2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar aptamilin reklamında alt yazı gecio özellikle puntosu bozuk gecio ne yazıosa aveanın yeni reklamındada aynı hile var ne adii bu adamlar ya

kızlar elektrikler gitti kocişte yok kızımda ins uyanmaz uyuyo bende ışıldakla size yazıyom bu turkcell vın aslında iyiymiş insan elektrk yokkkende sizinle oluyo

günaydınnn ilk günaydın benden

canım günaydın..
kimi anneler hamilelik sürecinde ağız ve diş sağlığı acısından daha hasarlı bir sürec gecirir..ne kadar beslenmesine dikkat edip vitaminlerini kullansa da bu kacınılmazdır.
teker teker degerlendirecek olursak
diş etlerinin kızarmasışişmesi ve zaman zaman fırcalarken kanaması işte tam da bu sekellerden biridir..benim sahşi tavsiyem genel anlamda bir ağız check up ı için doktora gitmeden önce listerinin yeşil olanını 2 hafta tedavi amaçlı kullanmam..alkollu olamsına ragmen yutulmadıgı için tüm hamile ve emziren bayanlara öneriyoruz..bende bizzat dönem dönem kullandım..diger gargaralara nazaran tedavi etme özelliği daha fazla..hem 2 haftada diş etlerini belirgin bie şekilde düzene girer hemde doktorun müdahalesine uygun bir ağız ici ortamı saglanır..yalnız lsterine cok sert ve agızı yakan bi gargaradır..sabretmek yanlış algılamamak lazım..
diş renklenmelerinin sigarada demir preparatlarına kadar envai cesit nedeni vardir..burda bunları sıralamak ve seninkinin neden oldugunu bilmek görmeden inan imkansız..koltuga oturacaksın ben aletle bastırıp koltugun ısıgı ile bakıcam sürtünme seseinden bile asınmamı yoksa bakterşyek mi oldugun anlayacagım..bla bla...görmeden bi şey demem imkansız yani..
kaplama ve köprülerin altını kanaması ise yine degişen düzene ayak uydurmaya calısan agız ortamından kaynaklanıyor..bana senişn gibi bi hasta gelse önce mevcut kaplamaları söker altlarındaki diş ve diş etlerinin kemik yüzeyleride daihl detertraj ve küretajla temizler ondan sonra dişlerin sağlam olup olamdıgına bakar temizlemeden sonra eski mevcut kaplamalar dişle hala uyumlu ise ve diş eti ile yapıstırır degilse yenilerdim..hamileleik gecirmeyen bi vücütta bile kaplamanın normal malzeme ömrü 7 senedir..zaten 7 senede bir acılıp bakılmalı altlarına..hamilelik tabi zaman ve mekan kavramlarını yerle bir edebilir..
cok gecmiş olsun..

bu arada deniz sana neden özel mesaj yollanmıyo ..diş konusunu özelden atmak istemiştim en bas kabul etmiyo kullanıcı diyo:26::26:

erdem ayakları ile yorganını cok fena acıyo..buna nasıl care buldunuz gece ne vakit baksam üstü acık..artık uyuyyamaz oldum..kapatıyorum o an ayagı ile tepiyo..ne yaptınız siz..allah tan yaz geliyo..
bi de buldugu herseyle kendini bogmaya calısıyo..ben yastıgı falan kaldırdım yastıksız yatırıyorum..gecen gün yanında duran kırka ile suratını kapamıs..cebelleşiyomus..babası yetişti imdadına ..artık 2 dakika yalnız bırakmaya gelmiyo di mi

çok saol canım yazan parmaklarına sağlık çok bilgilendirdin beni listerinin mavisini oğlum kulanmıştı tatadı gerçekten fenaydı. Ama kullanıcam mesaj niye almıyorum onuda bilmiyorum olsum arkadaşlarda okusunlar faydalanan olur belki dişçiyede en kısa zamanda gitcem artık kızıma ve oğluma diş telleri takıldı bana sıra anca gelcek

Ben uyku tulumu kullanıyorum edibecim. Bi tane kışlık vardı, şimdi bir de daha ince olanlarından aldım. Kollarını sokmayabilirsin içine, benimkinin kollar dışarıda olacak. Sadece uykusu derinleştiğinde izin veriyor kollarını da içine sokmama. Ama istediğinde hemen çıkarabiliyor da. Çok kullanışlı buldum. Tavsiye ederim.

evt canım ya boğma konusu bizdede çok oluyo allah korusun ben o yüzden hiç yanlız bırakamıyorum bide o kadar tekmeliyoki pijama alt tulum çorabı bile çıkarıyor gece uykusuna geince ben yüzüstü yatırıyorum şimdilik sıkıntı yok onda yastığı çok ince içne gömülmesin diye

çok saol canım yazan parmaklarına sağlık çok bilgilendirdin beni listerinin mavisini oğlum kulanmıştı tatadı gerçekten fenaydı. Ama kullanıcam mesaj niye almıyorum onuda bilmiyorum olsum arkadaşlarda okusunlar faydalanan olur belki dişçiyede en kısa zamanda gitcem artık kızıma ve oğluma diş telleri takıldı bana sıra anca gelcek

biz de ayni oyleyz be varsa suratina kapatiyo alt acma bezleri dahil, bi egleniyoki:) etrafnda hicbisi birakmamak lazm ama sabah battaniyesini bile alp kapatiyo suratina

canım ya sözümde duramadım giremedim çat kapı çaya misafir geldi

önemli deil cnm

günaydın hepinize ben kollarını tutup salladıgım icin öle bi süre uyuyakalıo gecede yatırrıken hep kolları asagı indiriomkolay uyanmasın die ...ayakları bazen corap cıkmıs oluyo ama üstünü acamıo ben battaniyenin icine koyup üstüne yorgan örtüyom agır gelio acamıo galiba ama genelde uyku tulumu ile cözüm buluolar cok terleyen bebeğin varsa uyku tulumu artırıo ve malesef bronşit oluyo cocuk yani cocuguna göre bi cözüüm lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…