2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aynen bende yaptığım şey güzel olmaz ziyan olursa çok üzülürüm, gerçi son zamanlarda böyle bişi başıma geşmedi şükür, ben yapıp yedirmeyi yemekten daha çok severim. Senin restoranda yediğin irmik tatlısı muhtemelen helva gibi olanıdır, fıstıklı yada cevizli yapıyorlar, benim verdiğim tarif senin verdiğin tarifteki gibi oluyor dilim dilim kesip servis yapıyorsun, içine vanilyada katabilirsin

asu senin için seneye yoğun günler başlar yurt dışında, katılman gereken bir sürü davet olur ayrıca seninde çaya, yemeye misafirlerin çok gelir, birde ayrıca davetlerde vermen gerekebilir, sana bir sürü tarif gerek Öyle yerlerde de farklı ülkelerden bir sürü insanla birlikte olacağından onlarda senin yöresel lezzetlerini merak eder, ama sen şanslısın gittiğin ülkede türk çok, malzemede çok, hazır alacağın şeylerde olabilir yada özel davetler için aşcı yada bir yardımcı tutabilirsin. Ben çok zorlanmıştım, malzemeleri Türkiyeden getirtiyordum, yada Graz dan yada Münihten, hepsini kendim yapıyordum, birde önceden yapıp derin dondurucuya koyduğum şeyler vardı hazır olsun bebekle yapamam diye, gerçi düşünüyorum da ben çok kasmışım, ama ne yapayım insanın komşusu sefire hanım olunca çok sosyal olmak zorunda oluyor...

VALLA CNM İRMİĞİN HER HALI GUZEL OLUR BENCE. EVET ORDAKILER HELVA GIBIYDIII. BEN YARN DENEYECGM EMNM O DA COK GUZEL OLUR. EN AZNDAN FIRIN DERDI YOK. DEMEK SEFİRE HANIMIN KOMSUSU IDINCOK SEYLER PAYLAŞMIS VE DE OGRENMISSINIZDR. BEN DE SENEYE ICIN HAZR OLSUN DYE TARIFLERI YAZYORM DURMDAN AJANDAYA. FARKLI TATLAR ARYORM BU ARALAR. MESALA BU AKSAM FARKLI BIR YEMEK YAPTM. PATLICANLARI TUMDEN SOYUP BUTUN HALINDE KIZARTTM. TAVUK GOGSUNU RONDODA CEKIP YUMURTA VE GALETA UNU ILE YOGURUP KIYMA HALINE GETIRDM. DAHA SONRA BU PATLICANLARIN ETRAFINA MONTALADM KIYMAYI. UZERINE DOMATES SOSU DOKUP FIRINA VERDM. COK GUZEL VE DE HAFIF OLDU TAVUK KIYMALI OLDUGU ICIN HERHALDE. BUGUN TV DE GORDM YAPTM HEMEN. SENDEN DE FARKLI TARIFLER BEKLERM HER ZAMAN. NE DE OLSA YURT DISI VE SEFİRE KOMSULUĞUN VAR... HA BIR DE TABIKI YETENEGN VE DE BECERIKLILIĞN

Valla tubacan sana soz verdk bı kere..
Gece gece spor yapyrm valla
daha yenı bıtrdm soluklanıyorm azıcık
bu arad bu 3. Level baya yorucu
cunku hep bacak calıstryor
ama ben bunu bıtırınce de 2 ve 3 levelleri haftasonu yapmaya devam edecegm
bacaklarda faydasını gordm dyebılırm
sen ne yaptn tamamladın mı???
Degısme varmı ???

