2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar ben hala doğuramadım evde çekiyorum sancıyı baştan silinmesi sonra rahmin açılması gerekiyormuş ama benim rahim ağzı silinmeden açıldığı için kanamam var adet oluyormuş gibi ah ah çok zormuş Allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın :18:

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..kızlar memin başı cok fena catladı cözümü olan varsa acil yardım istiyorum..emzirirken cıglık atıyorum artık oğlusum korkuyo

güle güle kullanın.bende garip olmuştum elfinya nın hedıyesını aldıgımda.neysekı dooğurmadan yetişti. ben umudu kesmıstım artık :))
pazartesı yolcuyuz bizde darısı basına artık

Herkese merhabaa :)
Hala doğum yapmamış, topiği bekleyen arkadaşlara tez ve hayırlı vakitte Allah kurtarsın diyorum.
Siz de mis kokulularınıza kavuşun bir an önce inşallah.

Geçmişe hiiç bakamadım, malum artık vakit olmuyor :)
Biz doğum sonrası sarılıkla uğraştık. Hala da geçmiş değil. Fizyolojik sarılıktır, olur genelde dediler ama billurubin değeri fazla artınca fototerapi (ışık tedavisi) aldı kuzum.
Çok zor geldi 24 saat onu hastanede bırakıp, 3 saatte bir gidip süt vermek.
Hala sağarak veriyorum ben, almıyo benimki pek. Daha doğrusu 2 çekiyo, uyuyo memede.
Sarılığını atması için sık beslememiz lazım, en geç 2,5-3 saatte bi sağarak veriyorum mecburen, aldığı cc'yi bilebilmek adına.
Zaten sarılığı da ona bağladılar, sezeryandan sonra 2 gün hiç gelmedi süt. Mama vermemezlik etmeyin dediler hastanede, sarılık olmasın dediler.
Biz de verdik ama ona rağmen oldu
Neyse Rabbim beterinden saklasın.
Hiç emziremezsem, hep sağarak vermek durumunda kalırsam diy korkmuyo da değilim tabi..
İnşallah biberona alışıp memeden hepten uzaklaşmaz kuzum..

Biz böyleyiz işte Ada kızımla.. Allah'a binlerce şükür sağlıkla kucağımızda ya, daha ne isterim..
Çok şükür bugünümüze..

Sizin bebişler nasıl ? Bi okuyabilsem geçmişi..
Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum, kucağına alan arakadaşlara deliksiz uykular ! :)
Gerçekten uykusuz geceler ama şikayet eden kim ! :)

Allahim Allahim ne tatli bir bebisRabbim nazarlardan korusun insaallah.Sen nasilsin canim ,umarim en yakin zamanda toparlarsin.Dogum hikayenide bekliyoruz bu arada

Allahım Allah nazarlardan korusun melek melek maşallah Barik Allah.

ben ne zaman alacağım kucağıma bebeğimi sancılarım gitti hiç ağrım yok sadece kanamam var doktor sabah 7 de kahvaltı yap birdaha birşey yeme dedi ama ben bugünde doğum yapamayacağım büyük olasılıkla Allah hiçbirinizin uzatmasın böyle heves falan kalmıyor umutsuzluk çöküyor tuvalete gitmeye korkuyorum artık görmek içimi kötü yapıyor sıkıntı çöküyor daralıyorum dün sabah benimle gelenleri akşam doğum yapmış gördüm kıskanmadım değil neden bende yapamadım derken bir düşük yapmış kadın geldi oturdu yanıma çok bitkindi içeri almalarını bekliyordu sonra şükrettim halime benim bebeğim hala benimle diye herkesin bir olmuyor işte hepimiz aynı şekil hamileyiz ama hepimizin bir başka oluyor Allah hepimize hayırlısını versin

SAT'a göre 12 Kasım olan doğumum,bayramın 3. sabahı 8 Kasımda saat 08.20de normal olarak gerçekleşti.Oğlumuz,bayram şekerimiz geldi:)Allah bekleyen herkesi sağlıklısıyla yavrularına kavuştursun inşallah,tarifi olmayan bir duygu.

