2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

evt canım benimde göğsüm küçük. oyuncakla oyun bizdede sıkıntı 1 kaç dakka sonra bırakıyo zannedersem şimdilik ilgisi bizim üzerimizde benimki en azından öyle hep benimle oynamak istiyor

Benimki maalesef benimle oynarken de çabuk sıkılıyor..Veya sürekli ilgisini çekecek yeni birşey bulmam gerekiyor..Anca öyle bir süre oyalayabiliyorum..Kendi kendine severek yaptığı tek şey parmaklarını ağzına sokup yanık yanık nağmeler çıkarmak..

genelde ben onu kollarını indirip döner gibi ceviriom yatakta katıla katıla gülüo ben ona eziyet ediyim bayılıyooooo

genelde ben onu kollarını indirip döner gibi ceviriom yatakta katıla katıla gülüo ben ona eziyet ediyim bayılıyooooo
benimkide eziyete bayılıyo bacaklarını ısırıyor gibi yapıyorum çıldırıym kızlar benimki aç kalma meraklısı kıza yemek vermesem meme vermesem sesi çıkmıyo

benimkide eziyete bayılıyo bacaklarını ısırıyor gibi yapıyorum çıldırıym kızlar benimki aç kalma meraklısı kıza yemek vermesem meme vermesem sesi çıkmıyo

bizimkide memeyi sevioda yemeği sabah hep tükürdü üstüme ya neden acaba doktor enfeksiyon falan var mı sorsan asu24 vardı ya o demişti istahsızlık enfeksion bellirtisi

bizimkide memeyi sevioda yemeği sabah hep tükürdü üstüme ya neden acaba doktor enfeksiyon falan var mı sorsan asu24 vardı ya o demişti istahsızlık enfeksion bellirtisi

ya tedavi olduk antibiyotikte yedl bende bişey anlamadım gitti tekrar idrar kültürü verin dedi her ihtimale karşı alamadım bi türlü çişini poşeti yapıştırıyorum altan kaçıyo kaç tane idrar poşeti taktım olmuto olmuyo bacakları durmuyoki bi

altı acıkken yapıo genelde öle denesen bide

ya bide normal dogum yaptım ondan mı bilmem hic idrar tutamıom yani 2 bardak su icim 15 dk tuvalete önceden böle değildim ya sizdede var mı bu iş tamam cok su iciorum ama bu kadarda olmaski:26:

ya bide normal dogum yaptım ondan mı bilmem hic idrar tutamıom yani 2 bardak su icim 15 dk tuvalete önceden böle değildim ya sizdede var mı bu iş tamam cok su iciorum ama bu kadarda olmaski:26:
daha neler 1 tanecik doğumda olurmu öyle şey çok su içiyosun ondandır. Bizim cadı altı açıkken hiç yapmadı daha öylede denedik hava düzelsin hastanede aptırcam hemşireler becerir anca

su içtiğim an tuvaletim geliyo ama ben baya bi cocuk gibi tutabiliyom öncden küçükken tutardık ya saatlerce oyundan kopmamak için öööle yani..hala hasta olmadım zaten..bugun baya kasıklarım regl gibi agrıdı sonra gecti gitti

seninki ne kadar terbiyeliymiş bea erdem maşallah burnuma kadar fıskiyeliyo...

valla bilmiom öncede n cok cay içerdim bayada edibenin dediği gibi tutardm şimdi her fırsatta kendim tuvalette bulunca korktum .. adet olmadm bide aynı sancılar oluyo ama adet olmuo bi türlü

idrarı bekletememe mesaneyle ilgili bi sorun yediğin içtiğinle degil güzelim..yaparken durdurabilip kasabiliyo musun kendini..kaslar calısıyo mu orda peki..

kızlar merak etmeyin hepimizin sıpalar aynı demekkii.benimkide kucağa gelmeyi çok istior ama ben almıorum oda eli ağzında habire bişeyler anlatıor heralde beni şikayet edior.hevesle oyun halısı aldık 10dakka zor duruor.gamze benm durumda aynı bazen kaçabilior hatta bende normal doğum yaptım ama bazende tutabiliorum.
ayrıca kızlar benm oğlan muzu tek yemeyi sevior ama sabah sütümle ezdim pek sevmedi ama yinede yedi maşşallah annesi babası gibi pek iştahlı

Benim sıpa da dönemiyor öyle. Yüzükoyun da aynen sıkılıp bağırmaya başlıyo. Emzirme yastığında yüzükoyun olmayı seviyo ama. Yüzer gibi hareketler yapıyo o zaman. Ama sürekli aynı şekilde durmaya hiç tahammülü yok. Kendi kendine oynaması en fazla 20 dakika. O da karnı tok, sırtı pek olacak. Anca o zaman. Galiba bu dönemler artık katıla katıla gülme dönemleri. Ota .oka gülüyo ya, çok komik. Pilates yapıyorum evde. Yere yatınca birden kalkıyorum, önce sıçrıyo, sonra başlıyo gülmeye. Yapmayınca kızıyo. Bi de hundred diye bi hareket var, ağzımu büzüp nefes veriyorum hızlı hızlı, o da ağzını büzüyo falan... Pilatesi bırakıp her yerini öpüyorum o zaman. Allah'ım dertlerini göstermesin ya.

o senin dediğin agzını yüzünü bozma hareketine bizim oralarda cocuga cikin çikin ol diye ögretirler..o da çikin oldum diye soluk soluga yapar güler...hay allah ım cok tatlılar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…