2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar fazla geçmişe bakamadım ama senemgycım senın dogum yaptıgını gordum . Allah analı babalı buyutsun ınsallah. ARKADAŞLAR ben de dün doğum yaptım. Şuanda evdeyim. Doğum hikayemi de topiğe yazıcam birazdan. :)

Herkese merhaba:)
Doğum yapmışlara allah analı babalı büyütsün,henüz doğum yapmayanlara da kolaylıklar dilerim.
Arkadaşlar bende kısmetse şubat annesi olacağım. Merak ettiğim birşey var doğum fotografçısı ayarlayan oldu mu aranızda?
Oldu ise kim olduğunu ve fiyat bilgisini paylaşabilir mi?

eeeeeeeeeeeee
nasılsınız nasıl gidio
biz meme gaz bez üçgeninde yaşamaya çalışıoruz
Crafty cigim kolay gelsin tatlimmmm biraz bizle tecrubelerini paylasir misin? Kizlar herkes terketti biziii (
Dogum hikayeleriniz, gun icinde neler yasiyorsunuz nolur biraz yazin.. Ben ptesi 39 olacagim kismetse hala gelen giden yok bekliyoruz dr ne kadar iceride kalirsa bekleyelim daha iyifir dedii, bekliyoruz iste:))

Son düzenleme:

Hayirli ugurlu olsun,Allah anali babali büyütsün insaallah canim benim.Walla bizde dört gözle beklemedeyiz bakalim ne zaman tesrif edecek bizim minisler

kızlar benim bebğeim de bayramın son günü geldi. sabah bir uyandım ki suyum gelmiş. hastane gittik. sonra aldık oğlumu geldik. Akif Emre koyduk adını. o günden beri uyku yüzü görmedim, ama oğlumdan güzel bir yüz de görmedim
darısı bekleyenlere. Allaha emanet olun..

Günüm belli değil ama ben korkuyorum:)

banada doktorum pazartesiye kadar bekliyelim dedi gelmek istemiyo oğlum

Bende detık yok

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım:)Nasıldı doğumun?

Canim benim,çok tebrikler Allah analı babalı büyütsün, doğum hikayeni bekliyoruz müsait olunca.

Eki Görüntüle 287123
Kızlar ben bugün doğum yaptım. Bebeğimiz İklim Nehir'in resmini koyduk. Allah bekleyenlerin kucaklarında görmeyi nasip etsin.Zamanım olduğunda tekrar girip ayrıntıları yazarım.

tesadüf bi bakayım dedim ..beni hatırlarsın belki, kürtajdan sonra hamile kalanlardan. SENEMGY canım Allah analı babalı büyütsün. pek tatlı maşallah.
41 kere maşallah

Son düzenleme:

evet rzene ben de duydum başladım vermeye kendimde arada içiyorum.peki bebeğe ne sıklıkla veriliyor.?

dün kontrolüm vardı açılmam yok samcım yok çarşamba akşamı yatış verdi doktıorum perşembe akşamı suni sancı vermeye başlayacaklar allahtan epiduralle beraber vereceklermiş pek hissetmeyeceğim ama yine de nasıl olacak çok merak ediyorum

yeni doqum yapan arkadaşlar allah baqışlasın allahm bebişlerinize saqlık sıhhat uzun ömür wersin ben kaldım sona halaaaa tık yok benim sıpa içime yapıştı kaldı qelmeye niyeti yok çıldırcam 40 hafta doldu buqn ya niyeqelmiyoo

selam kızlar
biz bugün itibariyle 38. haftamıza girdik artık
artık sürekli tetikteyim su geldimi nişan geldimi diye
göbeğim indi gibi aşağıya 25 kasımı bekliycek mi bakalım kuzum
öyle çok bi ağarlaşmadım hala işlerimi yapıyorum araba kullanmaya devam ediyorum dışarı işlerimi hallediyorum
vücuttada bi şişme yok çok şükür
kızım 3 kilo olmuş teyzeleri son 2 haftamız bakalım ne bekliyo beni
hepinizi öpüyorum

arkadaşlar uzunca bir aradan sonra merhaba.. 4 kasımda ikinci bebeğim ece'yi dünyaya getirdim, onun büyümesini bekliyorum. doğum yapan aradaşlara hayırlı olsun, henüz yapmayanlara ise sabır diliyorum. sağlıklı doğumlar olur umarım. sizleri seviyorum..

üzülme canım ya Allah hayırlısını versin bak ben hala sancı çekiyorum düzensiz 2-3 santim açıldı kaldı bir hevesle bebek geliyor dedik herkes ayağa kalktı bizimkiler bursadan geldi ama tık yok bazen kötü oluyorum hadi gidelim mi diyeceğim diye hazır bekliyorlar gece annem hiç uyumamış inliyormuşum hep eninde sonunda gelecek keratalar sıkma tatlı canını bitmiş günü zaten en fazla bir hafta daha sabret annesi

hayırlı olsun bebişleriniz Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…