- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.061
arkadaşlar hani kaç haftalık hamile olduğunu gösteren tablolar var ya aşağıda herkesin kendine özel oluyor hani. onu nasıl yapıyoruz. nerden yapabilirim açıklayabilir misiniz?
kızlar bugün dip köşe temizlik yaptım ama çok yoruldum mutfağın dolapları camları derken sadece yatak odam kaldı ama her tarafın camını sildim canım çıktı belim çok aşırı derece ağrıyo koltuklarıda kaldırdım yaa bişey olmaz inşallah ama temizlik yapmadanda olmuyo misss gibi oldu sonunda
Oyy oyy benim ev çok fena,ne temizlik ne yemek okula git gel ardından yan gel yat:)Tebrik ederim valla...Sen iyisin maşallah:)
tarkul www.lillypie.com sitesiden yapabilirsin yalnız ingilizce olduğu için karışık o yüzden çevirisini yap öle dene daha rahat oluyo yada sen söle muhtemel doğum tarihini ve notunu ben yapmaya çalişim özel istediğin bişey varmı yoksa benim zevkimeme bırakırsın
tarkul
http://lbdf.lilypie.com/tzJgp3.png
işte bu bunu kontrol panelindeki sağ tarfat profili düzenleyi aç ordaki boy kilo doğum çizelge kısmına yapıştır
kızlar bu alışveriş merkezlerineki x ray kapılardan nasıl geçiyosunuz.. benim hiç bişiden haberim yktu, bugün önümden bi hamile kapıdan geçmedi... zararlımıymış b kapılar, doktoruna soran bi fikri olan var mı
canım çok teşekkür ederim sanırım karışıklık oldu senin çizelge benimkine kayıtlı oldu anlamadım ben uğraşayım bakalım. sende bir bak bakalım öyle mi ?
cnm yapamazsan benimkini kopyalayayım mı sana ?
senin SAT da 25 Ocak sanırım aynıyız benim de muhtemel doğum 1 Kasım
ayy yaptım galiba dimiii teşekkür ederim canım olmadıysa öyle yaparız çünkü benim de25 ocak doğum tarihi de 1 kasım gözüküyorr.. Ne kadar güzell aynı gün :):)
kür ederim canımm yaptım galibaa bende bilmiyorum üstüne yazmayı ama inşallah cinsiyeti belli olsun o zaman öğreniriz de yazarızzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?