2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Oh maşallah gazmecim kurular cacıklar tuz koyuyormusunuz içine?
Ben de birşey sorcam size doktor tarhana yedirebilirsin demişti verdim çok da sevdi ama annem hamuruna birazcık tuz koymuş acaba zararı olur mu vermesem mi?

Ben de birşey sorcam size doktor tarhana yedirebilirsin demişti verdim çok da sevdi ama annem hamuruna birazcık tuz koymuş acaba zararı olur mu vermesem mi?
bimiyorumki canım ya bu tuz olayı benimde kafamı karıştırıyor tuzsuzda hiç tadı olmuyo ondanmı yemiyo benimkisi

Son düzenleme:

kızlar bu beslenme işi hamilelkte başlıo damak tadı cocugu emzirirken bizim yediklerimz cocgun sevdiği şeyleri belirlio birazda aslında katmamak lazım ama ben ona ayrı yemek yapmıom yemeklere cok olmamak kaydıyla koyuyorum valla vermemek en iyisi ama ben yaptıklarımdan yediriorum

ggözümün içine baka baka yine doldurdu resmen yedikleri hemen cıkıo 3 emmeden sonra kesin bi cırttttttttttttttttttttttt

Ben bir kaç kere sebze çorbası vermiştim..Patates, havuç ve de kabak karışımı..Önce meyve suyuyla başlarsa sonraları sebze yemez çocuk dediler ama benim bebiş meyve suyunu da içti, sebze çorbasını da yedi..Ben tuz koymadım ama şu var ki tadı iyiydi çünkü havuç bayağı bir tatlı yapmıştı çorbayı..Tuz çok vermek iyi değil belki ama bence hiç tuzsuz da olmaz ki..Ne bileyim, ben bebekken annem tuz da vermiş şeker de..Bakalım artık..

bizimkide biberon sevmiyor hiç aslında alıştırmak?lazım artık maşallah ipeğimize

gamze çok iyi yapıyosun nasıl alışırsa öyle gidiyor yemek seçmez böyle yaparsan ezbere vermek ten daha iyi böyle beslenmesi

gamze çok iyi yapıyosun nasıl alışırsa öyle gidiyor yemek seçmez böyle yaparsan ezbere vermek ten daha iyi böyle beslenmesi

saol cnm valla ne bulursam tıkıom agzına sofraya kucagıma alıp büyük adam gibi davranoz ama yumurta sarısı sevmio napsam kayısı gibi mi kayatsam normalde cok katı eziom sevmioo altını temizleyp geliom

saol cnm valla ne bulursam tıkıom agzına sofraya kucagıma alıp büyük adam gibi davranoz ama yumurta sarısı sevmio napsam kayısı gibi mi kayatsam normalde cok katı eziom sevmioo altını temizleyp geliom

gamze benim 2 çocuğumada ezbere verdik hep ben o zaman tecrübesizdim bilmiyodum falan 2 side yemek seçiyo inan kızıma 4 yaşına kadar ben verdim koca kız oldu kaşığı hala bi tuhaf tutuyıor buna öyle yapmıyım diyom ama bizim baba çok pipirik onu verme boğulur şunu verme gaz yapar napcam bilmiyom bende senin gibi yapmak istiyom yiğenimi kızkrdeşim öyle alıştırdı bi görseniz herşeyi seviyo ama ne üst bırkıyo ne baş

geldm bu ne ya yedircem die savaş veriom ben veriom o cıkarmaya calısıo ama böle anası varken kacıs yok tıkıştırıom istahı ii olsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…