- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.221
Dün sabaha karşı yazdıklarına bakılırsa "İstanbul Sarhoşu" olmuştu..
Bilemiyorum ki foruma girer mi?
Eğer uğrarsa yazdıklarımıza bir yorum yapacaktır muhakkak..
Zaten yarın gece dönüyor herhalde değil mi onlar?
bilmiyorum ki
hayırsız dünür işte
herkesi arıyo beni arayıp haber vermiyo
Valla senin kız annesi olarak işe el koymanın zamanı geldi bence..
Senin dünür sizi oyalıyor olabilir :44:
Gerçi Sprey'le alakalı haberi verdiğinden beri onunda pek tadı yok gibi
bencede canım banada öyle geldi
telefonu falan yokki
gerçi bende kimsenin teli yok
ööle buraya yazarsanız anca haberim oluyo sizden
günaydın kızlar sabahtan hatta geceden beri pek uyuyoruz sayılmaz benim kızın dişler gelio alt ikisi birden cıkmak üzere kızım ishal ve acılı bi şekilde geceleri uyuyamıo yürüme iişi o yüüxzden gecikir sanırım incilerimiz yüzeyden görünüo artık delinsede kurtulsak dün deliler gibi araba sürdüm ostim ivedik forum antares ohhhhhhh kızımda arkada rahat rahat durdu sabah 10 da evden cıkıp aksam 10da evdeydk bugn burdAYm öptm sizi
Şehrin içine hoş geldin Beyhan'cığım
Zamanla ev daha içine sinen bir hale gelir, dert etme..Bebekle büyük temizliğe kalkışmak kolay değil..Hele ki yardım da almıyorsan iyice zor..
Yayladan sonra buralar çok sıcak gelmiştir Kuzey'e..Son birkaç gündür yine çok sıcakKarahan'da çok terliyor ve çok uyanıyor..
Dün Forum'da mıydınız yoksa? :44:
Sprey'den henüz bir haber yok..Zaten varsa da muhtemelen Edibe yazacaktır..Anladığım kadarıyla forumdan aktif olarak bir o konuşuyor Sprey ile..
İnşallah iyi haberlerini alırız yakın zamanda..
Allah bütün kasım annelerinin dualarını kabul etsin..
gecelerı baya serınde sankı bugun daha bır sıcak gıbı bıde kuzey hıc durmuo devamlı hareket halınde saclarımızda uzun (babamız kestırmıyor)o sacları ensesı sırılsıklam oluyor
cnm ben tamamen boslamadım burayı arada sırada gırıyorum bakınıp ıcıkıyorum musaıt olamıyorum yazmaya...
Karahan'da hiç durmuyor..Ha bire üst değiştiriyoruz
Beyhan, ben Kuzey'i çok merak ettim..Müsait olduğun zaman avatar yapabilir misin resmini?[/QU
sen yeter kı ıste cnm ıste kuzey yanlız en son halı foto suan pc de yok daha sonra en son halını yuklerım hafıza kartı annemde kalmıs..
Karahan'da hiç durmuyor..Ha bire üst değiştiriyoruz
Beyhan, ben Kuzey'i çok merak ettim..Müsait olduğun zaman avatar yapabilir misin resmini?[/QU
sen yeter kı ıste cnm ıste kuzey yanlız en son halı foto suan pc de yok daha sonra en son halını yuklerım hafıza kartı annemde kalmıs..
Çok tatlı maşallahSaçlar hakikaten bol ama.. Bizim o kadar değil
Tam ısırmalık yanaklar
Çok tatlı maşallahSaçlar hakikaten bol ama.. Bizim o kadar değil
Tam ısırmalık yanaklar
tesekkur ederız teyzesı saclar burdakı halından daha uzun bas edemıyorum onunden palmıye gıbı toplayıp toka takıyorum...
hergoren kız zannedıyor
tesekkur ederız teyzesı saclar burdakı halından daha uzun bas edemıyorum onunden palmıye gıbı toplayıp toka takıyorum...
hergoren kız zannedıyor
Erkek bebeklerde ve özellikle çocuklarda uzun saçı seviyorum ben..Hele ki dalgalı veya kıvırcıksa..Maalesef Karahan saç fakiri
Saçları anca yandan ve önden uzuyor, o da daha çok kedi tüyü gibi..
Zamanla daha gürleşir belki ama..bilemiyorum..
Neyse ki kız değil
oldum valaa canm cok eglencelymiş araba sürmkEn kısa zamanda çıksın da kurtulsun inşallah İpek..Bizde henüz belirti bile yok
Ben sana demiştim "yolların fatihi Gamze" olursun diye..Bol bol pratik yapman çok iyi olur..
