- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.521
akşama kadar tontiş yanak öpüp bebiş sevmek ona hiç kızamamak ne güzel bi duyguymuş şükürler olsun
deyilmi? O kadar çok öpüyorumki bazan yoruluyorum
akşama kadar tontiş yanak öpüp bebiş sevmek ona hiç kızamamak ne güzel bi duyguymuş şükürler olsun
ayrıca bende çok öpüorum kaynanam kızıor yanaklarından çok öpünce ağzının suyu durmazmışbilmem doğrumu böyle bişey duydunuz muuu
ayrıca bende çok öpüorum kaynanam kızıor yanaklarından çok öpünce ağzının suyu durmazmışbilmem doğrumu böyle bişey duydunuz muuu
Annem de bana kızıyor öpünce. Ben de, "kimse bebeğini öptürmüyo diye yaptım ben onu, doya doya öpçem tabiiii" diyorumŞimdi öğle arasından geldim. O kadar özlüyorum ki emzirirken bile kafasını falan öpüyorum işte. Ağzını memeden ayırmadan gözlerini kaldırıp ters ters bakıyo bazen cadı Eşimle de kavga ediyoruz zaten eve girerken, önce kim kucaklayacak diye ama bu aralar bana pek düşkün olmaya başladı, eşimin kucağındayken yüzüme bakıp ağlıyo "al beni" der gibi. Babası bozuluyo gerçi ama napalım, annelik kolay değil, takdir ediyo, kıymet biliyo çocuğum
Kızlar birşey soracağım size..Sizin bebekleriniz yüzükoyun döndükten sonra sırt üstü dönebiliyorlar mı? Benimki yüzükoyun dönüyor, bir süre sonra yorulunca yüzünü gömüp başlıyor bağırmaya..Yardımsız dönemiyor yani...Sizinkiler dönebiliyor mu kendi kendilerime?
Kızlar birşey soracağım size..Sizin bebekleriniz yüzükoyun döndükten sonra sırt üstü dönebiliyorlar mı? Benimki yüzükoyun dönüyor, bir süre sonra yorulunca yüzünü gömüp başlıyor bağırmaya..Yardımsız dönemiyor yani...Sizinkiler dönebiliyor mu kendi kendilerime?
Benim bebeğim sürekli kucak istiyor ya..Acaba dedim, böyle neredeyse sürekli kucakta olduğu için hareket kabiliyeti biraz ağır mı gelişiyor diğer bebeklere göre? Bilemiyorum ne kadar ifade edebildimMadem bu dönemde bütün bebekler böyle, o zaman bir problem yok..
Gamzeciğim, maalesef benim göğüsler de küçük..
Ben birşey daha sormak istiyorum kızlar..Bebekleriniz kendi kendilerine oyuncaklarıyla veya sevdikleri herhangi birşeyle tek başlarına uzunca bir süre oynuyorlar mı, yoksa kısa bir zaman sonra sıkılıp ağlamaya başlıyorlar mı? çok sordum, kusura bakmayın
niye herkesibn gögsü kücükte benimki kafa kadar
sıkılıyo canım zaten onunlada oynamıyo agzına sokmaya calısıo girmeyince kızıo kucak istio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?