2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim arkadasım cocuk doktoru. ona sordum nasıl alıyorlar heyet raporunu diye. o da bana tanıdık varsa bir de paran varsa veriyorlar dedi:-( malesefffff... ben açıkcası zaten heyet raporuna karsıyım. devlet zaten yeteri kadar izin veryor ucretlı veya ucretsız. butceyi ayarlamak da bize dusuyor bence. yalış anlamayn arkadaslar ama bu benim sahsi dusuncem.

bir de gaz için ve bebegimin barsaklarını düzene sokmak için bitkisel bir ilac vermşti. 2 hafta kullandm gercekten de faydasını gördm. artk sabah aksam duzenlı kakasını yapıyor. cok sık çişini yapar oldu. eskiden cok sık kaka yapardı. artk günde 2-3 kez yapıyor.

haklısın asucum bende karşıyım heyete ama malesef mecburum keyfi yere alsam vicdanım sızlardı ama almazsam başlarsam bakacak kimse yok aileler uzakta ev krediside bir kere yapmış bulunduk eşimin bütün maaş ona gidio yani 4 ay parasız ve aç oturamayız:18: zaten alabileceğimde meçhul ...
ilacın adı ney canım ??? ben bio gaia die bişey kullandım hiç faydasını görmedim

canm sen de haklısın benm de kredm var hatta esim illede alalım heyet raporu dedi. ne bilim işte benm içme dert olur böyle şeyler. sonucta oraya önemli bir sağlık sorunu yazyrla. ben hep korkarm böyle seylerden gerceği olur diyee..

ilacın adı herbacol drop. 30 tl ye almstm. eczanelerde zor bulmstk siparsle getrdk.

kubi umarım hamile değilsindir yani tabi senin isteğine de bağlı ama ne bilim çok fazla erken ben tam 40. gün spiral takrıtdım bir ay sonra da kontrole gittim kontrolde doktor tamam spiral yerleşmiş dedi rahatım şimdi eğer hamile değilsen kesinlikleöneririm yalnız kontrolde doktor bana için biraz dolu karnın ağrımıyo mu dedi bi ilaç verdi anlayamadım normal doğum yaptım karnım da arada ağrıyor acaba tam akmadı mı her şey ilacı da almadım daha kendi doktoruma sorayım dedim tembellikten gitmedim daha böyle bi sorunla karşılaşan var mı ?

ben bebeğime oyun halısını yaptım iyiki de yapmışımbir sürü de oyuncak aldım astım bayılıyor ekleyebilirsem eklicem

benim iznimde 24 şubatta bitiyor üfff şimdiden stres oluyorum ben bir hafta yıllık izin bir hafta rapor alacağım hayırlısıyla haziranda da istifa edip öğretmenliğe geçeceğim

ben kızıma rotavirüs yaptırdım. ağzına boşalttı hemşire tabiki benimki hemen poff diye atmaya çalıştı.hemşire ağzına geri tıkdı da yutturabildik

daha önce belirtmiştim oyun halısı konusunda kararsız kalmıştım.en sonunda Ergo Gym Egzersiz Oyuncağı
bu ürünü aldım ankamall daki mağazadan indirim de yaptılar
kızım ilkgün hiç tepki vermedi . her geçen gün daha fazla tepki veriyor çok güldürüyor beni.,

bugünlerde de bebek telsizi ihtiyacımız belirdi.siz hangi markayı tavsiye edersiniz. chicco audio klasik telsizle weevell arasında kararsız kaldım

Ben 2sene ücretsiz izni aldım allahıma şükür.. 2W sene dolu dolu oglumlayim. Bende maddi durumumuz elverdigi icin hic düşünmeden aldım. 0 2 yas cok cok onemli..Allah hepimize yardımcı olsun bu süreçte.

bende bi arkadastan aldım ikinci el tiny love oyun halısı cok temiz bebişim baya sevdi ... bende normal dogum yaptım benmde ağrıyo arada bence daha adet olmadık ya onun doluluğudur bence kendi doktorunada bi sor

Günde 4 5 kez yapiyo.

