- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.661
yaw nerelerdesin sen bakiim, merak ettiriyon ama artık hee.. sana kızmaya başladım artık ben itiraf ediyorum.. bu süt meselesini o kadar çok kafana takıyorsun ki, sonunda kendi marifetinle hepten kesecen sütü mütü, hiiç bişi kalmayacak.. ya bi rahat ol, nedir bu kadar sıkıntı yaptığın anlamıyom ki, unutma bu çocuklar bize emanet, ve bizim istediğimiz gibi değil kendi tercihleri ile şekillendirecekleri bir hayatları olacak.. sen istediğin kadar yıprat kendini, o yine bildiğini okuyacak.. canına yazık yapma nolur bu kadar.. zaten artık kocaman birer adam oldular, emmiyosa emmez, emdikleri yeter.. sıkma tatlı canınııı, sağlıkları yerinde olsun da, varsın herşey onların istediği gibi olsun.. olma mı?Merhaba arkadaşlar çoğunuz oruç tutuyormuşsunuz ne güzel Allah kabul etsin inşallah. Ben de sütüm epey azaldığı için riske atmak istemiyorum inşallah kaza edicem. Kemece ve Gamze geçmiş olsun. Benim oğlan da üç hafta süreyle uykusunda bile hiç meme emmedi nedense hep reddetti ben de üç hafta manuel pompayla sağdım verdim. Daha sonra Senem'in tavsiyesiyle amedanın elektrikli pompasını aldım ertesi gün oğlum birden meme istemeye başladı ilk defa göğsümü açıp, yüzüme yapışıp emmek istemeler başladı 8,5 aylık ilk defa oldu böyle şeyler çok duygulandım sevinçten ağladım bu çocuğun babasının parasına garezi var herhalde. Gerçi iyi oldu ek gıda verdiğim zamanlar sağıyorum yine çoğalsın diye manuele göre çok çabuk işim bitiyor. Bu arada senemcim konuşma tarzına bayıldım çok kendinden emin güzel bir türkçeyle konuşuyorsun çok da samimi geliyordu sesin umarım denk gelir tanışırız. Edibe gezmeler devam maşallah valla Asu senin de tariflerin çok hoş görünüyor o rulo halinde sarılı olan tatlı çok güzel görünüyor en kısa zamanda denemek istiyorum Can Tuba Elbisen hoş olmuş canım iyi günlerde kullan o diğer hayalinde olanı da dikin bence elinizden geliyor nasılsa. Sprey sana da geçmiş olsun canım şu sıcak yaz günlerinde böbrek için su çok önemli sen de tutabilirsen kış aylarında kaza edersin üzülme devkule ben de manisa akhisarlıyım hemşeri sayılırız seninle hemşeri demişken serap 45 nerelerde ya o da somalıydı yanlış hatırlamıyorsam
gamzeeee sen ne tatlı ne samimi bir kızsın ya, bayılıyorum senin bu sıcak, samimi, doğal hallerine.. kızın da sana benziyo sanırım, yerim o cimcimeyi ben yerim..
seen hiiç üzülme sizin gibi organik insanlar az kaldı özellikle de benim çevremde.. size hiiç bişi olmaz, öle kötülükler hastalıklar bile tutunamaz sizin üstünüzde, seen hiiç korkma, siz doğal aşılısınız Allah yoluyla, o yüzden böle doğal kalabiliyorsunuz çevredeki bunca rahatsız edici şeye rağmen..
seviyom senii çok, iyi bak bebene.. öpüldünüüzz..
yine kendi kendime konuşmaya başladım nirdesnz gidip uyurum baakın
meyve suyunu nasıl yaptın tarif yazsana bende çok meraklıyım bu konuda. hmmm bu arada seni tebrik ederim aktif olğun için allah kabul etsin orucunu da evet memede oynamayı çk seviyorlarbu alkış sana
canım 15 kadar kayısıyı cekirdeğinden cıkartıpkomposto gibi şekersiz kaynat sonra kayısılar iyice pişince indir şeker at tadını kendine göre ayarla blendırdan geçir sonrada ister elekten süz duru yap ister süzme sana kalmış harrika oluyo biz iftarda bunu iciyoruz maden suyuna karıştırıp konserve şişelerine kapakları hafif yağlayıp koyabilrsn
alaaa alaaa, kız nerden tanıyon kii? aaaa ne güzeeel, bu konuyu derinlemesine ele almak lazıım..canım bizde seni sevioruz görüşemesekte hissedioruz birbirmizi birde bişey sölücem senin profilndeki fotografa baktım o kadar tanıdık geldn ki yani tam hayalimdeki gibisin ya yani tanıyorum sanki seni ama nerden
bu arada hakikaten organik yaşıyoruz herseydogal salatalık fasulye köylü eşin olması harika
kızım da cok komik ve dogal dediğin gibi ..iltifatlarınz icin teşekürler o sarı yakışıklı oğlunu ve seni öpüyoruz kocaman
profilime oğlumun resmini nasıl koyabilirim.
allah allaah, ben bugün öğleden sonra girip buraya msj yazdığıma eminim, gamzeninde yazdığına emini.. nolmuş peki o sayfalara, kk da sıcaktan kafayı yemiş sanırsam.. neyse, iyi geceler herkese.. bende misafirleri anca gönderdim, bi duş alıp uyumalı hemen..
canım iyi ama iştahsız işte yaramazlık tam gaz ben park yatagın kademsini indirdim yoksa ayaga kalkıp atacaktı kendini sende dikkat et benim kızımda dediğin gibi konusma cabaları ben anne nenne demeyi ögrettm beni görünce yanıma anne diyerek gelio anne nenne diyerek aglıo eşim ben duymuyorum banane baba demeliydi dio bizimki babaaa demedi hic hep dede dada addaa ve anne nene yolunda ilerlioarkadslar ramazan geldı kactnız yıne bı yerlere
gerci zaman o kadar cabuk gecyor kı
bı bakıyorz aksam olmus
sıze katlıyorm mesajlara bı seler olmus
kemece yaptm pamuk prenses tatlısını
bu tatlı kuplarda ıkı renklı sekıldede yapılabılır
gamze kızın nasaıl oldu... hala yaramazlık yapıyor mu... kızma annesı ona. etrafı kesfede kesfede ogrenecek. yerınde olece oturse daha mı ıyı olacak... bırak ıstedıgı kadr eglensın....
bzm kız kanepelere koltuklara tırmanıyor dakıkalarca oyle ayakta duruyor yawww
yorulmak neym bılmıyor valla
bı de uykudan uyand mı dırek aglamadan once yatagın kenarlarından tutunup ayaga kalkıyor sonra aglıyor... ne garıp bu cocukk.. bı gıdıyorm yanına benı ayakta hazırolda karşılıyorbabasından mı ogrenıyor anlamıyorm:26:
bı de kendı kendıne konusmaları yokmu....gulu guluuuu.....adaaaa adaa......de de de de.... mammmm....yerımsenı kız hammm
hadı ıyıgeceler hepnze
umarm sabaha mesajm sılınmemiş olur:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?