- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.181
Merhba hanimlar,kasim anneleri erken dokulmeye basladi ama ben sona kalacagim sanirim.hala haatanedeyim(((((( artik sanci kalmadi hic ama su sinirda,hareket az,dogurtmamakta israrlilar.surekli nst takibi var,kalbe bakiolar.okadar bunaldimki gunlerdir,taburcuda etmiyolar,riskleri soleyip ama kallp atisi iyi bekleyecegiz deyip iyice geriyorlar beni.bisey olacaksa olur onceden kestirilemez falan.allah dogumunda hayirlisini versin.ozel oda vE ozel sanci odam var,ilgi iyi ama cok gerginim,dualarinizi bekliyorum.dogum ypanlara hayirli olsun
Kızlar bugün ben doğum öncesi ikinci raporum için hastanedeydim. Bebiş hala popo üstü malesefSağlığımız iyi ama çok şükür. Kendi doktorum da çarşamba günü karar verecek doğum tarihine. Dayanabileceğimize karar verirse bayramdan sonra. Yok, bu kız beklemez derse de 4-5 kasımda olacak gibi doğum. Hakkımızda hayırlısı artık.
2 kasımda saat 11 de epudural sezeryenle kızıma kavuşucam inş.benim içinde dua edermiisiniz.bgün belli oldu .bir garibim heyecan,mutluluk karman çormanım.
merhaba arkadaşlar bu perşembe doğuma gideceğim sezeryan olacağım korku sevinç heyecan duygu karmaşası içindeyim doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün bebeğim geçen hafta 2700 gramdı bu hafta inşallah 3000 e tamamlar öncede söylemiştim plesentada kireçlenme varmış o yüzden 2 hafta erken doğacak bebeğim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum inşallah kolay geçer bebeklerimizi kucağımıza sorunsuz alrız
herkes doğuruyo mu ne? kimseler yok topikte
Bugün sezeryanı olan anneler hepinizi tebrik ediyorum oh ne güzel melekleriniz kucağınızdadır şimdi
İnşallah ben de cuma günü saat 4 te kavuşuyorum kızıma
Spinal olacak doğumum bi arkadaşımla konuştum anlattıklarından tedirgin oldum inşallah ben yan etkilerin çok fazla yaşamam
1 kasım anneleri tecrübelrinizi yazın merak ediyoruz sizi, inşallah sütünüz de hemen gelir, herkese kolay doğumlar dilitorum
herkes doğuruyo mu ne? kimseler yok topikte
Bugün sezeryanı olan anneler hepinizi tebrik ediyorum oh ne güzel melekleriniz kucağınızdadır şimdi
İnşallah ben de cuma günü saat 4 te kavuşuyorum kızıma
Spinal olacak doğumum bi arkadaşımla konuştum anlattıklarından tedirgin oldum inşallah ben yan etkilerin çok fazla yaşamam
1 kasım anneleri tecrübelrinizi yazın merak ediyoruz sizi, inşallah sütünüz de hemen gelir, herkese kolay doğumlar dilitorum
gününü biliyor olmanız ne kadar güzel beklemek çok zorallahım bugün doğum yapacak olan arkadaşlarımızın yardımcıısı olsun hayırlı haberlerini alırız inş.
gününü biliyor olmanız ne kadar güzel beklemek çok zorallahım bugün doğum yapacak olan arkadaşlarımızın yardımcıısı olsun hayırlı haberlerini alırız inş.
merhabalar
sabah nst yapıp kontrole gittik, daha önceki ölçümleri abartılı yapmış olmalı dr çünkü fl değeri dışındakiler pek değişmemiş gibi..fl 40+2 uyumlu, kilo ortalama 3200 üç hafta önce 3000 kilo demişti. beklemeye devam edelim dedi. cuma tekrar nst istedi..hafif kasılmalar sonrası bebek kalp atışları 180lere çıkıyor nst de..kısaca herşey yolunda dedi ve biz yine eve geldik...hayalimde şu tarihte bebeği alalım demesi ve hastaneyi arayıp sezeryan için randevu almak vardı ama olmadı :) beklemeye ve gece doğumla ilgili garip rüyalar görmeye devam
belki alakasız ama sizlere danışmak istedim. ben çalıştığım dönemde hiç eve yardımcı almadım. eşya kalbalığımızda yok eşimle birlikte hallediyorduk işleri..geçen ay itibari ile ilk defa evime temizlik için biri geldi..genel olarak pratik, hızlı işini hallediyor, az konuşuyor, mola vermiyor...2 haftada bir gelcek genel temizlik ve ütü dışında bir geldiğinde camları silcek, diğerinde de daha detaylı mutfağı dökecek...bazı tanıdıklarıma sabahtan akşama kadar gelen kişi kalıyor...şimdi bana gelen bu kişi sabah 9da gelince 3gibi bitiriyor işini,hızlı olduğu için mi çabuk bitiriyor, işim mi az yoksa ben daha fazla mı müdahele etmeliyim bilemedim...alışkın değilim evde yabancı birinin olmasına onun için bir an önce işi bitirip getmesi işime geliyor ama o gittikten sonra banyo ve mutfakta yarım yamalak birkaç şey görünce de moralim bozuldu..bir daha geldiğinde daha dikkatli yapmasını söyliycem ama özellikle benzeri yardımcısı olanlar kaç saat sürüyor temizlikleri merak ettim :)
buarada göğüslerimde çok az şeffaf su geldi..sonra sertleşip kristalleştiler, çıkartmaya çalışınca yine az şefaf sıvı geldi ben de dokunmuyorum artık
beklemek çok sıkıcı...
bugün dünyaya gelen bebeklerimizin ve annelerinin durumlarını öğrenenler olursa bizimle de paylaşsın..
Herkese selamlar,,
1 kasımın ilk bebek haberi benden olsun bakalım..Helenn arkadaşımız 3700 gr Çağan paşamızı dünyaya getirdi..İkiside iiyiler maşallah telefonla bukadar bilgi aldım.Akşama ziyaretlerine gideceğim....Herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin Allahım inşallah...
Herkese selamlar,,
1 kasımın ilk bebek haberi benden olsun bakalım..Helenn arkadaşımız 3700 gr Çağan paşamızı dünyaya getirdi..İkiside iiyiler maşallah telefonla bukadar bilgi aldım.Akşama ziyaretlerine gideceğim....Herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin Allahım inşallah...
canım mesajını görünce yazayım dedim, benim ki her hafta geliyor, sabah 9 gibi gelir öğleden sonra 2 3 gibi çıkar evi temizler her hafta kafaına göre ekstra şeyler yapar, 1 hafta cam siler, bir hafta banyo duvarları koltukları falan siler ne bileyim bir hafta mutfakla ilgilenir ama ütü de yapar, ben hiç ütü yapmıyorum bu şekilde yapanlar yarım gün geliyor demektir, yok tam gün geliyorsa, diğer haftaya iş bırakmaması gerekir, avizeden camlara prizlere kadar herşeyi geldiğinde bitirmeli tam günlük gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?