattı 5cm açılmam olmasına rağmen hiç sancım yoktu bu nedenle suni sancı verilmeye başlandı
saat 16.00da başlayan sancılar 18.00de dayanılmaz oldu epidural verildi ve biraz hafifledi
18.30da açılmam 9cm olmuş ve doğumhaneye aldılar
eşimde girdi doğuma yanımdaydı ve bana hep destek oldu
ilk ıkınmayı başaramadım yarım kaldı ikinci ıkınmada oğlum dünyaya geldi 18.45de
doktorumun desteğiyle çok kolay bi doğum yaşadım
2kişi çıktığımız eve ertesi gün 3.kişi olarak girdik
hemen sütüm geldi oğlumunda maşşallahı var çok güzel emiyor 2günde göğüslerim acımaya başladı
37+5de doğum yaptım.. oğlumun adıda eşimin isteğiyle Kıvanç oldu...
Bi tanesi burda :)
Heyecan tavan durumda, geceden beri evin içinde dolaşıyorum. Kızımın odasına bakıp gülümsüyorum :) Yarın benimle olacağı fikrine (tabi inşallah, Allah nasip ederse) hala inanamıyorum.
Bugünden yatış verdi bize dr.umuz. Öğleden sonra anestezi görecekmiş. Sonra izinli çıkabiliyormuşuz. Bakalım inşallah her işimiz rast gider.
Geçmişi okuyamadım pek, bi gözattım malum hazırlıklar, yoğunluk var, son gün..
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Bol sütleri olsun, kuzularına yarasın inşallah :)
Ve tabi darısı başımıza :)
Yarın doğum yapacak kaderdaşlarıma, tüm 1 Kasım annelerine de şimdiden hayırlı, kolay doğumlar diliyorum.
Doğumdan sonra cepten girip haberdar etmeye çalışırım sizleri...
Dualarınızı eksik etmeyin siz de lütfen...
kızlar doğuranları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün.1 kasım anneleri Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.Sizlere güveniyorum.Bende dr geldim 3 kasım perşembe saat 17.30 da spinal.Zeynep im 3kg 300 gr 51 cm.
38 . hafta dolunca alacak çünkü dr 11 gün yok bende başka dr güvenemiyorum.Tek korkum 3 aydır panik atak tedavisi gördüm 1 haftadır ilaçları bıraktım.Spinal doğumda masada durabilecek miyim? Lütfen tecrübeli arkadaşlar
bana birkaç kelam yazsın.
SLM Herkese gün gelip çattı yarın 08:30 da hastanede olucaz..Vuslatımız var Heyecan doruktaa..Çağanımız gelecek..
Dünyamızı aydınlatan minik oğlumu sarıp sarmalayacağız Allahın izniyle..Tek İstediğim sağlıklı ve hayırlı evlat olması..
Ne çabuk geçti diyesim var ama dilim varmıyor..Birbirimizin bütün duygularına tanık olduk sizlerle..Hepinizi çokk öpüyoruz..
Temiz kalplerinizle ettiğiniz dualarınızdan istiyoruz gene..Güzel haberlerle gelelim inş..
hayırlı günler arkadaşlar
1 kasım analarına şimdiden sağlıkla acısız sancısız doğumlar diliyorum...
benden haberler hiçte masum değil kontrolden geldik az önce oğlum 3 kilo 100 gr.olmuş tek sevinebildiğim şey buydu suyumda ani bir artış olmuş kasılmamda çok dün gece hiç uyuyamadım sürekli bir ağrım vardı ama su veya nişan yoktu bugün kontrol var diye gece gitmedim bende doktor acil almam lazım cumaya kadar bekletemem suyun çok fazla sızma yapmaz patlar ve kordon sarkması olur dedi yarın için alacaktı sabah fakat ameliyathanede yer bulamadı evim hastaneye çok yakın azıcık sabır et ben yanındayım korkma yarın yatışını yapayım evinde dinlen çarşamba sabah ilk seni alıcam dedi anestezi testlerimi tekrarlattı bugün yarın anesteziciyle görüştürecek çarşambayada alacak bebeğimi inşallah sorunsuz olur tek duam bu oğlumu kollarıma sağlıkla almaktan başka düşüncem yok oğlum içinde dua bekliyorum sizden allaha emanet olun
mrb arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.çok zorlu çok dikişli normal doğmdan sonra küçük meleğime kavuştum.emir oğlum hoş geldin.doğum hikayemi kendimi ii hissttiğimde anlatacam.ama ikinci bi bebeğim olursa normal düşünüyrm kesinkikle. hepinizi allah yavrularınıza kavuştursn kolay doğm nasip etsn.
