- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #41.621
evt canım tebrikler bende o kavanoz mamaları vermekle vermemek arasına kaldım gerçi çok tüketiyor insanlar ama bilemiyorum krarsızım ama senin gibi özenmiyo deyilim vermişsin artık okadar kendini üzme hipp organik oluyo güvenebilirsin bencedeKızlarrr..Ben yine birşey sormak istiyorumGeçenlerde internette bir sitede ankete katıldım, kazanan 5 kişiye Hipp "ay ay bebek gelişimi" kitabı hediye edecekti..Hiç inanmıyordum kazanacağıma ama kazanmışım..Bugün kargo geldi, kitapla birlikte bir sürü Hipp ürünü çıktı kutudan..Gerçi daha önceden de yazmıştım, ben henüz ek gıdaya başlamadım..Sadece meyve suyu, ve sebze püresi verdim bebişe..Bir de bu hafta yoğurt vereceğim..Herneyse, kavanoz mamalarından biri şeftali püresiydi..İçimden birşey dürttü, dedim bir kaşık versem oğluma birşey olmaz herhalde..Fakat o kadar sevdi ki o bir kaşık, oldu neredeyse yarım kavanoz Şimdi de pişman oldum..Gerçi çok takıntılı olmak istemiyorum ama yine de huzursuzum..Siz hiç böyle hazır mama verdiniz mi?
arkadaşlar meraba bende bu sitenin müdavimlrindenim burayıd ayeni gördüm benim bebişimde 2011 29 kasım doğumlu çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz ne güzel bende katılıyım soru cevap yaparız.tarhanayı yapıcam çok vitaminli bişi galiba.bizde sünnetimizi olduk çoktan yaptırmak siteyen varsa aranızda hiç korkmasın çok kolay oldu.hareketlenmeden yaptırın valla.
Kızlarrr..Ben yine birşey sormak istiyorumGeçenlerde internette bir sitede ankete katıldım, kazanan 5 kişiye Hipp "ay ay bebek gelişimi" kitabı hediye edecekti..Hiç inanmıyordum kazanacağıma ama kazanmışım..Bugün kargo geldi, kitapla birlikte bir sürü Hipp ürünü çıktı kutudan..Gerçi daha önceden de yazmıştım, ben henüz ek gıdaya başlamadım..Sadece meyve suyu, ve sebze püresi verdim bebişe..Bir de bu hafta yoğurt vereceğim..Herneyse, kavanoz mamalarından biri şeftali püresiydi..İçimden birşey dürttü, dedim bir kaşık versem oğluma birşey olmaz herhalde..Fakat o kadar sevdi ki o bir kaşık, oldu neredeyse yarım kavanoz Şimdi de pişman oldum..Gerçi çok takıntılı olmak istemiyorum ama yine de huzursuzum..Siz hiç böyle hazır mama verdiniz mi?
slm arkadaşlar oğlum 5.5 aylık ve 7.4kğ sizce nasıl herkes küçük diyor ama doğum kilosu da 2800 aslında 25 gün erkende doğdu 5 kasım da doğdu asıl doğum tarihi 29 kasımdı sizce nasıl.şimdiden tşkler
Esasında tarhana çorbasının çok faydalı olduğunu biliyorum da benim yapmam daha doğrusu kurutmam çok zor..Keşke yapabilsem..Ben de internette tarhana çorbası tariflerine bakmıştım ama gördüklerim içinde en zengin içerikli olanı cantuğbanın ki ..Eminim güzel olur...
canım kurutmana gerek yok ıslakta olur tarhana pişirceğin parçalara ayır poşetle buzluğa at çukardığında 3 satt falan suda kalsın çözülür sonra pişir böylede çok güzel oluyo pütürsüz
Kızlarrr..Ben yine birşey sormak istiyorumGeçenlerde internette bir sitede ankete katıldım, kazanan 5 kişiye Hipp "ay ay bebek gelişimi" kitabı hediye edecekti..Hiç inanmıyordum kazanacağıma ama kazanmışım..Bugün kargo geldi, kitapla birlikte bir sürü Hipp ürünü çıktı kutudan..Gerçi daha önceden de yazmıştım, ben henüz ek gıdaya başlamadım..Sadece meyve suyu, ve sebze püresi verdim bebişe..Bir de bu hafta yoğurt vereceğim..Herneyse, kavanoz mamalarından biri şeftali püresiydi..İçimden birşey dürttü, dedim bir kaşık versem oğluma birşey olmaz herhalde..Fakat o kadar sevdi ki o bir kaşık, oldu neredeyse yarım kavanoz Şimdi de pişman oldum..Gerçi çok takıntılı olmak istemiyorum ama yine de huzursuzum..Siz hiç böyle hazır mama verdiniz mi?
