2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
şu gaz olayı bitsin anne oldum ollleeyy diye kokteylli parti vercem valla...........
anlayamadım daha tontiş bi bebeğim olduğunu...

slmlar
öncelikle Allah analı babalı büyütsün
evlatlarınızı size bağışlasın

benim de doğumum yaklaşıyo
gittikçe bi telaş sardı
ilk gebeliğim çok tecrübesizim
özellikle ilk günleri beni çok korkutuyo
normalde kardeşlerime kuzenlerime filan baktım ama
sanki kendi bebegimi o küçücük haliyle bakamayacakmışım gibi hissediyorum
neler bilmeliyim
nelerle karşılaşacağım biraz bilgilendirin lütfen

gulyc senin kuzu ne alemde doğalgaz üretimine devam mı

:) olmaz mı, tırt pırt devam ediyoruz. bazn kendi osuruğundan korkup ağlıyor,gülmekten kırılıyoruz.yahu o değil de kızlar ayıptır söylemesi benim çok gazım var.başlarda lahusalığa yordum da şimdi lahusalık mı kaldı.oğlumla bir tırtlıyoruz.öyle çok fazla gaz yapıcı şeyler de yememeye çalışıyorum,ayaklarımı hep sıcak tutuyorum ama. bir yaşa kadar çıkmaması, bir yaştan sonra da çıkması dert bu gazın. mağdurum da mağdurum.

kızlar benim canım emzirirken hala çok acıyor,silikonsuz emziremiyorum.siz ne durumdasınız? memelerin durumuna gelince. benim zaten 3XL memelerimm vardı 5XL olmuştur.meme ucu ölçümse XXS,içe çökük. hiçbir kıyafetimin önünü kapatamıyorum,kabanlar dahil. 19 kilo alıp,doğm sonrası 1 hafta içinde 14 ünü verdim.kalan 5 kilo memelerimde zaar,5 litre sütüm olmasa da.hoş pantalonlarımda olmuyor.
bnim memeler de boşken hamur gibi,tam dolulukta taş gibi. ben de fazlasını sağıp,alışverişe giderken bakana bırakıyorum.daha hiç süt biriktiremedim.kayınvalidem bakıyor çok şükür,ben geziyorum. benim huyumu biliyorlar.1-2 gün üst üste evden çıkmamak beni hasta ediyor.
Alah cümlemizin yardımcısı olsun.

Valla su yanında anası kaynanası olanlara helal olsun.. Beni 20. Gun bıraktı gitti herkes.. Makarna ve tarhana çorbası yapabildiğim tek sey cocuk anca o kadarcik zaman izin veriyo.. Benim sutum azalmasın da kimin azalsın.. Gerçi yumuşama demek azalma demek degilmis ama... Ben anlamadım ..
Bu arada ben de gazdan muzdaribim.. Ömrümde pirt yapmamış ınsanım doğumdan bu yana icimde canavar var.. Neden anlamadim

Valla cnm ben hamile oldugumu öğrendikten 10 gün sora annemin göğüs kanseri oldugunu ögrendik.Hamileliğimden de bişi anlamadm:2: Doğumdan sonra 15-20 gün kaldı anca,bn de yormak istemedm fazla.Kayınvaldem 3 kere gördü daha ,yardmla alakası yok,kendi aleminde.Gerçi gelsin de istemezdm

Ben de takılıyodm yumuşadı yok dolmadı falan die takma boşuna.Doymasa kıyameti koparır gayet güzel anlatır sana sütünün azaldığını

arada yumusak arada sert canım sütün yetiyosa gerisini bosver kilo alımı nasıl

valla güzelim biz en son 30günlükken gitmiştik 4.600 olmuş kilosu.şimdide 5kiloyu geçmiş gibi gelior.çünkü baya çok emior.işllhh yarıordur.hiç açlığına dayanamıor zaten.
aman kızlar niyeyse buğün çok gaz sıkıntımız var işllh atar oğluşum dua edin bize.bakalım nerdeyse 2aylık olcaz bakalım şu gaz ne zaman bitecek

canım allah annene şifa versin.benimkilerin ayaklarına dolanan yok da kalıolar saolsunlar.üzme kendiniki sütün azalmasın.allah yavrularıma sağlık bizlerede sabır ve güç kuvvet versin herşey düzelir.

canım allah annene şifa versin.benimkilerin ayaklarına dolanan yok da kalıolar saolsunlar.üzme kendiniki sütün azalmasın.allah yavrularıma sağlık bizlerede sabır ve güç kuvvet versin herşey düzelir.

