2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar facedeki gruba ne oldu yaw,ben üyeydim bi baktım yok yine mi temizlik yaptınız dicem ama sayfanın kendisini de bulamıyorum ki..

Ayyyy walla pirtlar vadisinin poleti esprisine cok güldüm :)))))Aaaaa masaallah oglusuna dnüvermis erkenden

nefise_onur
öncelikle senin yazdıklarını okurken ağlıcaktım neredeyse aman dikkat et canım yaa ben de hep uzaklaşınca aklıma kötü kötü senaryolar getiriyorum eşim odada yatağında yatsın diyor gündüzleri de ama ben gözümün önünden ayırmak istemiyorum allahım bi daha yaşatmasın sana çok şükür ki bişey olmamış.

iki gündür kızım hiç bir neden yokken en fazla yarım saat uyuyor anlayamadım ne oldu burnu akmıyor ateşi yok hatta altını falan değiştirirken gülüyor ama uykusu gelince çok huzursuz bi de uyanırken ellerini kaldırıyor korkuyor gibi doğuduğundan beri en çok dikkat ettiğim şey güven duygusunu vermek hiç uyanırken ağladığı da yok ağlamadan alıyorum anlayamadım bu huzursuzluğunu sizler de böylesıkıntı yaşayan var mı?bi de geçenler de bebeğimde atopik egzama çıktı cildi çok hassasmış süt ve süt ürünleri yeme dedi doktorum bir süre yemedim şimdi tekrar yemeye başladım sanırım onda değil çünkü geçti cildi anlayamadık nedenini belki çikolatadır diye düşünüyorum ben bi ara çok fazla tüketmiştim ama şimdi sıkıntısı yok çok şükür aloe veralı sıvı sabun kullanıyorum forever diye bi marka var tamamen saf aloevera varkatkı maddesi hiç bişey yokmuş göz de yakmıyor hassas ciltler için tavsiye ederim

................................................................................................................................

merhaba nehirada bende bazen aynı sıkıntıları yaşıyorum senin gibi bende güven duygusunu kazansın diye hiç ağlatmamaya çalışıyorum bizimde bir günümüz diğerini tutmuyor iki gün öncede benim kızım gündüz 11 den gece 3 kadar toplasan 1 saat edecek kadar uyudu ve çok huzursuzdu uykusu var belli ama uyuyamıyor ateşi yok görünürde herhangi birşeyi yoktu mızıldanıp durdu. bir doktor akrabamız bebeklerin saati saatini tutmaz bunlar normal dedi yinede ben böyle durumlarda çok panik oluyorum o gecenin sabahında sıkıntıdan dudağımda uçuk çıktı Allah hepimize kolaylık versin ve bebeklerimizi korusun

Kizlar bebisleri aglatmamanin güven duygusuyla ilgisi yokmus emzirirken gösünden kokusunu almasi vede emerken göz kontagi kurmak güven duygusunu gelistiriyormus.

merhabaa
ikinci ay aşısını yaptırdınızmı karma aşıyı
sıkıntı oldumu
benim perşembe günü olacak tedirginim o yüzden

Kizlar bebisleri aglatmamanin güven duygusuyla ilgisi yokmus emzirirken gösünden kokusunu almasi vede emerken göz kontagi kurmak güven duygusunu gelistiriyormus.

ihtiyaçlarını ne kadar kısa sürede karşılarsan bebek tabi daha güvende hissediyor söylediğin gibi göz kontağı ve iletişim de güven duygusunun temellerini oluşturuyor. anaokulu öğretmeniyim teoride çok şey biliyoruz da pratikte acemi oluyoruz işte

ayy evet aynı şeyi yaşamışız insan o sıkıntı çekince napcanı şaşırıyor neyseki bugün ve dün iyiydi düzeldi bir gün çektirdi bize ama. sanırım dediğin gibi anı anını tutmuyor

nehirada bende okul öncesi öğretmeniyim meslektaş olmamıza sevndm dediğin gibi çocuk olduktan sonra bebekler konusunda bildiğim hersey sıfırlandı sanki çocuk yönlendiriyo herseyi nasıl bişeymiş bu annelik çocuk cok uyursa niye uyanmadı diye şaşıp kalıyorum.uyumasa nye uyumuyo bişey mi oldu diorum böyleyken aslında 2.bebek fikrinden korkarken bi yandanda çok geciktirmesem mi bu sıkıntılar rahata alışınca çkilmez galiba gerçi ne xaman kısmetse o zamn olur ama ARKADASLAR HEPİNİZE SORUYORUM ÖZELLİKLE İLK BEBĞİ OLANLAR İKİNCİYİ Bİ DAHA NE ZAMAN DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

