- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #37.941
benim arkadasım cocuk doktoru. ona sordum nasıl alıyorlar heyet raporunu diye. o da bana tanıdık varsa bir de paran varsa veriyorlar dedi:-( malesefffff... ben açıkcası zaten heyet raporuna karsıyım. devlet zaten yeteri kadar izin veryor ucretlı veya ucretsız. butceyi ayarlamak da bize dusuyor bence. yalış anlamayn arkadaslar ama bu benim sahsi dusuncem.
bir de gaz için ve bebegimin barsaklarını düzene sokmak için bitkisel bir ilac vermşti. 2 hafta kullandm gercekten de faydasını gördm. artk sabah aksam duzenlı kakasını yapıyor. cok sık çişini yapar oldu. eskiden cok sık kaka yapardı. artk günde 2-3 kez yapıyor.
haklısın asucum bende karşıyım heyete ama malesef mecburum keyfi yere alsam vicdanım sızlardı ama almazsam başlarsam bakacak kimse yok aileler uzakta ev krediside bir kere yapmış bulunduk eşimin bütün maaş ona gidio yani 4 ay parasız ve aç oturamayız:18: zaten alabileceğimde meçhul ...
ilacın adı ney canım ??? ben bio gaia die bişey kullandım hiç faydasını görmedim
kubi umarım hamile değilsindir yani tabi senin isteğine de bağlı ama ne bilim çok fazla erken ben tam 40. gün spiral takrıtdım bir ay sonra da kontrole gittim kontrolde doktor tamam spiral yerleşmiş dedi rahatım şimdi eğer hamile değilsen kesinlikleöneririm yalnız kontrolde doktor bana için biraz dolu karnın ağrımıyo mu dedi bi ilaç verdi anlayamadım normal doğum yaptım karnım da arada ağrıyor acaba tam akmadı mı her şey ilacı da almadım daha kendi doktoruma sorayım dedim tembellikten gitmedim daha böyle bi sorunla karşılaşan var mı ?
ben bebeğime oyun halısını yaptım iyiki de yapmışımbir sürü de oyuncak aldım astım bayılıyor ekleyebilirsem eklicem
benim iznimde 24 şubatta bitiyor üfff şimdiden stres oluyorum ben bir hafta yıllık izin bir hafta rapor alacağım hayırlısıyla haziranda da istifa edip öğretmenliğe geçeceğim
ya bu arada kızlar benim bebiş kakasını yapamadı her uyandığında bağrıyo çabalıo halsiz kalıyo tekrar uyku garibim keyifsiz kaldı bugün .........
bıktım bu gaz kaka sorunumuzdan yapamıo hala çocuk ya bitap düşüyo ....
genelde günde kaç kere kaka yapıo bebişleriniz ???????
Günde 4 5 kez yapiyo.
benimkide öyleydi altını acıp bacaklarını kaldırıyordum zorlada olsa yapıodu galiba alışkanlık yapacak kendi uğraşmıo sıkışınca ağlıyo die bende iinat ettim kendi yapana kadar dünden beri açmadım 24 saat sonuvcu kendi gayretleriyle yaptı artık acmayacagım yardımda etmeycegim sadece kucagımda destek vercem acmıcam
Gamze 6 aylık olup ta hala gaz sorunu olan Varmis. Napcaz biz ya. Adak falan mı adasak geçerse diye. Bu arada ben sab simplex sabah ve aksam 5 er damla vermeye basladim. Pes ettim. Acaba ne kadar kullanicam bilen var mi
benimkide öyleydi altını acıp bacaklarını kaldırıyordum zorlada olsa yapıodu galiba alışkanlık yapacak kendi uğraşmıo sıkışınca ağlıyo die bende iinat ettim kendi yapana kadar dünden beri açmadım 24 saat sonuvcu kendi gayretleriyle yaptı artık acmayacagım yardımda etmeycegim sadece kucagımda destek vercem acmıcam
Canim ayni hataya bende düsmüstüm,bende zorlaniyor bi yardim edeyim diye aciyodum ayaklarini filan kaldiriyodum sonra hep ben mi yapacam ögrensin artik diye biraktim bi zorlandi iki zorlandi simdi alisti artik.Simdi kendi rahat rahat yapiyor cok sükür.
kubi umarım hamile değilsindir yani tabi senin isteğine de bağlı ama ne bilim çok fazla erken ben tam 40. gün spiral takrıtdım bir ay sonra da kontrole gittim kontrolde doktor tamam spiral yerleşmiş dedi rahatım şimdi eğer hamile değilsen kesinlikleöneririm yalnız kontrolde doktor bana için biraz dolu karnın ağrımıyo mu dedi bi ilaç verdi anlayamadım normal doğum yaptım karnım da arada ağrıyor acaba tam akmadı mı her şey ilacı da almadım daha kendi doktoruma sorayım dedim tembellikten gitmedim daha böyle bi sorunla karşılaşan var mı ?
ben bebeğime oyun halısını yaptım iyiki de yapmışımbir sürü de oyuncak aldım astım bayılıyor ekleyebilirsem eklicem
benim iznimde 24 şubatta bitiyor üfff şimdiden stres oluyorum ben bir hafta yıllık izin bir hafta rapor alacağım hayırlısıyla haziranda da istifa edip öğretmenliğe geçeceğim
benim de arada karımda ağrı oluyor hareket bıle edemyrum. sezeyan dogm yaptm. acaba onunla bir ilgisi olabılır mı?
benim doktrum da 6 ay bile adet olmayabılırsn endışelenme demişti. ama yınede dıkkat etmek gerek
bu arada incir uyutması yiyorum cok sevdim süt içemiyordum ii oldu tesekürler tarif icin:)
cnm benim midede bir problem yok ama bende de acayıp gaz problemi varhiç böle bişey yasamamıştm. bebekle birlikte gazcı olduk cıktık birde sankı kırpıklerm dokuluyor gibi. acayıp kasnıyor bazen.
begendgne sevndm afyet olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?