2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tarii ben alıyom yanıma çok güzel kokuyo dayanamıyorumm. zaten almasamda o zorla aldırıyo kendini. öyle kalın bi sesi varki bizim kızın bi söylenmeye başlıyo o sesle gece yarısı istersen alma.sonra başını bana ayaklarını da babasına dayayıp bi güzel uyuyooo.arada da eliyle beni yokluyo kalkmışmıyım diye :) biz de yatağın iki yanında tek omuz üzerinde tüneyip sabahlıyoruz :) amaaaan bidaha mı bebek olacak sanki kuşum.

usha ben de tam olarak öyle diyorum kendi kendime ama bi yandan da tam okulların açıldığı vakit dımdızlak ortada kalmak istemiyorum. üffff hiç kimseyi bulamazsam alırım ücretsiz izni otururuz kuşumla yaaa. açlıktan ölmeyiz yaaa. tek maaşla geçinenlerin canı yokmu sanki

biz oğlumla uyuyoruz doğmadan önce 3-4 aylık olunca odasını ayıracam derdim büyük konuşmuşum galiba 20 günlük olana kadar annemle uyudu annem gitti ve oğlan anneme alışmış oldu ev de soğuk olunca mecburen beraber yattık kocaman yastık ile tek omzun üstünde kalıp gibi uyumaya başladım bende ezerim diye çok korkuyordum sonra eşime 6 aylık göreve gidince bizde bir oraya bir buraya gitmeler başladı ve mecburan yatmaya devam ediyoruz ama oğlumun mis kokusuyla uyumak harika bir duygu her ne kadar kıçını dönmeye başlasada, sabahları birde erkenden uyanıp bazen kibarca dokunup sesler çıkartarak uyandırır bazende tekmelerle

herkese hayırlı ramazanlar

bence geceleri asla yatmamalı,alışırlar hele birde 2 tane olunca cesaret dahi edemem.
ama gündüz uykusunda bir gün biri ile bir gün diğeri ile şekerleme yapabiliyorum.birde sabah uyanır uyanmaz yatağıma alıp kucaklaşmalar daha iyi bana göre.

merhabaa uzuuuuun bir aradan sonra tekrar geldim umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır hiiiç okumadım son 1 aydır
melis emekliyor alttan bir tane de dişi çıktı büyüdükçe yaramazlıklar başladı eminim sizin de öyledir bebişler
hepinize hayırlı ramazanlar oruç tutamayınca insan ramazanı anlayamıyor ama olsun seneye tutarız herhalde

Herkese hayırlı ramazanlar..Geçmişi okuyamadım, umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir

Yaklaşık 40 gündür kayınvalidemde kaldığım için yazamadım..Pazar akşamı döndük çok şükür.. 10 saatlik yola gidip geldik otobüsle..Gidiş iyiydi ama dönüşümüz oldukça problemli oldu..Zaten döner dönmez oğlum hastalandı..Ateşi çok yükseldi, doktor solunum yolu enfeksiyonu dedi ama dün döküntü oldu ve ateş düştü..Sanırım 6. hastalık denen hastalık bu..Neyseki şimdi iyi ama bizi çok korkuttu..

Bu arada insanın evi gibisi de yok İnsan alıştığı düzeni arıyor..40 günde 5 kilo vermişim ki kendim bile hayret ettim..Çok fazla gelen giden oldu..Bu arada kayınvalidem herşeye ama herşeye karıştı Aklıma ilk gelen en ekstrem örnekse ilk gittiğimiz zaman, yani oğlum henüz 6 aylıkken " bu çocuğu tuvalete alıştırman lazım geç kalmadan, vakti gelmiş" demesiydi..Yemeğine karıştı, uykusuna karıştı, misafir geleceği zamanlar huysuzluk yapmaması için defalarca Calpol vermeyi teklif etti, her "kesinlikle olmaz" dediğimde ise dikbaşlı olmamdan şikayet etti..Ve en çirkin olanı ise geçen gün oğlum hastalandığında arayıp eşime " bak nasıl vermek zorunda kaldı ilacı, bana verdirmiyordu" demesi oldu..Sanki sevinirmiş gibi..İnanın yeni yeni kendimi toparlıyorum..Çok sinirlendirdi beni çünkü..

Herneyse..Umarım artık sık sık yazarım..

hosgeldnz nehrada, rudi ve karacaaaaaaaaaaaa

nerelerdesn yahuuu

bı gelynz bı gdyonuz

ama artk ramazan herkes evnde olur

gercı bız de ızne haftaya ayrlcaz

ohhhhh gezdıkce yıycez habıre

ıftar yemeklerı de cook guzel olur de mı???

işte sıze yaz gunu yıyebılecegnz hafıf bır tatlıııı
ne fırın derdnz var ne kekı pıstı mı derdınız ....
Krema Malzemeleri:

• 1lt süt
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 2yemek kaşığı tereyağı
  • vanilya
Ayrıca:

• 1 su bardağı hindistan cevizi
  • 1 su bardagı cevz içi
Hazırlanması:

1. Tüm krema malzemesini karıştırarak pişirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.(evde yoksa strec sarın. oylede oluyor) Kağıdın üstüne 1 su bardağı hindistan cevizi serpin. kremayı hafıf ılıkken üzerine yayıp iyice soğutun.
  2. Soğuduktan sonra üzerine 1,5 su bardağı cevizi serpin. Kağıt yardımıyla rulo yapın. Kağıdı üzerine kapatıp bu halde buzdolabında servis yapana kadar bekletin. (Çok uzun süre beklerse cevizler karartacaktır) Mevsim meyveleriyle servis yapın.
  3. ya da arkadaslar cevız yerıne başka seyler de konabılır. yanı ıcerığını belırlemek sıze kalmıssss.... hayal gucunuzu kullanın bakem

evet çok güzel oluyor ben incirle cevizi karıştırıp koyuyorum..

geçmiş olsun karaca, bizde yeni hastalıktan çıktık.sanırım bizimkide 6.hastalık idi. dr birşey anlamadı.neyse düzeldi döküntüler için krem kullanıyorum isilik tarzı oldular.
kayınvalidelerin bakış açısı beni hep şaşırtır bomba üstüne bombalar,boş ver iyi tarafından bak ) 5 kilocuk vermişsin bak ben jillian yapıyorum henüz 3 kg verebildim.

hoşbulduk asu
asu sen nerelere gitmeyi düşünüyorsun bizşimdilik evdeyiz.tatil planımız var erdek civarı ama ramazan sonrası olabilir. düşünüp düşünüp vazgeçiyorm umarım her şy yoluna gider de gidebiliriz.

kızlarrr moralimi bozmayın yaaa bende birazdan kayınvalidemlere gitcem 2 gün kalcazz offfffff daha gitmeden gerildim neyse

cnm bzm izin ramazana denk geldgı ıcın oyle denız taraflarına gtmycez. abant a gderz bı kac gu kalırz. sonra tekırdag benm ailemın yanına. zaten 10 ngunluk ızın cabucak gecıcek. izinden sonra da izmir de kamptayzzzz....

gecen yaz karadenz turu yapmstk. coook guzel gecmıstı. tavsye edılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…