- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.621
geçmiş olsun karaca, bizde yeni hastalıktan çıktık.sanırım bizimkide 6.hastalık idi. dr birşey anlamadı.neyse düzeldi döküntüler için krem kullanıyorum isilik tarzı oldular.
kayınvalidelerin bakış açısı beni hep şaşırtır bomba üstüne bombalar,boş ver iyi tarafından bak ) 5 kilocuk vermişsin bak ben jillian yapıyorum henüz 3 kg verebildim.
Canım size de geçmiş olsunBizimkiler de isilik tarzı..Kollarında, bacaklarında, karnında..Kısacası her yerinde döküntüler var..Bu arada huyu da değişti oğlumun..Uyumakta aşırı zorlanmaya başladı..Bir de en kötüsü iki gündür memeyi neredeyse tamamen kesti..Nasıl olacak bilemiyorum..Göğüslerim de aşırı sızlıyor
Bu arada o 5 kilo nasıl gitti ben de anlamadım..Yemiyor da değildim aslında..Demek ki yediğim yaramamış
Nuyanuya, canım valla hiç dert etme bence..Altı üstü 2 gün..Nasıl olsa geçer gider...
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=357933asu_24, hoşbulduk..Valla artık bu sene hiç bir yere kalmaya gitmek gibi bir niyetim yok..Ramazanda da, sonrasında da evdeyiz inşallah..Bu yaz için bu kadar aksiyon yeter bana
cnm bzm izin ramazana denk geldgı ıcın oyle denız taraflarına gtmycez. abant a gderz bı kac gu kalırz. sonra tekırdag benm ailemın yanına. zaten 10 ngunluk ızın cabucak gecıcek. izinden sonra da izmir de kamptayzzzz....
gecen yaz karadenz turu yapmstk. coook guzel gecmıstı. tavsye edılır...
Canım size de geçmiş olsunBizimkiler de isilik tarzı..Kollarında, bacaklarında, karnında..Kısacası her yerinde döküntüler var..Bu arada huyu da değişti oğlumun..Uyumakta aşırı zorlanmaya başladı..Bir de en kötüsü iki gündür memeyi neredeyse tamamen kesti..Nasıl olacak bilemiyorum..Göğüslerim de aşırı sızlıyor
Bu arada o 5 kilo nasıl gitti ben de anlamadım..Yemiyor da değildim aslında..Demek ki yediğim yaramamış
Nuyanuya, canım valla hiç dert etme bence..Altı üstü 2 gün..Nasıl olsa geçer gider...
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=357933asu_24, hoşbulduk..Valla artık bu sene hiç bir yere kalmaya gitmek gibi bir niyetim yok..Ramazanda da, sonrasında da evdeyiz inşallah..Bu yaz için bu kadar aksiyon yeter bana
Sİze bir soru bebeğinizle beraber yatmalı mı yaymamalı mı? Bu günler geri gelmeyecek kokusunu icine ceke ceke uyumak ustiyorum ama alışmasından korkuyorum kendi yatağında uyusun istiyorumsabaha karsı kalktığımızda alıyorum koynuma ama benim oğlan sıkıştırılmayı ve sarılmayı sevmiyor arkasını dönüp yatıyor :))
rabbim kabul ederse ettim niyetimi tuttum orucumu açlık değilde susuzluk kendini hissettirdi sütümdede çok şükür sorun yaşamadım oğlanı gün boyu emzirdim süt vardı bugün tek meyve yedi birde akşam iftardan nasiplendi ağzı önceden yara olmuştu artık iyileşti tekrar yemeye başladı bugün çarşıda gezindik birde çok şükür kazasız belasız tamamladım orucumu inşallah bugünde tutmak nasip olur tutabildiğim kadar tutmak istiyorum kışada geçen senekileri tutmak istiyo tutmarum kısmet olursa dua edin benim için rahatlıkla tutmayı nasip etsin rabbim sütüm bollaşsın oğlum aç kalmasın
Allah kabul etsin canim benim.rabbim kabul ederse ettim niyetimi tuttum orucumu açlık değilde susuzluk kendini hissettirdi sütümdede çok şükür sorun yaşamadım oğlanı gün boyu emzirdim süt vardı bugün tek meyve yedi birde akşam iftardan nasiplendi ağzı önceden yara olmuştu artık iyileşti tekrar yemeye başladı bugün çarşıda gezindik birde çok şükür kazasız belasız tamamladım orucumu inşallah bugünde tutmak nasip olur tutabildiğim kadar tutmak istiyorum kışada geçen senekileri tutmak istiyo tutmarum kısmet olursa dua edin benim için rahatlıkla tutmayı nasip etsin rabbim sütüm bollaşsın oğlum aç kalmasın
Canim bende tutuyorum orucu bendede problem yok ama olayin püf noktasi suki en az 2-2,5 lt su icmen lazim iftarla sahur arasinda.ohh be, oruç tutan biri olsada süt ile ilgili bilgi verse diye bekliyodum bende heyecanla, vee sonunda mutlu haber geldiii.. demek sütte bi sıkıntı olmuyoo... bende tutacam o zamann.. yarın başlıyorum.. çok şüküür..devkule Allah kabul etsin canım, çok sevindirdin beni, Allahta seni sevindirsin inşalaaaahhhh....
cnm bzm izin ramazana denk geldgı ıcın oyle denız taraflarına gtmycez. abant a gderz bı kac gu kalırz. sonra tekırdag benm ailemın yanına. zaten 10 ngunluk ızın cabucak gecıcek. izinden sonra da izmir de kamptayzzzz....
gecen yaz karadenz turu yapmstk. coook guzel gecmıstı. tavsye edılır...
ohh be, oruç tutan biri olsada süt ile ilgili bilgi verse diye bekliyodum bende heyecanla, vee sonunda mutlu haber geldiii.. demek sütte bi sıkıntı olmuyoo... bende tutacam o zamann.. yarın başlıyorum.. çok şüküür..devkule Allah kabul etsin canım, çok sevindirdin beni, Allahta seni sevindirsin inşalaaaahhhh....
Selam kızlar oğluma ilk arabamdan alıp almama konusunda kararsızım evde yurutecle geziyor kullanan var mı memnunmu onerirmisiniz?
canım abant gölüne 15dk bungolav evleri harika biz kışın gitmiştk tavsiye ederm cnm .. bu arada biz doğa köşkü abant evlerinde kalmıştık daha güzel yerlerde olabilr netten bak istersen...
karadeniz deyince ben karadenizli sayılırım corumsamsunda okudum karadenizi full gezdim ayder yaylası tavsiye edilir
bu arada asucum annem geçen kış düştü ve kolu rahatsızlandı simdi ameliyat olup olmaama arası lif kopması varmış kolunu 140 derece acabbilio napcak bilmiorum bide bunlarıbn yanında abim 8 aylık evli sorunları var gelinimiz cok fena annem gelin o kaynanan Allah akıl fikir versn bide teyzem anneme yakın oturuo cok aklı yerinde sayılmaz yeni boşandı işböle cnm
Sağol gamzecim çocuklardan yana çok büyük sıkıntım yok işte geliyolar arada :) benim büyük kızın vardı ilk arabam küçükte sevdi büyüğümde çok kullandı örümcek ne bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?