selam annecikler herkese iyi temennileri için teşekkür ederim
çok şükür bebeğimi 27sinde kucağıma aldım çok çok zor oldu ama artık evimizdeyiz 26sında suyum geldi herhalde diye acile gittim suyum gelmemiş ama nişanım gelmiş kanlı bir şekilde değildi o gece doktorum yatış verdi gece boyu bebeğim ve ben kontrol altında tutuldum normal şartlarda bugün spinal sezeryan olacaktım ve gece 12den itibaren hiç bişey yeme içme dediklerinde mutlu oldum yarın sezeryenle doğumumu gerçekleştiricem herhalde diye 2,5 cm açılmam olmuş ve bunu bana söylemediler sadece hastane çantanda burda olsun ne olur ne olmaz dediler sabah doktorum geldi muayene etti ve açılman olduğu için normal doğum deneyeceğiz risk görünmüyor dedi bunu duyar duymaz ağlamaya başladım ben istemiyorum sezeryan yapın bana diye yapamam bebeğin kalp atışlarında bir sorun olmadığı sürece olmaz dedi epidural normal doğum deneyelim dedi kabul ettim açılmam artınca epidural yaptılar fakat epidural olduğum halde aşırı sancı çektim öğlen bebeğin suyunu patlattğı anda sancım başladı akşam 7ye kadar bekletti açılmam olsun diye 7,5 cm açılmış fakat bebek gelemediği ve genital bölgemde ödem oluşmaya başladığından dolayı sezeryana aldılar tabi doktora yalvarmalarım ağlamalarım cabası tamamen uyutuldum uyandığımda sersem gibi kimseyi göremez halde salak gibiydim ilk sorduğum bebeğim nerede oldu herşey bitmişti artık benimleydi 19,25te doğdu
gece çocuk doktoru geldi kontrol etti ilk sorduğum kaç parmağı var sorusuydu sabaha kadar kaldırılmadım bebeğim kollarımda uyudum ama tam tadını alamadım emzirmeye çalıştık fakat süt yetersiz ve bebek alamdığı için zorlandık hala zorlanıyoruz ama yola devam :) sabah ayağa kalktığımda ilk hareketim bebeğimin yüzüne bakmak oldu 3500dü bebeğimin kilosu çok şükür çok çok iyiyiz
sütün yetersizliğinden dolayı birazcık kilo kaybımız olmuş dün gece buna bağlı olarak birazcık ateşlendik doktorumuz mama takviyesi verdi şimdi iyiyiz
sonda muhabbeti olmuş sonda takılırken sinek ısırığı gibi bir acı hissediyorsunuz çıkarılırkende öyle hissediyorsunuz abartıldığı kadar acı hissi yok
hastane çantasının içine bol miktarda yanları yapışkanlı hasta bezi koyu ben çok kullandım 5 tane koymuştum yetersiz geldi ve 5 tane iç çamaşır koyun normal doğumda zorlandığım için ödem oluştu çamaşır ihtiyacım oldu
doğum hikayem böyle oldu
kızlarrrr
ay özledim sizi :)
ama benim minik pek bi cevval çıktı çok yoruo beni
bi yandan amcam kalp krizi geçirdi annem 100 e bölündü çok üzülüorum (amcam annemlerde kalıyor)
çok üzülüorum ona
lohusa olayı deseniz tavan ota boka ağlar oldum
yarın doğum yapacak arkadaşlarım
Allah yardımcınız olsun sağ salim sağlıkla atlatın inşallah
öpüorum sizleri ve melekleri
Doktor daha önce normal doğum yaptığım için çatı muaynesi yapmıycam dedi. Kocamda bana hiç bakma dedi bugün
Kizlar kizlarrrrrr!!!
Doguran analar doguracak analar!
Hepinize selam olsun..
O kadar kisi dogurmus ki su anda herkesi sayamayacagim ama inanin hepinizi ayri ayri heyecanla takip ettim okudum bebislerinize saglik diliyorum guzellerim benim Allah nazarlardan saklasin Allah bagislasin
Luna kulunuz ise 2 haftadir evde ve esinin gozetimi altinda bilgisayar anca aksamlari evde oluyor ona da esim sadece okudugumu dusundugu icin bi sey yazamiyorum..ama ziyaretci olarak hep okuyorum.. Asagidaki hep benim yani isimsi ziyaretci
Biz de cok sukur iyiyiz arkadaslar bebisim en son gecen hafta 2800 gr di
Yarin yine kontrolumuz var hicbir sikayetim yok sadece aksamlari kizim cok kipirdak..nst de sancim 30 larda yani yok gibi bir sey
Tek sıkıntım kabiz olmamama ragmen hemoroidimin hortlamasi maalesef dehset bir sisme yasadim ve bu gidisle nasil normal dogum yapacagim bilmioyrum yarin hemen dr uma soracagim bunu... Proctolog kullaniyorum zeytinyagi da koydum pamukla ama nafile..Ck ilginc Allah dusmanima vermesin kabiz degilim ama hemoroidim zortladikusura bakmayin biraz ozel oldu ama paylasasim geldi..Artik 37 deyim acaba dr cati muayenesi yapar mi sizce?
