2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Teşekkür ederim kızlar, içimi rahatlattınız. Doktorum fazla evhamlı sanırım ama beni de kalpten götürecekti Allah muhafaza. Perşembe günü diğer doktoruma gideceğim. İnşallah ondan güzel haberler alırım da içimi rahatlatır biraz. Bugünki heyecan ve stres bana baya yeter. Allah'ım Sen bebeklerimizi koru ve bize bağışla. Amin.

gunaydin kizlar nasilsiniz sevdebilge ve nisan84 gozununz aydin olsun canlarim pit,pitlar duyulmus Rabbim tamamina erdirsin insallah.

sulisim cok mu soguk nevsehir ya annem demisti ama bu kadarini beklemiyordum.

bende aldim catlak kremi ama henuz kullanmadim 12 haftayi tamamlayayim oyle benimki tamamen dogal badem ve kakao yagi var icinde hamilelik esnasinda kullanilabiliniyor ama ben yinede tirsiyorum.

lekeler olusmasin diye ozellikle gunese cikarken spf faktorlu kremler kullanin kizlar doktotrum oyle dedi bende simdilik spf 15 aldim buranin gunesine yeterde artar bile.

catlak kremim bu

gunluk spf15 kremim niveadan aldim memnunum.

palmer's bende aldım ama kakao kokusu çok baskın kullanamadım öle kenarda duruo
ama bugün yüzümde minik bir kahverengi leke fark ettim çok fena oldum en kısa zamanda güneç kremi vs gibi bişiler almam lazım

ama bugün yüzümde minik bir kahverengi leke fark ettim çok fena oldum en kısa zamanda güneç kremi vs gibi bişiler almam lazım

ben kolumda bir denedim ama kakao kokusu yoktu be guzelim gayet guzel soft bir kokusu vardi kendide cok guzel kremin vicik,vicik degil

Princess of Rain çok sağol. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Kakao kremini nereden aldın? Ebay'dan mı? Yoksa başka bir siteden mi? Türkiye'de satılıyor mu?

slm kızlar,
bizde bulantılar bitmedi hala ilaç almaya devam ediyorm ne yazıkki(ve hala bebeğim için çok yararlı şeyler yiyemiyorum
bende palmersin ürünleri alacam hafta sonu sen nelerini aldın cnm ve ne kadar tuttu acaba?

Princess of Rain çok sağol. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Kakao kremini nereden aldın? Ebay'dan mı? Yoksa başka bir siteden mi? Türkiye'de satılıyor mu?

palmer's lar GEBE lerde satılıo arkadaşlar
27,5 fln civarında ürünleri
ben chicco nunkileri aldım
bence çok ii onlar
kokusuz fln
çatlak&gögüs çatlağı&sıkılaştırıcı
3 tane aldım şimdiden :)

Amin sevdebilgecigim ben palmersimi burada(ingiltere) drugstoredan aldim canim sadece bir urununu aldim.

4.38 sterlindi ben masaj kremini aldim ama body butter ve vucut lotioninda var palmersin benim aldigim hepsini yapar diye dusundum.

bişi diim mi sana
hayatım resmen kabus gibi bulantılardan
ama direniorum ilaç içmemeye
sen de diren nolur daha çok minik bunlar

Güle güle kullan canım. :) Gebeliğin bu bakım kısmısını seviyorum.:97: İnsan daha farklı bir özenle ve hevesle hazırlıyor kendini. Bir de şu doktor stresi ve bulantılar olmasa tam süper olacak.

Amin sevdebilgecigim ben palmersimi burada(ingiltere) drugstoredan aldim canim sadece bir urununu aldim.

4.38 sterlindi ben masaj kremini aldim ama body butter ve vucut lotioninda var palmersin benim aldigim hepsini yapar diye dusundum.

Güle güle kullan sen de canım. :) İnşallah çatlaksız, lekesiz, güzel bir hamilelik geçiririz. Bebişlerimiz de sağlıklı olsun... Daha ne ister ki bir anne adayı. :)

Güle güle kullan canım. :) Gebeliğin bu bakım kısmısını seviyorum.:97: İnsan daha farklı bir özenle ve hevesle hazırlıyor kendini. Bir de şu doktor stresi ve bulantılar olmasa tam süper olacak.

ben öyle değilim sevde yaaa
acaip salmış durumdayım ve bu beni çok rahatsız ediyor
her akşam banyo yapardım
bazen ona bile üşenip koltukta sızıorum
ev desen aldı başını gidiyor
kadın her hafta gelio ama sonrasında yine darmadağın
yemek desen pişmio fln fln
üzgünüm ...

bişi diim mi sana
hayatım resmen kabus gibi bulantılardan
ama direniorum ilaç içmemeye
sen de diren nolur daha çok minik bunlar

ya cnm çalışmasam kullanmam zaten genelde haftasonları almıyorm evdeyken ama işyerinde dayanamıyorm bide müdürümde problem bi insan zzaten ondan dolayı çok göze batmak istemiyorum mecburen içiyorm.

ya cnm çalışmasam kullanmam zaten genelde haftasonları almıyorm evdeyken ama işyerinde dayanamıyorm bide müdürümde problem bi insan zzaten ondan dolayı çok göze batmak istemiyorum mecburen içiyorm.

Allah o müdürleri bildiği gibi yapsın zaten
uyuzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…