- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.601
tarii ben alıyom yanıma çok güzel kokuyo dayanamıyorumm. zaten almasamda o zorla aldırıyo kendini. öyle kalın bi sesi varki bizim kızın bi söylenmeye başlıyo o sesle gece yarısı istersen alma.sonra başını bana ayaklarını da babasına dayayıp bi güzel uyuyooo.arada da eliyle beni yokluyo kalkmışmıyım diye :) biz de yatağın iki yanında tek omuz üzerinde tüneyip sabahlıyoruz :) amaaaan bidaha mı bebek olacak sanki kuşum.Sİze bir soru bebeğinizle beraber yatmalı mı yaymamalı mı? Bu günler geri gelmeyecek kokusunu icine ceke ceke uyumak ustiyorum ama alışmasından korkuyorum kendi yatağında uyusun istiyorumsabaha karsı kalktığımızda alıyorum koynuma ama benim oğlan sıkıştırılmayı ve sarılmayı sevmiyor arkasını dönüp yatıyor :))
Sİze bir soru bebeğinizle beraber yatmalı mı yaymamalı mı? Bu günler geri gelmeyecek kokusunu icine ceke ceke uyumak ustiyorum ama alışmasından korkuyorum kendi yatağında uyusun istiyorumsabaha karsı kalktığımızda alıyorum koynuma ama benim oğlan sıkıştırılmayı ve sarılmayı sevmiyor arkasını dönüp yatıyor :))
bence geceleri asla yatmamalı,alışırlar hele birde 2 tane olunca cesaret dahi edemem.Sİze bir soru bebeğinizle beraber yatmalı mı yaymamalı mı? Bu günler geri gelmeyecek kokusunu icine ceke ceke uyumak ustiyorum ama alışmasından korkuyorum kendi yatağında uyusun istiyorumsabaha karsı kalktığımızda alıyorum koynuma ama benim oğlan sıkıştırılmayı ve sarılmayı sevmiyor arkasını dönüp yatıyor :))
Sİze bir soru bebeğinizle beraber yatmalı mı yaymamalı mı? Bu günler geri gelmeyecek kokusunu icine ceke ceke uyumak ustiyorum ama alışmasından korkuyorum kendi yatağında uyusun istiyorumsabaha karsı kalktığımızda alıyorum koynuma ama benim oğlan sıkıştırılmayı ve sarılmayı sevmiyo
anne yüreği işte öyle istiyo yanında da koynunda da olsa doyamıyoar amaaaaa sonra tek başına yatırmak için çok uğraşıcaksın zorla yanına aldığın çocuk tek başına yatmamak için çok ağlayacak...ama sen daha iyisini bilirsin..benim büyüğüm küçükten sonra yanlız yatmak istemiyor yatağında oturup uyuyuncaya kadar elinden tutuyorum mızmızlanıyor masal anlatıp bak elinden tutuyorum hadi uyu bakalım diyorum.en kötüsü benim için gece uyku sersemi anne bani bırakma diye sayıklaması ya da buna benzer cümleler..
Eki Görüntüle 468813
işte sıze yaz gunu yıyebılecegnz hafıf bır tatlıııı
ne fırın derdnz var ne kekı pıstı mı derdınız ....
Krema Malzemeleri:
Ayrıca:
- 1lt süt
- 1 su bardağı un
- 1,5 su bardağı şeker
- 2yemek kaşığı tereyağı
- vanilya
Hazırlanması:
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 su bardagı cevz içi
- Tüm krema malzemesini karıştırarak pişirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.(evde yoksa strec sarın. oylede oluyor) Kağıdın üstüne 1 su bardağı hindistan cevizi serpin. kremayı hafıf ılıkken üzerine yayıp iyice soğutun.
- Soğuduktan sonra üzerine 1,5 su bardağı cevizi serpin. Kağıt yardımıyla rulo yapın. Kağıdı üzerine kapatıp bu halde buzdolabında servis yapana kadar bekletin. (Çok uzun süre beklerse cevizler karartacaktır) Mevsim meyveleriyle servis yapın.
- ya da arkadaslar cevız yerıne başka seyler de konabılır. yanı ıcerığını belırlemek sıze kalmıssss.... hayal gucunuzu kullanın bakem
Herkese hayırlı ramazanlar..Geçmişi okuyamadım, umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir
Yaklaşık 40 gündür kayınvalidemde kaldığım için yazamadım..Pazar akşamı döndük çok şükür.. 10 saatlik yola gidip geldik otobüsle..Gidiş iyiydi ama dönüşümüz oldukça problemli oldu..Zaten döner dönmez oğlum hastalandı..Ateşi çok yükseldi, doktor solunum yolu enfeksiyonu dedi ama dün döküntü oldu ve ateş düştü..Sanırım 6. hastalık denen hastalık bu..Neyseki şimdi iyi ama bizi çok korkuttu..
Bu arada insanın evi gibisi de yokİnsan alıştığı düzeni arıyor..40 günde 5 kilo vermişim ki kendim bile hayret ettim..Çok fazla gelen giden oldu..Bu arada kayınvalidem herşeye ama herşeye karıştı Aklıma ilk gelen en ekstrem örnekse ilk gittiğimiz zaman, yani oğlum henüz 6 aylıkken " bu çocuğu tuvalete alıştırman lazım geç kalmadan, vakti gelmiş" demesiydi..Yemeğine karıştı, uykusuna karıştı, misafir geleceği zamanlar huysuzluk yapmaması için defalarca Calpol vermeyi teklif etti, her "kesinlikle olmaz" dediğimde ise dikbaşlı olmamdan şikayet etti..Ve en çirkin olanı ise geçen gün oğlum hastalandığında arayıp eşime " bak nasıl vermek zorunda kaldı ilacı, bana verdirmiyordu" demesi oldu..Sanki sevinirmiş gibi..İnanın yeni yeni kendimi toparlıyorum..Çok sinirlendirdi beni çünkü..
Herneyse..Umarım artık sık sık yazarım..
hoşbulduk asuhosgeldnz nehrada, rudi ve karacaaaaaaaaaaaa
nerelerdesn yahuuu
bı gelynz bı gdyonuz
ama artk ramazan herkes evnde olur
gercı bız de ızne haftaya ayrlcaz
ohhhhh gezdıkce yıycez habıre
ıftar yemeklerı de cook guzel olur de mı???
cnm bzm izin ramazana denk geldgı ıcın oyle denız taraflarına gtmycez. abant a gderz bı kac gu kalırz. sonra tekırdag benm ailemın yanına. zaten 10 ngunluk ızın cabucak gecıcek. izinden sonra da izmir de kamptayzzzz....hoşbulduk asu
asu sen nerelere gitmeyi düşünüyorsun bizşimdilik evdeyiz.tatil planımız var erdek civarı ama ramazan sonrası olabilir. düşünüp düşünüp vazgeçiyorm umarım her şy yoluna gider de gidebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?