2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tuğbaaa resimlerinize bayıldımm emir çok güzel .ok tatlı bir ailesiniz hayalimde seni farklı canladırmıştım sarışın falan tutturamamışım ama çok daha güzelsin oğluş babaya benziyo aynı

İyi geceler kızlar.
Geçen gün bir şeyler yazacaktım ama Gökçe'nin haberini(gerçi haber denir mi bilmiyorum,daha bir şey belli değil;biz üzülüyoruz ama inşallah bir şey yoktur.)duyunca yazamadım.Kullanacak sözcük seçemedim.Allah'ım esirgesin onu.

Şimdiiii....Karaca'cığım galiba tek dişsiz Karahan kaldıBilgehan'ın iki dişi çıktı alttan 5 gün oldu.Sabah gördüm,görür görmez de bir iki boya kalemi çıkarttım.Aldım bir kağıt "Bugün 11 Eylül 2012 ilk dişim çıktı."yazdım rengarenk.Bir de diş resmi çaktım ortaya en gülümseyeninden.Verdim kuzumun eline patlattım flaşları.Bir tatlı oldu bir tatlı oldu,ısrmalık...Yalnız birkaç gece uyuyamadı pek kuzum.Uyku halinde ağladı durdu.Anca meme verince sakinleştirebildim, o yüzden mememde uyudu 2 gün diyebilirim.Neyse ki dün iyi uyudu maşallah,şu anda da uyuyor bakalım.

Bu arada ben aslında şu anda harıl harıl yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyorum.Dosyamı hazırlıyorum,bir yandan atölye kuralları yaz,sınıf kuralları yaz,sınıf oturma planı şablonu çiz,ıvır da zıvır...Anca şimdi yapabiliyorum.Bizim fıstık uyumadan bilgisayar açmıyorum artık,işten çok işkence oluyor çünkü o zaman,hem ona hem bana...

Gelinler damatlar alınmış verilmiş.Ben veremem kızımı kimselere.Şakası bile zor bize.Biz şimdiden "Elin oğlu gelip alınca ne yaparız?"tasasındayız.:26:Şimdi bizi görünce gözleri parıldıyor fıstığın,o zaman onu görünce parıldayacak.Şimdiden çok kıskanıyorum ben,manyak mıyım ne?Vermiyom ya kızımı kimselere!Bana ne!

Daha vardı aklımda bir şeyler ya,unuttum gitti.Hadi kalın sağlıcakla.Ben ıvırımla zıvırıma döneyim,arada uğrarım ama...

Tek dişsiz benim oğlum mu kaldı hakikaten
Dediğim gibi, bizde belirti bile yok..Gerçi eşiminki de yaşıyla beraber çıkmış..
Yine de insan bekliyor tabi "çıksın artık" diye

Bizde de belrti yoktu aslında.Bi de ne diyeceğim biliyor musun?Boş ver,hiç acele etme.Isırıyor kız Bilgehan!Acıtıyor da...Nerden biliyorsa dişinin çıktığını,ısırabileceğini,ısırırsa acıtacağını...

teşekkürler cannıım, ama sende koysan bikaç tane de bizde seni görsek.. o ne öle bombooş.. çok üzüldüüm.. burdan bi arkadaş eklemiş beni sağolsuun.. aman resimlerini görünce bi içim ısındı bi ısındı.. sanki kırk yıldır tanıyom.. hadi sende koy noluurr..

bu arada beni bu saatte burada ne işim vaar sizede bi anlatayım, delirmeye ramak kala, son son, aklım başındayken yazayım..

benim ev E-5 e yani yeni adıyla D-100 karayoluna, yaklaşık 100 metre falan uzaklıkta.. tam önümüzde de bir kavşak var, tam 4 yol ağzı, trafik ışıkları falan.. evimizin yürüme mesafesi yakınında da okullar, hastaneler, sağlık ocakları falan var.. çok merkezi biyerdeyiz yani.. bu kadar merkezi biryerde müstakil bahçeli bir evde oturmaktan çok memnundum düne kadar..
3 gündür yol bir kalabalık bir kalabalık, korna sesleri hiiç bitmiyor, bide normal araç kornası da değil, tır ve otobüs kornası, yerimizden hoplatıyor vallaa.. ben önce herhalde otoyolda kaza oldu, ağır taşıtlar otoyoldan çıktı mecburen buradan gidiyolar, o yüzden de bizim bura felç olmuş dedim.. tabi biz sesten her saat başı uyana uyana sabahı ediyoruz.. bide ambülans sesleri, oldum olası içim yanar o sesi her duyduğumda, şimdi bide sıkışıklıktan bi türlü geçemiyolar kavşağı, onlara yol açabilmek için de herkes korna çalıyo önündekine, hem ambulansın sireni hem kornalaar, amaaaan bi düşünün savaş alanı burası.. ambülanstakine mi dua edeyim, oğlan uyanmasın diye mi dua edeyim şaşırıyom valla günlerdir...
durum böyle olunca Emir ne gündüz ne gece uyuyamıyor, deliye döndü çocuk.. tabi onunla birlikte bende.. bugün karayollarını aradım, bu ne böyle, niye ağır taşıtlar sürekli burdan geçiyo diye, amaaaaaan ne deseler beğenirsiniizz..
- otoyolda çalışma var.
-ne kadar sürer?
-programa uyulabilirse 2 ayda biteer.
-neeeeeeeeeeeeee???

