2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ah canım ya moralini yüksek tut en azından emin ellerdesin Sağlıkla en kısa zamanda gelsin bebişin dualarım seninle

Kasım anneleri merhaba bugün 1 kasım doğum yapıcak çok arkadaşımız var sanırım allah hepsinin yardımcısı olsun yavrularına kavuşsunlar inş.Bizim de bugün son kontrolümüz vardı 3600 gr olmuş kızım yarın biz de kavuşucaz Allahın izniyle meleğimize spinal sezeryan olucam heyecanlıyım biraz da korkuyorum kızım hem çıksın istiyorum artık bazen de içimde olmucak artık diye ağlamaya başlıyorum çok değişik karışık duygularmış

Allah hayırlısını versin üzme tatlı canını Allah başka kederler göstermesin hayırlı saatte doğsun inşallah bebişin of bu bayram benide çok düşündürüyor herkes tatilde olacak bayramda doktorlarda şehir dışına gidenler olur bayramda sancım tutucak diye çok korkuyorum :18: doğum yapacak olanlara şimdiden Allah kolaylıklar versin inşallah bebişler bayramda gelmez

mad sad ne oldu acaba ya hiç haber yok bebişi nasıl küveze alacaklardı

hayırlı doğumlar canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah kilosuna takılma sağlıklı olsunda dünyaya gelince toparlar hemen

Kızlar merhaba.malum kış ayındayız doğum için gecelikmi pijama takımımı hazırladınız.gecelikler uzun mu kısa kollumu??doğum çantasına kaç adet koymak gerekir sizce?benim sezaryan olacak bu arada doğum şeklide önemli sanırım

ben de spinal sezeryan yapıcam da neymiş yan etkileri ya anlatabilir misinnnn?

mrb arkadaşım bende sezeryan düşünüyorum spinal nasıl oluyormuş bilgin varsa paylaşırmısın...rabbim hayırlısıyla yavrularımıza kavuşturur inşallah....

gününü biliyor olmanız ne kadar güzel beklemek çok zor allahım bugün doğum yapacak olan arkadaşlarımızın yardımcıısı olsun hayırlı haberlerini alırız inş.

gününü biliyor olmanız ne kadar güzel beklemek çok zor allahım bugün doğum yapacak olan arkadaşlarımızın yardımcıısı olsun hayırlı haberlerini alırız inş.

ayyy bende dün gittim dr.uma. kesin gün verir netleşir sanıyordum. normal yapabilirsin dedi, o yüzden bekliycez dedi. dr.um bayramda da yok. bayrama gelirse benim oğlan diye tırsıyorum resmen

gününü bilsekte beklemesi çok zor araya bayram girince dahada tedirgin oluyorsun ya erken gelirse diye her yönden beklemesi çok zor inş. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız....

selam arkadaşlar
38 haftalığım yarın kontrolüm var dr 16 kasım gibi sezeryan dedi kocakafalıymış oğlum:) sezeryan ol dio. en son 3kiloydu bakalım nasıl bu hafta.
kubi ve edayhan gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ben de artık kavuşmak istiyorum oğluma
medela marka süt pompası alan oldumu?elektriklide hangisini önerirsiniz?

selam arkadaşlar
38 haftalığım yarın kontrolüm var dr 16 kasım gibi sezeryan dedi kocakafalıymış oğlum:) sezeryan ol dio. en son 3kiloydu bakalım nasıl bu hafta.
kubi ve edayhan gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ben de artık kavuşmak istiyorum oğluma
medela marka süt pompası alan oldumu?elektriklide hangisini önerirsiniz?

merhabalar
sabah nst yapıp kontrole gittik, daha önceki ölçümleri abartılı yapmış olmalı dr çünkü fl değeri dışındakiler pek değişmemiş gibi..fl 40+2 uyumlu, kilo ortalama 3200 üç hafta önce 3000 kilo demişti. beklemeye devam edelim dedi. cuma tekrar nst istedi..hafif kasılmalar sonrası bebek kalp atışları 180lere çıkıyor nst de..kısaca herşey yolunda dedi ve biz yine eve geldik...hayalimde şu tarihte bebeği alalım demesi ve hastaneyi arayıp sezeryan için randevu almak vardı ama olmadı :) beklemeye ve gece doğumla ilgili garip rüyalar görmeye devam

belki alakasız ama sizlere danışmak istedim. ben çalıştığım dönemde hiç eve yardımcı almadım. eşya kalbalığımızda yok eşimle birlikte hallediyorduk işleri..geçen ay itibari ile ilk defa evime temizlik için biri geldi..genel olarak pratik, hızlı işini hallediyor, az konuşuyor, mola vermiyor...2 haftada bir gelcek genel temizlik ve ütü dışında bir geldiğinde camları silcek, diğerinde de daha detaylı mutfağı dökecek...bazı tanıdıklarıma sabahtan akşama kadar gelen kişi kalıyor...şimdi bana gelen bu kişi sabah 9da gelince 3gibi bitiriyor işini,hızlı olduğu için mi çabuk bitiriyor, işim mi az yoksa ben daha fazla mı müdahele etmeliyim bilemedim...alışkın değilim evde yabancı birinin olmasına onun için bir an önce işi bitirip getmesi işime geliyor ama o gittikten sonra banyo ve mutfakta yarım yamalak birkaç şey görünce de moralim bozuldu..bir daha geldiğinde daha dikkatli yapmasını söyliycem ama özellikle benzeri yardımcısı olanlar kaç saat sürüyor temizlikleri merak ettim :)

buarada göğüslerimde çok az şeffaf su geldi..sonra sertleşip kristalleştiler, çıkartmaya çalışınca yine az şefaf sıvı geldi ben de dokunmuyorum artık

beklemek çok sıkıcı...

bugün dünyaya gelen bebeklerimizin ve annelerinin durumlarını öğrenenler olursa bizimle de paylaşsın..

canım mesajını görünce yazayım dedim, benim ki her hafta geliyor, sabah 9 gibi gelir öğleden sonra 2 3 gibi çıkar evi temizler her hafta kafaına göre ekstra şeyler yapar, 1 hafta cam siler, bir hafta banyo duvarları koltukları falan siler ne bileyim bir hafta mutfakla ilgilenir ama ütü de yapar, ben hiç ütü yapmıyorum bu şekilde yapanlar yarım gün geliyor demektir, yok tam gün geliyorsa, diğer haftaya iş bırakmaması gerekir, avizeden camlara prizlere kadar herşeyi geldiğinde bitirmeli tam günlük gelen

Herkese selamlar,,

1 kasımın ilk bebek haberi benden olsun bakalım..Helenn arkadaşımız 3700 gr Çağan paşamızı dünyaya getirdi..İkiside iiyiler maşallah telefonla bukadar bilgi aldım.Akşama ziyaretlerine gideceğim....Herkese sağlıklı bebeişler nasip etsin Allahım inşallah...

hayırlı uğurlu olsun böle haberleri almak insanı çok heyecanlandırıyor...........

Maşallah Çağan a

teşekkürler canım bilgiler için..yarım gün benim için daha uygun böyle devam etcem..sadece ne yapmasını beklediğime dair tekrar konuşmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…