Bence hiç üzülme çünkü HİPP marka ürünler organik. Özel alanlarda yetiştiriliyor içindeki meyve-sebzeler ve sürekli denetleniyor. Ben hazırcı biri değilimdir. Mesela bebeğime yedireceğim ekmeği bile evde pişirip fırında kuruttuktan sonra rondoda çekmeyi, öyle mamalarına katmayı düşünüyorum. Çünkü onun muadili yok. Bebe ekmeklerinde margarin var. Bebe bisküvileri de şeker deposu. Ama olay meyve sebze olayı olunca ekolojik-organik olanları bulmak zor. Ben Bodrum'da yaşıyorum, her yer meyve sebze ama köylüler bile işin hile hurdasına kaçıyor artık. Organik diye satılanlara da güven olmuyor. Ben de çok kararsızdım ama özellikle bu markayı araştırdığımda iyi şeyler görüyorum. Yine de Aydında bir çiftlik var ara sıra alışveriş ettiğim. Gerçekten güvendiğim bir orası var. Mail yoluyla sipariş alıyor, istediklerini gönderiyor. Denedikten sonra hesap numarasına para yatırıyorsun. Oradan aldığım meyve sebzelerle hazırlamayı düşünüyorum pek çok şeyi ama yetişemediğim yerde HİPP kullanabilirim ben de. Takma yani bence kafana.
Bence hiç üzülme çünkü HİPP marka ürünler organik. Özel alanlarda yetiştiriliyor içindeki meyve-sebzeler ve sürekli denetleniyor. Ben hazırcı biri değilimdir. Mesela bebeğime yedireceğim ekmeği bile evde pişirip fırında kuruttuktan sonra rondoda çekmeyi, öyle mamalarına katmayı düşünüyorum. Çünkü onun muadili yok. Bebe ekmeklerinde margarin var. Bebe bisküvileri de şeker deposu. Ama olay meyve sebze olayı olunca ekolojik-organik olanları bulmak zor. Ben Bodrum'da yaşıyorum, her yer meyve sebze ama köylüler bile işin hile hurdasına kaçıyor artık. Organik diye satılanlara da güven olmuyor. Ben de çok kararsızdım ama özellikle bu markayı araştırdığımda iyi şeyler görüyorum. Yine de Aydında bir çiftlik var ara sıra alışveriş ettiğim. Gerçekten güvendiğim bir orası var. Mail yoluyla sipariş alıyor, istediklerini gönderiyor. Denedikten sonra hesap numarasına para yatırıyorsun. Oradan aldığım meyve sebzelerle hazırlamayı düşünüyorum pek çok şeyi ama yetişemediğim yerde HİPP kullanabilirim ben de. Takma yani bence kafana.
Chromaggus, bebişler aynı gün doğmuş
Öncelikle bebişlerimizin ilk 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun
Bu gün oğluşumla Forum Migros'a gittik..Oyuncaklarda indirim varmış..Çok kalabalıktı..Gerçi bebeklere uygun çok fazla birşey yoktu ama ben yine de birkaç şey aldım..Bu arada 3 gündür oğlum kaka yapmıyor..İlk kez başımıza geldi bu..Eğer kavanoz mamayı vermeden önceki gün yapmış olsa mamadan bilecektim bu durumu..Ama bir önceki günde yapmamıştı..Doktoru aradım.."Sade anne sütü vermeye devam et, bir haftayı geçerse gel" dedi..Umarım en kısa zamanda yapar..
Bizde haberler böyle..
canım okadar takma kafayı benm oğlan bir süredr 4günde bir yapmaya başladı.hemde kabız gibide değil normal kakası.bencede bekle 1hafta benm gibi canını yakıp fitil verme.emen çocuk çok zor kabız olurmş.şayet keyfide yerindeyse sıkıntı yapma.benm oğlan 4.gün yani buğün bir kaka yaptı maşşallah 3defa arka arkaya.tam bitti diyoruz birr ıkınmaa ıhhhhh diyor carttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?