2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

evet bende üçüncü kez istiyorum önceki grupta vardım seda xxx ismim buraya da yazdım istiyorum şu linki lütfen gönderin devlet sırrımı :) facebookta arıyorum tarıyorum bulamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu kızlar Allah aşkına biri bana şu face grubuna nasıl dahil olacağımı anlatabilirmi ?? ben annemin hesabını kullanıyorum onun adı olması farkedermi sonuçta ben kullanıyorum ayrıca artyık burda paylaşım olmuyo o günleri özledim bare arkadaşlarla hasret giderim yahu ee ben kıdemli anneyim kasım derken ekimin başında doğum yaptım kızım 3 aylık oldu işim azaldı :)) şimli lak lak zamanı bunalımdan az kurtulayım yahu

Giriş Yap | Facebook
Buyrun face kasım anneleri :)

kızlarrr selam bende kasım annesıyım 24 kasımda anne oldum.bı arkadasımın onerısıyle buldum sızlerı.aranıza katılmak ıstıyorum.face dekı adresınızın lınkını verebılırmısınız

sevdalinkacım ben gece 11 gibi altını açıyorum.sabah 6-7 de tekrar açıyorum.gece almıyorum ayrıca.benim gibi yapan arkadaşlar varmı bilmiyrm

Walla canim benim oglumda bol cisli,almazsam Allah Allah:)))
Benim oglusumda bu hafta oldu canim 3 gün kakasini yapamadi 4.gün depoladiklarini hepsini cikardi 2 gündür yine yok bisey,depolama safhasinda herhalde :)))) Kizimda aynisiydi birkac ay sürer bu durum,6. aydan sonra tamamen oturur.

Cok gecmis olsun Kizlar,Allah sifa versin,hastaliktan ve nefise_onurun yadasigi gibi durumlardan bebislerimizi korusun insaallah.

geçmş olsn cnm.gerçekten tek bırakmamak gerekiyor.bende bebeğimi hamağa yatırmştım.yanında oturuyodum bi baktım yandı yüzüstü dönmüş nefes alamıyor çırpınıyor.çok korktum nasıl kucakladığımı bilemedim.üstelik kusma problemimiz var.korkuyorum açıkçası.

merhabalar herkese benim bebeğimin göğüslerinde şiş var etrafımdaki herkes ov diyor doktora sordum ovma zamanla geçer dedi ama doğduğundan beri var nerdeyse 45 gün geçtik geçmediler sizlerdede böyle bi sorun varmı ovanınız varmı

Son düzenleme:

sağolun kızlar sütümden başka birşey vermedim hiç sadeve d vitamini damlası var o da midesini üşütmezdir heralde canım çok şükür öyle geldi geçti bir nusubet 1000 nasihattan iyidir derler bizede ders oldu bundan sonra daha dikattliyim tabi Allaha emanet önce.

canım hapşırık tüm yeni doğan bebeklerde var ilk zamanlarda zamanla geçiyormuş rahatsızlığından dolayı değildir belki çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin istersen geçmezse başka bir doktorada göster her doktor bir olmaz belki diğerinin göremediğini o görür sürekli uyuyor demişsin acıkıp uyanabiliyormu eğer acıkıpda uykusundan uyanamıyorsa dikkat etmek gerekiyormuş

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun, gerçekten anlayışsız insanlarla geçim olmuyor. benim kayınvalidem gerçekten çok iyi bir insan. ama kendi kayınvalidesi çok fena. etmediği cefa kalmamışki, hala daha devam ediyor.cefa dediğim fiziksel değil. kılıç gibi sözler ediyor. öyleki bana bile laf ediyormuş ki, daha şivelerini tam çözemediğim için anlamıyorum. gene memleketten gelmiş. kayınvalidemi stres sardı, midesine kramplar giriyor.

lahusalıkta bende süper kadın kompleksi oluştu kızlar. bebeğime çok iyi bakmalıyım, evim tertemiz olmalı. kocamı güleryüzle karşılamalı, çok güzel yemekler koymalıyım önüne. ütüsüz işe yollamamalıyım gibi. tabi bu sıraladıklarımdan hiç birini yapamadıkça krize girdim. sinir, üzüntü, hastalık. ne bebeğime doğru bakabildim(ilk ay 400 gr aldı) ne evime. şimdi koyverdim gitti. kafam rahat. evimi biip götürüyo, yemek ve kahvaltı çıkarmıyorum artık, ütü nasıl yapılıyordu unuttum. biraz zaman bulayım nete takılıyorum.kimseden beklentim olmadığı gibi, kimsenin benden beklediklerine takmıyorum kafamı. walla en etkili süt arttırıcı buymuş. keşke bizim ülkemizde evde yaşlılara bakım hizmeti gibi, lahusalıkta ve gebeliğin ilk aylarında bilgili kişilerce evde bakım hizmeti verilse.tek işin bebeğin olsa. bu iş annelerle, kayınvalidelerle olmuyor çünkü. benim etrafımda o kadar insan vardı. yok süt kaçar, çok süt olmaz, yok yetmez, yetmiyor, aç, aç, aç vir vir vir ilk ay ömrümü yediler. doğru emzirmeyi bile 40 gün sonra netten uyduruk bir powerpoint sunusundan öğrendim.

