- 19 Mayıs 2011
- 160
- 0
- 316
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.701
siz emzirirken bi göğüste süt bittiğini nasıl anlıyosunuzBen hala sık sık uyandırıp emziriyorum.Sadece geceleri 6 saat kadar uyuyoruz, o zaman emmiyor.Ama göğüsler kafasına göre bir dolgun bir yumuşak
Bir de uzun zamandır kilo üstüme yapıştı,moralim bozuluyor diye baskülden uzak duruyordum.Bugün baktım ki 2 kilo daha gitmiş.56 kiloyum şu an.3 daha versem yeter.Hamilelik öncesi çok kuruydum çünkü,üzerime uygun pantolon bulamazdım.Hem alışveriş için bahanem olur.
canım benimkinin de yanaklarında çıkıyordu, sütümden sürünce geçiyordu, sen de dene hiçbir zararı olmaz, daha da güzelleştirir cildini, gözü çapak olunca da anne sütü damlatabilirsiniz göz doktoru kendi söyledi en iyisi oymuş.merhaba arkadaşlar bende kasım annesiyim çok fazla yazmasamda sıkı takipçisiyim topiğin kızlar birşey sormak istiyorum bebeğimin yüzünde ve vücudunda isilik gibi kırmızı noktalar var annem normal bebeklerin çoğunda olur iyi bir şey çocuğun geliştiğini gösteriyor dedi doktorada götürmedim bu yüzden ama geçmiyor acaba normalmi sizdede aynı sıkıntıyı yaşayan varmı yoksa benim yediğim birşeyler alerjimi yapıyor bebeğimde
siz emzirirken bi göğüste süt bittiğini nasıl anlıyosunuz
Valla bir göğüste süt ne zaman biter hiç bilmiyorum.Kızım eğer bir göğsü 15 dakika emer ve hala emmek isterse diğerine geçiyorum.Doktorum öyle yapmamı söylemişti.İlk doğduğu zamanlar kızım dinlene dinlene emdiği için uzun sürüyordu ama artık zaten kendisi doyunca bırakıyor ve o kadar uzun süre emmiyor.Eğer çok erken bırakırsa birkaç kez daha vermeyi deniyorum,inatla almazsa da zorlamıyorum.Ara sıra göğüslerimi çok dolgun hissettiğimde pompayla sağıp saklıyorum.
serap göğüslerimiz yumusadı diye toplamda süt üretimi azalmış mı demek oluyo bu..tamama su an yetiyo da 3 4 ay yeter mi ki...ben beekten vakit bulup hiç bi sey yiyemiyorum sen ne yiyosun nasıl hazırlıyosun yalnız degil misin
uyumuyor ama duruyor mu huysuz muEmziren anneler çay ve kahve içiyor musunuz?
Ben sabahlari 2 tane açik cay iciyorum. Kahvede bazen iciyorum ama
Bebegim genelde gunduzleri pek uyumuyor.
canım ben zannetmiorum yumuşayınca azaldığını.çünkü benm oğlan süt az olsa ortalığı ayağa kaldırır.benm şansıma hiç yanlız kalmadım.annem vardı o gidince kayınvalidem geldi.şimdi o var yemek temizlik o yapıor.ben sadcee oğluşumla ilgileniorum.ama yakında onlarıda göndercem birzda yanlız kalmak istiorum.yemek içinse açıkçası duyduğum herşeyi azar azarda olsa yiyorum.kestane,kuru börülce,tahin,pekmez,rezene çayı,humana çayı,ama en önemlisi bolbol su içiorum.artık hangisi işe yarıor bilmem.sende dene.birde çok şükür oğluşum uslu öğlen falanda uyuyorbende yatıorum olabildiğince.
ayrıca dediğiniz doğru bende oğlumun yüzüne sütümü sürüorum baya işe yarıor.burnu tıkansa bile çay kaşığıyla damlatıorum.kızlra birde bebişleriniz huysuzsa humana iyigeceler çayını bir deneyin.ben sadece 1çay kaşığı çaydan koyuyoyrum sütümle veriorum.gece çok rahat uyuyor.
gaz ve kolil sancıları azalan var mı biz bugun 56 günlüğüz..hala ıkınıyoruz..cıkmıyo..canım oğlum...
selamlar kasım anneleri oğlum şuan kucağımda uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor çok nadir yatağında uyuyor. kalorifer evi ısıtmadığı için en küçük güneş gören odayı oturma odası yaptık kuzuyla beraber uyuyoruz bu arada gaz sancıları için kucağa alıp çıkardık 1 ay özellikle eşim çok yardımcı oldu sonuçta eşimin ve benim kucağımızda uyuyor yatırınca uyanıyor kucağımda emiyor ve hemen uyuyor genelde gece gündüz ayarsız uyuyor çok şükür eskisi kadar gaz sancımız olmuyor.ilk eşime güldü. 24 ocakta 2.aşımız ama ben 28 kasımda doğum yaptım sağlık ocağından yanlış yazmış olabilirlermi? Benimde göğsüm yumşuyor bu aralar ben hipp içiyorum içince sütüm artıyor oğlum kakasınıda çok rahat yapıyor başka kullanan oldumu ilk bebeğim ve çok bilgim yok.[/QUOT
verem asısının belirli günleri varmış ondan erken cagırmıslardır senıde.ben 14 kasımda doğum yaptım 12 sınde çagırdılar benıde olduk asılarımızı.gitmeden ates dusurucu surup verdım 1 cay kasıgı aksam mızmızlandı bıraz huysuzdu.asıdan sonra normale döndük çok şükür.
Emziren anneler çay ve kahve içiyor musunuz?
Ben sabahlari 2 tane açik cay iciyorum. Kahvede bazen iciyorum ama
Bebegim genelde gunduzleri pek uyumuyor.
neyli nasılsın uzun zamandır görünmüyordun bebeişin nası? bu arada bebişler kaç günlük ve kaç kilo oldular benimki 5.300 oldu58 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?