2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

günahını almışım canım yazmışın yazmasına daaa
köfte demeyin artık yaa rüyalarıma gircek bak içli köfteler
ramazan olmasa kayınvalideye yaptırırdım ama ramazanda uğraşmazkii

ya arkadaslar bıraz fazla uzun olmus. umarm goruntu kırlılığı yaratmamaısmdr. ılgısını cekemyen arkadasların dırekt atlamaları rıca olunur

kirlilik nedemek görüntü şöleni oldu seninki

alalım o zaman ya
dediğin gibi 1 yaşa ne kaldı zaten

tarif süpermişdeeeee, bizde pek kek kalmaz.. ben tam bir kek canavarıyımdır da.. kek yapılır, maksimum bikaç saat sonra kırıntıları parmakla toplanıp yenir, ziyan olmasın onlarda yenmeli...

günahını almışım canım yazmışın yazmasına daaa
köfte demeyin artık yaa rüyalarıma gircek bak içli köfteler
ramazan olmasa kayınvalideye yaptırırdım ama ramazanda uğraşmazkii :
Canimcim kusura bakma esprisi yapildi diye yazdim yoksa yazmazdim üzüldüm bak simdi walla tr´de olsaydim yaptiklarim hepsini paketleyip kargoyla gönderirdim sana canim benim.:2:

kız uğraşmasana yazcam diye
print screen yap yapıştır masa üstünde bi klasöre
isminide yazarsın hangisiyse

bu topik aslında başka bi topiğin devamı diye hatırlıyom ben
orası 3000 sayfadan fazlaydı bide burayı ekle
kimse geçemez bizi anladın sen onuuu

tarif süpermişdeeeee, bizde pek kek kalmaz.. ben tam bir kek canavarıyımdır da.. kek yapılır, maksimum bikaç saat sonra kırıntıları parmakla toplanıp yenir, ziyan olmasın onlarda yenmeli...
Normalde bende acayip severimde bu saglikli beslenme olayindan sonra yiyemiyorum yesemde cok az yiyorum esimde az yer gerisini kizim yiyemiyor ya ondan kaliyor ama pasta pek kalmiyor bizde kizimla esim sagolsun.

ya ne hızlısnz yetsemyrm hıznıza

bu arada bn kız ıyıce et canavarı oldu
et olsn da nasıl olursa olsn
ıycene bana benzedı bu konuda yawww

ya bu arda senem baydr yok
ıyı mı acepppp

ben sabahları görüyodum senemi
erken saatlerde 8 gibi falan
kimsede olmuyo zaten o saatte o da okuyup çıkıyodu heralde
ama 3-4 gün bende girmedim hiç
dolayısıyla görmedim iyidir inşallah

aaaaa durun şimdi bende bi tarif yazacam amaa, canım çektiii... ya gece gece kafayı yedik, sabah sabah kalkıp okuyanlar şoka girecek yarın,delirmiş bunlar ramazan ramazan diyee...

benimki kurabiye, son 1 ayda en az 5 6 kere çift ölçü yapmışımdır.. ba yıl dım çünkü..

tahinli kurabiye, benim gibi tahin hastalarına..
malzemeler;
4 su bardağı un
1,5 su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı tahin
1 yumurta ( sarısı içine, beyazı üstüne)
2 çay bardağı sıvıyağ
vanilya
kabartma tozu

tüm malzemeyi bir kapta iyicee yoğurun.. pek bir katı olacak, kormayın, sıkınca yapışıyo hamuru.. yoğurma bitince en az 15 dak dinlendirin.. sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıp hafif yassılatın, önce yumurta beyazına, sonra ya susama, ya cevize bastırın, ikiside çok yakışıyor.. 180 derce fırında kızarana kadar pişirin, mutlakaaa soğumasını bekleyerek tepsiden çıkarın.. servis yapıın.. çok güzel bişi çook..
afiyet olsuun..

