2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bulantılardan filandır belki de canım. Düşünsene hamile kalmadan önce nelere endişeleniyorduk. Çok şükür muradımıza kısmen erdik. İnşallah kucağımıza da alacağız. Bu ilk hamilelik bir daha geri gelmeyecek. Çok özel ve güzel bir dönem. Ben hamile kalmadan önce çok salmıştım kendimi. Yeni aldığım dantelli pijamalarımı bile giymek istemiyordum. Hamile kalırsam giyerim diye saçma bir saplantı yapmıştım. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum, kendime bakmak istiyorum. Bu dönem Allah'ın bize lutfettiği çok özel bir dönem. Bugünlerin tadını çıkaralım. İnşallah herşey sağlıkla devam eder de sonu güzel olur. :97:

valla aynen bende öleyim çok halsizlik var bende hiçbişe yapasım gelmiyoevi zaten temizleyemiyorm bi doğru düxgün kadında bulamadım ufak ufak bişeler arada yapmaya çalışıyorm.yemek zaten pişmiyo.hiç kendimle ilgilenmek bile istemiyorum şu ara..

günaydın hanfendi biz iyiyiz çok şükür sen uğramıyon daha topiğe evt burdada havalar soğuk ist güneş var ama kandırıyo bizi yada benim kanım düşük ondan sen nasılsın görüşmeyeli :26: bebişin nasıl

kubi sen 19 yaşındamısın????
evt cnm doğum yaparsam rabbim izin ederse kasım 2 de benim de doğum tarihim kasım 7 20 olucam inşallh

cnm benim kıyamam sana yaa cnm aklından çıkar bulanmıyo de inşallh geçicek bu günlerimiz seni çok iyi anlayabiliyorum cnm

bu GEBE deki pantolonlar ne kadar pahalı yaa....100 tl eder mi? normal pantolondan hiç bir fark yok sadece bel kısmındaki aparat fazlalalık....

normal pantolonu en fazla 40-50 alabiliyorken buna 100 diyorlar....ilginç geldi bana.....

günaydın herkese........
aman iş yerimde midem bulanıyo şimdi yaa..
daha kimse bilmiyo burdan hamile olduğumu, ne komik :))
ben mide bulantısı için zencefilli şekeri çook duydum iyi geliyo diye bi de zencefilli çay felan..
aldım ben de zencefilli şeker hakkaten iyi geliyo arkadaşlar.. çok aşırıya kaçmamak şartıyla günde 1-2 alabilirmişiz.. (kaynak:e-gebelik.net)

valla bende salmistim kendimi ama su siralar iyi hissediyorum kendimi yine normale dondum sayilir yorgunluk var tabiki aksamlari 12den once yatmayan ben 8 de koltuga sizip kaliyorum.

ev haftada bir temizleniyor ama camasir utu off bunlar zoruma gidiyor yemekte yapiyorum ben her gun besleyici ve canimin cektigini yapiyorum.istersen yapma bana oyle yapip getirecek kimsem yok buradada turkiyedeki gibi envai cesit yemek yapan restaurantlar yokki hazir alip yesek.hep fast food yada doner,kebap

zaten hazir alip yememde bebisime zararli olur oyle mamalar.

hamile kiyafetleri heryerde pahali bende hafta sonu bakmistim 30-45 sterlin arasi bir pantolon nerdeyse 100 lira yapiyor.ben mothercare bakmistim,bir kumas bir kot alsam yeter bana ya.

günaydın hamişleeeer :)))
çatlak kremlerini 12-13 haftadan itibaren kullanmaya başlayın kızlar yalnız bu iş biraz ırsi annenize teyzenize ananeye bakın bide eğerki çatlıycaksa 9 ay yağın içinde yatın yinede çatlar benim çok şükür kızımda çatlamadı ço hafif bel bölgemde ve baldırımda var onlarda bekarlığımdan kalma zaten yalnız kızlar bu kremleri sadece göbeğe değil tüm vucuda sürün gece yatarken pijamayı giymeden önce soyunun sürün kollar baldırlar diz kapağının arkaları göğüsler uçları hariç bel yani komple vücut ben kızımda banyo sonrası mustela sürüyodum nemlendirici gece yatarkende lierac kullandım

bulantı&bahar çarpması sanırım yaşadığım,
geçer inşallah

aynen kızlar malesef bızım burda evde yapamadım dısardan alyım dıyebılegumız ev yemeklerı yok hep doner kebab frıt ee hergun bunlarda yenmezkı.ben kayınvalıdeme gıdıyordum aksam yemegıne o da umreye gıttı;sımdı ıse bır gun gorumcem bır gun eltım cagırıo onlarda yıyıyoruz boylede cok zor saolsunlar severek yapıolar ama ınsanada ayıp oluyor sankı hergun hergun yuk oluyormusum gıbı;neyse ınsallah bende yakın zamanlarda kendım yaparım

bu arada bende acayıp salmıs durumdayım kendımı gıyınmek bıle gelmıyor ıcımde butun gun pıjamalarla dursam yerıdır yanı ınsallah bu halımızde gecer

ben bugün eski pantolonlarımı terziye götürüp hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıyorum bakalım işleyecek mi plan :)
çünkü hiç beğenmedim hamile pantolonlarını paçaları hep geniş

hamile kiyafetleri heryerde pahali bende hafta sonu bakmistim 30-45 sterlin arasi bir pantolon nerdeyse 100 lira yapiyor.ben mothercare bakmistim,bir kumas bir kot alsam yeter bana ya.

evet malesef öyleee iyi ranta dönüştürmüşler....mecbur alacaksın yaaa kazaıklayabildikleri kadar kazıklıyorlar....

bende lc waikiki den aldım 35 tlye. nevşehirdeki lc de o reyonu kaldırmışlar bende vandan buldum aldım bir tane...2 ciye cesaret edemedim kaç kilo alacağımı bilemediğim için aldığımın içine girerim giremem diye alamadım....

üst bulmak kolay zaten...göğüs altı bol olan herşey hamile kıyafetidir zaten

kiz bu nasil hesaplancak anlamadim kendinden misal ver bakim hos bir seymis haha

gebe kaldımız günü nasıl bilcez ben şöle yaptım son adet tarihimle bide yaş heralde ben mesela 26 ocak yaş 19 toplarsak 45 çıkıyo doğtuysa ama doğruluk payı ne kadar bilinmez

Kızlar suan benım haftama yakın olanlar neler hıssedıyorlar kendılerınde bıraz anlatırmısınız ben dun hıcbısey hıssetmedım kendımde sankı hamıle degılmısım gıbı;yanı bır yerınız agrıyormus yada daha farklı seyler

günaydın cnm hepimiz aynı dertten muzdaribiz ama sonu güzel olur inşşallah minnacık eller minnacık ayaklar içime sevinç geliyo ama ben hala inanmıyorum hamile olduğuma karnım çıkmadığ için sanırım oda olcak inşallah sizin göbişleriniz çıktımı ki :26:

ben bugün eski pantolonlarımı terziye götürüp hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıyorum bakalım işleyecek mi plan :)
çünkü hiç beğenmedim hamile pantolonlarını paçaları hep geniş

aaa iyi fikir yapıyorlarmı öyleee....ben 1-2 tane denedim hiç geniş değildi....her zamanki giydiğim kalıptaydı. hatta korktum 1 tane bedenime göre aldım ama ya bacakalrım genişlerse naparım diye

lc bir bak derim belki sizin ordada reyon duruyorsa strandart kalıpta bir çok pantolon bulabiliyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…