- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #36.681
Crafty cigim kolay gelsin tatlimmmm biraz bizle tecrubelerini paylasir misin? Kizlar herkes terketti biziiieeeeeeeeeeeee
nasılsınız nasıl gidio
biz meme gaz bez üçgeninde yaşamaya çalışıoruz
arkadaşlar fazla geçmişe bakamadım ama senemgycım senın dogum yaptıgını gordum . Allah analı babalı buyutsun ınsallah.ARKADAŞLAR ben de dün doğum yaptım. Şuanda evdeyim. Doğum hikayemi de topiğe yazıcam birazdan. :)
kontrolüm vardı malum normal için bekliyorum...
pazartesi yatış verdi...
çatı muayenesi ve bir ilaçla doğal sancı başlatmaya çalışacak...
boynunda kordon var ve ben 2 saat uzaktayım doktoruma günü dolduktan sonra bekletmek istemiyor...
Allah yardımcımız olsun...günü belli olunca bi fena oldum anlatamam...
ağladım korktum...duygularımı isimlendiremiyordum...
neyse bu devirde kendi sancısıyla doğurmak az insana nasip oluoyr anladım...
kordon da olunca diretemedim...
seda'nın durumunu düşündüm o da bekledi bekledi suni sancı alamak zorunda kaldı...
kızlar bende mi annelik duygusunda sorun var...
yoksa günü belli olan herkeste bu korkular oldumu?
banada doktorum pazartesiye kadar bekliyelim dedi gelmek istemiyo oğlum
SAT'a göre 12 Kasım olan doğumum,bayramın 3. sabahı 8 Kasımda saat 08.20de normal olarak gerçekleşti.Oğlumuz,bayram şekerimiz geldi:)Allah bekleyen herkesi sağlıklısıyla yavrularına kavuştursun inşallah,tarifi olmayan bir duygu.
kızlar benim bebğeim de bayramın son günü geldi. sabah bir uyandım ki suyum gelmiş. hastane gittik. sonra aldık oğlumu geldik. Akif Emre koyduk adını. o günden beri uyku yüzü görmedim, ama oğlumdan güzel bir yüz de görmedim
darısı bekleyenlere. Allaha emanet olun..
kızlar yarın sabahtan sez giriyorum deli gibi korkuyorum.kendımı kurbanlık koyun gibi hissediyorum.ayyy düşündükçe bi tuhaf oluyorum.
Eki Görüntüle 287123
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebeğimiz İklim Nehir'in resmini koyduk. Allah bekleyenlerin kucaklarında görmeyi nasip etsin.Zamanım olduğunda tekrar girip ayrıntıları yazarım.
canım bende yarın sezo olucam aynı gün doğurcazçok heyecanlyım bende :)) hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize inşallah
Tavsiyeler icin cok tesekkürler canim.Burda dogumdan sonra hem annenin hemde bebegin gazi olmamasi icin genelde rezene cayi tavsiye ediliyor,dogum bölümünün yemek yenen kisminda bile koyuyorlar özellikle sicak cay ve rezene cayini aklinizda bulunsun.Bende ilk bebegimde kullanmistim hic gaz prblemi cekmedik cok sükür.Zeytinyagi meselesini ben Almanyada hic duymadim hatta dogumdan sonra 1 ay kadar eve ebe geliyor bi sikayet falan olunca ona söylüyorsun bizdede vardi biraz kabizlik hic kesinlikle öyle bisey söylemedi ebemiz vede kendisi Alman.birkac günü gecerse kabizlik fitil veriyorlar o kadar.
yeni doqum yapan arkadaşlar allah baqışlasın allahm bebişlerinize saqlık sıhhat uzun ömür wersin ben kaldım sona halaaaa tık yok benim sıpa içime yapıştı kaldı qelmeye niyeti yok çıldırcam 40 hafta doldu buqn ya niyeqelmiyoo
arkadaşlar fazla geçmişe bakamadım ama senemgycım senın dogum yaptıgını gordum . Allah analı babalı buyutsun ınsallah.ARKADAŞLAR ben de dün doğum yaptım. Şuanda evdeyim. Doğum hikayemi de topiğe yazıcam birazdan. :)
kızlar benim bebğeim de bayramın son günü geldi. sabah bir uyandım ki suyum gelmiş. hastane gittik. sonra aldık oğlumu geldik. Akif Emre koyduk adını. o günden beri uyku yüzü görmedim, ama oğlumdan güzel bir yüz de görmedim
darısı bekleyenlere. Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?