- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.581
Birincisi, iyi ki anlattın, asla içine atma..Sadece paylaşmak bile rahatlatır insanı..İkincisi de seninki şikayet etmek değil, olan bir olayı dile getirmek..Açık konuşacağım, iyi bile dayanmışsın..Güler yüzlü, yumuşak huylu olmak maalesef bu tip olaylara sebebiyet veriyor..Ki ben bunu kendi annem ve babaannemde yaşadım..Başka çocukları olduğu halde babaannem yaklaşık 15 yıl bizimle yaşadı..Üstelik memnuniyetsiz ve herşeyden şikayet eden bir insandı..İşin ilginci de 15 sene sonra manasız bir sebepten bize küstü ve halamın yanına gitti..Kısacası 15 yıl ezildiğimizle kaldık..Belki de bu sebeptendir bilmem, ben çok hassasım kayınvalide konularında..Yazın 1-2 ay yanında kalacağız diye şimdiden ağırlığı basıyor ki aslında iyi kadındır..Ama şimdi çok daha hassasım çünkü bir de bebek var ortada, ona karışılmazsına insan hiç tahammül edemez..
Senin durumun çok daha sıkıcı çünkü senin evinde bu insan..Üstelik yeni annesin, eşinle ve çocuğunla çok daha fazla vakit geçirmek istemen çok normal..Hele ki annenin ezilmesine hiç dayanamazsın..Bilirim bu duyguyu..Şu yazdıklarından ve yazış tarzından belli ki çok iyi niyetli, duygulu, kimseyi kırmak istemeyen bir insansın..Kayınvalidene git diyemezsin, üzülür diye kocana halini anlatamazsın..Durumun çok zor ama ben hep şuna inanırım, her yaptığın iyiliğin karşılığı bir yerlerden gelir..Muhakkak ki seni çok iyi günler bekliyor..Allah her yapılanın karşılığını verir..Buna inan..ne kadar sıkma canını desem de sıkılırsın, bende olsam sıkılırım..Ama hayat uzun..kocan ve çocuğun, hatta çocuklarınla seni çok güzel günler bekliyor..Olaylar geçicidir..Kalıcı olanlar olanlara verilen tepkiler ve niyetlerdir..Sen iyi bir insansın..Allah yardımcın olsun..
Gamzeye de sana da teşekkür ederim sizinle konuşmak rahatlattı beni. Siz de yaşamışsınız böyle bir durumu kolay değilmiş gerçekten. Kötü bir insan değil kimseyi kırmaz ama biraz bencil sadece kendi rahatını düşünüyor. İyi dileklerin için teşekkürler inşallah öyle olur.Benim tek isteğim yine bende rahat ediyorsa kalsın ama arada fırsat versin beni kendimle kocamla başbaşa bıraksın. Kendimle bile başbaşa kalamıyorum. Onun dışında hayatımdan da memnunum hiçbir derdim yok şükür bebeğim sağlıklı kocam iyi ailem hep destek. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.
Ne zaman canın sıkılırsa anlat..Belki elimizden birşey gelmez ama en azından sıkıntılarını paylaşırız..Esasında burda olma sebebimizde bu değil mi? bugün sen anlatırsın, yarın da ben..Biz evliyiz, anneyiz..Benzer sıkıntıları hangimiz yaşamıyoruz ki..Allah hepimizin ailesini korusun inşallahBu arada kocanda eminim seninle yalnız kalmak isteyecektir..Belki annesi ameliyat olacak diye şimdi birşey diyemiyor ama onunda canına tak edecektir muhakkak ki..
evet canım söylediğin söz çok doğru. Alçak eşşeğin bineni çok oluyor gerçekten. Başka evlatları var ama o bizde rahat ve sadece kendi rahatını düşünüyor malesef diğer torunu özleyip görmeye bile gitmiyor aramızda sadece 4 apartman var o kadar yakın yani.arkadaşlar günaydınlar sevdacım durumuna üzüldüm arkadaşlara katlıyorum inşşallah en kısa zamanda bi çözüm bulursunuz benim nacizane tavsiyem biraz mesafe koy çok içli dışlı olmayın o zaman dah rahat kendini ifade edersin sizinde başbaşa kalmaya ihtiyacınız olduğunu anlatmış olursun bide bu kaç yaşında kadın kaç çocuğu var karı koca ilişkilerini nasıl bilmez canım işine öyle geliyodur sen sessiz eşin sessiz oda faydalanıyor bundan kusura bakma ama alçak eşşeğin
bineni çok olur sonuçta başka evlatlarıda var onlarıda arada dolaşsın yine gelsin size doğrusuda bu bence ama gerçekten iyi bir insansın herkez bu kadar sabretmeyebilir.