inşallah olmaz canım.

sevdalinkacım ben gece 11 gibi altını açıyorum.sabah 6-7 de tekrar açıyorum.gece almıyorum ayrıca.benim gibi yapan arkadaşlar varmı bilmiyrm
.

ben gece zorla uyandırıyorum oğlumu, benim gibi ehl-i keyif. uyandırmasam hiç uyacanağı yok çünkü. 4 gibi. altını açmasam uyanmıyor. her açtığımda ya da altını değiştirdiğimde ise kakasını yapıyor. sürekli kaka yapıyoruz. acaba oğlumun poposu aşındı da ondan mı kakasından kan geliyor bilemedim ki. ishal mi diye korktum Allah korusun tüm bebeklerimizi, doktor normal dedi. pazartesi gastroenterolojiye gideceğiz, Allahtan hayırlısı.

ayy walla çok gerildim okurken, Alah bir daha yaşatmasın inşallah, ne seni ne bizleri.

benim oğlumda arada hapşuruyor. ikişer kere hapşuruyor. babası baronun oğlu diyor benim oğluma. kurtlar vadisinin bir esprisiymiş, polat alemdar bebekken öylemi hapşuruyormuş ne. halası, hadi ordan baronmuş, senin oğlun pırtlar vadisinin poleti diyor. geçmiş olsun canım. inşalah bir şey yoktur

benimki de dün dönüvermiş kendisi. ağlamıyorda hee gel ana döndür beni diye.

merhaba kızlar.hastalık atlatan tüm bebişlerimize geçmiş olsun.biz atlattık çok şükür hastalıkları.uyku düzenimiz pek yok ama çok şükür gece 3-4saat uyuyor emmek için uyanıor tekrar uyuyor.hele uykusu geldiğinde uyuyamadığında çıldırıor.ayrıca kızlar bizim buğün kırkımız çıktı.sizde ilğinç şeyler yapıormusunuz.biz 40taşla yıkadık oğlumu.birde buğün dışarı çıkartıcaz oğlumu öle olurmuş.
kayınvalidemler burda,aramız ii gibi.yap dersen yapıor bişey demediğinde hiçbişey yapmıor.ama bende gece falan uyumadığında veriorum bakıor.saolsun yinede.öle işte hepinizi öptüm.

amin canım inşallah evet çok haklısın rahat bıraktınmı kendini sütlerin çok oluyo ben üzüldüğüm zaman bir sorun olunca annem üzülme bak sütlerin gider diye hep uyarırdı çoğunlukla hep o baktı geceleri sadece emzirmeye uyandırdı oğluşum 2 kiloya yakın kilo almıştı ama bakalım şimdi annem yok sütlerimde çok yok gibi önceden 2 saat geçsin sertleşir uçlarından akmaya başlardı uyansada emse diye bakıyordum. bende internetten emzirmeyi öğrendim daha bebek doğmadan çok faydasını gördüm tamam büyüklerde tecrübeli dinlemek lazım ama bazı doğru bildikleride çok yanlış olabiliyor bebişine dikkat et dönmeye başlamış maşallah

oh maşallah birdaha hasta olmaz inşallah bizimde yaparlar ama ben yaptırtmadım sadece annem ince bi altın yüzüğü vardı onu attı içine su dökerken tamamen tesadüf kalbi üstüne düştü altın kalpli olacak inşallah benim oğlum heralde bizde en yakın arkadaşım 1 hafta arayla doğum yaptık eşimle onlara gittik 40 uçurmaya. olsun kayınvaliden sürekli karışıp onu yap bunu yap demesindense senin yapmasını istediğin şeyleri yapması daha iyi bence

bebişlerinize çok iyi bakın kızlar iyi günler

merhaba benim bebeğiminde gögüsleri şişti bizede ilk zamanlar ovun dediler doktora sorduk kesinlikle ellemeyin dedi iltahap kapar çok kötü olur dedi biz hiçbirşey yapmadık kendiliğinden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…