kızlar merhaba.ya kızlar benm oğluşum acaip elinde oynatıor bizi.uyanıkken ya kucakta,ya anakucağında sallanıor.uyurkende ayakta uyuyacak.yani yalnız kalmak istemior.uyuyunca biraz dinlenioruz,ama bizi yoruor baya.birde korkuorum böle huy edinmesinden.işllh büyüdükçe bunu huy edinmez.sizlerin ki nasıl?uyurken falan nasıl.nasıl uyutuorsunuz merak ediorum.gerçi hastalık atlattığımızdan herkes aman hastalanmasında dior bende tabikiii.

Canim benim kizimla oglum arasinda 3 yil 2 ay var,bence güzel sadece kardes kiskancligi kötü oluyor ama bütün yaslarda ister istemez oluyor o kardes kiskancligi,dedigin gibi zaman arttikca bir daha bebek yapma fikrine sicak bakilmiyor.Bir daha bebek düsünüyorsan cok fazlada uzatma derim.

Ben hic ayakta uyutmaya alisirmadim ne kizimi ne oglumu.Daha cok emerken uyuyunca yada kucagimda hafif sallayarak uyuyunca hemen yatagina birakiyorum o sekilde uyutuyorum.

kızlar merhaba uzun zamandan beri gelemedim baktım yinede ama sonra kaçtım mahşallah nazar değmesinde bebeğim çok güzel büyüyo hem tombiş hemde çok uslu bizdeki sorunda sallanmayı sevmiyo kendi uyucak ben de ayağımda sallamaya hevesleniyorum ama malesef beşiğine koyuyorum süslerini izlerken uyuyo çok rahat gecede hiç uyanmıyo ben uyanırsam emziriyorum ama çok tatlı oluyolar ya sizinkilerde öyledir yiyesimiz geliyo şeyma çok hareketli elleri bacakları hele emerken nasıl oynuyo konuşmaya çalışıyo kızlar bebğinizle çok konuşun inanın çok fark ediyo garip sesler çıkarıyo öle bir gülmesi var ki o zaman dünyalar benim oluyo onunla oynayın uykusunun gelmesini bekleyin zorla uyutmayın şeymayla yarım saat oynuyoruz canına tak ediyo hemen uyuyo birde tv izlemeyi çok seviyo pusetini koyuyorum bazen uyuya kalıyo yeter ki karnı tok olsun hiç ek bişey vermiyorum emziriyorum çok şükür şuan yetiyo sütüm 2 gün önce muayene olduk şeymamız 5.900 kilo 58 cm boyu kızlar sizinlede paylaşmak isterim ben bu zamana kadar hiç besmelesiz süt vermedim emmeye başlıyo kaç defa çektiğim bilinmez ay acaba unuttum mu diye 10 defa besmele çekiyorum bende tik oldu elimi neye uzaksam hemen besmele çekiyorum :26: rabbim unutturmasın besmele çekmeyi kullarına kızlar yarın aşımız var 2 ci aşımız bu zor olan aşıymış :26: 3 4 gün banyo yaptırmıcan dedi rabbim yardımcımız olsun çok ateşlencekmiş inşallah bişey olmaz

kızlar aklınızda bulunsun gündüz tv sesini kapatmayın sese alışsın hem de geceyle gündüzü bilsin gecede hiç bir ses olmıcak ışıklarda açık olmucak ben akşam 11 dedim mi uyutuyorum yani 10dan 11 kadar konuşuyoruz çıngıranı çok seviyo sonra bir uyuyo bazen sabah 8 bazen 10:00 bazen de ben uyandırıyorum memişler şişince dayanamıyorum daha kaymaklı bisküvi acayip süt yapıyo tavsiye ederim birazda kilo ama kiloda yakışıyo insana yani normal kilo ama hiç bir eteğim olmuyo güzel oldum eteklerimin fermuarları kapanmıyo nasıl oldu anlamadım dışardan görenler ay çok güzel olmuşsun diyolar gel de bana sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…