Ondan sonra da kızınla bol bol gezersiniz
spreyı cok merak edıyorum son durumdan hebr varmı test sonucları bellı olmusmu.. cok dua edıom bu face kasım annelerınde bende varım sagolsun arkadaslar yasın okuyorlar okumasını bılsem bende okurdum ama sıksk dua edıyorum..
gamze19 ımrendım sana ahh ahh su araba konusunda cok sıkıntılıyım bende su cesaretı bı toplayamıyorum aslında okadar gereklı kı bır bayan ııcn araba kullanmak ıllakı kocayı beklıoz bıryere gıderken oda herseferınde olmuyor su arabayı bı cozsen hıc durmıcaz oglumla devamlı gezecez ...
Erkek bebeklerde ve özellikle çocuklarda uzun saçı seviyorum ben..Hele ki dalgalı veya kıvırcıksa..Maalesef Karahan saç fakiri
Saçları anca yandan ve önden uzuyor, o da daha çok kedi tüyü gibi..
Zamanla daha gürleşir belki ama..bilemiyorum..
Neyse ki kız değil
saclarımız dalgalı ama ben acıyorum ya bu sıcakta cocuklara ezıyet ılerde uzasın ama sıcakta cok zor oluyor cok terlıyorlar sacları sırılsıklam oluyor gozune gırıyor cok kestırmeyelım dıyorum bende uclarını barı duzeltelım bıde bıızm kuzeyın sacları cok bıcımsız cıkıyor saga tarasam taranmıyor sola tarasam taranmıyor arkaya atılmıo yanı okadar garıpkı hertaraftan her yonden sac cıkıyor sımdıden kestırıp duzene gırmesı gerekmıyormu..
bende bayılıyoruum uzun saçlı erkek bebeklere.. oğlumun saçlarını uzatıyoruz bizde, önden gözüne girmeye başladı, tepeden beyhanın dediği gibi toka ile toplanmalık oldular, arkalar da uzadıkça dalgalanıyor.. çook mutluyum uzadıkları için, gözünün içine bakıyom uzasın diye.. herkes önleri azcık kestir gözüne giriyor çocuğun diyo ama ben kuaförlere kesinlikle güvenmiorum, şurasını da düzeltelim burasını da düzeltelim derlerken kesicek tüm saçlarını çocuğun.. o yüzden kuaförün kapısının önünden bile geçmiyoruuz..
ben bıkere zarzor ıkna ettım kocayı kuafore goturduk oda onlerını bıraz kısaltmıs arkalarına hıc dokanmamıs ızın vermemıs kuzey ama cok cabk uzuyor sacı yıne toplanmalık oldular walla ben dınlemıyom onunu kıvırıp tel tokayı gecırıom ama benımde hozuma gıtmıyo degıl cok tatlı oluyor ole kıza benzıyor ama olsun..
kızlar merhabalar ne durumdasınız?ayy ben dünden beri evi temizlemeye,toparlamaya çalışıyorum.tatilden geldiğimizden beri oğlanın peşinden koşmaktan evle ilgilenemedim.odada yalnız bırakıp,mutfağa gidiyorum bi bakıyorum ayaklanmış,o odadan o odaya geçiyo.ben de düşücek diye onun arkasından.hiçbi şeye yetişemez oldum.dün 3 saatliğine baba aldı dışarda oyalamak için,o da baş edememeiş annesine götürmüş.ben de o sırada evi biraz derledim toparladım.bugün yine gönderdim bitmesi lazım artık.başlamadan önce buraya bakayım dedim.
ayy allahım koca sabah sabah sinir etti beni.ben çocuğu zapt etmeye,oyalamaya çalışırken.koca içerden seslenmez mi''sessiz olun biraz,yatamıyorum''saat olmuş 10.12den beri horul horul yatıyo.ben çocukla 6da uyanmışım zapt etmeye çalışıyorum.beyfendi yatamıyormuş.inadına bizde gittik yatak odasında oynamaya başladık.
ayy cnm aynı dert bendede var ıkı gudur temızlıkle ugrasıom cocuk koca dıbımde kocaya bır balkon yıka desem bıntane laf edıyor ..
bu sabah bende dedım sen bırz kuzeyle oyan ben bırz uyuyayım gece uyuyamadım dedım tmm dedı ama dıbınde ınadına yapargıbı oynuyorlar kuzeyı kafama cıkarıo ustumde tepınıyor aklı sıra benı uyumak ıcın rahat bıraktılar gelde uyu sınırlendım kalktım yataktan...
oldum valaa canm cok eglencelymiş araba sürmk
nm valaa topla cesaretini inanılmaz kolaymış ama bzm otomatik vites bcokk rahat
ohh kesek bızınkıde otomatık vıtes olsa araba durdurup kaldırmakta bı problemım yok hadı vıtes cogaltmada tmm ama su vıtes dusurmekten gıcık kapıyorum ya ne gereksız bısey su debrıyaj bıde ayagım yetmıo su zıkkıma tam basacam dıye sekılden sekıle gırıyorum koltuk one dogru tam dayalı ve dık su salak soforler olurya dıreksıyonun ıcıne gıren aynı o vazıyetteyım aynadan fırlıcam yakında babam ne guler bana ama kardesım boyum kısa yetısemıyorum walla kendıme ozel araba alırsam su fren gazı yukarı kaldırttıracam dıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?