2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben çok memnunum
her telefonuma saat kaç olursa olsun efendim craftyciğim diye cevap vermesi ve detaylı açıklamaları süper
hatta normal doğum taraftarı bi dr o hepten süper :)
ben maslak istiodum ya da fulya
orda kafama göre dr bulamadım Baha Bey kafama uydu şimdilik

aman cok onemli benimkiyle ben telefonda mesajlasıyorum ama bir turlu arayamıyorum kafası cok kalabalık goruyorum muayene sırasında sanki rahatsız edecekmisim gibi geliyor.. oysa adama her seferinde "hocam sizi arayabilir miyim "diyorum "ne zaman istersen " diyor..

hatta kanama gecirdigimde bile ertesi gun giderim diye aramadım direkt muayene olmaya gittim..

benimki de normal dogum taraftarı da maalesef ben henuz degilim

cok sevindim canım adına.. umarım ben de yarın guzel haberlerle donerim..

hazırla kendini şimdiden benceee

en iisi normal ki :)

kizlar af edersiniz acil isim cikti gidesi oldum, malesef bana yazanlara tesekkur, mide asidi mi dediniz doktoruma soriyim gerek, hmmmm hepinize tesekkurler opdum, kizlar umarim bulantisiz bir gun olur, hosca kalin

Merhabalar. Kasım Anneleri birkaç başlığa bölündüğü için sanırım herkesi görebilmek zor oluyor. Bu başlığı ben de yeni gördüm. Biz de çok şükür 7 haftalık olduk. Yarın doktor kontrolümüz var. İnşallah kalp atışlarını duyabiliriz. Benim SAT 21 Şubat. Allah nasip ederse doğum tarihi 28 Kasım 2011.

Bu arada Kasım Anneleri karnınızda çatlak oluşmaması için krem, yağ vs. kullanmaya başladınız mı? Ne kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz?

Bir de özel olarak yemeye/yememeye dikkat ettiğiniz şeyler var mı? Ben çay ve kahveyi bıraktım. Her gün ceviz yemeye çalışıyorum. Haftada 1 kez balık yemeye çalışıyorum. Meyve her gün tüketmeye çalışıyorum. Sizin başka tavsiyeleriniz var mı?

buralarda da beraber olmak varmış arkadaşımmm :)
olley :) Allah bağışlasın kuzuları :)

her gün 100 gr et ye dedi bana dr
bide soda içiorum 1 tane
mide bulantıma ii gelio
çiğ et, şarküteri, konserve ve ton balığından uzak dur dedi
maydanoz nane ve ada çayını da abartma dedi

Evet canım, hamile olmayı dört gözle beklediğimiz dönemlerde az şeyler paylaşmadık. Çok şükür bugünleri de gördük. İnşallah aramıza katılanlar çok olur.

Ben her gün bir öğün et veya tavuk yemeğe çalışıyorum ama balık haftanın her günü yenmiyor. Haftada 1 ya da 2 gün en fazla yiyebiliyorum. Ton balığını duymamıştım, iyi oldu öğrendiğim. Henüz yemedim ama duymasaydım yerdim belki. Sabahları süt içiyorum, onun dışında sıcak içecek içme ihtiyacı duymuyorum. O yüzden çay olayı kalktı bende. Maydanozu da çok severim, her salataya doğruyorum neredeyse. O zaman onu da abartmamak lazım. :97: Sağol verdiğin bilgiler için craftycim. Maşallah seninki 11.haftasına giriyor. Ne çabuk geçiyor zaman... İnşallah sağlıkla doğum haberlerini verdiğimiz günleri de görürüz...

çiğ et, şarküteri, konserve ve ton balığından uzak dur dedi
maydanoz nane ve ada çayını da abartma dedi

aaa benimkide ton balığı yiyebilirsin dedi....tavsiye tazesinden yana ama bulamazsan konservede yiyebilirsin dedi....

bugün ibrahim saraçoğlu da ( genel olarak bahsetti..hamileler için değilde) ton balığı yenebilir zararlı değil içine bir şey katılmıyor omega 3 kaybolmuyor dedi...

her dr.un bakış açısı farklı desenize....

inşallah tiksinmezsin tatlım
ben balık&kırmızı & beyaz et i düşünsem midem kalkıo
çorba pilav makarna ile öğün geçiriorum resmen
süt hiç içemiorum
sağlıksız gidio benimki biraz sanırım tek tesellim ilk 3 ay dışardan gelen besinle değil de benden beslenmesi :) zamanında yaptığım depolardan 13 bebek çıkar vallah :)
hangi dr a gidiosun
yarın kaçta gitçen
keseyi görmüştün değil mi?

bilmemki tatlım
benimki hiç yasakçı değil ama üzerine basa basa konserve ve ton balığı üzerinde durdu.
Demekki farklı görüşler var bununla ilgili

İnşallah canım. Şuana kadar böyle bir problem yaşamadım ama zaten 7.haftadan sonra olabiliyormuş. İnşallah olmaz bulantılarım filan. Korkuyorum da. Ailem de yanımda yok. Kim yemek yapar, kim bakar bize diye. İnşallah sağlıkla geçiririz bu süreci... Dediğin gibi depodan alıyor bebek zaten. Beslenme önemli tabi ama bugüne kadar yediğimiz, içtiğimiz de en az şuanki kadar önemli. Benim de depom iyi maşallah.

