2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ebrubababan okadar güzel anlatmışsın ki gece gece beni ağlattın.bende artık oğlumu görmek istiorum.ama birazda gözüm korkmadı değil.rabbim bizlerede nasip etsin işllhh.eminim zor olacak ama işllh sağlıkla atlatırız.çok saol.ayrıca allah analı babalı büyütsün.

günaydın kızlar. hani kimsecikler yok yine.bugünde dükkanı ben açıyorum :))
kızlar benım sağ elimin içinde bi yere kıstırmısımda kan oturmu gıbı bıse oldu.içindekı kan koyu değil açık renk ve göz göz. bişe batmadı bı yere kısmadı ama anlam veremedım.iğneyle kurcalaamakta istemedim.beklicem doğumdan sonra gecmezse cildiyeye görünim diyorum.

ebrubabancım beni de ağlattın gercekten cok duygulandım, allah mutlulugunu bozmasın, hepımıze evlatlarımızı sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın,

Ebrubaban'ciğım gercekten çok hoşolmus yazdıklarin, dogum nasil olursa olsun önemli olan bebişlerimize kavuşmak o kadar tatlı anlatmişsinki bunu. Ama geçektende öyle doğum herkese göre degişir çünkü algilarımız birbirinden farkli ama annelik duygularimiz ayni önemli olanda bu.Bebisini bizim icin op.

Ebrubaban Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, darısı başımıza olsun inşallah. Benim zorunlu sezaryen olacak, günümüzü de aldık. Hayırlı doğumlar olsun da, nasıl olduğu önemli değil. Ama ne mutlu ki çektiğin sıkıntının sonunda bebeğini sağlığıyla kucaklamışsın, ne de güzel anlatmışsın.

günaydın arkadaşlar
hala doğum yapmadım sat'a göre 39+3 ayrıntılı ultrasona göre 40+3 teyim oğlum çok nazlı.Bu gün tekrar NSTye gidiyorum eğer bu gece de doğurmazsam yarın suni sancı takılacak.Dua ediyorum normal doğum yapmak istiyorum.Sizde dua edin arkadaşlar lütfen

ewettt kasım annelerinin dogum tarihleri yaklaştım rabbim bir nefeste kurtarsın hayırlı dogumlar nesip eylesin hepinize insaallah

Günaydın.sayfa hiç ilerlememiş.nerdesiniz bayanlar.müsait olduğunuzda doğum hikayelerini bekliyoruz.benimde sorum var size: normal doğum yapan az oldu belki ama aranızda karnını saran oldu mu acaba? Hani sarkmasın,toparlansın diye. ben inş. sarmayı düşünüyorum.kaç gün duracak öyle bilmiyorum.duş alırken falan çıkarmak gerekir mi?

canım inşallah oğluşun sağlıkla gelir Allah hayırlısını nasip etsin bende bekliyorum

bende sarmayı düşünüyorum.ama öyle korse filan gıymıcem çarşaf gibi birşeyle daha sıkı sarılıyormuş onu söylediler bana.banyoda cıkar bence.yatarken rahatsız olmazsam durur.kaç gün dayanırım o ayrı konu tabi.önce hayırlısıyla doğurursam normal istiyorum ya bakalım

şimdi belli olmazmış tatlım
ilk 3 hafta gaz çok olmaz 3 haftadan sonra çıkar kokusu diolar :)
1,5 hafta sonra veririm bilgiyi :)
bu arada ben hala içiorum rezene 2 tane günde

Hadi ya demek ki ilk 3 haftaya aldanmayalım biz. :) İnşallah 3.haftadan sonra da problem yaşamayız da çok zor olur gazlı bebek. Sürekli pışpışlamak lazım onu. :) Ben de alayım şu çaydan o zaman.

Bu arada tarkul'un bebeği için 41 Yasin'i tamamladık. Okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün sanırım anjiyo günü. Allah yardımcıları olsun. İnşallah güzel haberlerle gelir tarkul. Allah'ım ona sabır, güç versin, bebeğinin de bir an önce sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Bugün aklımıza geldikçe onlar için dua edelim inşallah.

Allah şifa versin bir an önce sağlıkla evlerine dönsünler inşallah

Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . bende sabırsızlıkla bekliyorum dün kontroldeydim bende paylaşayım 3116 kilosu olmuş kuzumun boy konusuna değinmiyor dr. bu arada adamı resmen sorulara boğdum kovalayarak gönderdi bende normal istiyorum çatı muayenesi yapmadı önce normal deneriz engel yok çatı darsa şimdiden stres yapmaya gerek yok dedi. son günüm 23 ü ozaaman kadar randevu yok doğurmassan o tarihte görüşücez ya suni sansıyla başlatıcaz doğumu ya da istersen epidural sezeryanla alırım gibi bi yorum yaptı.Birde ankara medicana da yapıcam ama fiyat konusu zorladı normal ya da sezeryan 3000 lira diyor epey pazarlık yaptım ama düşmüyor kuzumla ben sağlıkla kurtulalım da yapıcak bişey yok. Tarkulun bebeğine şifalar olsun Rabbim korusun bugün bende yasin okucam dua edicem inşallah Allah hepimizin bebeklerini korusun doğum yapan annelere tebrikler.

şimdi belli olmazmış tatlım
ilk 3 hafta gaz çok olmaz 3 haftadan sonra çıkar kokusu diolar :)
1,5 hafta sonra veririm bilgiyi :)
bu arada ben hala içiorum rezene 2 tane günde

nerde 3 hafta crafty ya daha kaç gün oldu bizimki gazdan öldürüyor bizi karnını bir duysan gur gurr sıkınma halinde sürekli gazlı bebek çok zor ya.Bende var bir onun karnı ötüyor bir benimki:)

Kızımız Ada'mız 01.11.11 tarihi itibariyle dünyaya geldi. Ellerinizden öper :)
Daha sonra ayrıntılı yazarım. Genel olarak durumumuz iyi. Kızım 37+6'da spinal sezeryanla, 3.190 olarak doğdu.
Süt sorunu yaşadık. Yeni gelmeye başladı ama sağarak verebiliyorum.
Çok şükür bugünümüze..

Allah tüm doğum yapacak olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Ve doğum yapanları kutluyorum, okuyamadım daha..

evet çok haklısın canım ya birazda üzülmek için yer arıyoruz hep olumsuzlukları görüp olumluları göz ardı ediyoruz hepimiz için hayırlısı olsun. ya canım benim önceden karnım sertleşiyordu tapecikler oluşuyordu 3 hafta öncesi hafif sancım vardı ama şimdi hiçbir tık yok ağrı yok bunlar olmazsa normal doğum yapamam mı olması gerekiyormu yoksa birdende olabilirmi sen tecrübelisin bu konuda seninde bir ara ağrıların vardı olcak sanmıştım ama geçti sanırım doktorun izinlidi galiba inşallah bebişlerimiz bayramda gelmek istemez gerçi Allah mübarek günler yardım eder ama

benimde oldu geçen haftalarda birkaç gün sızı canım arada ine batırıyorlar gibide oluyordu doktorum sadece çok yumuşama var demişti ama sonradan kendiliğinden geçti devamı gelmedi üşüktü sanırım veya yumuşama ile ilgiliydi ama annem üşütmüşsündür deyip hep ayağımın altına su torbası koymuştuk rahatlıyordum sende dene

çok güzel anlatmışsın Allah bundan sonra en kısa zamanda iyileşip toparlanmanı nasip etsin bebeğinle sana sağlık sıhat versin çok haklısın bende kimselere vermek istemem bebeğimi heralde hele ilk günlerde ya böyle okuyunca tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…