Arkadaşlar bişi sorabilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

canım bende hipp natal kullanıyorum çok faydasını gördüm bence devam et bu arada gaz sancıları bizimde azalmaya başladı benimde oğlum 15 kasımda doğdu herhalde yavaş yavaş rahalayacaklar bu arada bizimkide kucağa bayılıyor kucağında uyuttuktan sonra iki kolunu yana açıp rahat nefes alabileceği bir pozsyonda yüzüstü yatırabilirsin çok rahat ediyor bizimki gazınıda çıkarabiliyor ama bu pozisyonda yalnız bırakma muhakkak yanında ol kolay gelsin hepimize

canım aynen uyanıkken devamlı ağlıyor ama çok araştırdım bunların ağlamayanına mucize diyorlarmış:)))

kizlar ayni dertten muzdaribim o kadarda dikkat ederim kendimi sicak tutarim filan ama maalesef pirpir cavus oldum ciktim

Canim Allah annene sifa versin.

bebeğinizi kucakta uyuttuktan sonra yatırdığınız yer soğuksa uyanabilir bende yatağına bırakırken uyanıyordu ama sıcaksu torbası yapıyorum uyutmadan önce koyuyorum ılık tabi sıcak oluncada çok sıcağı istemiyor birde ben kollarını yumuşak battanıye ile fazla sıkmadan sarıyorum çünkü el kol hareketleride uyandırıyor birde yatağına bırakırken kulağına usulca şşşşşşş diye fısıldıryorum yatırdıktan sonra biraz daha devam ediyorum oda faydalı oluyor gaz sıkıntımız azaldı anneden geçer çok dediler cok cay süt içip portakal suyu içiyordum 10 gündür nerdeyse cay hariç diğerlerini bıraktım cayıda acık ve az içiyorum süt yapması içinde kesinlikle tavsiye ederim hurma bildiğiniz medine hurması günde beşle sekiz arası yiyorum boza içiyorum nazar: nazar değmesin :) ) sütüm taşıyor resmen

Son düzenleme:

canım ben zaten doğumdan hemen sonra vermiştim doğumdan 1 hafta sonra sadece 1 kilo kalmıştı hala öyle (normal doğum yaptım) biraz bünye meselesi sanırım çatlaklar için de hep öyle dediler ailede varsa oluyormuş hiç bişey engelleyemiyormuş ben hiç bişi kullanmadım spor da yapmadım ikisi de yok ama doktorlar rejim yapmayın diyor bebiş 6 aylık olsun ondan sonra verirsin şimdi takma kafana sen bi çocuk getirdin dünyaya olcak o kadar... BEN DE İSTANBULDAYIM yazdım mı bilmiyorum daha önceden de ben de inşallah yarım güne geçecem yaa dediğin gibi bebeğimden daha uzun süre ayrı kalmak istemiyorum en iyisi bu yani

sağol canım bugünlerde azaldı kırmızılıklar ama olursa sütümü sürmeyi deneyeceğim bebeğim ilk doğduğunda sağ gözü sürekli çapaklanıp akıyordu doktor ilaç verdi bir süre kullandık geçip tekrar yeniliyordu bende sütümü sağdım bir süre ve uzman tv de bir masaj vardı onu yaptım Allaha şükür geçti şuan akma ya da çapaklanma sorunumuz yok bende tavsiye ederim

canım benım bebeğimde de oldu 1 aylıkken yüzü kulakları önce isiliktir dedik sonra yumurta alerji yapmıştır dedik bir kaç gün içinde kulaklarına ensesine doğru yayıldı vücudunda yoktu ama doktora götürdük doktor atopik egzama dedi ben bir hafta süt ve süt ürünlerini kestim bebişe de krem verdi onu kullandım geçti sonra tekrar süte başla bakalım ondan mı dedi başladım tık yok çok şükür ama ondan sonra daha doktora gitmedik sen de bi git görün derim belki başka bişeydir bizimki gibi olabilir ne olur ne olmaz benım de canım çok sıkılmıştı ama geçince rahatladım Ben çikolatadandır diye düşünüyorum o dönemde çooook abartmıştım da:) yediklerini de bi düşün acaba dokunacak bi,şey yedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…