2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bu alışveriş merkezlerineki x ray kapılardan nasıl geçiyosunuz.. benim hiç bişiden haberim yktu, bugün önümden bi hamile kapıdan geçmedi... zararlımıymış b kapılar, doktoruna soran bi fikri olan var mı

arkadaşlar hani kaç haftalık hamile olduğunu gösteren tablolar var ya aşağıda herkesin kendine özel oluyor hani. onu nasıl yapıyoruz. nerden yapabilirim açıklayabilir misiniz?

arkadaşlar hani kaç haftalık hamile olduğunu gösteren tablolar var ya aşağıda herkesin kendine özel oluyor hani. onu nasıl yapıyoruz. nerden yapabilirim açıklayabilir misiniz?

tarkul www.lillypie.com sitesiden yapabilirsin yalnız ingilizce olduğu için karışık o yüzden çevirisini yap öle dene daha rahat oluyo yada sen söle muhtemel doğum tarihini ve notunu ben yapmaya çalişim özel istediğin bişey varmı yoksa benim zevkimeme bırakırsın

Oyy oyy benim ev çok fena,ne temizlik ne yemek okula git gel ardından yan gel yat:)Tebrik ederim valla...Sen iyisin maşallah:)

Oyy oyy benim ev çok fena,ne temizlik ne yemek okula git gel ardından yan gel yat:)Tebrik ederim valla...Sen iyisin maşallah:)

Bende hiç temizlik yapamıyorum biraz hareket etsem kasıklarımda karnım müthiş bir ağrı anne yoruluyorum yapma diyor zaten doktorda yasak koydu kesinlikle ev süpürmüceksin dedi, ne yapalım bizde oturuyoruz böyle piss evimizde :)) Kubicim ellerine sağlık inşAllah bebişine bişey olmaz Rabbim korusun küçük meleğini:) ellerine sağlık, birde maşAllah maşAllah :))

canım çok sağol yapmaya çalıştm ama olmadı sanırım yaparsan çok sevinirim. 1 kasım 2011 muhtemel doğum tarihi.

xray cıhazlarından gezmıyoruz kızlar sormuyolar cogunlukla yada hamılemısınız dıyolar dogumdan sonrada bebeklerı cocukları gecırmıyoruz unutmayın

benım bulantım yok ama farkettım kı acıkınca mıdem cok fena bulanıyor

ıcım dısıma cıkıyor ..

bırde anıden acıkıyorum onceden boyle degıldım o an hemen yemem lazım yoksa mıdem cok fena

tarkul
http://lbdf.lilypie.com/tzJgp3.png
işte bu bunu kontrol panelindeki sağ tarfat profili düzenleyi aç ordaki boy kilo doğum çizelge kısmına yapıştır

canım çok teşekkür ederim sanırım karışıklık oldu senin çizelge benimkine kayıtlı oldu anlamadım ben uğraşayım bakalım. sende bir bak bakalım öyle mi ?

cnm bende geçmemeye çalışıorum mümkün olduğunca ama
benim dr geçebilirsin zararı yok dedi
ona kalsa hiçbişeyin zararı yok ya neyse :)
sen bundan sona geçme ama geçtiklerini de sorun etme diye dedim :)
ayrıcada geçmemek çokk ayrıcalıkı ve zevkli :)

canım çok teşekkür ederim sanırım karışıklık oldu senin çizelge benimkine kayıtlı oldu anlamadım ben uğraşayım bakalım. sende bir bak bakalım öyle mi ?

cnm yapamazsan benimkini kopyalayayım mı sana ?
senin SAT da 25 Ocak sanırım aynıyız benim de muhtemel doğum 1 Kasım

cnm yapamazsan benimkini kopyalayayım mı sana ?
senin SAT da 25 Ocak sanırım aynıyız benim de muhtemel doğum 1 Kasım

ayy yaptım galiba dimiii teşekkür ederim canım olmadıysa öyle yaparız çünkü benim de25 ocak doğum tarihi de 1 kasım gözüküyorr.. Ne kadar güzell aynı gün :):)

kür ederim canımm yaptım galibaa bende bilmiyorum üstüne yazmayı ama inşallah cinsiyeti belli olsun o zaman öğreniriz de yazarızzz :)

2 li testte sölüomuş bi çok dr :) 25 inde 2 li testim var
inş söler benimki de erkek kız hiç mi hiç farketmez :)
bir sıfatla seveyim yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…