Selam kızlar oğluma ilk arabamdan alıp almama konusunda kararsızım evde yurutecle geziyor kullanan var mı memnunmu onerirmisiniz?

ben 4.5 aylıkken çok beğenmiştim arkadaşlarla avm de gezerken gördüm, dayanamadım almak için mağazaya girdim indirimin de son günüymüş bizim arkadaşlar hediye olarak aldılar o zaman dan bu yana ilgisini çok çekti iyiki almışım. arkadaşımda da ilk bisikletim vardı onun da üüzerinde oturup sesler çıkıncada çok hoşuna gidiyor. bir ara e bebek te 2. el ürünlerde 35 liraya görmüştüm.

selam kizlar benimde 30.11.11dogumlu kizim var bende arallik annelerinde yazisiyorum sizide takip ediyorum
orumcegi bnde ilkdefa duydum

tatlım benim elbisem böyle idi, fikir olsun dedim, altı düz diz altı çook hafif çan gibi.. gel buyur, 1 günde dikildi bu elbise, sana daha güzellerini bile yaparız..

tatlım ben izmire gitmeden önce bitirmiştim, evet değişiklik süperdi.. ancak izmirde ve tatilde yaklaşık 8,9 gün kadar hep fast food, ve hazır gıdalarla beslendiğim için biraz göbeğim çıktı yinee, ramazan bitsin ripped 30 a başlayacağım.. yani bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum.. sadece ramazan boyunca yürüyüşle yetineceğim, fazla zorlamamak gerekiyor diye düşünüyorum..

Eklentiler

• $Kopyası 20120722_110112.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $Kopyası 20120722_110134.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 24
selammm ben geldim. insanın kendi evi gibisi yok valla. mmmm akşama patlıcan musakka pişiriyorum .ben de oruç tutuyorum bu arada çok da kolay geçiyo. süt olayında da sorun yok. bizim kızın bir adet inci gibi dişi çıktı teyzeleriii çok şekerrr. can tuğba elbisene bayıldımm. çok şık

Nasilsiniz kasim anneleri,,,,,
Biz Bursa da tatile devam,,,
Hala dis mis yok babamiz cumaları geliyo da biz de İnternet'e kavusuyoz..
Herkese hayırlı ramazanlar..oruç tutanlara Allah kabul etsin
Gamzecim gecmis olsun apar topar okuyabildim inşallah iyilesmistir ipek
Karaca hoş geldin tatil bitti mı eve dondun mü
Devlule Alasehir de buluşuyoruz..aldım telefonunu cicim..
Kemece kerem i çok çok öpüyorum..o bezenin ovulursa zamanla geçeceğini düşünüyorum tatlım
Asuuu hayırlı ramazanlar sizde keyifler iyi hatırladığım kadarıyla..tatile İzmir e mı geliyonuz..belki bende evde olurum o hafta..eve beklerim..hem esler de aynı camia dan..anladın sen,,,,
Tuuuubbbaaa tatil bitmiş..guzel gecmis..sefan olsun..gelecez ama bak size..hele bı Ramazan geçsin..
Başka kimkaldiiiiiii....
Yeni arkadaslar hele bı evimde internetime kavuşayım kaynaşacak sizinle de..Böyle zor oluyo 3G falan filan
Apoptozis haber hayatım..özledin mi bizimmeslegi..ya da başladın miydi sen
Senemgy himmel selamlar...
Kesin unuttuğum vardır ama neyapiyim..iki dakika göz atabildim sadece..
Hepinizi öpüyoruz..
Namık erdem e gelinceeeee,,
Çok hareketli bı şey oldu..koltuğa tutunarak ayağa dikiliyor 2 ayağı üstüne..sanırım topikte ilkemekleyendi zaten..ne zaman yururbilmiyorum ama yurumedendirek koşacak herhalde.su aralar yalnizlikkorkularivar yaniyeniolustu..odada uyurken bizi göremeyince babası ve beniagliyo..emekleyerek mutfağa gelmiş..korkuyo..bırakıp ta gitmedim ama neden böyle oldu anlamadım.
Disten eser yok..ne bikasintine bihuzursuzluk ne de dis...artık merak etmeye başladım..
Ek gıda olayı da burda düzene oturdu..kahvaltı , meyve molası, Muhallebi türü enerji tatlısı genelde annem bişeyler uyduruyor hergüne,aksam yemeği,ve he gece yoğurt birsu bardağı aralarda anne sutu..yoğurdu gece uyumadan veriyorum hazmı kolay ve bayauyutuyo keratayi..
Hiimmmmm daha başka ne desem..acayip şımarık bı şey oldu..dilini çıkarıp çığlık atıyor..banyo dan çıkarken cikmicam diye ağlıyor..
Hele böyle yutkunurken mınızın bı gluk sesi çıkarıyor..aman Allah im bitiyorum ya su cocuğa..çapımın şey..neyse zamanım kısıtlı..etraf ilgi bekler..hadinoptumhepinizi..
Sıcakların isilik yapmadığı bı haftadiliyorum..

