- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.141
ben öyle değilim sevde yaaa
acaip salmış durumdayım ve bu beni çok rahatsız ediyor
her akşam banyo yapardım
bazen ona bile üşenip koltukta sızıorum
ev desen aldı başını gidiyor
kadın her hafta gelio ama sonrasında yine darmadağın
yemek desen pişmio fln fln
üzgünüm ...
ben öyle değilim sevde yaaa
acaip salmış durumdayım ve bu beni çok rahatsız ediyor
her akşam banyo yapardım
bazen ona bile üşenip koltukta sızıorum
ev desen aldı başını gidiyor
kadın her hafta gelio ama sonrasında yine darmadağın
yemek desen pişmio fln fln
üzgünüm ...
günaydınnnnnn herkeseee nasılsınız bakalım görüşmeyeli...... biz iyiyz çok şükür mesaimiz başladı geldik okulumuza....burda hava buz gibi.....köylere kar yağıyormuş öğrenciler dedi...onun soğuğu gelmiş kış günü gibi hava.....
inş sizin havanız güzeldir................
evt cnm doğum yaparsam rabbim izin ederse kasım 2 de benim de doğum tarihim kasım 7 20 olucam inşallhkubi sen 19 yaşındamısın????
Kızlar bu bulantılarla başım fena dertte. Çalışıyorum da. Sabahı akşamı kalmadı, gece uykumdan uyanıyorum artık. Kusma yok ama zaten kussam rahatlıycam. Süt ağzımdaki acı tada iyi geliyor ama çok sıvı alınca daha çok bulanıyor midem. Az ve sık yiyorum, hafif şeylerle besleniyorum ama çok fena. Resmen depresyona girdim:95: Bir de bu benim ikinci hamileliğim. 3 ay önce düşük yapmıştım. O zaman hiç bulantım yoktu. Doktorum bulantıların iyi belirtiler olduğunu söyledi ve bu biraz içimi rahatlatıyor ama daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. Ne yemek yapabiliyorum ne de birşeyi iştahla yiyebiliyorum. Bu günlerde iyice kötüleşti. İçinde şeker olan hiçbirşey yiyemiyorum. Kendine çare bulan var mı?
canım bende su içemiyorum onun yerine işte portakal suyu,sodayla,mılkshake,gazozla geçiştirmeye çalışıyorm ne yapalım bende süt içemiyodm dün kendime çocuk sütleri varya muzlu,çilekli onlardan aldm içebildm dene belki sende içebilirsin.
yemek yapmıyorm zaten 1 ayı geçti işte ufak tefek bişeler atıştırmaya çalışıyorum az az şu 1 ayı bir atlatsak
hmm o sutleri deneyim bir de tatli seylere de pek tahammulum olmuyor ama deniycem.Mesela çay tiryakisiydim nasil içmeden durabilcem diyodum şimdi gozum gormuyo hiç ama gazoz iyi gidiyo bi cay bardagı kadar içiyorum bazen.Benim hep bi midemde gaz sorunu vardı zaten şimdi daha çok olıuyor ve gaz da mide bulantısına neden oluyor .nane çayı da iyi değil diyorlar onu da içemiyorumhayırlısıyla gecicek ve guzelliklerimize kavusacağız sonunda..:)
bu GEBE deki pantolonlar ne kadar pahalı yaa....100 tl eder mi? normal pantolondan hiç bir fark yok sadece bel kısmındaki aparat fazlalalık....
normal pantolonu en fazla 40-50 alabiliyorken buna 100 diyorlar....ilginç geldi bana.....
hmm o sutleri deneyim bir de tatli seylere de pek tahammulum olmuyor ama deniycem.Mesela çay tiryakisiydim nasil içmeden durabilcem diyodum şimdi gozum gormuyo hiç ama gazoz iyi gidiyo bi cay bardagı kadar içiyorum bazen.Benim hep bi midemde gaz sorunu vardı zaten şimdi daha çok olıuyor ve gaz da mide bulantısına neden oluyor .nane çayı da iyi değil diyorlar onu da içemiyorumhayırlısıyla gecicek ve guzelliklerimize kavusacağız sonunda..:)
inşallah en kısa zamandaevt canım bendede gaz problemi çok var ( bazen mahvediyo gece yatamıyorum bile ogün arkdaşımda rezene çayı içtim ii geldi ama pek önerilmiyo bitki çayları oyüzden devam etmedim.gazozuda mecburen sıvı alamadığım için içiyorm valla çünkü vücudun sıvısız kalması daha kötü idrar yolu enfeksiyonu olmasından korkuyorum yani.
Bulantılardan filandır belki de canım. Düşünsene hamile kalmadan önce nelere endişeleniyorduk. Çok şükür muradımıza kısmen erdik. İnşallah kucağımıza da alacağız. Bu ilk hamilelik bir daha geri gelmeyecek. Çok özel ve güzel bir dönem. Ben hamile kalmadan önce çok salmıştım kendimi. Yeni aldığım dantelli pijamalarımı bile giymek istemiyordum. Hamile kalırsam giyerim diye saçma bir saplantı yapmıştım.Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum, kendime bakmak istiyorum. Bu dönem Allah'ın bize lutfettiği çok özel bir dönem. Bugünlerin tadını çıkaralım. İnşallah herşey sağlıkla devam eder de sonu güzel olur. :97:
valla bende salmistim kendimi ama su siralar iyi hissediyorum kendimi yine normale dondum sayilir yorgunluk var tabiki aksamlari 12den once yatmayan ben 8 de koltuga sizip kaliyorum.
Ev haftada bir temizleniyor ama camasir utu off bunlar zoruma gidiyor yemekte yapiyorum ben her gun besleyici ve canimin cektigini yapiyorum.istersen yapma bana oyle yapip getirecek kimsem yok buradada turkiyedeki gibi envai cesit yemek yapan restaurantlar yokki hazir alip yesek.hep fast food yada doner,kebap
Zaten hazir alip yememde bebisime zararli olur oyle mamalar.
bu GEBE deki pantolonlar ne kadar pahalı yaa....100 tl eder mi? normal pantolondan hiç bir fark yok sadece bel kısmındaki aparat fazlalalık....
normal pantolonu en fazla 40-50 alabiliyorken buna 100 diyorlar....ilginç geldi bana.....
hamile kiyafetleri heryerde pahali bende hafta sonu bakmistim 30-45 sterlin arasi bir pantolon nerdeyse 100 lira yapiyor.ben mothercare bakmistim,bir kumas bir kot alsam yeter bana ya.
kiz bu nasil hesaplancak anlamadim kendinden misal ver bakimhos bir seymis haha
günaydın herkese........
aman iş yerimde midem bulanıyo şimdi yaa..
daha kimse bilmiyo burdan hamile olduğumu, ne komik :))
ben mide bulantısı için zencefilli şekeri çook duydum iyi geliyo diye bi de zencefilli çay felan..
aldım ben de zencefilli şeker hakkaten iyi geliyo arkadaşlar.. çok aşırıya kaçmamak şartıyla günde 1-2 alabilirmişiz..(kaynak:e-gebelik.net)
ben bugün eski pantolonlarımı terziye götürüp hamile pantolonuna çevirtmeyi planlıyorum bakalım işleyecek mi plan :)
çünkü hiç beğenmedim hamile pantolonlarını paçaları hep geniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?