- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.121
bak bende bunu buldum
,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.
Temizledim Canım. Ay ben iyice pasaklı oldum son günlerdesenem canım msj kutun dolmuş temizleyiverde msj atı atı vereyim sanaa
gunaydin kizlar nasilsiniz sevdebilge ve nisan84 gozununz aydin olsun canlarim pit,pitlar duyulmus Rabbim tamamina erdirsin insallah.
sulisim cok mu soguk nevsehir ya annem demisti ama bu kadarini beklemiyordum.
bende aldim catlak kremi ama henuz kullanmadim 12 haftayi tamamlayayim oyle benimki tamamen dogal badem ve kakao yagi var icinde hamilelik esnasinda kullanilabiliniyor ama ben yinede tirsiyorum.
lekeler olusmasin diye ozellikle gunese cikarken spf faktorlu kremler kullanin kizlar doktotrum oyle dedi bende simdilik spf 15 aldim buranin gunesine yeterde artar bile.
catlak kremim bu
Eki Görüntüle 175784
gunluk spf15 kremim niveadan aldim memnunum.
Eki Görüntüle 175786
palmer's bende aldım ama kakao kokusu çok baskın kullanamadım öle kenarda duruo
ama bugün yüzümde minik bir kahverengi leke fark ettim çok fena oldum en kısa zamanda güneç kremi vs gibi bişiler almam lazım
ii akşamlar kızlar ben de çubuk kraker müdavimiyim her sabah çıkarıyorum gün boyu devam ediyo bulantılarım.meyve yiyebiliyorum ve yoğurt. içim yanıyo kana kana su içmek istiyorum ama bir yudum bile su içince midem bulanıyo. kızlar ben de susuzluğumu gidermek için gazoz içiyorum:26: biliyorum zararlı kendimi çokk kötü hissediyorum içince ama hem bulntımı rahatlatıyo hem de susuzluğumu alıyo.[/QUOZ
aynen ben de oyleyim gazoz iyi gelio nedense..ben yogurt da yiyemiyorum malesefama yogurt corbasi tavuk sulu icebiliyorum o da annem yaparsa:))sabahlari biraz peynir o kadar..sut hic icim almiyor su icemiyorum ne olcak bu halim benim
bebisim besleniyodur insallah yaa(
palmer's bende aldım ama kakao kokusu çok baskın kullanamadım öle kenarda duruo
ama bugün yüzümde minik bir kahverengi leke fark ettim çok fena oldum en kısa zamanda güneç kremi vs gibi bişiler almam lazım
Princess of Rain çok sağol. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Kakao kremini nereden aldın? Ebay'dan mı? Yoksa başka bir siteden mi? Türkiye'de satılıyor mu?
slm kızlar,
bizde bulantılar bitmedi hala ilaç almaya devam ediyorm ne yazıkki(ve hala bebeğim için çok yararlı şeyler yiyemiyorum
bende palmersin ürünleri alacam hafta sonu sen nelerini aldın cnm ve ne kadar tuttu acaba?
palmer's lar GEBE lerde satılıo arkadaşlar
27,5 fln civarında ürünleri
ben chicco nunkileri aldım
bence çok ii onlar
kokusuz fln
çatlak&gögüs çatlağı&sıkılaştırıcı
3 tane aldım şimdiden :)
ii akşamlar kızlar ben de çubuk kraker müdavimiyim her sabah çıkarıyorum gün boyu devam ediyo bulantılarım.meyve yiyebiliyorum ve yoğurt. içim yanıyo kana kana su içmek istiyorum ama bir yudum bile su içince midem bulanıyo. kızlar ben de susuzluğumu gidermek için gazoz içiyorum:26: biliyorum zararlı kendimi çokk kötü hissediyorum içince ama hem bulntımı rahatlatıyo hem de susuzluğumu alıyo.[/QUOZ
aynen ben de oyleyim gazoz iyi gelio nedense..ben yogurt da yiyemiyorum malesefama yogurt corbasi tavuk sulu icebiliyorum o da annem yaparsa:))sabahlari biraz peynir o kadar..sut hic icim almiyor su icemiyorum ne olcak bu halim benim
bebisim besleniyodur insallah yaa(
canım bende su içemiyorum onun yerine işte portakal suyu,sodayla,mılkshake,gazozla geçiştirmeye çalışıyorm ne yapalım bende süt içemiyodm dün kendime çocuk sütleri varya muzlu,çilekli onlardan aldm içebildm dene belki sende içebilirsin.
yemek yapmıyorm zaten 1 ayı geçti işte ufak tefek bişeler atıştırmaya çalışıyorum az az şu 1 ayı bir atlatsak
Amin sevdebilgecigim ben palmersimi burada(ingiltere) drugstoredan aldim canim sadece bir urununu aldim.
4.38 sterlindi ben masaj kremini aldim ama body butter ve vucut lotioninda var palmersin benim aldigim hepsini yapar diye dusundum.
Güle güle kullan canım. :) Gebeliğin bu bakım kısmısını seviyorum.:97: İnsan daha farklı bir özenle ve hevesle hazırlıyor kendini. Bir de şu doktor stresi ve bulantılar olmasa tam süper olacak.
bişi diim mi sana
hayatım resmen kabus gibi bulantılardan
ama direniorum ilaç içmemeye
sen de diren nolur daha çok minik bunlar
ya cnm çalışmasam kullanmam zaten genelde haftasonları almıyorm evdeyken ama işyerinde dayanamıyorm bide müdürümde problem bi insan zzaten ondan dolayı çok göze batmak istemiyorum mecburen içiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?