2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hahaha karaca ile usacık topiğimizin züğürt ağaları bi türlü biyerde tutamıyoz geziyo bayanlar

Reel dünyada bu kadar gezemiyoruz, bari sanal dünyada gezelim bol bol

"Gezme" dedim de, Edibe dönmüştür herhalde İstanbul'dan..
Yazar belki de bu akşam İstanbul izlenimlerini

koca gelecek öğlene.ben sizi okuyupta öyle çıkıp bişeyler hazırlıyayım dedim.evet kızlar foto istiyorum sizden.ekleyin göreyim sizi ve kzuuları.madem kimsenin face yok.burdan göreyim bari.faceden de görüşmek güzel olurdu.bi tek tuğbayı ekledim burdan.çok tatlı bi oğlu var maşşalahh.sizi de görmek,kimlerle sohbet ettiğimizi görmek güzel olurduu

cnm su profıldekı kuzuk resımden goruyorum ben onu buyuk gorme gıbı bır ımkanımız varsa onuda bılmıyorum ..
bende sızlerı cok gormek ısterım ama burda kımsenın face yok galıba ...

benim vaar.. aynı isim.. az önce sevdalinka ile görüştük, görüntülü hemdeeee... o yaptı bişiler. ben daha bilmiyom.. bana da öğretecek.. ya ne süpermiş bu face.. iyiki açmışım. bende herkesle tanışacaam... happy duy sesimii..

selam kızlar.okula gittim ve geldim. bu dönem öğleden sonraları yine süt izni kullanıyorum. öğleden sonra yine bebişleyiz. günde sadece 4 saat ayrı kalıyoruz. ohhhh mis.yaa bi sürü kaynatmışınız. ben de görmek istiyorum sizi lütfen lütfen lütfennnn

karaca resmini g,öremedim bi türlü ya ne kadar beceriksizim ne resim koyabiliyom nede koyulanı görebiliyom
deniss karacanın ismini gördüğün yerde tıkla.. nerede olursa olsun. bu sayfada bile olsa olur.. tıkla ismini,açılan sayfada göreceksin karacayı.. ok..

önce sen göster kendini bakem, göstermeyene göstermiyoz biz..

topikte birbirini görmek için baya bi azdı valla=)

ya bu arada ben bu gece anneme gidiyom kalmaya.. ilk kez evlendiğimden beri ilk kez gidecem kalmaya, aramız 5 dak ya ondan kalma ihtiyacı hiç hissetmemiştim.. ama şimdioğluş için sesten kaçıcaz, bakalım orada uyuyabilirsek belki hiç dönmeyiiz..

ohh gidin canım.ne güzel 5dak mesafede.ben kurban bayramını bekliyorum.ya onlar gelecek ya da biz gidecez.burnumds tütüyolsr.oğlumun her halini telefondan anlatmaktan bıktımm.özledimmmm

ohh gidin canım.ne güzel 5dak mesafede.ben kurban bayramını bekliyorum.ya onlar gelecek ya da biz gidecez.burnumds tütüyolsr.oğlumun her halini telefondan anlatmaktan bıktımm.özledimmmm

Canım ya, az kaldı inşallah..Özlemekte çok haklısın..
Kimbilir onlarda sizi, hele ki Yusuf Deniz'i ne kadar çok özlemişlerdir

aşk olsun tuğba ben öyle kafamda bişeyler canlandırdım sizlerle ilgili ama tutturamamışım ondan öyle dedim öff anla kızım azcık faantezi kurduk dermişim sizlerle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…