2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

evet, bütünestleri yapılıyor hastaneden çıkmadan.. olumsuz bir durum olmazsa aileye bilgi verilmiyo, ancak bir hastalık çıkarsa ya da olumsuz bir gösterge o zaman aileye biz böle böle yaptık bu sonuç çıktı diye bilgi veriliyo.. size birşey diyen olmadıysa merak edecek bişi yok yani.. ok!

ayşe öner in gaz masajını acı elma yağıyla yaptım 2 gün. bebeğim kaka yapmakta zorlanıyordu. rahat rahat yaptı çok şükür

kızlar 2 sorum olacak. 1. si ben rotavirüs aşısını yaptırmaya karar verdim. bcg aşısı.5li karma aşısıyla arasında 15 gün olması gerekiyormuş galiba. bu konuda bilgisi olan varmı? ne zaman yaptırdınız rotavirüs ü?

2. sorumda ben oyun halısı almayı düşünüyorum ama 2 halı arasında kararsız kaldım Playgro Jungle Journey Müzikli Oyun Halısı - e-bebek.com

Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı - e-bebek.com

birisi playgro jungle journey diğeri tiny love tekmele ve oyna .. ikisi de güzeller . alan kullanan fikir verecek olan varsa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

crafty çok teşekkür ederim cevapladığın için.
ben küçük bi ilçede öğrtmenlik yapıyorum mecburen internetten sipariş edeceğim.

Kizlar Sab simplex i kullaniyorum bende ama bizim ebemiz kilo aldikca damla sayisini arttir demisti,siz az az veriyorsaniz yararini görmeyebilirsiniz.
Bu isilik gibi noktalar bizim oglandada var ilk günlere nazaran azaldi ama hala ppütürlükler farkediliyor,önümüzdeki hafta asimiz var bizimde doktora sormayi düsünüyordum bende.

Bizim burda tetkikler baya iyi yapildi cok sükür,ve kan alirken özellikle imza aliyorlar,izin verdigimize dair.Kalca cikikligindan,duyu kaybinin olup olmadigina kadar cok seye baktilar.

çok saol canım ya işte internet güzel ama birde kafamız karışıor ya:44:birşey daha sorcam sağlık ocağında bulunuor mu yoksa özel aldınız mı?birde 2doz oluormuş herlade demi?son bir soruda ne kadara yaptırdınız?ben ankara polatlıdayım bakalım sağlık ocağına sorcam olmazsa ankaradan getirtcez .şimdiden çok saol

heyyyy kızlarr nerde bu kasım anneleriii:) bebekleriniz nasıll Allaha çok şükür sağ salim oldu bebeğimm daha yeni girebildim nete..tanıdık kimse yokmuuu

bebegine sadece sut veren anneler... ne alemdeyiz 2 aydır...acaba gögüslerimiz aynı mı....
son haftaya kadar tas gibiydi göğüslerim ama son 5 gündür acayip yumuşadı...hala süt geliyo.. bebek tok gibi ama...sizde de aynı degişiklik var mı...allah sütümüzü kesmesin yaaaa

bebegine sadece sut veren anneler... ne alemdeyiz 2 aydır...acaba gögüslerimiz aynı mı....
son haftaya kadar tas gibiydi göğüslerim ama son 5 gündür acayip yumuşadı...hala süt geliyo.. bebek tok gibi ama...sizde de aynı degişiklik var mı...allah sütümüzü kesmesin yaaaa

Herkese merhaba
Bebegime sadece anne sutu veriyorum, kilo alimi da gayet iyi yalniz birkac gundur bebegim sadece 1 memeyi 5-10 dk emip duruyor,
Aglamiyor da ama eskiden 2 gogusten de 15 er dk verirdim
Niye boyle oldu anlamadim doyuyor mu acaba
Gunduzleri de bazen hic uyumadigi oluyor.
Sizler ne durumdasiniz? Benle ayni durumu yasayan var mi

benim hep bir memeyi 5 dakika alıp bitiriyo emmeyi..ac olsa ağlar bence..hem artık güçlenmiştir.tek memeden 5 dakikada cekip doyuyo olabilirr..ben göğsümün yumusamasını taktım kafaya..
benim ki de bu günlerde uyumamaya basladı.bi de uyutup yatağına koydugum an uyanıyo anında...
gaz sancılarımız da bitmek bilmedi..
,
bi de bi şey sorucam sizinbebişleriniz uyanıkken susuyomu...benim bebeğim daha hiç uyanık oldugu vakit aglamadan sızlanmadan 5 dakika durdugu olmuyo..daha bebegim mi var anlayamadım..tamam cok uyuyo rahat ama uyanıkken hep aglar mı bebek..gülümsemedi de daha

canım aynen senn dediğin gibi.3-4saat emmediğinde yani uyuduğunda falan güzel birikior.ozaman sertleşior.ama 2saatte falan emerse yumuşak oluor.sıkınca süt gelior dediğin gibi doyuyordazaten doymasa ortalığı ayağa kaldırır.açlığa hiç dayanamıoruz..ama hamileliğimde böyle yemiordum kiloları verdim.işllh şimdi almam tekrardan.heralde emio diyemi bilmem.allahtan işe de başlıcam veririm kalan 4kiloyuda işllhh.

arada yumusak arada sert canım sütün yetiyosa gerisini bosver kilo alımı nasıl

serap göğüslerimiz yumusadı diye toplamda süt üretimi azalmış mı demek oluyo bu..tamama su an yetiyo da 3 4 ay yeter mi ki...ben beekten vakit bulup hiç bi sey yiyemiyorum sen ne yiyosun nasıl hazırlıyosun yalnız degil misin

Benim bebegim de uyanikken 5 dk aglamadan duruyor sonra yeniden aglamaya basliyor.
Pozisyonunu degistiriyoruz yeniden susuyor, gun icinde de da sadece kucakta uyuyor ama tilki uykusu
Yatagina koydugumuz anda uyaniyor. Tum gun uyumadi simdi koltugun uzerinde uyuyor.
Benim de goguslerim yumusak ama sut var. Daha uzun araliklarla emiyorsa o sebeple ona gore sut uretiyor olabilir.
Uzun sure emmese gene sertlesebilir. Gece uykulariniz nasil?

dü ne kadar mükemmeldi.bi kere uynıp emip geri hemen uyuyodu...dün mahvetti gaz onu..bıktık bu gazdan ya...her an aglıyo..gazdan ememiyo yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…