Keseyi 5+3te gördük çok şükür. Yarın kalp atışı için gideceğim. Üniversite hastanesinde bir hocaya gidiyorum. Aynı zamanda özelde bir doktora daha gidiyorum. İkisinin sağlamasını yapıyorum herhalde. İkisinden birine karar vermek zorundayım tabi, ama henüz karar veremedim. Doğuma ikisini de çağırmam inşallah. Randevum yarın sabah erkenden. İnşallah öğleye doğru size güzel haberi vermiş olurum.

Haydi canım benim hayırla gel inşallah

slmlar hanımlar amma kalabalık buralar :))) maşallah maşallah
benim göbiş şişmeye başladı tabi kızımdan kalan bi yapı olduğu için sanırım hemen çıkıcak gerçi kızımda da 2.5 aylıkken çıkmıştı yalnız göğüslerim acaip şişti öle böle değil patlıycak sanki kızımda da olmuştu ama bu kadar değil

hazırla kendini şimdiden benceee

en iisi normal ki :)

ay vallahi hic su anda bunlari dusunemeyecegim... dusununce bile stres oluyorum kendimde o kuvveti asla gormuyorum cunku..

ay crafty aynı beni anlatmıssın... balıga bayılan ve her gun yiyebilecek kapasiteye sahip olan ben zar zor tava balık yedim o da haftada 1 kere.. bayılırım her turlu balıga ama simdi dusununce bile migdemin suyu geliyo agzıma.. offf.. et de tavuk da her turlu dusununce migdemi bulandırıyor.. bugun az da olsa tavuklu salatanın tavuklarının yarısını yiyebildim.. cok kotu bir duygu...
bana bıraksalar sadece kızarmıs ekmek yiyebilecegim.. kızarmıs ekmege bayılıyorum... sade sade ustune hicbir sey surmeden..

bazen alıyorum bi yarım limonu haşur huşur emiyorum.. cok iyi gelioyr..

bir de 2 gun evvel oturup esimin memleketinden gelme köy yapımı bir kavanoz tursuyu migdeme indirdim.. arkadaslar nasıl iyi geliyo tuzlu tuzlu eksi eksi anlatamam ve tavsiye de ederim.. ozellikle lahana tadından yenmiyo

ben de bir turlu beslenemiyorum.. bir de bazen haslanmıs makarna ama sade yagsız sossuz..

sabahları da bir tek kızarmıs ekmek ve ustune zar zor becel ve zeytin ezmesi.. ben ki recelsiz balsız kahvaltıdan kalkmazsım dayanamıyorum tatlıya kokusuna bile öööööö

gercekten de meyve yiyebilen arkadaslara da imreniyorum aman maşallah

hayırlısıyla 12. haftayı bi atlatırsak sanırım gececek bunların hepsi..

arkadaşlar hani kaç haftalık hamile olduğunu gösteren tablolar var ya aşağıda herkesin kendine özel oluyor hani. onu nasıl yapıyoruz. nerden yapabilirim açıklayabilir misiniz?

lunacım benden sana tavsiye midenin suyu ağzına geldimi hemen bi avuç beyaz leblebi ye çok iyi geliyo hatta ben rutine koydum muz yedimmi midem kaynar portakal yedimmi suyu ağzıma gelir ama bende bunları hemen yedikten sonra bi avuç beyaz leblebi yiyorum bastırıyo iyi geliyo fakat bende de iştah sıfır normalde meyveye ölürüm süt severim ama nerdeyse burnumu tutup içicem ceviz meyve süt yani aklıma gelmiyo bütün yemekleri mecburiyetten görev gibi yiyorum çok enterasan bütün gün peynir ekmek ver gık demem :))) hatta annem canım şunu istedi bunu istedi diyo ben hiiiç senin yerine ben aşeryorum diyo :)))

ah ahhh
millete ii gelen bana yaramıo
içim kaynıo onu yiyince - ki çok severim

bende çubuk krakerde öyleyim bide kızlar denemenizde fayda var mide yanmasına çekirdekde iyi geliyo sade falım sakız çiğnemekte yani deneyin en azından derim

sizleir okuyunca ne kadar şanslı olduğumu bi kere daha anlıyorum.. şimdiye kadar hiç bi sıkıntı çekmedim , şimdidn sonra olur mu bilmiyorum ama.biz daha 7. haftadayız, doğum kasım sonu, şimdiden sonrada olmaz inşallahh.... ben portakala bayılıyorum, özellikle hamilelikten beri günde 3 tane portakal yiyorum.. göğüslerimin sızısı hiç azalmadı benim yaa, siz ne durumdasınız.. benim göğüsler zaten çok büyüktür, iyiceee büyüdüler, hiç bi yere sığmıyo ve çok ağrıyo..

ii akşamlar kızlar ben de çubuk kraker müdavimiyim her sabah çıkarıyorum gün boyu devam ediyo bulantılarım.meyve yiyebiliyorum ve yoğurt. içim yanıyo kana kana su içmek istiyorum ama bir yudum bile su içince midem bulanıyo. kızlar ben de susuzluğumu gidermek için gazoz içiyorum:26: biliyorum zararlı kendimi çokk kötü hissediyorum içince ama hem bulntımı rahatlatıyo hem de susuzluğumu alıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…