2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ilkimcim senin oğlan yürüyormuş maşallah sanırım topiğimizin en erken yürüyen bebeği bu arada o bırt bırtlar bizde de var bir de kokuyorki of yeter diyorum bazen. Karaca83 sana da selamlar az önce aceleden yazamadım.

Önemli değil canım..Önemli olan burada olman ve iyi olman..
Umarım artık bu kadar ara vermezsin

kızlar çıkıyorum ben.oğluş durmuyo.bsnyo yaptırıp.karnını doyurup yatırmam lazım.öpüyorum sizlerii kuzularıı...yarın güzel bi günde hayılrı haberlerle uyanırız inşallahh.

kızlar çıkıyorum ben.oğluş durmuyo.bsnyo yaptırıp.karnını doyurup yatırmam lazım.öpüyorum sizlerii kuzularıı...yarın güzel bi günde hayılrı haberlerle uyanırız inşallahh.

amin inşallah
keşke benimkide uyusada bende gitsem uyutmaya

kızlarrr bende kaçar deniz kalktı terlemiş üstünü falan deyişiyim alemsin usacım vallahi sana laf yetişmiyo yaman kızsın vesselam

Ooooooh, kızlar alınmış, oğlanlar verilmiş. Bize soran yok :) Ben de fıstık kızımı başkalarına veririm o zaman hıh Aslında topik dışına da vermek istemiyorum; tanıdık,bildik olsun di mi Neyse kimselerin kısmetine göz dikmeyelim biz. Elimizi sallasak ellisi
Ayy şaka bi yana bu kadar büyüdü mü bunlar ya. Maşallah yürüyen bebişlere. Benim kuzu emeklemeyi anca kotardı, ayakta bekliyo öyle şimdi de. Diline vurdu ama fena halde. Mamma,baba,anne.... Bir de kedi görünce baş ve işaret parmaklarımızı birbirine sürtüp sssssss yapıyoruz pisi pisi niyetine "ooooo ciciiii" diyo anneannesi, sevmeye başlıyo yüzümü şebelek. Çok hızlı öğrendikleri bir dönemdeler arkadaşlar. Mümkün olduğunca iletişim kurmak lazım. Hoş, başka şansımız da yok zaten Müzikle de araları iyi olur artık. Otururken müzik çalınca,öne arkaya sallanmaya başlıyor. Çığlıklarla eşlik ediyor Nehir. Favorimiz michael tello. İyi ki doğurmuşum diyorum bakıp bakıp. Allah nazarlardan saklasın hepsini. Bizlere bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…