2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gözün aydınnnnn inş hep güzel haberlerini duyarsınız.....bizimde kalp atışımız 128 dr iyi yada kötü hiç bir şey demedi....

içini ferah tut.....Allah ' a emanet hepsi.....

Evet canım Allah'a emanet. Rabbim bize sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi. 130un altı tehlikeli deyince panik oldum ve soracak sorun var mı dediğinde bile hiçbir şey soramadım. Perşembe günü bir daha gideceğim inşallah. :44:

olmadı çok şükür neyse yine dikkat etmek lazım sizleri dinlicem gece uyuyamadım sizleri seviyorum hemde
arkadaşlar ben 133.sayfada ismimi göremedim.başka liste var mı?

cnm ilk sayfada liste de varsın cnm

Bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ancak 130un altı tehlikeli dedi doktor. 123 çıktı bizim. Kalp atış hızı 130un altında çıkan var mı?

canım boşversene bu dönemlerde kalp atış hızına bakılmaz, bakılsa bile bir önemi yok, 123 aslında iyi, 120-160 arasında olması gerekir. 90 ın altına düşerse tahlikelidir ama bütün bunların erken gebelikte hiçbir önemi yok, şu an önemli olan kalbinin atıp atmadığı. bende kalp atışına bakarken dr uma sordum kaç atıyor diye aslında meraktan sormuştum, oda bir önemi olmadığını söyledi. için rahat olsun lütfen kafana takma sakın, kalbi atıığı için sevin yeter

günaydın meysanur (drgks) acep doğru mu yazdım nasılsınız kızlar

olmadı çok şükür neyse yine dikkat etmek lazım sizleri dinlicem gece uyuyamadım sizleri seviyorum hemde

cnm ilk sayfada liste de varsın cnm

kubi seni yakaladım sonunda listen çok güzel, emeğin için sağol. bende 8. haftamdayım. yaşım 27, beklene doğum tarihi 18 kasım, yaşadığım şhri boşver

bak bende bunu buldum

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

kubi seni yakaladım sonunda listen çok güzel, emeğin için sağol. bende 8. haftamdayım. yaşım 27, beklene doğum tarihi 18 kasım, yaşadığım şhri boşver

eyvah yakalandım :83: :83: cnm sen yazsaydın ben olmasamda ekliyorum bu arada yaşadığın ili arkadaşlara bilgi olsun diye hani hangi doktora gidiyorsunuz diye soruyolar bu yüzden yazıyoruz sen bilirsin cnm

Canım doktorumun tavrı yüzünden bebeğin kalp atışlarını duyduğuma sevinemedim bile. Eşim benden daha sakin tabi o kalp atışlarını duyduğu için mutlu ve daha rahat ama ben doktorun "riskli" demesine takıldım. Bana da anormal gelmedi aslında, 130un altında çıkan kişiler olmuş ve onların doktorları bir yorum yapmamış. Benimkisi neden felaket tellallığı yaptıysa. Perşembe günü özel hastanedeki randevuma gideceğim. Oradaki doktorum daha anlayışlı ve güler yüzlü. Ona sorarım artık ayrıntıları. İçimi rahatlattın canım, çok sağol. İnşallah şu süreci sağlıkla atlatırız da kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

Bu da ilginç bir yorum. Kız veya erkek sağlıklı olsunlar da... Hayırlısı inşallah.

kuzumm
korka sakın
125 mi neydi bizimki
dr çok ama çok sağlıklı demişti
şükür 11 hafta olduk bile
+ topic bile var 130 üzeri kız altı erkek die
seni nie paniklemiş şuursuz dr
Allah'ım yaaaaaaaaaa

Sorma canım ya şuan doktoruma o kadar kızıyorum ki anlatamam. Benim en mutlu anlarımdan birini zehir etti. Bebeğimin kalp atışını duyduğuma sevinemedim bile. Yabancı sitelere baktım şimdi, 7.haftada 130un altı gayet normal diyorlar. 100-160 arası çok normal yazmış her yerde. Bizim doktor beni o kadar korkuttu ki anlatamam. Şimdi bu siteleri okuyunca rahatladım. Bir de kalp atış hızıyla ilgili hiç bir şey duymadan gitmiştim bugün doktora. Biz duyucaz sesi, gelicez, olay bitecek diyordum. Bunun bir hızı olduğunu, 130un altı olursa tehlikeli olabileceğini hiç mi hiç duymadım. O yüzden kal geldi bana orda. Çıktım hemen eve geldim. Şimdi eşim arıyor beni, rahatlatmaya çalışıyor. Ay resmen boşu boşuna korkuttu adam beni ya. Allah'ım inşallah sağlıkla bize bağışlar bebişlerimizi. Bu doktorlar yüzünden başımıza bir şey gelmez inşallah. Korkudan ve stresten olacak ne olacaksa Allah muhafaza.

