- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.721
gulyc senin kuzu ne alemde doğalgaz üretimine devam mı
Uyumadigi zamanlarda anakucagina koyuyorum 10-15 dk duruyor sonra agliyor. Onun uzerine kucaga aliyoruz o zaman duruyor biraz. Surekli pozisyon degistiriyoruz ya da kucakta kestiriyor tilki uykusu yatagina koyar koymaz aciyor gozleriniuyumuyor ama duruyor mu huysuz mu
Valla su yanında anası kaynanası olanlara helal olsun.. Beni 20. Gun bıraktı gitti herkes.. Makarna ve tarhana çorbası yapabildiğim tek sey cocuk anca o kadarcik zaman izin veriyo.. Benim sutum azalmasın da kimin azalsın.. Gerçi yumuşama demek azalma demek degilmis ama... Ben anlamadım ..
Bu arada ben de gazdan muzdaribim.. Ömrümde pirt yapmamış ınsanım doğumdan bu yana icimde canavar var.. Neden anlamadim
arada yumusak arada sert canım sütün yetiyosa gerisini bosver kilo alımı nasıl
Valla cnm ben hamile oldugumu öğrendikten 10 gün sora annemin göğüs kanseri oldugunu ögrendik.Hamileliğimden de bişi anlamadm:2: Doğumdan sonra 15-20 gün kaldı anca,bn de yormak istemedm fazla.Kayınvaldem 3 kere gördü daha ,yardmla alakası yok,kendi aleminde.Gerçi gelsin de istemezdm
Ben de takılıyodm yumuşadı yok dolmadı falan die takma boşuna.Doymasa kıyameti koparır gayet güzel anlatır sana sütünün azaldığını
canım allah annene şifa versin.benimkilerin ayaklarına dolanan yok da kalıolar saolsunlar.üzme kendiniki sütün azalmasın.allah yavrularıma sağlık bizlerede sabır ve güç kuvvet versin herşey düzelir.
Arkadaşlar bişi sorabilir miyim yardımcı olabilir misiniz?
selamlar kasım anneleri oğlum şuan kucağımda uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor çok nadir yatağında uyuyor. kalorifer evi ısıtmadığı için en küçük güneş gören odayı oturma odası yaptık kuzuyla beraber uyuyoruz bu arada gaz sancıları için kucağa alıp çıkardık 1 ay özellikle eşim çok yardımcı oldu sonuçta eşimin ve benim kucağımızda uyuyor yatırınca uyanıyor kucağımda emiyor ve hemen uyuyor genelde gece gündüz ayarsız uyuyor çok şükür eskisi kadar gaz sancımız olmuyor.ilk eşime güldü. 24 ocakta 2.aşımız ama ben 28 kasımda doğum yaptım sağlık ocağından yanlış yazmış olabilirlermi? Benimde göğsüm yumşuyor bu aralar ben hipp içiyorum içince sütüm artıyor oğlum kakasınıda çok rahat yapıyor başka kullanan oldumu ilk bebeğim ve çok bilgim yok.
benim hep bir memeyi 5 dakika alıp bitiriyo emmeyi..ac olsa ağlar bence..hem artık güçlenmiştir.tek memeden 5 dakikada cekip doyuyo olabilirr..ben göğsümün yumusamasını taktım kafaya..
benim ki de bu günlerde uyumamaya basladı.bi de uyutup yatağına koydugum an uyanıyo anında...
gaz sancılarımız da bitmek bilmedi..
,
bi de bi şey sorucam sizinbebişleriniz uyanıkken susuyomu...benim bebeğim daha hiç uyanık oldugu vakit aglamadan sızlanmadan 5 dakika durdugu olmuyo..daha bebegim mi var anlayamadım..tamam cok uyuyo rahat ama uyanıkken hep aglar mı bebek..gülümsemedi de daha
canım aynen uyanıkken devamlı ağlıyor ama çok araştırdım bunların ağlamayanına mucize diyorlarmış:)))
Valla su yanında anası kaynanası olanlara helal olsun.. Beni 20. Gun bıraktı gitti herkes.. Makarna ve tarhana çorbası yapabildiğim tek sey cocuk anca o kadarcik zaman izin veriyo.. Benim sutum azalmasın da kimin azalsın.. Gerçi yumuşama demek azalma demek degilmis ama... Ben anlamadım ..