aynen canım ben de farkında bile olmadığını düşünüyorum. Biraz biraz belli etmeye başladım dünden beri. Inşallah ameliyatını olur iyileşir artık evine döner.sevda aglamayan bebege emzik vermezler..şimdi oturup kaynananla sohbet etsek belki hiiiç farkında bile degildir..kimbilir bizler farkına varmadan neler yapıyoruz cevremizdekilere bu hayatta..azar azar belli edin saygı cercevesi içinde hallolur inşallah...yoksa bastan sona haklısın zaten..
eşimin hatrı olmasa bu kadar sabredemem herhalde. Her zaman gelsin her zaman ilgilenirim ama arada fırsat versin yani anneme gitmek istiyorum o da benimle gelmeyi düşünüyor. Bari orda yalnız bırak. Nereye gitsem benimle gelmek istiyor. Diğer geline gidecek beni bekliyor ya yapışıkmıyız biz anlamadım. O bebekçe konuşmaları artık dediğin gibi halledicem umarım işe yarar.sevdalinka84 canım seni çok iyi anlıyorum öncelikle yine sabretmelisin hep sabretmelisin mükafatını alırsın sen kendini değiştirme neysen o ol daima emin ol kaybetmezsin o senin ne kadar iyi yufka yürekli olduğunu biliyor ve senin yanında ne kadar rahat bu çok güzel birşey aslında eşin de bu durumdan memnundur olaya iyi tarafından bak
bebeğinle bebekçe konuşmasından ya da başka şeylerden rahatsızsan çaktırmadan neetten okuyor gibi yap " aaaa bak profesör birisi diyor ki anne bebeklerle bebek gibi konuşmamak gerekmiş falan diye ama ona da çaktırmadan ayy bak ben de böyle konuşuyordum bi daha dikkat edelim " diyerek genelleme yaparak anlat ben genelde bişeyi söyleyemiyorsam yaa uzmanlar şu şekilde olması gerektiğini söylüyor bak ben de böyle davrancaktım tam da falan diyerek anlatıyorum işe yarıyor
eşinle ilişkine gelince canım sakın ihmal etme erkekler ilişkiye girmedikçe soğur belli aralıklarla muhakkak birlikte olun siz anne baba olmadan önce birbirinizin sevgilisi eşisiniz nikahlı karı kocasınız canım utanılacak bişey yok ve bence hatta sen eşinle ilgilen farklı şeyler dene ki senden uzaklaşmasın :) kayınvalidene gelince utanılacak hiiiç bişey yok bırak kocan utansın onun annesi ve genelde erkekler ister falan:) aranızbozulsa üzülmücek mi yani bence cinsel ilişki ihmal edilmemeli istatistiklere göre aldatılma olayları hamileyken fazla oluyor diyor nedeni çok açık işte erkeği doyuracaksın ki dışarıda aç gezmesin:)
canım sana kolay gelsin birisiyle beraber yaşamak gerçekten çok zor ama sen sabırlı ve güçlü birisisin ve o da seni seviyor yanında rahat bırak yaşasın kadın elbet kıymetini bilirler bi yarımsaatliğine yürüyüşe çık rahatla çok bunaldığında duşa gir o zaman görmezsin kendine nefes almak için şans tanı ve üstelik rahatlıkla ona da bırakabilirsin:)keyifli yanlarını da bul yaşlılıların hayatlarında anlatacak çok bişeyleri yok hep ya hastalıklarını anlatırlar ya geçmişlerini ya da rutin olayları bırak anlatsın sen de anlat ama adam bu kadar anlatmadan sonra kaçabilir dırdırdırrrr :)
haklısın canım ameliyat olsun sağlığına kavuşsun o zamana kadar düşünmemeye çalışacağım ondan sonra herkes yoluna evine mi gider diğer oğluna mı bilemiyorum. O gitmese bile ben anneme gideceğim onu da almadan.sevdalinka'cım haklısın,çok sinir bozucu bir durum.ama bu konuyu düşünmemeye çalış hallolana kadar.kendimden biliyorum çünkü;insan düşündükçe daha çok gıcık oluyor o zaman da katlanmak çok daha zorlaşıyor.allah sana sabır ve kolaylık versin inşallah.
