- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.021
benım cuma basladı ,dünden berı sütlu kahve gibi
azalacagını gosterır dımı ..ınsallah bebegım iyidir cok merak edıyorum korkuyorum tuhaf bı durum
insan dr. un yanına gidince bişey sormak aklına gelmiyo ki :26: dr. um soracağın şşeyleri not al demişti bana. öyle yapmayı planlıyorum
bende renkli hiç olmadı ama olan bir çok arkadaşımda duydum
siyah kahverengi en yaygını :) meraklanma
yarın da gideceksin nasılsa :)
tüp annesi olunca daha bi pimpiriklenio insan seni ennn ii ben anlarım :)
hangi merkez&dr un kim
şükür geçiyomuş canım. senin adına sevindim şimdiAllah kucağımıza almayı nasip etsin Amin.
Arkadaşlar bende tam 7 haftalık hamileyim:)
ama doktorumuz kalp atışlarımızı dinlemediherşey yerliyerinde, çok normal dedi. ultrasona bakarak
merak ettim şimdi. kalp atışlarını dinletmemiz mi gerekiyor
bende renkli hiç olmadı ama olan bir çok arkadaşımda duydum
siyah kahverengi en yaygını :) meraklanma
yarın da gideceksin nasılsa :)
tüp annesi olunca daha bi pimpiriklenio insan seni ennn ii ben anlarım :)
hangi merkez&dr un kim
canım icimi rahatlattın cok tesekkurler, insallah doktorum yarın onaylar bu bilgileri
tabii ki de her hamilelik kıymetli ama tüp olunca devamlı stres devamlı endişe icindeyim.. daha evvelden başımdan tatsız bir hamilelik geçti simdi burada yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama insan resmen yüreği agzında geziyor...
Allah hepimizin bebişlerini korusun tüm hamilelerin yardımcısı olsunnn
kıymeti hepsinin aynı o tartışılmaz da
pimpirik çok fenaaaa
3. aya kadar dr a gitmeyenler var :)
bana kalsa hergün gider bakarım minik nasıl diye :)
Allah'tan şiddetli bulantı sayesinde varlığını ennn derinlerimde hissediorum
haaa bulantıya felsefik bir yorum çok hoş......
kıymeti hepsinin aynı o tartışılmaz da
pimpirik çok fenaaaa
3. aya kadar dr a gitmeyenler var :)
bana kalsa hergün gider bakarım minik nasıl diye :)
Allah'tan şiddetli bulantı sayesinde varlığını ennn derinlerimde hissediorum
aman maşallah canım bulansın bulansın
işte insanoğlı bazen cok nankör oluyor.. benim kusacak kadar bulantım yok cok garip ama mesela dün bulanma olmadı hemen diyorum ki eyvah keske bulansa
bu sabah da bulandı yine, başladım öflenmye pöflenmeye
bulanınca dert yanarım bulanmayınca pisman olurum.. Allah hepimize akıl fikir versin başta bana
haaa bulantıya felsefik bir yorum çok hoş......
slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah sızlere bı sorum olucak bugun benım ıkıncı adet gunum bı gun gectı reglı olucak gıbı bacak ve kalcalarım ağrıyo bu normalmı benım gıbı olan varmı
kızlar Maşallah diyinde, bende hiç bişe yok şimdilik. ne bulantı ne tiksime, hominigırtlak devamzaten yarım dünyaydım bebek doğana kadar eksiklerimi tamamlarım herhalde
çok ama çooookkk normalmiş
9 ay yaşayabilirsin dedi dr um
ben 3. regle geldim hala arıo
canım benim merkez acıbadem ama doktorumun adını yazmiim pek sevmiyo forumlarda adının yazılmasını..daha dogrusu forumları sevmiyor.. bana sakın girme diyor ama ben hep pozitif seyleri bulmaya calısıyorum..senin tüp hangi merkezden tatlım
kaçıncı deneme
dr un kim
slm kızlar bende kasım annesı olucam inşallah sızlere bı sorum olucak bugun benım ıkıncı adet gunum bı gun gectı reglı olucak gıbı bacak ve kalcalarım ağrıyo bu normalmı benım gıbı olan varmı
canım benim merkez acıbadem ama doktorumun adını yazmiim pek sevmiyo forumlarda adının yazılmasını..daha dogrusu forumları sevmiyor.. bana sakın girme diyor ama ben hep pozitif seyleri bulmaya calısıyorum..
bu benim ikinci denemem.. ilkinde talihsizlik yasadım soylemeyecegim kimsenin morali bozulmasın.. ikinci transferim de dondurulmuslarla oldu..cok sukur Rabbim yuzume gulduudaha 8. haftamı yeni tamamladım insallah her sey yolunda gider..
sen hangi tup merkezi? kacıncı denemen canım?
memorial di cnm
şükür ki ilk deneme
dr olarak da acıbadem baha bey ile devam ediorum şu an
sen geçtin mi normal dr kontrolüne
tüpçü ile mi devam ediosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?