- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.221
ASKIS bebeğin hayırlı uğurlu olsun nişan gelmeden önce bi belirti varmıydı 38 de doğdu dimi
kızlarr 18 ekimde oğlum dünyaya geldi herşey çok güzeldi. ama 10 gündür çok zor günler geçiriyorum. Bebebğimin kalbinde problem çıktı anjiyo olacak cumaya. yoksa ameliyat olacak. doktorlar çok küçük diye riskli dediler. ne olur rkadaşlar dua edin bebeğim için. damarlarından biri çok darmış onun açılması lazımmış. ne olur dayansın bebeğim. Lütfen dua edin arkadaşlar... sizide üzmek istemezdim ama dua etsin herkes diye söylemek zorunda kaldım. ne olur arkadaşalr atlatalım bu günleri çok korkuyorum arkadaşlar.. lütfenn dua edin...
kızlarr 18 ekimde oğlum dünyaya geldi herşey çok güzeldi. ama 10 gündür çok zor günler geçiriyorum. Bebebğimin kalbinde problem çıktı anjiyo olacak cumaya. yoksa ameliyat olacak. doktorlar çok küçük diye riskli dediler. ne olur rkadaşlar dua edin bebeğim için. damarlarından biri çok darmış onun açılması lazımmış. ne olur dayansın bebeğim. Lütfen dua edin arkadaşlar... sizide üzmek istemezdim ama dua etsin herkes diye söylemek zorunda kaldım. ne olur arkadaşalr atlatalım bu günleri çok korkuyorum arkadaşlar.. lütfenn dua edin...
ben en son normal doğuma karar vermiş,kafamı rahatlatmıştım, 2 gündür de rahat rahat huzur içinde uyuyordum..
takiiiii bugün doktorumu arayıncaya kadar.. sezeryan için bana gün vermişti kendisi, düşün taşın karar ver cumaya alalım sezeryanla bebeği demişti.. ben bugün sezeryan istemediğimi, normali kesinlikle denemek istediğimi söylemek için aradım.. daha doktora ulaşamadan hemşiresi beni yine darma dağın etti..
bak tubacım şimdi sen doğuracan 4 kiloluk bebeği, bikaç sene sonra benim eşimle cinsel hayatımızda problemler var bana estetik yapın diye geleceksin. SONRAA; e sen normal istiyom diyonda ya bayramda gecenin bi yarısı tutarsa sancıların bayram bayram senin için acil ekip mi kurulacak, ekip gelene kadar sen ya normal yapıp parçalanacan, ya da normal yapamıyacan bebeğine bişi olacak dedi.. nerdeyse telefonda bağıra bağıra ağlamaya başlayacaktım.. teli nasıl kapatacağımı şaşırdım.. perşembe kontrole gidecem, konuşacaz cuma sezeryan olacak herhalde bu gidişle..
ağla ağla şiştim yine, nefes bile almakta zorlanıyom şuan.. hem ultrasonlar gerçek kiloyu vermiyormuş kiiii.. ben şimdi sezeryanı kabul ederim, bu çocuk 3200, 3400 falan doğar, memeyi tutamaz ya da sütüm gelmezse, bebeğim sarılık olursa küveze koyarlarsa günlerce çıkamazsa............ o zaman o doktoruda hemşiresinide üst üste koyup doğrarım herhalde.. artık kaçacak delik arasınlar..
off offf.. yine saçma sapan kurmaya başladım işte, ya şöle olursa ya böle olursa die.. ya bu işi biz nası becermişiz bayrama denk getirmeyi, vallaaaa kızıyorum kendimize.. şansıma s.......