Günde 4 5 kez yapiyo.

benimkide öyleydi altını acıp bacaklarını kaldırıyordum zorlada olsa yapıodu galiba alışkanlık yapacak kendi uğraşmıo sıkışınca ağlıyo die bende iinat ettim kendi yapana kadar dünden beri açmadım 24 saat sonuvcu kendi gayretleriyle yaptı artık acmayacagım yardımda etmeycegim sadece kucagımda destek vercem acmıcam

Gamze 6 aylık olup ta hala gaz sorunu olan Varmis. Napcaz biz ya. Adak falan mı adasak geçerse diye. Bu arada ben sab simplex sabah ve aksam 5 er damla vermeye basladim. Pes ettim. Acaba ne kadar kullanicam bilen var mi

Gamze 6 aylık olup ta hala gaz sorunu olan Varmis. Napcaz biz ya. Adak falan mı adasak geçerse diye. Bu arada ben sab simplex sabah ve aksam 5 er damla vermeye basladim. Pes ettim. Acaba ne kadar kullanicam bilen var mi

Canim daha öncede bahsetmistim ama kacirdin herhalde bizim ebemiz 10 damla emmeden önce 10 damla emdikten sonra ver,kilo arttikca damla sayisini azar azar arttir demisti, o sekilde kullandim cok memnun kaldim sab simplex den.

Canim ayni hataya bende düsmüstüm,bende zorlaniyor bi yardim edeyim diye aciyodum ayaklarini filan kaldiriyodum sonra hep ben mi yapacam ögrensin artik diye biraktim bi zorlandi iki zorlandi simdi alisti artik.Simdi kendi rahat rahat yapiyor cok sükür.

haklısın tamamen alışkanlık yapıo biraz zorlandı falan ama yaptı şükür.. annelik böle bişey galiba rahatlayınca alkışlıyoruz:)

bugünün konusu acaba kubi hamile mi deil mi inş. biran önce gelir bize haber vermeye ben ondan daha çok heyecanlandım ya galiba tırsıyorum aynı şeyi yaşamaktan ve bu ara etrafımda herkes küçük bebişiyle hamile kalmış çok sık yaşanan bi olay galiba:18::18::18::18::18:

canım bende normal doğum yaptım.10gün sonra falan aniden kanamam oldu ama resmen içim boşaldı.ebe arkadaşımı aradım ona sordum bir daha olursa gel dedi ama olmadı heralde ozaman temizlendi dahada adet olmadım.olunca spiral taktırcam

benim de arada karımda ağrı oluyor hareket bıle edemyrum. sezeyan dogm yaptm. acaba onunla bir ilgisi olabılır mı?
benim doktrum da 6 ay bile adet olmayabılırsn endışelenme demişti. ama yınede dıkkat etmek gerek

bu işler kalıtsal galiba annem 4ay sonra oluyomus bende öyle olurum diorum ben normal dogum yaptım ama benim de ağrı oluyo ağrı rahim toparlanması da olabilir korkmamak gerek bence doğumdan sonra bende mide ağrısı ortaya çıktı özellikle yumurta yiyemiorum sende de farklı sorunlar cıktı mı acaba Asu

bu arada incir uyutması yiyorum cok sevdim süt içemiyordum ii oldu tesekürler tarif icin:)

cnm benim midede bir problem yok ama bende de acayıp gaz problemi var hiç böle bişey yasamamıştm. bebekle birlikte gazcı olduk cıktık birde sankı kırpıklerm dokuluyor gibi. acayıp kasnıyor bazen.

begendgne sevndm afyet olsun.....

gaz olayını bende anlamadım neredeyse sab simplex i ben kullanayım dicem..iyi ki normal dogum yapmısım sezeryan olsam herhalde patlicaktı içim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…