2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
himmel77 ebe birikim olmasın diye ne yaptı sana muayene dışında korse var bende ara ara onu kullansam düzelir mi acaba ?

can_tuğba ayyy korktum valla operasyon muu ben hemen doktora gideyim bari aslında benim kanamam günlük pedler de dahil 40 günü buldu ama kaldı herhaldebiraz daha öyle çokbüyük ağrı da yok ayakta çok kalınca sanki dikişlerim ağrıyor gibi oturunca geçiyor umarım ilaçla geçer üfff

arkadaşlar benim de karnım cok agryrdu. dogumdan sonra 4-5 gun yoğun kanamam oldu. 15. gun ise tamamen kesilmisti. karnım o yuzden mı bılmem cok ağryordu. ama adet olunca o karın agrıları gecti. ins. bir daha da olmazzz...

Son düzenleme:

canım çok güzel anlatmışsın.saol.ben taktırtacağım mutlaka en azından 2yıl düşünmüoruz bebek.işllhh sonra.haftaya doktora gitcem.hiç adet olcak gibi hissetmiorum kendimi.işşllhh adeti beklemek zorunda kalmam.şuda var ilaç kullanmak istemiorum.adetlerim çok düzenliydi hamilelikten önce düzen bozulur diye korkuorum.evlenmeden önce çok ağrım olurdu ondan adetimin bozulmasından korkuorum.neyse önce doktora gitmem lazım.

himmel77 ebe birikim olmasın diye ne yaptı sana muayene dışında korse var bende ara ara onu kullansam düzelir mi acaba ?
Muayene disinda bitkisel bi ilac aldirdi eczaneden,söyle boncuk kadar günde 5 tane aliyodum 3,4 güne gecti bide hic yatma sürekli hareket et demisti o sekilde hic birikim olmadan atlattim cok sükür.
Canim sezaryan olduysan en ufak üsütmede dikislerin agriyabilir,benim kizkardesim sezaryan oldu o söylerdi en ufak bi üsütmede,zorlamada dikislerim agriyor derdi.

Son düzenleme:
kızlar bu arada benim bebişin gözleri sulanıyo ara ara neden acaba cok gözünü kırpmıo ondan mı acaba sizinkilerinde sulanıyo mu???*

himmel77 canım ben normal doğum yaptım aşağıda çok az dikişim var o bölge ağrıyor ama ebe spiral takarken morarma var içinde doğum sırasında ıkındın mı dedi komik bi soru normal doğumda ıkınmadan çocuk çıkar mı?evettabiki dedim ıkınmadan kaynaklıdır bu morarma geçer dedi acaba ondan mı ağrıyor da ben dikişlerim sanıyorum anlamadım ama yine de tabi normal doğum olmasından çok memnunum pazartesi doktora gitcem inşallah geçer ilaçla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…