Bu arada yarin topic imizi meshur 1 kasim nufus patlama gunu ben de cok heyecanlandi sizin adiniza..
Cani gonulden duacinizim kizlar Allah yardimcniz olsun bir avazda kurtulursunuz insallah bebislerinize kavusursunuz simdiden hepinizi tebrik ediyorum
kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadımçok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah
yarın doğuracak anneler dualarımız sizinle.hayırlısıyla alın mınık tosbalarınızı kucaklarınıza.
kızlar bugun çok kötü birsey başıma geldı.ben normalde arkamdan bırı sessızce yaklaştıgında çok korkarım hamılelkten öncede böyleydi.ve çok korktugumda elim ayagım boşanır ağlama krızıne gırerım bagıra bagıra hemde.arkam dönük sandalyede oturuyordum.komsunun oğlıu essek kadar bu arada lıse 1 de arkadan gelıp hoh dıye bır bagırdı yanımda bı kaç kısı daha vardı. amaç mıllet korkacak bu hahaha gulecek.yazarken bıle hala o anı yasıyorum.kollarım cıscıvık oldu sankı bı gevsedı.ben basladım hıckıra hıckıra aglamaya.hemen su fılan verdıler. aradan zaman gectı ben nasıl içimi çekere aglıyorum şoka girdim. bebegın hareketlerı de çok derınden gelıyordu. kalktık doktora gıttık.dogum yapacagım doktor değildi hastanede baskaydı yıne. ilçedeki hastaneye gıttık. neyse doktor baktı ultrasonda hersey normal çok şükür.nst de normaldi.yarın kendı doktorumla randevumuz var bakalım o ne dicek. bebegın gelısımı ıkı hafta önde çıktı yıne.suyu fazlaymıs.günde 3 lt su içiyorum doktor onla alakası yok dedı.zararı var mı acaba fazla suyun bılgınız var mı?benden haberler bu kadar
geçmiş olsun canımkızlarrrr
ay özledim sizi :)
ama benim minik pek bi cevval çıktı çok yoruo beni
bi yandan amcam kalp krizi geçirdi annem 100 e bölündü çok üzülüorum (amcam annemlerde kalıyor)
çok üzülüorum ona
lohusa olayı deseniz tavan ota boka ağlar oldum
yarın doğum yapacak arkadaşlarım
Allah yardımcınız olsun sağ salim sağlıkla atlatın inşallah
öpüorum sizleri ve melekleri
tam tamına 3 kez çatı yaptı dr tık yok.....sedus çarşambada doğurmazssan çatı muayenesi ol en iyisi kızlar tetikliyo diyo ya belki sendede işe yarar olmadı başka yollar dene
Eki Görüntüle 281907 Eki Görüntüle 281908 Eki Görüntüle 281909 Eki Görüntüle 281910 Eki Görüntüle 281911
kızımın odası teyzeleri...
iyi akşamlar kızlar 26. ekim marşamba günü kızım derini kollarıma aldımkusura bakmayın meme derdine düştüğümüzden dolayı giremedim buraya sütüm 3. günümün akşamı geldi anca derindeucum küçük olduğu için memeyi almakta hala zorlanıo bayağı uğraşmak zorunda kalıorum alamayınca ağlıo o ağlıo ben ağlıorum sütüm hala da yeterli değil ek mama veriyorum ve verdiğim içinde kendimi çok kötü hissediyorum ya beni emmeyi bırakırsa die 7/24 ağlar oldum sanırım lohusalık fena vurdu beni neyse ben fırsayt buldukça girmeye çalışıcam hepinizi özlemişim walla kendinize ve bebişlerinze çok iyi bakın yarın doğum yapıcak arkadaşlar allah yardımcınız olsun sağsalim alın yavrularınızı kucaklarııza
iyi akşamlar kızlar 26. ekim marşamba günü kızım derini kollarıma aldımkusura bakmayın meme derdine düştüğümüzden dolayı giremedim buraya sütüm 3. günümün akşamı geldi anca derindeucum küçük olduğu için memeyi almakta hala zorlanıo bayağı uğraşmak zorunda kalıorum alamayınca ağlıo o ağlıo ben ağlıorum sütüm hala da yeterli değil ek mama veriyorum ve verdiğim içinde kendimi çok kötü hissediyorum ya beni emmeyi bırakırsa die 7/24 ağlar oldum sanırım lohusalık fena vurdu beni neyse ben fırsayt buldukça girmeye çalışıcam hepinizi özlemişim walla kendinize ve bebişlerinze çok iyi bakın yarın doğum yapıcak arkadaşlar allah yardımcınız olsun sağsalim alın yavrularınızı kucaklarııza
bende veriorum nil e
aman üzülme sarılığı anca bu şekilde atacaklar
bugün kontrolümüz vardı ii dedi dr teyzesi
12 leri gördük ama
bol bol yiyip kaka yapacak ki sarılığını atsın
aman 2 saatte bir gerekirse uykudan kaldırıp besle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?