2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaa nolluyo crafty panik oldum nie attınız beni die, konuyu tam anlamadım okucam şimdi, kapandı mı yani grup, açılmıcakmı

şimdi çatlak kim bilmediğimiz için yeniden açtığımızda aynı güvenlik zaafiyeti yine oluşacak değil mi . eee ne olcak pekii.

Aaa nolacak peki şimdi? Kim yapmış olabilir bu terbiyesizliği? Herkes zan altında kaldı şimdi:/ Bir lüzumsuzun yüzünden güzelim gurubumuzdan mı olduk yani

ya dedim yinemi eliniz sürçtü attınız valla çemkirecektim : p

olay nedir ben anlamadım açıkçası..kim nası resim koymuş..kim koyduysa resimleri belli değil mi ..

ya dedim yinemi eliniz sürçtü attınız valla çemkirecektim..

olay nedir ben anlamadım açıkçası..kim nası resim koymuş..kim koyduysa resimleri belli değil mi ..

ya dedim yinemi eliniz sürçtü attınız valla çemkirecektim

bi arkadaşımızın grupta yayınladığı resimleri kullanıp aynı arkadaşın adıyla sahte facebook profili açmış birisi ve erkeklerle arkadaş olmaya başlamıştı benim gördüğümde...

kızlar peki benim gibi adres alsanız o şekilde yine toplaşsak nasıl olur, foto falan koymayalım ama muhabbet sürsün. hemde burdaki gibi yazdıklarımız kamuya açık olmaz. off benim ço hoşuma gitmişti orası şimdi moralim çok bozuldu

uyuyamıyorum valla sinirimden bende orda takılı kaldım nasıl farkedildi o kişinin gruptan olduğu nerden anlaşıldı?

uyuyamıyorum valla sinirimden bende orda takılı kaldım nasıl farkedildi o kişinin gruptan olduğu nerden anlaşıldı?

arkadasimizin SADECE gruba koydugu foto ile profil açmış
ve grupta yazdığı (aramızda yaptığımız en duyulmaması gereken dedikodulardan) yazıyı kızın orjinal profiline yazmış !!!
Gruptan yani maalesef...

ayy inanmıyorumm. bizede olabilirdi.

o arkadaşa kastı olan biri olsa gerek. niye yapılırki böyle bişey?

yapana dicek bişey zaten bulamıyorumda şimdide burayı okuyup kendince egleniyodur eminim o insancık...diğer arkadaş kimse ona çok üzüldüm son zamanlarda bide özel şeylerde konuşuyoruz diye tedbir alalım demiştik ona ragmen bu oldu şimdi onun gözünde bizde şüphelenilenlerden olduk haklı olarak.

ya ben anlam veremiyorum eline ne geçiyo bu insanların tanımadığımız ama kaderin bizi yavrularımızın doğmasıyla bir araya getirdiği iki sohbet edebildiğimiz tecrübelerimizden faydalanabildiğimiz bir yeri niye bu ucuz zihniyetli insanlar mahveder şimdi kim olduğunu nasıl anlayacağız oysaki paylaşımı olmayanları elemiştik aramızdan aslında kötü niyetliyi bırakmışız demekki yazık hepimizin başına gelebilirdi belki var bile adımıza düşünmek istemiyorum offf (

Walla ne diyimmmm ne kadar kötü niyeti ve bol vakti varmış..
Iyi de mağdur olan arkadaş kimse, onun feysine yazabilmesi için,
ekli olması gerekmezmi,nasıl farkedilmiş, anlamadım ben yaa olayı tam, neyse,
kahvenin dediii gibi yaparız en kötü ihtimal

Herkes zan altında kaldı, kötü olmuş çok,
hakkaten çok üzücü, üstelik hepimizin başına gelebilirdi, herşeyi geç,
evlatlarımızın resimlerini paylaştık birbirimizle,böyle kötü bi insanın olduğu yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…