- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.161
14-17 gunluk gebelık belırtılerı nelerdır arkadaslar? Sadece adet gecıkmesımı ? Bulandı vb.. seyler olurmu 2 haftalık gebelıkde ?
O kadar cabuk bulanti baslamaz canim,ilk belirti genelde adet gecikmesi,gögüslerde sislik filan olur.
Merhba hanimlar,kasim anneleri erken dokulmeye basladi ama ben sona kalacagim sanirim.hala haatanedeyim(((((( artik sanci kalmadi hic ama su sinirda,hareket az,dogurtmamakta israrlilar.surekli nst takibi var,kalbe bakiolar.okadar bunaldimki gunlerdir,taburcuda etmiyolar,riskleri soleyip ama kallp atisi iyi bekleyecegiz deyip iyice geriyorlar beni.bisey olacaksa olur onceden kestirilemez falan.allah dogumunda hayirlisini versin.ozel oda vE ozel sanci odam var,ilgi iyi ama cok gerginim,dualarinizi bekliyorum.dogum ypanlara hayirli olsun
merhaba arkadaşlar bu perşembe doğuma gideceğim sezeryan olacağım korku sevinç heyecan duygu karmaşası içindeyim doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün bebeğim geçen hafta 2700 gramdı bu hafta inşallah 3000 e tamamlar öncede söylemiştim plesentada kireçlenme varmış o yüzden 2 hafta erken doğacak bebeğim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolay geçer bebeklerimizi kucağımıza sorunsuz alrız
Adetım 6 gun gecıktı. Adet sancısı gıbı hafıf agrılarım var ... Ve bazen pembemsı akıntılarım gelıyor. Bulantı goguslerımdekı agrı felan aynı adet agırsı gıbı ılıskıye gırelı 17 gun oluyor sabah bulantı tuvaletımde felan bı degısılık yok acaba bıraz acarmsın bana 2 haftalık hamılelık belırtılerını(
kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadımçok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah
bayanlarr qünaydınndünden beri bacaklarım ayak bileklerim aqrıyo yaa yürümektenmi dicem ama hep yürüyorum aqrımıyodu çıldıriciimm ..sancılanan warmı sancılanan
mrb arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.çok zorlu çok dikişli normal doğmdan sonra küçük meleğime kavuştum.emir oğlum hoş geldin.doğum hikayemi kendimi ii hissttiğimde anlatacam.ama ikinci bi bebeğim olursa normal düşünüyrm kesinkikle. hepinizi allah yavrularınıza kavuştursn kolay doğm nasip etsn.
bayanlar ben qeldimm kontrolm wardı buqn qittik tospamı qördk başını dayamış iyice aşaqıya doktorum suyuma baktıı sorun yok dedi açılmama baktı net bişi söylemedi neden bilmem ama açılmam enson 1cmdi sanırım qene olmuş ama nekadr olduqunu söylemedi sadece fazla yok dedi artık sancı bekliyoruz dedi başladıqında sancıların hemn çık qel dedi nasıl anlıcam dedim seni baqırtıcak kadar olunca qel dediyada rahatsız edicek kadar aqrın olduqunda qelrsin dedi bizden bukadarrr tospamla qayet iyiyz kontrolü olan dier arkadaşlar sizin nasıl qeçti kontrolünz
kızlar ben bu sabah 5 de doğum yaptım ve gündüz 1 de eve yolladılar çok güzel bir duygu çok tatlı arkadaşlar rabbim sizede nasip etsin şimdi nazarlanmadan yatım hiç yatmadımçok kolay doğum kızlar normal doğum yaptım daha detaylı anlatırım inşallah
2 kasımda saat 11 de epudural sezeryenle kızıma kavuşucam inş.benim içinde dua edermiisiniz.bgün belli oldu .bir garibim heyecan,mutluluk karman çormanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?