Kesinlikle canim doktor bu konuda hakli ne olursa olsun daha cabuk toparliyorlar disarda.(ilk zamanlar emmeyi ögrenene kadar az problem olabilir hazirlikli ol ama cok cabuk toparliyorlar)Bu arada hayirlisi olsun insaallah sezaryan gününü icin bekliyoz güzel haberlerini.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Tatlım. Benim de yarın belli olacak sezaryen günü. Bayramdan önce alalım derse ben de cuma günü olurum herhalde. İki hafta önce yani benim de. Kilosu iyi maşallah. Benimki de 3000 olmuştur sanırım, bir hafta önce 2900 gr.dı. Her doktor farklı ölçüyor ama doğduktan sonra daha iyi kilo alır o iki haftada alacağından dedi benim doktorum. Öyle ikna oldum. Allah hayırlısını versin, sağ salim kucağımızda görelim inşallah. Asıl mücadele çıktıklarında başlayacak çünkü
Yok walla yaw gecen hafta dogurcam sandim bir haftadir tik yok ne agri ne sanci kafayi kiracambayanlarr qünaydınndünden beri bacaklarım ayak bileklerim aqrıyo yaa yürümektenmi dicem ama hep yürüyorum aqrımıyodu çıldıriciimm ..sancılanan warmı sancılanan
Walla dogru diyon gelsinler bir an önce bende dayanamiyom artik.aminnn darıı başımıza inşlh bizde mi kokulu bebişlermizi alırız kucaqımıza ben dayanamıyorum artık qelsin
Amin insaallah hepimize kolay dogumlar nasip etsin rabbim insaallah.bende walla ben korkmuyorum doqumdan ya ilk bebişim ama hiç korku yok sanki 9tane doqurmuş qibiymallah cümlemize kolay doqumlar nasip etsin inşllah
Canim benim bebis hazneye girdikten sonra ölcümlerde yanilma payi artiyor,o yüzden aklin takilmasin.Dogumla ilgili yorum isstemissin:Bir kere kim ne derse desin kötü bisey duyarsan kulaklarini tika,iyi bisey duydumu bende böyle kolay olacam diye düsün,cünkü herkesin dogumu birbirinden farklidir cünkü insanlarin algi anlayislari birbirinden farklidir benim icin cok cok kötü olan belki senin icin cok iyidir bunu aklindan cikarma.Hep cok kolay cok güzel olacak diye gecir icinden hic tereddüd etme.Merhaba gulyc'cim ben de bugün doktora gittim. Benim oğlan da bu hafta 50 gr almış sadece geçen hafta 450 gr almıştı neden böyle oldu dedim toparlamış kendini dedi. Ne demekse artık. Bir de ölçümlerde ufacık kaydırmalar etkileyebiliyormuş. Bu hafta daha uğraşarak ölçtü 3700 gr dedi bu haliyle bile bir hafta önden gidiyor dedi. Bacak ölçümü haftasında, kafa ve karın ölçümü iki hafta önden gidiyordu. Bu hafta bacak yine haftasında, kafa ve karın ölçümü bir hafta önden gidiyor. Şimdi doğsa minumum 3200 maksimum 4200 doğar dedi. 3700'e 500 gr ekledi çıkardı yanılma payı olarak anlayacağın.
Bu arada beni korku sarmaya başladı. Halbuki cesaretim yerindeydi epeydir ama böyle doğumda yırtılma olaylarını duyunca içim kötü oldu. Kubi iyi geçtiğini söyledi gerçi. 41 kere maşallah diyorum ona da küçücük yaşıyla doğurana kadar durmadan evdekilerin hizmetiyle uğraştı etti kalktı üstüne bir de çatır çatır doğurdu valla. Allah o gücü kuvveti bizlere de versin inşallah. Bu arada kötü doğum anıları olanlar tavsiyeleri dışında şimdilik pek anlatmasın lütfen hepimiz doğuralım olumsuzlukları öyle anlatalım. İnsan ister istemez etktileniyor.
Himmel'cim senin de doğuma dair yorumlarını bekliyorum çünkü bu ara yine çok depresifim. Kimin seninle mesajlaşmasını görsem hep olumlu yorumlar yapıyorsun insan deşarj oluyor.
