- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.661
teşekkürler kahvecim. galiba bu masaj bağırsaklara zamanla hareket kazandırıyo. o videoda hepsini 6şar kez yapın diyodu ama kesintisiz yarım saat yaptığımı bilirim ve her gaz sancısında günde birkaç kere tekrar ettim. nihayetinde her zaman masaj sonunda uykuyan dalan bi kızım oldu sayende
Evet başladım işe. Zor oldu ama br yandan da iyi geldi. Benim kızım artık meme de emiyor biberondan da içiyor.Mama vermedim hiç. O yüzden de gidiyor olabilir kilolar.Yaz bi gelse zaten hepimiz bi rahatlıycaz. Be sporumu 15 senedir evde yapıyorum. Alışığım yani.Ama doktorun çok haklı. Yavaş yavaş kendiliğinden gider, rejime gerek yok hiç bence. Yaza çok var nasıl olsaarkadasım sen çalışmaya başladın galiba ondan daha kolay verirsin ben bu dönemi kapatıp eylül gibi baslayacagım cocugu bırakıp dısarı cıkamıyorum burda bi görümcem var ziyarete gidecegim insan o yüzden adapte olamıyo spor falan evde olmuo malesf yaz gelsn kızımla cıkarız nisan mayıs gibi hem güneş alır kış bebişleri.. sen hala emzirmiyo musunz biberona devam mı ??? aman önemli olan anne sütü alsında .. dediğin gibi çok organik besleniyorum ama ekmek yemek isttiyorum bu yüzden veremiorum sanki yemessem midem ağrıyo hipoglisemidir dedi doktor sakın aç kalıp rejim yapma dedi önceden böyle bişey yoktu biraz kilo veriyim die az yemiştim mide ağrıları basladı anlayacagn annemi çok özledim o olsaydı bend e arada rahatlar spora falan giderdim yarım saatlik...
Evet başladım işe. Zor oldu ama br yandan da iyi geldi. Benim kızım artık meme de emiyor biberondan da içiyor.Mama vermedim hiç. O yüzden de gidiyor olabilir kilolar.Yaz bi gelse zaten hepimiz bi rahatlıycaz. Be sporumu 15 senedir evde yapıyorum. Alışığım yani.Ama doktorun çok haklı. Yavaş yavaş kendiliğinden gider, rejime gerek yok hiç bence. Yaza çok var nasıl olsa
Merhaba kızlar nasılsınız? ins bebeişleriniz iyidir benim ipek kızım maş. iyi bugün 53 gün oldu benm kız çok emici sürekli emmek istiyor bende 2 saate vermeye calısıyorum ama kötü bir huy edindi altını açmayınca kakasını yapmıyor altını açmamı bekliyor üşütecek die korkuyorum bir doktor demişti çocuk beslenme sonrası altı açılıp bacaklarını kaldırıp çişş denilince yapar tuvalet alışkanlığı bile kazanabilir die hakikaten yapıyorum cırt cırt bırakıyor:) bu arada size en çok sormak istediğim kilolar ne alemde herkes zamanla verirsn çocuk emio gider diyo ama kafaya acayip takıyorum yemesem mideme kramp giriyo yesem çok yemiyorum aslında ama çocukta emdiği halde zayıflama olmadı bu ay. 68 le hamile kaldım 85le bitti . dogum sonrası 10 kilo gitti 7 kilo duruyo çatlaklar cabası göğüslerim zaten büyük moralim cok bozuk ya boyuma göre cok görünmüo ama kilolu duruyorum haliyle siz özel bişey yapıo musunz sporada vakit bulamıyorum. çatlaklarım beyazlamdı kaşnıyorlar moralim cok bozuk eskisi gibi olamıcam orta yaşlı kadın gibi olcam die korkuyorum yaşım daha 23 yarın birgün izin bitecek işime döneceğim çocuklarla mesleğimi yaparken hem zorlanacagm bu kilolarla hemde moralim bozulacak. size sorum siz kaçla hamile kaldınız kaç kilo gitti simdi spor yapıo musunuz ?
//////NEHİRADA bu arada ben Ankarada öğretmenm yarım gün çalışıyorum çok tavsiye ederm çok rahat tam gün çalıştıgım zamanlarda oldu inan bebeğin için değer../////
Merhabalar anneler!
Umarım hepiniz iyisinizdir,bebişleriniz daha da iyidir.Biz kızımla mutluyuz çok şükür.Sıkıntılarımız da yok değil tabi.İlk önce gaz problemi...Kızımın bazen çok gazı oluyor,günlerce çığlık çığlığa ağlıyor.Bazen de gayet rahat çıkarıyor gazını güle oynaya.3 farklı ilaç denedik.Zinco pek bir işe yaramadı gibi.Sab Simplex fena değil.Bir de Neo Baby kullandık, en iyisi oydu sanırım.Şu anda yine Sab Simplexi kullanıyoruz.Arada bir ilacı değiştiriyorum,sanki böyle daha iyi oluyor gibi.10 günü birini,15 gün diğerini veriyorum.Ama yine de bazen hiçbiri işe yaramıyor tabi,6 aylık olmayı beklemeliyiz galiba.
Diğer bir sıkıntımız,hatta bu aralar en büyük sıkıntımız,kızımın bana bağımlı hale gelmesi.Bir saniye olsun yanından ayrılmamı istemiyor.Kucak istemiyor ama onun olduğu odadan dışarı çıkamıyorum.O uyurken gidip yemeğimi yapayım diyorum,kapıdan adımımı attığım anda basıyor yaygarayı,içeri girdiğim anda da sakinleşiveriyor.Bütün ev işi,yemek,temizlik,alışveriş eşime kaldı.Çok zorlanıyoruz o yüzden.