Canimcim kusura bakma esprisi yapildi diye yazdim yoksa yazmazdim üzüldüm bak simdi walla tr´de olsaydim yaptiklarim hepsini paketleyip kargoyla gönderirdim sana canim benim.:2:

yok canım üzülme
ben bulurum yaptırcak birini
ama hakkaten epeydir canım istiyo yani

yok öle olmaazz, yazmalıyım ben.sonra üşeniyom pc yi açmaya, yapmıyom kalıyo..bu defter benim mutfak defterim, hep elimin altında bazen karıştırırken bile canım bişiler çekiyo dakalkıp yapıyom, öle yani.. yazmayı sevince her odada bir defteri oluyo insanın böle, ilham geldimi kaçmadan yapışmalı kağıda kaleme, ne pc bekler ne klasör..

harbıden yaaa
delırmıs bunlar gece gece dycekler
benm yarna mısafrm olsa ıdı sımdıden yapardm valla tam olurduuuu
tahınlı seylerı cook sevrm
tesekkrler tarf ıcın

benm de bı tarıfm var muhallebılı kurabıye bayılırsınız tadına
ama korkmayn ha sımdı yazmycam
bı arada onu verırım sıze
sız de cook sversınız emınm

ya ben kaçar bu arada, muhabbetinize doyum olmuyoda uyumalı artık, yarın napcaz bilmem.. sahura bişiler hazırlayım da acilen, yiyip yatalım.. zaten bunca yemek muhabbetinden sonra acayip acıktım, iftarda da pek bişi yiyememiştim.. hadi ben gidiom, iyi geceler hepinize... tatlı rüyalar..

tba can tahn bılıyrsn baya agır ve de yaglı
mıktarı bıraz azaltsak da olur demıııı

ya şu eurofertil reklamı neyse, resimdeki sıpa pek bi tatlı.. ay oğlumu özledim, önce onu uyandırayım emzirme bahanesiyle, bi koklayım doya doyaa..

tubacım ben bu tarif vardı bende
bigün bööle ağırdan misafirlerim gelecekti deneyeyim dedim
kurabiye bi türlü toparlanmayınca naaapsam naapsam düşündüm
sonra dedim ben buna yağ ekliyeyim yapışsın
verdim yağı verdi yağı yapıştı
sonra pişirip servis tabağına dizdim
misafirler geldi servis yapıcam
bi baktım heryer vıcık vıcık yağ
çıkarmıyayım dedim o ara biri geldi mutfaa
gördülerde yani mecbur çıkardım
senin anlıycaan tam bir rezillikti benim için

tba can tahn bılıyrsn baya agır ve de yaglı
mıktarı bıraz azaltsak da olur demıııı

tarifte aslında 1 su bardağı tahin 1 su bardağı şeker var.. ama ben yoğun olsun diye böle yapıyom, daha güsel oluyo sanki, ya diyom ya bn tahini kaşık kaşık bile yiyecek kadar çok seviyom.. ama sen 1er bardakla yap tarifteki gibi, sanada çok yavan gelirse 1,5 bardaktan denersin, olmazmı?

kııızzzz, alemsin valla.. amaaaannn, ben de olsam utanırdım herhal..

hala çıkamadım farkında mısınız? davulcu geldi,artık uyandıramıyacam da çocuğu, şimdi korkar davulun sesine.. yemekten sonra uyandırayım bari..

aaaaaaaaa, çıktım ben, kovun beni, gönderin bişi yapın.. bırakamıyom sizi.. aaaa hadi sizde çıkıın...

ya arkadaslar tuba hımmel usha hepnze ıyı mı ıyı sabahlar dılıyorm
ben de kacaym
malum yarın ızne ayrılcaz
bavul mavul hazrlancak
bıraz uyuyaym barıııııı

tabııı uyuyabılırsem
emınım tatlı matlı gorurum ruyamda
ben cok cabuk etkılenırm gunlıuk olaylardan
hemen ruyama gırer de

sıze bı fılm onereym yatmadan belkı ızlemıssnzdr
three ıdıots(3 ahmak)
hındıstan yapımı komedııı 2009
benm cook hosuma gıttı deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…