2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar benm dert belli oldu.dikişlerim düştü artık ama küçük bir yer tutmamış.buğün doktora gittik bişey olmaz kaynar dedi.asıl kötü olan oğlum hasta.benim yüzümden oğlumda hasta oldu.aslında tamda benm yüzümdende denmez üst komşumuzun kızları öksürüordu onlar bana bulaştırdı bende oğluma.hem öksürük var kırık kırık hemde hafif ateş.antibiyotik verdi.sizede tavsiyem olsun eger ateşiniz çıkarsa sadece soyacakmışız.soğuk kompres yapmıoruz.hala düşmezse calvol şurup 1çay kaşığı.ama çok şükür bizimki soyunca düştü.biz biraz abarttık evimiz çok sıcak olduğu halde üstünü kalın giydirdik birde arada elektrikli soba yaktık.üstüne gece 2tane battaniye.sonunda olacağı buydu.aman siz katkat giydirmeyin.bebişlerinize bişey olmasın.ama ağladım durdum buğün benim yüzümden diye.çok şükür şimdi ii nolur bize dua edin

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi üşütmemeye dikkat etmek ama fazla abartmamak lazım. Benim bildiğim kendi üstünden bir kat kalın giydirmek lazımmış. Ben öyle yapıyorum şimdilik hasta olmadı Allaha şükür. Ama her an hasta olacak diye korkuyorum. Çünkü emerken çok terliyor ve altını açınca pek kapansın istemiyor yaygarayı koparıyor zor giydiriyorum bazen. Yani biz ne kadar dikkat etsek de elde olmayan sebepler yüzünden olacağı varsa olur. O yüzden pek takma kafana elimizden gelen özeni gösteriyoruz neticede. Ayrıca ateşlenme durumunda verdiğin bilgi için teşekkürler.

Geçmiş olsun canım ağlama ya Allah beterinden korusun ilk bebişler acemilik çekeceğiz elbet bende geçen hafta bu kışta çocuğu isilik yaptım sıcaktan ama akıllandık şimdi çok sıcak hasta yapıyor öğrenmiş olduk sadece sen değilsin yani en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah

oğlum 5- 10 dk emiyor sonra bırakıyor gazını çıkarıyorum tekrar veriyorum almıyor bir süre bekliyorum takrar veriyorum almıyor ısrarımdan dolayı ağlamaya başlıyor bırakmak zorunda kalıyorum acaba hızlımı emiyor süt ne kadar diye sağdım yarım saatte 120 milim çıktı zaten her öğünde okadar içmesi gerekmiyormu 1,5 aylık iken. ne güzel 1 ayda 2 kiloya yakın almıştı tam toparlıyor kendini derken zayıflamasından korkuyorum benim gibi olan varmı aranızda

ah kızlıar dün gece oğlum iice ateşlendi.öle böle ettim doktorun numarasını buldum aradım ilaç önerdi calpol diye gece 1çay kaşığı onu verdik hemen ii geldi.çok şükür sabah keyfi yerindeydi.dün gaz için bile ağlayamıordu şimdi eski formuna geldi.ah şunu öğrendim hiç kimse insann annesi gibi olmuormuş.kayınvalidemler geldi dün sabah.gece çocuk ateşlendi eşim bana biraz uyu ben beklerim dedi.yazık adamcağız sabah 5e kadar ayaktaydı.kayınvalidemler bütün gece uyudu.tabi biz yarım ağız yat istersen dedik oda gittti yattı.ah anneciğim olsaydı hiç uyumazdı.neyse saolsun bakalım çağırdığımıza pişman olcammı:44::44:

Kızlarr,Mutlu yıllarrr Herkese bebişleriyle sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol uykulu az gazlı yıllar diliyorum

Canım, benim kızım da bu günlerde ara sıra da olsa yapıyor. Kızımda reflü var. Hafif derecede ama bazı günler daha çok hissediliyor etkileri. Ağzına geliyor emdiği süt, yüzünü ekşitiyor yavrum, uykusundan ağlayarak uyanıyor, ya da emerken ağlayarak bırakıyor. Allahtan çok sık olmuyor ama biliyorsun bu reflü bebeklerde fizyolojik. Yediğin içtiğine bağlı olarak oluşuyorsa, meleğinin canını yakıyor olabilir. Özellikle çikolata ve kafeinli şeyler yiyip yemediğine dikkat et bugünlerde.Ben bir gün çikolata yemeyi çok abartmıştım, daha ilk günlerde, bebeğim resmen fışkırarak kustu ki bu reflünün en önemli belirtisi. Bir daha da şükür hiç kusmadı ama çikolatayı ağzıma koymuyorum artık. Bir gözden geçir bakalım yediğini içtiğini.

kızlar sevdiklerimizle birlikte yeni gelen yavrularımızla mutlu,huzurlu,sağlıklı,az gazlı,hastalıksız bir yıl geçirmemizi diliyorum rabbimden.

face den herkes çıktıııııı

grupta bi çatlak var kim bilmioruz. Bi arkadasimizin sadece grupta paylaştığı foto ve yorumlar profiline koymuş hepimizi korumak adına grup kapandı

bence açılmaz.. o arkadaşın resimleri kullanılıp onun ismiyle sahte profil açılmış 3 erkeğide eklemiş hatta... güvenlik zaafiyeti var kimse o sorumluluğu almaz.

benim aklıma gelen gruptaki birinin yakını yapmıştır grupta kötü niyetli arkdaşımız olamaz diye düşünüyorum.

.............................................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…