Güzel Allahım tüm doğum yapacaklara yardımcı olsun, hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Doğum yapıp da kendinde ve bebeğinde sağlık sorunları olan arkadaşlara da Rabbimden acil şifalar diliyorum..
ben en son normal doğuma karar vermiş,kafamı rahatlatmıştım, 2 gündür de rahat rahat huzur içinde uyuyordum..
takiiiii bugün doktorumu arayıncaya kadar.. sezeryan için bana gün vermişti kendisi, düşün taşın karar ver cumaya alalım sezeryanla bebeği demişti.. ben bugün sezeryan istemediğimi, normali kesinlikle denemek istediğimi söylemek için aradım.. daha doktora ulaşamadan hemşiresi beni yine darma dağın etti..
bak tubacım şimdi sen doğuracan 4 kiloluk bebeği, bikaç sene sonra benim eşimle cinsel hayatımızda problemler var bana estetik yapın diye geleceksin. SONRAA; e sen normal istiyom diyonda ya bayramda gecenin bi yarısı tutarsa sancıların bayram bayram senin için acil ekip mi kurulacak, ekip gelene kadar sen ya normal yapıp parçalanacan, ya da normal yapamıyacan bebeğine bişi olacak dedi.. nerdeyse telefonda bağıra bağıra ağlamaya başlayacaktım.. teli nasıl kapatacağımı şaşırdım.. perşembe kontrole gidecem, konuşacaz cuma sezeryan olacak herhalde bu gidişle..
ağla ağla şiştim yine, nefes bile almakta zorlanıyom şuan.. hem ultrasonlar gerçek kiloyu vermiyormuş kiiii.. ben şimdi sezeryanı kabul ederim, bu çocuk 3200, 3400 falan doğar, memeyi tutamaz ya da sütüm gelmezse, bebeğim sarılık olursa küveze koyarlarsa günlerce çıkamazsa............ o zaman o doktoruda hemşiresinide üst üste koyup doğrarım herhalde.. artık kaçacak delik arasınlar..
off offf.. yine saçma sapan kurmaya başladım işte, ya şöle olursa ya böle olursa die.. ya bu işi biz nası becermişiz bayrama denk getirmeyi, vallaaaa kızıyorum kendimize.. şansıma s.......
Arkadaşlar benım de akıntılarım çok arttı, hem sulu hem de çokelek kıvamında ve sarı, nerden anlıycaz amnıyo sıvısı hakkında bılgısı olan var mı acaba?çok heyecanlanıyorum arkadaslarımız dogum yaptıkca ne kadar guzel koskoca 9 ayı atlattık hepbırlıkte bırbırımızı hıc tanımadan ama en ozel anlarımızı paylasarak, Allah nıce mutlu anları paylasmayı nasıp etsın hepımıze . Ya ben bu hafta cok duygusal oldum
38 haftalık 3 kilo doğdu kızım evet sütüm iyice arttı bugün ve hiç mama gereği duymadım dn geceden beri artık vermicem mama çok mutluyummcanım kızın kaç haftalık doğdu kilosu nasıldı bu arada sütün emdikçe gelir merak etme minik kızını öpüyorum
Virüs
bende veriorum nil e
aman üzülme sarılığı anca bu şekilde atacaklar
bugün kontrolümüz vardı ii dedi dr teyzesi
12 leri gördük ama
bol bol yiyip kaka yapacak ki sarılığını atsın
aman 2 saatte bir gerekirse uykudan kaldırıp besle
kızlar hangi marka mama verıyorsunuz? genelde aptamıl tercıh edılıyor sanırım onunda 1 numaralı olanından ıkı farklı mama cesıdı var.gecen markette öyle gördüm. çantaya alıp atim diyorum her ıhtımale karsı.hangınden alacagımı bılemedım
ayyy bende dün gittim dr.uma. kesin gün verir netleşir sanıyordum. normal yapabilirsin dedi, o yüzden bekliycez dedi. dr.um bayramda da yok. bayrama gelirse benim oğlan diye tırsıyorum resmen
Arkadaşlar benım de akıntılarım çok arttı, hem sulu hem de çokelek kıvamında ve sarı, nerden anlıycaz amnıyo sıvısı hakkında bılgısı olan var mı acaba?çok heyecanlanıyorum arkadaslarımız dogum yaptıkca ne kadar guzel koskoca 9 ayı atlattık hepbırlıkte bırbırımızı hıc tanımadan ama en ozel anlarımızı paylasarak, Allah nıce mutlu anları paylasmayı nasıp etsın hepımıze . Ya ben bu hafta cok duygusal oldum
gününü bilsekte beklemesi çok zor araya bayram girince dahada tedirgin oluyorsun ya erken gelirse diye her yönden beklemesi çok zor inş. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız....
hayır belirti yoktu hatta evimi süpürdüm sonra acile gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?