- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.441
Sezeryan yapan anneler sorum sizeeeee
Gecelik mı pijama mı daha rahat hastane için ???
günaydın arkadaşlar
hala doğum yapmadım sat'a göre 39+3 ayrıntılı ultrasona göre 40+3 teyim oğlum çok nazlı.Bu gün tekrar NSTye gidiyorum eğer bu gece de doğurmazsam yarın suni sancı takılacak.Dua ediyorum normal doğum yapmak istiyorum.Sizde dua edin arkadaşlar lütfen
Günaydın.sayfa hiç ilerlememiş.nerdesiniz bayanlar.müsait olduğunuzda doğum hikayelerini bekliyoruz.benimde sorum var size: normal doğum yapan az oldu belki ama aranızda karnını saran oldu mu acaba? Hani sarkmasın,toparlansın diye. ben inş. sarmayı düşünüyorum.kaç gün duracak öyle bilmiyorum.duş alırken falan çıkarmak gerekir mi?
şimdi belli olmazmış tatlım
ilk 3 hafta gaz çok olmaz 3 haftadan sonra çıkar kokusu diolar :)
1,5 hafta sonra veririm bilgiyi :)
bu arada ben hala içiorum rezene 2 tane günde
Hadi ya demek ki ilk 3 haftaya aldanmayalım biz. :) İnşallah 3.haftadan sonra da problem yaşamayız da çok zor olur gazlı bebek. Sürekli pışpışlamak lazım onu. :) Ben de alayım şu çaydan o zaman.
Bu arada tarkul'un bebeği için 41 Yasin'i tamamladık. Okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün sanırım anjiyo günü. Allah yardımcıları olsun. İnşallah güzel haberlerle gelir tarkul. Allah'ım ona sabır, güç versin, bebeğinin de bir an önce sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Bugün aklımıza geldikçe onlar için dua edelim inşallah.
günaydın arkadaşlar
hala doğum yapmadım sat'a göre 39+3 ayrıntılı ultrasona göre 40+3 teyim oğlum çok nazlı.Bu gün tekrar NSTye gidiyorum eğer bu gece de doğurmazsam yarın suni sancı takılacak.Dua ediyorum normal doğum yapmak istiyorum.Sizde dua edin arkadaşlar lütfen
şimdi belli olmazmış tatlım
ilk 3 hafta gaz çok olmaz 3 haftadan sonra çıkar kokusu diolar :)
1,5 hafta sonra veririm bilgiyi :)
bu arada ben hala içiorum rezene 2 tane günde
Canim benim hic mi hic canini sIkma,bebis minismis falanda filan,ölcümde yanlislik olabilir,daha öncede dedigim gibi 1000gr a kadar farkli cikabilirmis biz cok güveniyoruz ultrason ölcümlerine ama.Olmasa bile disari ciktiktan sonra cok cabuk toparliyorlar hic merak etme.Benim ilk bebisim 2720 gr dogmustu hemde 40+0 da cok ministi ama dah cikar cikmaz göbegini kesip verdiler kucagima hemen emmeye basladi.Bir ay icinde diger bebislerden hic farki yoktu.Biz cok hassas oldugumuz icin üzülecek yer ariyoruz,bebisinin yüzünü gördükten sonra hicbiseyin anlami kalmayacak bebisinide üzme canim sende moralini yüksek tut.
Arkadaşlar benim bugün alt tarafımda inanılmaz bir sızlama var ama kasıklarımdan ziyade vajina deliğinin etrafında adet oldugumdaki gibi bir sızı. üşüttüm mü acaba ben yoksa bu da herkesde olan bır agrı mı?