Bu arada ben de gazdan muzdaribim.. Ömrümde pirt yapmamış ınsanım doğumdan bu yana icimde canavar var.. Neden anlamadim
kizlar ayni dertten muzdaribim o kadarda dikkat ederim kendimi sicak tutarim filan ama maalesef pirpir cavus oldum ciktim:) olmaz mı, tırt pırt devam ediyoruz. bazn kendi osuruğundan korkup ağlıyor,gülmekten kırılıyoruz.yahu o değil de kızlar ayıptır söylemesi benim çok gazım var.başlarda lahusalığa yordum da şimdi lahusalık mı kaldı.oğlumla bir tırtlıyoruz.öyle çok fazla gaz yapıcı şeyler de yememeye çalışıyorum,ayaklarımı hep sıcak tutuyorum ama. bir yaşa kadar çıkmaması, bir yaştan sonra da çıkması dert bu gazın. mağdurum da mağdurum.
kızlar benim canım emzirirken hala çok acıyor,silikonsuz emziremiyorum.siz ne durumdasınız? memelerin durumuna gelince. benim zaten 3XL memelerimm vardı 5XL olmuştur.meme ucu ölçümse XXS,içe çökük. hiçbir kıyafetimin önünü kapatamıyorum,kabanlar dahil. 19 kilo alıp,doğm sonrası 1 hafta içinde 14 ünü verdim.kalan 5 kilo memelerimde zaar,5 litre sütüm olmasa da.hoş pantalonlarımda olmuyor.
bnim memeler de boşken hamur gibi,tam dolulukta taş gibi. ben de fazlasını sağıp,alışverişe giderken bakana bırakıyorum.daha hiç süt biriktiremedim.kayınvalidem bakıyor çok şükür,ben geziyorum. benim huyumu biliyorlar.1-2 gün üst üste evden çıkmamak beni hasta ediyor.
Alah cümlemizin yardımcısı olsun.
Valla cnm ben hamile oldugumu öğrendikten 10 gün sora annemin göğüs kanseri oldugunu ögrendik.Hamileliğimden de bişi anlamadm:2: Doğumdan sonra 15-20 gün kaldı anca,bn de yormak istemedm fazla.Kayınvaldem 3 kere gördü daha ,yardmla alakası yok,kendi aleminde.Gerçi gelsin de istemezdm
Ben de takılıyodm yumuşadı yok dolmadı falan die takma boşuna.Doymasa kıyameti koparır gayet güzel anlatır sana sütünün azaldığını
Merhaba kızlar nasılsınız? ins bebeişleriniz iyidir benim ipek kızım maş. iyi bugün 53 gün oldu benm kız çok emici sürekli emmek istiyor bende 2 saate vermeye calısıyorum ama kötü bir huy edindi altını açmayınca kakasını yapmıyor altını açmamı bekliyor üşütecek die korkuyorum bir doktor demişti çocuk beslenme sonrası altı açılıp bacaklarını kaldırıp çişş denilince yapar tuvalet alışkanlığı bile kazanabilir die hakikaten yapıyorum cırt cırt bırakıyor:) bu arada size en çok sormak istediğim kilolar ne alemde herkes zamanla verirsn çocuk emio gider diyo ama kafaya acayip takıyorum yemesem mideme kramp giriyo yesem çok yemiyorum aslında ama çocukta emdiği halde zayıflama olmadı bu ay. 68 le hamile kaldım 85le bitti . dogum sonrası 10 kilo gitti 7 kilo duruyo çatlaklar cabası göğüslerim zaten büyük moralim cok bozuk ya boyuma göre cok görünmüo ama kilolu duruyorum haliyle siz özel bişey yapıo musunz sporada vakit bulamıyorum. çatlaklarım beyazlamdı kaşnıyorlar moralim cok bozuk eskisi gibi olamıcam orta yaşlı kadın gibi olcam die korkuyorum yaşım daha 23 yarın birgün izin bitecek işime döneceğim çocuklarla mesleğimi yaparken hem zorlanacagm bu kilolarla hemde moralim bozulacak. size sorum siz kaçla hamile kaldınız kaç kilo gitti simdi spor yapıo musunuz ?
//////NEHİRADA bu arada ben Ankarada öğretmenm yarım gün çalışıyorum çok tavsiye ederm çok rahat tam gün çalıştıgım zamanlarda oldu inan bebeğin için değer../////
canım benimkinin de yanaklarında çıkıyordu, sütümden sürünce geçiyordu, sen de dene hiçbir zararı olmaz, daha da güzelleştirir cildini, gözü çapak olunca da anne sütü damlatabilirsiniz göz doktoru kendi söyledi en iyisi oymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?