maşallaaaah canm benm allah nazarlardan saklasın inşlhh çok tatlı mübarek allahmmm yardm et bende alayım kucaqıma artık yaa allah analıbabalı büytsün canm

maaşallah canım dün aklımdan geçirmiştim bugün doğum yapacaktın diye güzel tarihli bir günde doğum yaptın kızın da çok tatlı maaşallah darısı bize hadi bakalım benim de dün nişan geldi doktora gittik geliyor sandık bebişi ama bizi kandırmış bekliyoruz hala doğum hikayeni de bekliyoruz müsait bi zamanda yazarsın canım dikkat et kendine ve bebeğine

maşşallah maşşallah melek gerçekten.allahım bende oğlumu görmek istiorum artık.rabbim kızınada sanada sağlık sıhhat versin.uzun ömürlü olsun.çok tatlı bir bebek

Üzülme canim gercekten herseyin en hayirlisini versin insaallah.Bende kizima kardesin gelcek kardesin gelcek cok az kaldi deyip duruyordum bu sabah kizmis artik herhalde kardesim gelmedi,artik gelmisycek deyip duruyor,dedim yok kizim kimse icerde kalmaz mutlaka gelecek Dedigin gibi en azindan bebegimiz bizimle beraber herseyden önemlisi bu.

ay canım benim onlarda kardeşlerini merak ediyorlar meysanur ne yapıyo acaba kıskanıyormuş oyuncak bebek zannediyormuş hepsini güzelliği başka bugün 3 yaşlarında bi çocuk oturdu yanıma "biliyormusun benim kardeşim olacak ben şimdiden onu çok seviyorum onu hiç kıskanmayacağıma söz verdim" dedi birde nasıl yarım konuşuyo ısırasım geldi çok tatlı ya. benim sancılar gitti sancım varmış aslında ama ben hissetmiyorum bazen oluyor böyle dedi doktor 10 gün geçen oluyormuş hayırlısı bakalım tek endişem nişanım geldi bebek korumasız kaldı kanamamda geliyor enfeksiyon kapmasın diye sürekli temiztutuyorum kendimi Allaha emanet artık yürüyüşlere devam sabah çok üzülüyordum ama artık kafama takmıyorum günü gelmemiş demek napalım canı sağolsun oğluşlarımızın dediğin gibi içerde kalan yok hayırlısı ile gelsinlerde varsın geç olsun

Son doğuranları tebrik ediyorum.Allah analı babalı büyütsün.Bol sütlü derin uykulu günler hepinize:)
Ben hala beklemede olanlardanım.Allah kolaylık versin herkese.
Merak ettim dün kaç kişi doğum yaptı acaba? 11.11.2011 tarihini özellikle tercih eden oldu mu kasım annelerinden?

insallah bende hamile kalırım bu ay...bir umutla adetimin gecikmesini bekleyecegim.........içim sızlıyo..........

merhaba herkese sonunda girebildim nete ve de tabii foruma oğlum 10 günlük ben de iyiyim artık çok şükür. Benim doğum 2 kasım gecesi suyum gelerek başladı her şey çok ani oldu bu yüzden. Sezeryandan sonraki iki günüm çok kötü geçti ama gaz olayı ve tuvalete çıkma olayı bitince herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. oğlum sarılık olmadı çok şükür sürekli emziriyorum çok az aralıklarla uyuor o yüzden zamanım olmuyor. benden sonra doğum yapanlara Allah bağışlasın. Daha doğurmamış olanları da Allah tez zamanda bebelerine kavuştursun inşallah herkese sevgiler

merhaba masterbully, geçmiş olsun ve gözünüz aydın... benim oğlumda sarılık olmuşu ve biz de fototerapi aldık.. ama neyseki ben de hastanedeydim ve bebeğim yanımdaydı.. babaısyla birlikte önce uyandırmak sonra da uyutmak için cebelleştik 24 saat.. şimdi daha iyiyiz Allah'a şükür... sarılık baya azaldı... ben de senin gbi çoğu zaman sağıp veriyorum.. maalesef mamada vermek zorunda kalıyorum. başka türlü doymuyor... kısa zamanda toplarlar inş kuzularımız :)

doğum yapan herkesi çok tebrik ederim, bebeğiniz sağlıklı ve mutlu olsun hep, benim 30 kasım görünüyo yani daha çok bekleyecek gibiyim ama okudukça çok heyecanlanıyorum ve çok korkuyorum...darısı bekleyenlere...

cok tatli hayirli olsun canim...

rabbim anali babali buyutsun...

darisi basimiza olsun,rabbim bizide bir sancida kurtariverir ins....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…