hepinize iyi akşamlar bayanlar.ben başlıyorum hikayemi anlatmaya:)
23 ekim pazar günü acilden nöbetçi kadın doğuma gittim çünkü yarım saati geçenbel ve kasık ağrım vardı.nöbetçi dr.alltan muayene etti ve canımı innaılmaz yaktı yani sanki doğum yapıyordum çığlık çığlığa.nts ye bağladı sonra eve gönderdi çok sancın yok diye...eve geldim pembe bir kan ve akıntı geldi.kaba dr.yüzünden olduğunu ve nişanım geldiğini anladım tabi.neyse 25 ekim salı günü dr.muyaneme gittim olanları anlattım nişan gelmiş dedi ve üzüldü nöbetçi dr.o şeklde muayene etmesine.kendi dr.alltan baktı çatı normal ama kalça kemiğin biraz dar ama normal doğumu çok olumsuz etkilemez herşey sana bağlı dedi.ntsye bağladılar sancılarım artmış ama doğuma alıncak kadar değil.neyse terkrar randevu verdiği 27 ekim perşembe günü gittim nts ye bağlandım hemen sancılarım biraz daha sıklaşmış ama 40 geçmiyor 2 kere 60 vurmuş durumda.dr.tam eve yolluyordu ki bir de alttan bakalım dedi ki bakış o bakış kanamam varmış.eve yollarsam acil durumdan geri gelirsin gerek yok yatış yapalım dedi.tuşi denen ilacı koydular ki rahim ağzı acılsın diye.odaya aldıklarında 2 cm açılmam vardı ilaçla beraber 3.5 oldu.tekrar muayeneya gelip tuşi takıldı yine ve lağman yapıldı.saat sabah 10 falan oldu tabi.içeriden inanılmaz çığlıklar ve bebek sesleri geliyor millet bağıra bağıda doğum yapıyor.daha çok heycanlandım bebişime kavuşmama az kalmıştı.arad abir ağlıyorudm:))suni sancı takıldı bu aradda.saat 12 ye doğru halsizleşmeye ve kusmaya başladım.dr.hemen vitamin serumu bağlattı.o sıralarda hafif sancılarımı hissetmeye başladım ve suyum geliyordu.ama hiç bağırmadım hep nefes yönetemiyle sacılarımı yönettim.saat 13:30 olduğunda ise kendimden geçmeye başladım daha çok kusuyorumtarif edilemez bir ağrı sancılarım 70 e kadar vurmuş ama ben de tık yok.14:30 dan sonrasını hiç ama hiç hatırlamıyorum şuurumu kaynetmişim kızlar.geleni gideni hatırlamıyorum 16:45 e kadar sancı çekmişim ve 8 cm açılmam olmuş.sancım 80ni geçtiği halde ben de hiç bir tepki yokmuş o kadar yorulmuş ve haşsizleşmişim ki tepkisiz kalmışım.en son beni çatala aldılr dr.ıkın dedi ben ıkındığımı sanıyorum ama meğer ıkınamıyormuşum yorgunluktan.suni sancıyı çıkadılar sezeryana karar verildi mecburen bebek kalır dedi çünkü.eşimi yanıma çağırdılar sarılarak ağladım ona ..çok duygusal anlardı.(bir anda suyum fışkırdı yine ve lkendiliğinde ıkınma oldu bende .kendi sancım gerçekleştı yani yapabilrim diye ıkındımama olmadı.vee sezeryana doğru yol aldık.suni sancı rezalet birşey yani ıkınmak zorundasın ama kendi sancında kendiliğinde ıkınma geliyor büyük wc yapıyormuşlsun gibi.ameliyathaneye aldılar soydular buz gibi birşeyler sürüp döktüler üzerime ağlamaya başladımen son dr.ile bakıştığım hayıtlıyorum.uyandığımda bebeğimi istiyorum diye çığlık çığlığa ağladım odaya gidene kadar.veeeeeee benim biriciik bebeğim kucağıma geldi.onu kucakladığım ve göördüğüm o ilk an hayatta yaşanması gereken tek an ben,m için..tam 1hafta oldu ve ben kimseciklerle paykaşamıyorum bebeğimi.olabildiği kadar yanınızdan ayırmayın...sakın sinirlenmeyin.onunla bol bol konuşun gerçektemn anlıyorlar.kakasını yaptığı ZAman bile aferin diyorum.o ağladığında olabildiği kadar sadece siz ilgilenin çünkü sadece sizi özlüyor sizi istiyor size ihtiyacı var.onun bütün ihtiuaçları sizde çünkü.babasına verin b konuşsun gazını çıkarsın....vs vs anlat anlat bitmiyır.çok zor bir doğumdu ama normali yapmış gibi oldum çok şükür sezeryanı da tatmış olduum...çok geç oldu anlatıcam yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?