kızlaaarrr, çook şükür orucumu tuttum bugün, ne acıktım ne de susadım çook rahattım.. sütümde de bi değişiklik olmadı, çook mutluyum.. Allah hepimizinkini kabul etsin inşallah.. ama bakıyomda oruç tutan bi sürü insan varmış, ben ramazandan önce kaç kere sordum oruç işini ne yapacaz diye, kimse ben tutacam demedi, ya da tutuyom.. boşuna ilk 2 gün tutmamışım been.. kızdım size.. şakaa şakaa, kızmadım da yani, keşke baştan söleseydiniz dedim kendi kendimee.. çevreme herkes sen tutma, yapamazsın, çok uzun günler, sütün kesilir gibi olumsuz şeyler sölediler, hatta eşime ben yarın oruç tutacam dediğimde kavga bile ettik nerdeyse.. onun için sizin fikriniz benim için çook önemliydi, zararın neresinden dönsen kardır dimi amaa.. çook teşekkürler hepinize, Allah razı olsun..

elbisem resimde çok iyi çıkmamış ama, evet herkes çok şık olduğunu söyledi düğünde de ve kimse kendimizin diktiğine inanmadı gerçi annem dikti sayılır ben yardım ettim ama olsun, karşıdan pek bi beceriksiz görünüyom sanırsam.. napalım olsun.. beğenmenize sevindim, teşekkürleer..

edibe şu buraya gelme işin yılan hikayesine döndü yalnız, hayırlısı olsun bakalıım..

kızlaaarr, gidip yatayım, sahura kalcaaazz.. öpüldünüz..

allah kabul etsin canım ben görmedim görmüş olsaydım tutacam derdim gözden kaçırmışım hatta bakmıştım bende tutan olurmu ne düşünüyor diye eşime söylediğimde oda biraz tepki verdi oğlan sütsüz kalır ben susuz kalırım zorluk çekerim diye sonra sen bilirisin dedi bana bıraktı demesede nerden bilebilirdiki yurtdışından kontrol mu edecekti çok şükür sadece ilk gün susadım ama şimdi alıştım evden çıkmayıp güneşte dolanmadığın sürece zorluk çekmiyorsun inşallah böyle devam ederde hepsini yada sadece özel günler harici kaln günlerin hepsini tutarım.

edibe bende dört gözle bekliyorum alaşehire gideceğim günü tf aldım tşk. ederim.
iyi tatiller

karaca sen neredesin bir cvp bekliyorum senden.
:26:
bende elbiseyi çok beğendim çok hoş görünüyor.

oruç tutabilen arkadaşlara çokkk imrendim allah kabul etsin ben böbrek ve tansiyon hastasıyım maalsef kaç yıldır tutamıyorum.önce 1-2 gün tutup bir kaç gün ara verip yine tekrar tutuyordum.şimdi reglim ama bitince iki çocukla gözüm hiç yemiyor tutmuyorken öğleden sonra hiç halim kalmıyor.
emireamade elbisen güzelmiş gerçekten.belki de sadece sen de böyle duruyordur
gamze geçmiş olsun hava değişimi mevsimsel hepsi birleşti demekki allah yardımcın olsun.iştahsızlık hepsinde var..
ramazanla tariflerin paylaşımı güzel olmuş

yerim onun yaramazlıklarını nası tatlı olmuştur cimcime o uzun bacaklarla epey mesafe kateder o yakında banyoda duş alırken bulursan hiç şaşma
valla artık evlilk konusu herkes kendi hayatını yaşar dediğin gibi olumlu destekten başka yapcak bişey yok..

