- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.941
beyhan25 canım üzme bu kadar kendini kilosu boyu iyiyse yani olması gereken kilodan az değilse bu kadar takma kafana, zorlarsan daha kötü istediği kadar yesin, bence bebeğin diş çıkarmak üzeredir gece uykuda huysuzluk ediyorsa bir gece calpol verip uyutmayı dene işe yarayabilir çocuk doktorumuz da sağlık ocağındaki hemşire de verebilirsin demişti, diş dönemlerinde iştahsız da olabiliyorlar benim ki de iştahsızdı diş çıkardı şimdi iştahı yerine geldi sayılır ama emmediği için bu seferde benim sütüm azaldı ben de şimdi ek gıdayı az verip sık sık emzirmeye çalışıyorum, ek gıda konusunda da gamzenin dediği gibi benim oğlan da bizler gibi yiyip içmeyi çok seviyor bence de bi parmakla beslemeyi dene işe yarayabilir, annenle bebek bakımında çatışmanız konusunda da Allah yardımcın olsun umarım bir an öce seni anlar..
gamze19 ya tebrik ederim kuzucuğunu benim sıpaya bir aydır öğretmeye çalışıyorum ama hiç niyeti yok elinin birini açıyor birini yumru yapıyor zamanla öğrenecek inşallah.. :)
rudi aramıza hoşgeldin canım
edibe85 Oohh sefanız olsun, hayat size güzel valla, Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah..
cantuba Herkesi zayıflatmaya niyetlisin bakıyorum da :), eski halini bilmiyorum ama baya iyi görünüyorsun tebrik ederim, benim bu ara spora falan başlamaya niyetim yok çünkü süt problemim var 10 gündür epey sporla kendimi yorup iyice azalmasını istemiyorum zaten 2-3 kilo fazlam var emzirme sonrası vermeyi düşünüyorum kısmetse, 8 haziran günü işle ilgili olumsuz bir haber aldım iş yerimiz başka bir ilçeye taşınıyormuş ve evime daha da uzaklaşıyormuş tayin istemeye falan niyetlendim sanırım o konu biraz beni sitrese soktu ve sütüm epey azaldı umarım tekrar artar
gamze19 ya tebrik ederim kuzucuğunu benim sıpaya bir aydır öğretmeye çalışıyorum ama hiç niyeti yok elinin birini açıyor birini yumru yapıyor zamanla öğrenecek inşallah.. :)
rudi aramıza hoşgeldin canım
edibe85 Oohh sefanız olsun, hayat size güzel valla, Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah..
cantuba Herkesi zayıflatmaya niyetlisin bakıyorum da :), eski halini bilmiyorum ama baya iyi görünüyorsun tebrik ederim, benim bu ara spora falan başlamaya niyetim yok çünkü süt problemim var 10 gündür epey sporla kendimi yorup iyice azalmasını istemiyorum zaten 2-3 kilo fazlam var emzirme sonrası vermeyi düşünüyorum kısmetse, 8 haziran günü işle ilgili olumsuz bir haber aldım iş yerimiz başka bir ilçeye taşınıyormuş ve evime daha da uzaklaşıyormuş tayin istemeye falan niyetlendim sanırım o konu biraz beni sitrese soktu ve sütüm epey azaldı umarım tekrar artar