allah allah öyle bişeymi varmış yaa. benim doktor hiç söylemedi nekadar attığını. biraz dinledi evet iyi dedi okadar.
bence boşuna kuruntu yapıyorsun. doktorlar insanları endişelendiriyor yaa.

bu dr lar böyle zaten son söyleneceğiz baştan söylüyorlar....karşımdaki ne düşünür yok ..... hemen en kötü ihtimalleri sıralıyorlar olabilir diye....onlar için sıradan sorunlar bunlar her durumu gayet sıradanmış gibi aktarıyorlar......

Tatlım aynısı bende de var. Mide asidi sebebiyle oluyor. Aç kalmamaya çalış. Canım hiç süt içmek istemiyor ama doktorum sütün mide asidini dengelediğini söyledi. Gerçekten süt içince geçiyor.
evt bunu bende anladım süt içince çok hafifliyorum mide ağrım geçiyo çok teşekkürler cnm bizi bilgilendirdin
olsun cnm ye ne güzel bide ben yiyebilsem
yani bir mesaj yazayım dedim yüz mesaj oldu pessssss........
olsun sağlık olsun
Oyy oyy benim ev çok fena,ne temizlik ne yemek okula git gel ardından yan gel yat:)Tebrik ederim valla...Sen iyisin maşallah:)
iyiyim dimi mahşallah
al benden de okadar sadece öyle üsten neyapabilirsem tabi benim ufak cadim toplu birakirsa hergün kimse gelmez ins diye dua ediyom

allovvv senin minik cadında var dimi yesin onu teyzesi öp benim yerime

e ama yani bende bi dellendim sabah sabah
deli mi ne
velev ki var desek böle bişi şimdi mi sölenir ! + 4 tane dr a gittim hiçbiri bunla ilgili bişi demedi !

kubi sen 19 yaşındamısın????

Bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür. Ancak 130un altı tehlikeli dedi doktor. 123 çıktı bizim. Kalp atış hızı 130un altında çıkan var mı?

günaydın canım,bizde dün ilk defa duyduk kalp atışlarını 118 di. drum hiç kötü bişey sölemedi sadece ilerleyen haftalarda hızlanacak dedi. herşey normal dedi yani sıkma canını herşey güzel olacak inşalah...

gülüm o sayili günler gectigindede bir degisiklik olmamisti bende ilk bebisim kizim gene birakmiordu is yapim haha insaALLAH bu bebis birakir hemde nasil bir özlem evin piril piril olmasi ama ALLAH razi olsun esim hem ise gidiyor hemde gelince bana yardim ediyor ama o kadar da olsun demi )

hayirli olsun canim :)) ama su ikili test ne acaba merak ettim

canim bizim burda yagmurluydu havalar bugün günesli ama biraz soguk yinede kar desen hic kadar görmemis olduk iki kere yagdigi gibi eridi kizimla oynayamadik bile :S

Kızlar bu bulantılarla başım fena dertte. Çalışıyorum da. Sabahı akşamı kalmadı, gece uykumdan uyanıyorum artık. Kusma yok ama zaten kussam rahatlıycam. Süt ağzımdaki acı tada iyi geliyor ama çok sıvı alınca daha çok bulanıyor midem. Az ve sık yiyorum, hafif şeylerle besleniyorum ama çok fena. Resmen depresyona girdim:95: Bir de bu benim ikinci hamileliğim. 3 ay önce düşük yapmıştım. O zaman hiç bulantım yoktu. Doktorum bulantıların iyi belirtiler olduğunu söyledi ve bu biraz içimi rahatlatıyor ama daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Ne yemek yapabiliyorum ne de birşeyi iştahla yiyebiliyorum. Bu günlerde iyice kötüleşti. İçinde şeker olan hiçbirşey yiyemiyorum. Kendine çare bulan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…