anlayacağınız bittiik biz.. yarın itibari ile annemlere yerleşmeyi düşünüyorum.. valla koca da annesiyle kalsın ne yapayım.. bu şekilde akıl sağlığımız tehlikeye girecek ailecek.. offff offfffffffffff.... napacaz yaa.. taşınmak istiyorum buradan.. şöle şehire uzak, sessiz, sakin, yeşiller içinde bi yere..

ya herzaman burada gece sohbetleri oluyo duuuuuuuuuu.. şimdi ben varım ya kimse yok.. bu ara ne kısmetsizim yaa..

ben buralardaydım da seni görmedim galiba canım :26:
yol mevzusuna üzüldüm ya
çok kötü olmuş valla
kış geliyo diye çabuk bitirirler ama 2 ay yinede çok
gerçi bi saatten sonra alışıyo insan
bak bana 12 de uyudu 1 de uyandı hala uyanık beyzoşum

gunaydın kızlar ve kuzucuklarım opuyorum o uyku mahmuru hallerınızı
ben kuzucuguma sabah sabah annaneısne bıraktım ısteyım ama allhtan oglene kadar sukur oglen kavusacm

ahh cnm gercekten cok zor gurultu bende evım sessız sakın olsun dıye carsıda ısımden cok uzakta oturuyorum agacların arasında sıtemıızn arkası boz yesıılık allan sımdılık tabı yakında mutahıtler kapmazsa ama gel gorkı yenı evımıze gectık ne gorelım kopekler ıstıla etmıs sankı sabahın 4 de baslıyorlar havlamaya ama nasıl havlama ugulduyorlar tabıkı kuzey efendı korkudan aglayarak uyanıyor ayy 2 gunurd bende sınır oldum kendın ııcn degılde cocuk ııcn cok sınır bozucu zaten 11 e kadar havuz gurultusu gencler sabahlara kadar kamelyada muzık dınletısı bıde ustune kopekler neysekı havuz kapanıyor okullarda acıldı gencler artık sabahlara kadar oturmazlar bıde su kopeklere cozum bulunsa en cok onlardan korkuyor kuzey

kızlar günaydın.ayy yazacaktım bişeyler ama oğluş uyandıı.yazrım sonra.tuğba canım seni facete ekledim.bilgine:)

günaydın kızlar nasılsınız? Tuğba ya canım fotoya izin veemiyolar koca kızıyo bu kadarına zor izin verdi üstelik bi koca ollsa karacayada dedim kızım oğlum facenin bide buranın takibindeler foto yok koyamassın hoş bende becererip koycamda görceksiniz

Canım ya, senin işin hakikaten zor..Kızın çok cimcime belli ki Allah yardımcın olsun..
Gerçi Karahan'da geç yatıp erken uyanıyor ama bu kadar da değil..Neyse artık, hepsi geçici nasıl olsa..

karaca canım günaydın sanada nasılsınız karahan nsıl iyimi ?

İyiyiz canım çok şükür..Karahan 5 gibi uyanmıştı, şimdi uyudu..Hazır uyumuşken foruma girip bakayım dedim..
Umarım siz de iyisinizdir..
Bu arada belli ki sizi sanal alemde görmek mümkün olmayacak..İnşallah birgün tanışmak kısmet olur

inşallah canım görüşürüz bigün ya ben becersem koyacamda 1 günlük bile olsa beceremiyomki

karaca senınde profıl resmındekı sensın heralde; cok genc ve cıtır hatunsun masallh

Canım, çok teşekkür ederim..O senin güzelliğin..
Üstelik senin profil resminde çok güzel

Gerçi resimlerini gördüğüm kadarıyla bütün kasım anneleri güzel

Allah hepimizi nazarlardan saklasın

semengy senın resımlerınde cok guzel alalhım nazarlardan koruusn
su zayıf hatunlara bayılıyorum ne guzel hepınız cocuklu ve fıtsınız hayranım
su zayıflıktan darısıda benım basıma ınallh..

semengy senın resımlerınde cok guzel alalhım nazarlardan koruusn
su zayıf hatunlara bayılıyorum ne guzel hepınız cocuklu ve fıtsınız hayranım
su zayıflıktan darısıda benım basıma ınallh..

Beyhan, sen resimde zayıfsın ama..Dikkatle baktım, yanılıyor olamam
Eski bir resim mi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…