2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaw nerelerdesin sen bakiim, merak ettiriyon ama artık hee.. sana kızmaya başladım artık ben itiraf ediyorum.. bu süt meselesini o kadar çok kafana takıyorsun ki, sonunda kendi marifetinle hepten kesecen sütü mütü, hiiç bişi kalmayacak.. ya bi rahat ol, nedir bu kadar sıkıntı yaptığın anlamıyom ki, unutma bu çocuklar bize emanet, ve bizim istediğimiz gibi değil kendi tercihleri ile şekillendirecekleri bir hayatları olacak.. sen istediğin kadar yıprat kendini, o yine bildiğini okuyacak.. canına yazık yapma nolur bu kadar.. zaten artık kocaman birer adam oldular, emmiyosa emmez, emdikleri yeter.. sıkma tatlı canınııı, sağlıkları yerinde olsun da, varsın herşey onların istediği gibi olsun.. olma mı?

elbise içinde saol, hayalimdeki elbisenin kolları için gerekli kumaşı bulamadım, aramaktayım, bulursam onuda dikeceezz...

arkadaşlar geçende biri ilk arabamı sormuştu eğer ilgilenirse vede kullanırım derse e bebek 2. el de 30 liraya gördüm az önce gerçi rezerve ettirilmiş ama şansını denemke isterse bir sorsun. sonuçta çok da ucuz oyuncak değil bu oyuncaklar herkesin almaya imkanı olmayabilir.

canım bizde seni sevioruz görüşemesekte hissedioruz birbirmizi birde bişey sölücem senin profilndeki fotografa baktım o kadar tanıdık geldn ki yani tam hayalimdeki gibisin ya yani tanıyorum sanki seni ama nerden
bu arada hakikaten organik yaşıyoruz hersey dogal salatalık fasulye köylü eşin olması harika
kızım da cok komik ve dogal dediğin gibi ..iltifatlarınz icin teşekürler o sarı yakışıklı oğlunu ve seni öpüyoruz kocaman

ya ben yürütece bile cok koymuyorum kuşumu aslında ilk arabam iyi olabilir mama sandalyeside bakmam lazım şu masaya monte edilen modellerden kullanan varmı?? nasıl

serap45 nerelerde bilemedm arada ugrasada haber alsak...
sevdalinka özlemişiz seni daha sık gir ya ne güzel sütün artmış maş kuşunda inş. hep ememk ister arada yataga uzan gögsünü ac keyfince emmesini sağla oynasın meme ile daha kolay olur kemece bunu sende dene cok sevio cocuklar

kızlar oruç oruç baya aktifim kızıma kışın iciririm diye köyden getirdiğim kayısılarla meyve suyu yapıp dolaba koydum ev temizliği yaptım iftara abimiz geelcek baya çalışkan bişey oldum ben yaşasın bana alkış

yine kendi kendime konuşmaya başladım nirdesnz gidip uyurum baakın

meyve suyunu nasıl yaptın tarif yazsana bende çok meraklıyım bu konuda. hmmm bu arada seni tebrik ederim aktif olğun için allah kabul etsin orucunu da evet memede oynamayı çk seviyorlar bu alkış sana

meyve suyunu nasıl yaptın tarif yazsana bende çok meraklıyım bu konuda. hmmm bu arada seni tebrik ederim aktif olğun için allah kabul etsin orucunu da evet memede oynamayı çk seviyorlar bu alkış sana

canım 15 kadar kayısıyı cekirdeğinden cıkartıpkomposto gibi şekersiz kaynat sonra kayısılar iyice pişince indir şeker at tadını kendine göre ayarla blendırdan geçir sonrada ister elekten süz duru yap ister süzme sana kalmış harrika oluyo biz iftarda bunu iciyoruz maden suyuna karıştırıp konserve şişelerine kapakları hafif yağlayıp koyabilrsn

hmmm çok güzelmiş ben kayısıyı çiğ haliyle yemekten hoşlanmam kurutulmuşunu yerim ama bu tarif de güzelmiş oğluşuma ve kendim için yapacam.

Sevdalinka emireamedeye katılıyorum bu kadar kasma ben iki kızımıda 4aya yakın ancak mamayla beraber emzirdim ilkinde yok denecek kadar azdı ikincide fena değildi 50 günlükken apandist amelyatı oldum memeden soğudu sağdım verdim anca 1 ay falan büyüğüm
çok azdı 3.5 yaşında ve kolay kolay hastalanmaz süt olmadığı için sebze meyvelerle vitaminle takviye yaptım

alaaa alaaa, kız nerden tanıyon kii? aaaa ne güzeeel, bu konuyu derinlemesine ele almak lazıım..

allah allaah, ben bugün öğleden sonra girip buraya msj yazdığıma eminim, gamzeninde yazdığına emini.. nolmuş peki o sayfalara, kk da sıcaktan kafayı yemiş sanırsam.. neyse, iyi geceler herkese.. bende misafirleri anca gönderdim, bi duş alıp uyumalı hemen..

evt yazmıstık ama begenmediler sanırım neyse tugbiş olsun biz yine yazarız

asuuu naber benm kız yeni uyudu ya gündz cok uymustu bi türlü uyutamdm nasılsın öykü napıo yaramaz

arkadslar ramazan geldı kactnız yıne bı yerlere
gerci zaman o kadar cabuk gecyor kı
bı bakıyorz aksam olmus
sıze katlıyorm mesajlara bı seler olmus
kemece yaptm pamuk prenses tatlısını
bu tatlı kuplarda ıkı renklı sekıldede yapılabılır
gamze kızın nasaıl oldu... hala yaramazlık yapıyor mu... kızma annesı ona. etrafı kesfede kesfede ogrenecek. yerınde olece oturse daha mı ıyı olacak... bırak ıstedıgı kadr eglensın....
bzm kız kanepelere koltuklara tırmanıyor dakıkalarca oyle ayakta duruyor yawww
yorulmak neym bılmıyor valla
bı de uykudan uyand mı dırek aglamadan once yatagın kenarlarından tutunup ayaga kalkıyor sonra aglıyor... ne garıp bu cocukk.. bı gıdıyorm yanına benı ayakta hazırolda karşılıyorbabasından mı ogrenıyor anlamıyorm:26:

bı de kendı kendıne konusmaları yokmu....gulu guluuuu.....adaaaa adaa......de de de de.... mammmm....yerımsenı kız hammm

hadı ıyıgeceler hepnze
umarm sabaha mesajm sılınmemiş olur:44:

canım iyi ama iştahsız işte yaramazlık tam gaz ben park yatagın kademsini indirdim yoksa ayaga kalkıp atacaktı kendini sende dikkat et benim kızımda dediğin gibi konusma cabaları ben anne nenne demeyi ögrettm beni görünce yanıma anne diyerek gelio anne nenne diyerek aglıo eşim ben duymuyorum banane baba demeliydi dio bizimki babaaa demedi hic hep dede dada addaa ve anne nene yolunda ilerlio

ayrıca kızında senin gibi enerjik bak annesi jillian yaparsa kızıda öle yorulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…