- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.541
Benim bebeğim sürekli kucak istiyor ya..Acaba dedim, böyle neredeyse sürekli kucakta olduğu için hareket kabiliyeti biraz ağır mı gelişiyor diğer bebeklere göre? Bilemiyorum ne kadar ifade edebildimMadem bu dönemde bütün bebekler böyle, o zaman bir problem yok..
Gamzeciğim, maalesef benim göğüsler de küçük..
Ben birşey daha sormak istiyorum kızlar..Bebekleriniz kendi kendilerine oyuncaklarıyla veya sevdikleri herhangi birşeyle tek başlarına uzunca bir süre oynuyorlar mı, yoksa kısa bir zaman sonra sıkılıp ağlamaya başlıyorlar mı? çok sordum, kusura bakmayın
evt canım benimde göğsüm küçük. oyuncakla oyun bizdede sıkıntı 1 kaç dakka sonra bırakıyo zannedersem şimdilik ilgisi bizim üzerimizde benimki en azından öyle hep benimle oynamak istiyor
genelde ben onu kollarını indirip döner gibi ceviriom yatakta katıla katıla gülüo ben ona eziyet ediyim bayılıyooooo
benimkide eziyete bayılıyo bacaklarını ısırıyor gibi yapıyorum çıldırıymgenelde ben onu kollarını indirip döner gibi ceviriom yatakta katıla katıla gülüo ben ona eziyet ediyim bayılıyooooo
benimkide eziyete bayılıyo bacaklarını ısırıyor gibi yapıyorum çıldırıymkızlar benimki aç kalma meraklısı kıza yemek vermesem meme vermesem sesi çıkmıyo
bizimkide memeyi sevioda yemeği sabah hep tükürdü üstümeya neden acaba doktor enfeksiyon falan var mı sorsan asu24 vardı ya o demişti istahsızlık enfeksion bellirtisi
ya tedavi olduk antibiyotikte yedl bende bişey anlamadım gitti tekrar idrar kültürü verin dedi her ihtimale karşı alamadım bi türlü çişini poşeti yapıştırıyorum altan kaçıyo kaç tane idrar poşeti taktım olmuto olmuyo bacakları durmuyoki bi
daha neler 1 tanecik doğumda olurmu öyle şey çok su içiyosun ondandır. Bizim cadı altı açıkken hiç yapmadı daha öylede denedik hava düzelsin hastanede aptırcam hemşireler becerir ancaya bide normal dogum yaptım ondan mı bilmem hic idrar tutamıom yani 2 bardak su icim 15 dk tuvalete önceden böle değildim ya sizdede var mı bu iş tamam cok su iciorum ama bu kadarda olmaski:26:
ya bide normal dogum yaptım ondan mı bilmem hic idrar tutamıom yani 2 bardak su icim 15 dk tuvalete önceden böle değildim ya sizdede var mı bu iş tamam cok su iciorum ama bu kadarda olmaski:26:
daha neler 1 tanecik doğumda olurmu öyle şey çok su içiyosun ondandır. Bizim cadı altı açıkken hiç yapmadı daha öylede denedik hava düzelsin hastanede aptırcam hemşireler becerir anca
seninki ne kadar terbiyeliymiş bea erdem maşallah burnuma kadar fıskiyeliyo...
ben içiyom valla 2 lt fazla2 litreden fazla içmiyon di mi..
Kızlar birşey soracağım size..Sizin bebekleriniz yüzükoyun döndükten sonra sırt üstü dönebiliyorlar mı? Benimki yüzükoyun dönüyor, bir süre sonra yorulunca yüzünü gömüp başlıyor bağırmaya..Yardımsız dönemiyor yani...Sizinkiler dönebiliyor mu kendi kendilerime?
Benim sıpa da dönemiyor öyle. Yüzükoyun da aynen sıkılıp bağırmaya başlıyo. Emzirme yastığında yüzükoyun olmayı seviyo ama. Yüzer gibi hareketler yapıyo o zaman. Ama sürekli aynı şekilde durmaya hiç tahammülü yok. Kendi kendine oynaması en fazla 20 dakika. O da karnı tok, sırtı pek olacak. Anca o zaman. Galiba bu dönemler artık katıla katıla gülme dönemleri. Ota .oka gülüyo ya, çok komik. Pilates yapıyorum evde. Yere yatınca birden kalkıyorum, önce sıçrıyo, sonra başlıyo gülmeye. Yapmayınca kızıyo. Bi de hundred diye bi hareket var, ağzımu büzüp nefes veriyorum hızlı hızlı, o da ağzını büzüyo falan... Pilatesi bırakıp her yerini öpüyorum o zaman. Allah'ım dertlerini göstermesin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?