öptüm seni

slm kızlar geçmiş olsun dilekleri dileyen bütün arkadasları ipeğim ve ben öpüyoruz ..

eve döndük şimdide evin temiizliği ile uğraşyorum eşim bu hafta izinli internetten araba bakıo bende araara bakarım size oruçtan dolayı ipekle ilgilenmek falan derken bilgisayra halim kalmıo kızlar ama sizi hmal etmm bu arada ben 20 günde baya zayıfladım yediklerime dikkat ediorum spor yapmıorum ama cok hareketliyim sporada ramazan sonrasında başlayacagım insan zayıfladıkca az yiyesi gelio anladm artık sağlıklı yaşıyorum ipek acayp yaramaz gecen gün köyde yerde arı bulmuş balkonda onu yutuyodu zor yakaladım ya ...
evde cekmece falan yerde zaten bi gübür bulsamda sessizce saklayıp anneme caktırmadan agzıma atsam die gezio ne bulursa dağıtmaya çalıişıoo

gamzeeee sen ne tatlı ne samimi bir kızsın ya, bayılıyorum senin bu sıcak, samimi, doğal hallerine.. kızın da sana benziyo sanırım, yerim o cimcimeyi ben yerim..

seen hiiç üzülme sizin gibi organik insanlar az kaldı özellikle de benim çevremde.. size hiiç bişi olmaz, öle kötülükler hastalıklar bile tutunamaz sizin üstünüzde, seen hiiç korkma, siz doğal aşılısınız Allah yoluyla, o yüzden böle doğal kalabiliyorsunuz çevredeki bunca rahatsız edici şeye rağmen..

seviyom senii çok, iyi bak bebene.. öpüldünüüzz..

Merhaba arkadaşlar çoğunuz oruç tutuyormuşsunuz ne güzel Allah kabul etsin inşallah. Ben de sütüm epey azaldığı için riske atmak istemiyorum inşallah kaza edicem. Kemece ve Gamze geçmiş olsun. Benim oğlan da üç hafta süreyle uykusunda bile hiç meme emmedi nedense hep reddetti ben de üç hafta manuel pompayla sağdım verdim. Daha sonra Senem'in tavsiyesiyle amedanın elektrikli pompasını aldım ertesi gün oğlum birden meme istemeye başladı ilk defa göğsümü açıp, yüzüme yapışıp emmek istemeler başladı 8,5 aylık ilk defa oldu böyle şeyler çok duygulandım sevinçten ağladım bu çocuğun babasının parasına garezi var herhalde. Gerçi iyi oldu ek gıda verdiğim zamanlar sağıyorum yine çoğalsın diye manuele göre çok çabuk işim bitiyor. Bu arada senemcim konuşma tarzına bayıldım çok kendinden emin güzel bir türkçeyle konuşuyorsun çok da samimi geliyordu sesin umarım denk gelir tanışırız. Edibe gezmeler devam maşallah valla Asu senin de tariflerin çok hoş görünüyor o rulo halinde sarılı olan tatlı çok güzel görünüyor en kısa zamanda denemek istiyorum Can Tuba Elbisen hoş olmuş canım iyi günlerde kullan o diğer hayalinde olanı da dikin bence elinizden geliyor nasılsa. Sprey sana da geçmiş olsun canım şu sıcak yaz günlerinde böbrek için su çok önemli sen de tutabilirsen kış aylarında kaza edersin üzülme devkule ben de manisa akhisarlıyım hemşeri sayılırız seninle hemşeri demişken serap 45 nerelerde ya o da somalıydı yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:

canım alaşehirde yaşıyorum ben tarsus'luyum eşimin geçen sene tayini alaşehire çıktı öylelikle alaşehirle tanışmış oldum oğlum da salihli de doğdu.Eşim yurt dışına göreve gitti 4 aydır evde değilim anlıcağın 2 ay daha tarsus da kalacam alaşehir e geldiğimde yolun düşerse tanışalım edibe ile de tanışağım kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…