2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhba hanimlar,kasim anneleri erken dokulmeye basladi ama ben sona kalacagim sanirim.hala haatanedeyim (((((( artik sanci kalmadi hic ama su sinirda,hareket az,dogurtmamakta israrlilar.surekli nst takibi var,kalbe bakiolar.okadar bunaldimki gunlerdir,taburcuda etmiyolar,riskleri soleyip ama kallp atisi iyi bekleyecegiz deyip iyice geriyorlar beni.bisey olacaksa olur onceden kestirilemez falan.allah dogumunda hayirlisini versin.ozel oda vE ozel sanci odam var,ilgi iyi ama cok gerginim,dualarinizi bekliyorum.dogum ypanlara hayirli olsun

14-17 gunluk gebelık belırtılerı nelerdır arkadaslar? Sadece adet gecıkmesımı ? Bulandı vb.. seyler olurmu 2 haftalık gebelıkde ?

O kadar cabuk bulanti baslamaz canim,ilk belirti genelde adet gecikmesi,gögüslerde sislik filan olur.

Adetım 6 gun gecıktı. Adet sancısı gıbı hafıf agrılarım var ... Ve bazen pembemsı akıntılarım gelıyor. Bulantı goguslerımdekı agrı felan aynı adet agırsı gıbı ılıskıye gırelı 17 gun oluyor sabah bulantı tuvaletımde felan bı degısılık yok acaba bıraz acarmsın bana 2 haftalık hamılelık belırtılerını (

canım allah sabır versin sana beklemek zor oluyordur ama inan sonundaki o güzel şey için beklemeye değer :) minicik bebeğini kucağına aldığında bu beklemeler silinip gider,

merhaba arkadaşlar bu perşembe doğuma gideceğim sezeryan olacağım korku sevinç heyecan duygu karmaşası içindeyim doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün bebeğim geçen hafta 2700 gramdı bu hafta inşallah 3000 e tamamlar öncede söylemiştim plesentada kireçlenme varmış o yüzden 2 hafta erken doğacak bebeğim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolay geçer bebeklerimizi kucağımıza sorunsuz alrız

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Tatlım. Benim de yarın belli olacak sezaryen günü. Bayramdan önce alalım derse ben de cuma günü olurum herhalde. İki hafta önce yani benim de. Kilosu iyi maşallah. Benimki de 3000 olmuştur sanırım, bir hafta önce 2900 gr.dı. Her doktor farklı ölçüyor ama doğduktan sonra daha iyi kilo alır o iki haftada alacağından dedi benim doktorum. Öyle ikna oldum. Allah hayırlısını versin, sağ salim kucağımızda görelim inşallah. Asıl mücadele çıktıklarında başlayacak çünkü

canım 17 qünlk qebelk belli olmaz hemen belirtide sadece adet qeckmesi olur adet tarihini 1 hafta qeçtkten sonra test yap kesin sonuç alırsın bulantılar hemen ertesi qün başlamaz 1buçk 2 ayda başlar

bayanlarr qünaydınn dünden beri bacaklarım ayak bileklerim aqrıyo yaa yürümektenmi dicem ama hep yürüyorum aqrımıyodu çıldıriciimm ..sancılanan warmı sancılanan

amanın burda kimseler kalmadı daha yazan olmamış şu saat olmuş da geçen gece yazmıştım dr kontrolü var diye dün gittik oğlum 3200 gr 49 cm 11 kasım diyor başka da birşey demiyor dr. Napalım bekliycez artık oğluşum da beklerse bayramın ilk günü doğurmaktan çok korkuyorum diğer günler hiç problem değil ama o gün et olayı var o iş bir hallolsa ondan sonra ne olursa olsun. Bu arada bugün doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum.

herkes doğuruyo mu ne? kimseler yok topikte
Bugün sezeryanı olan anneler hepinizi tebrik ediyorum oh ne güzel melekleriniz kucağınızdadır şimdi
İnşallah ben de cuma günü saat 4 te kavuşuyorum kızıma
Spinal olacak doğumum bi arkadaşımla konuştum anlattıklarından tedirgin oldum inşallah ben yan etkilerin çok fazla yaşamam
1 kasım anneleri tecrübelrinizi yazın merak ediyoruz sizi, inşallah sütünüz de hemen gelir, herkese kolay doğumlar dilitorum

aaaa çok sevindim kubicim senin adına Rabbim analı babalı hayırlı evlat eylesin inş.darısı bekleyenlere
ne güzel doğumun kolay geçmiş eeeeee senin gibi iyi ve sabırlı bi insana RAbbim etmiş inş.bizlerde kolay ve çabuk atlatırız kafama takılan neden öğlen hemen çıkardılar genelde bir gece yatırıyolar
tekrardan hayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüt kuzunu inş.

selamun aleykum annelerımız dourmaya baslamıs cok heycanlı olsa gerek bızde kasımın sonlarına beklıyoruz allahın ıznıyle ben de ıyıce sabırsızlastım ama ne ıle karsılasıcamı bılmıyorum allah yardımız olsun

bayanlarr qünaydınn dünden beri bacaklarım ayak bileklerim aqrıyo yaa yürümektenmi dicem ama hep yürüyorum aqrımıyodu çıldıriciimm ..sancılanan warmı sancılanan

günaydın cnm aynen benim bacaklardada aşırı ağrı ve kasılma var ayak bileklerim kaçgündür sürekli şiş dizlere doğru çıkıyo
sancım arada oluyo ama hafif adat sancısı gibi 34haftalıkekn doktor sancıların başlamış heran olabilir dediğinde çok korkmuştum ozamanlar çoktu sancım o korkuyla bişeycim kalamadıhayırlısı bakalım tek tek arakadaşlardan güzel haberler geliyo darısı bizlere

slm kızlar spinal ve epidural hakkındaki fikirleriniz nasıl?? avantajları-dezavantajları ???doğumuma az kaldı ve ben nasıl doğuracağımı bilmiyorum bebişim normal doğum pozisyonunu almış ama belden omiriliğe iğne yapılması çok ürkütücü ve sonrasında ağrıları olur mu??

Allah en kısa sürede acil şifalar vesin bir an önce toparla kendini canım bebeğin hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.

Son düzenleme:

Bağırtacak kadar olunca gel demiş ya doktorun sesle güldüm valla Ağlancak halimize gülüyoruz Allah hayırlısı ile çok can yakmadan bebişini kucağına almayı nasib etsin canım benimde bugün zannediyordum kontrolü yarınmış günler şaştı :44:

Oh maşallah Allah nazarlardan korusun bizede nasib etsin bu kadar rahat doğumu eeee bu hareketliliğe hizmete kolay olsun artık dime. Allah hayırlı uzun ömürler versin canım meleğine darısı başımıza ilk kasım bebişi geldi sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…