- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #43.701
Usha geçmiş olsun canım umarım bitmiştir diş tedavin. Ben de çok ödlek bi insanım dişçi ve kadın doğumcu koltuğundan nefret ederim her ne kadar korksam da oturmak zorundaysam vakit geçirmeden paşa paşa giderim iş uzayınca daha kötü olur hep. Annemler Akhisarda otuyor Manisa merkezde dayımlar var dayımlara gideceğim zaman konuşuruz denk gölerse buluşuraz inşallah.
usha çokm geçmiş olsun inş. cabucak acıların gecer.. kızın dönerek gidiosa bi kac haftaya emekler dönmeyi unutur bizimki öle oldu
usha sıcak cok sıcak dahada sıcak olacak bugünnnnn
aynen öyle yaa
hele manisa dahada sıcak
dur ben bi ölçem sıcaklığı merak ettim yine
ne uyguluyorsnz kız gamze bıze de soleyn yaaayrıca edibecim geveze kızım erdemi öpyüYa saol dediğini uyguluyorum biraz bişeyler yiyo sesini duymak cok gzüeldi öptüm
gaza geldim bi tarif daha:
havuçlu toplar
4 havuç orta boy olacak
1 su bardağı şeker
1.5-2 paket arası petibör bisküvi un gibi olacak
ceviz içi
vanilya
hindistan cevizi
Arzuya göre tarçın
havuçlar rendelenir, şeker ile pişirilir suyunu salıncaya kadar, ılıkken bisküvi ve diğer malzemeler eklenerek fındıktan az büyük yoplar yapılır,(yumuşak bir kıvamı olacak, elinizin içini suyla ıslatarak yuvarlayın, beklediği süre içinde biraz daha koyu kıvamlı olacak) bir kase içinde bulunan hindistan cevizine yada fıstık içine bulanır üzerine kürdan saplayarak servis edilir
Afiyet olsun.
belki biliiyorsunuzdur bu tarifleri ama bilmeyenler için yazdım.
asu kız not ettin mi? bunu ben çok sık yapıyorum hem kolay hem lezzetli, sunumu güzel oluyorbu arada irmik tatlısı tarifnii denemişsin afiyet olsun, sen kendin onu çeşitlendirebilirsin, ben çilekli yapıyorum pembe pembe oluyor yada az kek yapıp soğuyunca üstüne döküyorum yada ara katına bisküvi diziyorum...
yemek derken gamzecan tarhanayı oğlum sevdi haftada 2 kez falan yapıyorum, üst üste olunca hiç bir şeyi yemiyor zaten, 1 tatlı kaşığı yapıyorum yetiyor sıpaya, kesene bereket hayatım, öptüm seni ve ipeği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?