2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Arkadaşlar bende tam 7 haftalık hamileyim:)
ama doktorumuz kalp atışlarımızı dinlemedi herşey yerliyerinde, çok normal dedi. ultrasona bakarak
merak ettim şimdi. kalp atışlarını dinletmemiz mi gerekiyor

benım cuma basladı ,dünden berı sütlu kahve gibi

azalacagını gosterır dımı ..ınsallah bebegım iyidir cok merak edıyorum korkuyorum tuhaf bı durum

şükür geçiyomuş canım. senin adına sevindim şimdi Allah kucağımıza almayı nasip etsin Amin.

insan dr. un yanına gidince bişey sormak aklına gelmiyo ki :26: dr. um soracağın şşeyleri not al demişti bana. öyle yapmayı planlıyorum

ben aglamktan doktor da benı tesellı etmekten bırsey yapamadık belkı on kere ıyı mı dedım
duzgun mu saglam mı

yazık adam iyi bak Aysegül saglam annesı dese de yok Allahım daha kotusunu yasatmasın ınsallah

benım ıkı doktorum var bu doktoruma uzun soramadım ama dıgerıne bende uzun uzun soracagım o zaman esımde yanımda olacak o sorar zaten

hele bı de tüp bebekle olur asılama ıle zamaan kaybetmeyın dıyıpte dogal yolla olunca daha da pimpirikli insan..

sagsalım kucagımıza alsak bı de

şükür geçiyomuş canım. senin adına sevindim şimdi Allah kucağımıza almayı nasip etsin Amin.

gecıyordur dımı ,amin

hamile olunca tum sıkıntılarım dertlerım bıtıcek sanırıdım ama ne kadar da yanılmısım ,zorlu donem sımdı baslıyormuş

Arkadaşlar bende tam 7 haftalık hamileyim:)
ama doktorumuz kalp atışlarımızı dinlemedi herşey yerliyerinde, çok normal dedi. ultrasona bakarak
merak ettim şimdi. kalp atışlarını dinletmemiz mi gerekiyor

bazen sat. ile ultrason da görünen tarih tutmuyo. geç döllenmeyle alakalı bişey. benim 6+5 de anca kese döründü. demem o ki zamanı gelmediği için bakmamış olabilir. hayırlısı olsun.

canım icimi rahatlattın cok tesekkurler, insallah doktorum yarın onaylar bu bilgileri

tabii ki de her hamilelik kıymetli ama tüp olunca devamlı stres devamlı endişe icindeyim.. daha evvelden başımdan tatsız bir hamilelik geçti simdi burada yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama insan resmen yüreği agzında geziyor...
Allah hepimizin bebişlerini korusun tüm hamilelerin yardımcısı olsunnn

kıymeti hepsinin aynı o tartışılmaz da
pimpirik çok fenaaaa
3. aya kadar dr a gitmeyenler var :)
bana kalsa hergün gider bakarım minik nasıl diye :)
Allah'tan şiddetli bulantı sayesinde varlığını ennn derinlerimde hissediorum

haaa bulantıya felsefik bir yorum çok hoş......

aman maşallah canım bulansın bulansın

işte insanoğlı bazen cok nankör oluyor.. benim kusacak kadar bulantım yok cok garip ama mesela dün bulanma olmadı hemen diyorum ki eyvah keske bulansa

bu sabah da bulandı yine, başladım öflenmye pöflenmeye

bulanınca dert yanarım bulanmayınca pisman olurum.. Allah hepimize akıl fikir versin başta bana

senin tüp hangi merkezden tatlım
kaçıncı deneme
dr un kim

slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah sızlere bı sorum olucak bugun benım ıkıncı adet gunum bı gun gectı reglı olucak gıbı bacak ve kalcalarım ağrıyo bu normalmı benım gıbı olan varmı

çok ama çooookkk normalmiş
9 ay yaşayabilirsin dedi dr um
ben 3. regle geldim hala arıo

kızlar Maşallah diyinde, bende hiç bişe yok şimdilik. ne bulantı ne tiksime, hominigırtlak devam zaten yarım dünyaydım bebek doğana kadar eksiklerimi tamamlarım herhalde

ahahahhahahahhahaha
benimde aşşa kalır yanım yok
bende bebekle tamamlamayı düşünüyorum evrimi :)

senin tüp hangi merkezden tatlım
kaçıncı deneme
dr un kim
canım benim merkez acıbadem ama doktorumun adını yazmiim pek sevmiyo forumlarda adının yazılmasını..daha dogrusu forumları sevmiyor.. bana sakın girme diyor ama ben hep pozitif seyleri bulmaya calısıyorum..
bu benim ikinci denemem.. ilkinde talihsizlik yasadım soylemeyecegim kimsenin morali bozulmasın.. ikinci transferim de dondurulmuslarla oldu..cok sukur Rabbim yuzume gulduu daha 8. haftamı yeni tamamladım insallah her sey yolunda gider..

sen hangi tup merkezi? kacıncı denemen canım?

Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramıza. benimde aynı oluyo canım. dr. um normal olduğunu söylemişti. problem yok yani

memorial di cnm
şükür ki ilk deneme
dr olarak da acıbadem baha bey ile devam ediorum şu an
sen geçtin mi normal dr kontrolüne
tüpçü ile mi devam ediosun

memorial di cnm
şükür ki ilk deneme
dr olarak da acıbadem baha bey ile devam ediorum şu an
sen geçtin mi normal dr kontrolüne
tüpçü ile mi devam ediosun

benim tüp doktorum aynı zamanda jinekologumdu yani taa gecen sene cikolata kisti ameliyatımdan bu yana kadar Allah kısmet ederse doğumuma ve sonrasına kadar da aynı doktorum olacak insallah.. ben bakırköy acıbadem e gidiyorum.. ama transfer international yesilkoy de oldu..

memnun musun doktorundan? iletisim cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…