ben ütülüyorum canım ama şu an izindeyim vaktim bol uyuduğu bir ara hallediveriyorum.ya kızlar,siz bebilerin çamaşırlarını ütülüyor musunuz hala?ben bir süredir bıraktım ütülemeyi çünkü vakit olmuyor.o kadar sık üst baş değiştiriyoruz ki şu salya yüzünden,askıdan kuruyanı kapıp geçiriveriyorum üstüne kızın.sadece ağız mendilleri var ya elini yüzünü sildiğimiz,onları ütülüyorum.çalıştığım için bir tek ona vakit ayırabiliyorum.
Ya kızlar,siz bebilerin çamaşırlarını ütülüyor musunuz hala?Ben bir süredir bıraktım ütülemeyi çünkü vakit olmuyor.O kadar sık üst baş değiştiriyoruz ki şu salya yüzünden,askıdan kuruyanı kapıp geçiriveriyorum üstüne kızın.Sadece ağız mendilleri var ya elini yüzünü sildiğimiz,onları ütülüyorum.Çalıştığım için bir tek ona vakit ayırabiliyorum.
kızlar of ya oğluşumu yine hasta ettim deli olcam.gözünün içine baktıkça hasta oluor yavrucak.nerden kaptıysa yine anlamadım.burnu akıor hapşırıor.:2:allahtan ateşimiz yok çok şükür.işllhh oomaz.tavsiyeleriniz var mı ne yapabilirim bu noktadan sonra.biraz bitki çayı versem mesela adaçayı,ıhlamur belki boğazlarını rahatlatırmı?gece falan burnu tıkandı durdu buhar makinesini açtım işllhh rahatlatmıştır.off allahım sen yardım et,güç ver yavrumaaa
Kıyamam ben oğluşuna..Havalar öyle bir değişip duruyor ki üşütmüştür bebiş..Benim oğlum 3 hafta kadar önce nezle oldu..Her gece huzursuz oluyordum, ya tıkanır nefes alamazsa diye..Bizde buhar makinası yok..Ben otri bebe sıkıp, aspiratörle çekiyordum..Ateşi olmaması iyiye işaret zaten..Bence olmazda artık..Ama bitki çayı konusunda bir fikrim yok, bebişe hiç vermedim çünkü..Çok geçmiş olsun
çok saol canım işllhh benmkide hemen atlatır bende okyanus suyu sıkıyorum rahatlatıor baya.doktorada götürmek istemiorum hemen antibiyotigi dayıyorlar.bakalım işllhh evde atlatırız
kızlar of ya oğluşumu yine hasta ettim deli olcam.gözünün içine baktıkça hasta oluor yavrucak.nerden kaptıysa yine anlamadım.burnu akıor hapşırıor.:2:allahtan ateşimiz yok çok şükür.işllhh oomaz.tavsiyeleriniz var mı ne yapabilirim bu noktadan sonra.biraz bitki çayı versem mesela adaçayı,ıhlamur belki boğazlarını rahatlatırmı?gece falan burnu tıkandı durdu buhar makinesini açtım işllhh rahatlatmıştır.off allahım sen yardım et,güç ver yavrumaaa
Kızlar kanguru kullanan var mı aranızda?Ya da ne zaman kullanmaya başlamalı?Ben almayı düşünüyorum da...Baby to go iyi bir marka mıdır?Fiyatı ve görünümü cazip geldi de bana.Fikri olan var mı?
Kızlar kanguru kullanan var mı aranızda?Ya da ne zaman kullanmaya başlamalı?Ben almayı düşünüyorum da...Baby to go iyi bir marka mıdır?Fiyatı ve görünümü cazip geldi de bana.Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?