Adet olma işine gelince...Ben 40'ımı doldurdum,41.gün adet oldum.51 kiloyla hamile kaldım.Doğuma giderken 65'tim,eve döndüğümde 60.2-3 gün sonra 58 oldum ve hala aynıyım.Doğum sonrası karnım zaten nerdeyse eski haline dönmüştü.Sadece karın kaslarım biraz gevşemiş gibi Yumuşamışım biraz Spora başlayacağım onun için.Göğüslerim zayıf olmama rağmen hamileliğimden önce de büyük sayılırdı,şimdi sayılmasına gerek yok,kesinlikle çok büyükler
Bir de bu aralar kızım yeni bir huy edindi,elini tüm parmaklarıyla birlikte ağzına sokup yalıyor.Emziğe alışmıştı bu huy nerden geldi bilmiyorum ama canımı sıkıyor açıkçası.Büyük olsa diş çıkartacak diyeceğim ama daha 48 günlük:44:Belki geceleri emziğini düşürünce öğrenmiştir diyorum ama inşallah unutur yakında.
Neyse şimdilik aklıma gelenleri yazdım,bayağı da uzun oldu.Miniğim acıktı galiba.Kendinize,bebişlerinize iyi bakın.Öptük.
Ahhh ahhhh güzel anneler öncelikle Allah çocuklarınızı size bağışlasın MAşallah diyorum Rabbim banada nasip etsin inşallah ... Akşamdan beri konu açtım başka konulara yazdım ama bir türlü soruma cvp alamadım. ben 11 aylık evlym bu ay hamile kalmak istiyorm ama hamilelikten önce doktora gidip muayene olmak şartmı diz deneyimlisiniz bilirsiniz.. Yani hamile kalmadan önce muayene olmak gerekirmi acaba???????
merhaba arkadaşlar bende kasım annesiyim çok fazla yazmasamda sıkı takipçisiyim topiğin kızlar birşey sormak istiyorum bebeğimin yüzünde ve vücudunda isilik gibi kırmızı noktalar var annem normal bebeklerin çoğunda olur iyi bir şey çocuğun geliştiğini gösteriyor dedi doktorada götürmedim bu yüzden ama geçmiyor acaba normalmi sizdede aynı sıkıntıyı yaşayan varmı yoksa benim yediğim birşeyler alerjimi yapıyor bebeğimde
merhaba arkadaşlar bende kasım annesiyim çok fazla yazmasamda sıkı takipçisiyim topiğin kızlar birşey sormak istiyorum bebeğimin yüzünde ve vücudunda isilik gibi kırmızı noktalar var annem normal bebeklerin çoğunda olur iyi bir şey çocuğun geliştiğini gösteriyor dedi doktorada götürmedim bu yüzden ama geçmiyor acaba normalmi sizdede aynı sıkıntıyı yaşayan varmı yoksa benim yediğim birşeyler alerjimi yapıyor bebeğimde
yeni emzirmişsem kızımdada oluyor... emzirmeden hemen sonra yapmayın diye okumuştum bi yerde... ama açlığa tahammülü olmayan bi bebeğim var o yüzden mide tarafına pek dokunmuyorum. hatta karnının sağ tarafına yapılan ve bacaklarla karnına baskı yaptırma hareketi tüm huysuzluğunu alıyor kızımın.bende vieoyu burda gördüm.kızıma masaj yapınca rahatlıyor.ama benımkız masaj yapılırken kusuyor onu çözemedim.öyle midesine filan çok bastırmıyorum.süt olsun dıye yemedıgım kalmadı sıpa kıymet bilmiyor valla
Allerji değil canım onlar.Çoğu bebekte oluyormuş,annen doğru söylüyorBenim kızımda da oluyor,geçiyor.İlk olduğunda çok yoğundu,uçları sarı sarı sivilce gibi,korkmuştum.Doktora sordum,umursamadı bile."Hiçbir şey olmaz onlardan,temiz tut,bebe yağıyla nemlendir arada."dedi.Endişelenmene gerek yok.
evet canım çoğu bebekte olur. bu kızarıklıkla beraber başka işaretler de var mı bak. mesela kakada mukus(sümüksü yapı) gibi. benim oğlumda da döküntüler vardı. peşinden kakada mukus ve kan gelince inek sütü alrjisi olduğunu anladık.tek başına kızarıklık snırım her bebekte oluyor.
çok sağol canım bizimkininde uçları sarı sivilce gibi küçük küçük bazen çok yoğun oluyor inşallah geçer en kısa zamanda
canım kakada mukus veya kan yok yalnız popo etrafında bu küçük sivilceler çok yoğun
kızlar merhaba.şuanda oğluşum uyukluor bende yazayım dedim.kilolar demişsiniz benmde neredeyse gitti ama göbeğim bıngıl bıngıl.yani biraz yumuşak spora ihtiyaç var.ama oğluşla ilğileenmekten olmuor.hem emior hemde işe başladığımda gider heralde.pek takmıorum kıyaftelerim oluor ya sorun yok. birde kafama takılan bişey var işe başlasam mı başlamasam mı kararsızım.aslında sıkıldım ama bir yandanda oğluşumu bırakmak istemiorum.
birde size sormak istediğim soru rota virüsü aşısı????ya çok kararsızım yaptıranlar bi fikir versin.yan etkilerinde bağırsak düğümlenmesi yaparmış.yok aşı hiç birişe yaramazmış,aksine daha kötü hasta olurmuş.falan filan.bir akıl verin allah aşkına tabiki doktorada sorcam.ama sizlerin fikride önemli.bekliorum cevaplarınızı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?