- 10 Ağustos 2011
- 2.810
- 210
- 173
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.321
Gecmisi okutamicam.. Bu ne boyle bı istanbula gittik 50 sayfayı gecmis..
bana soru soran birsey diyen arkadaslar varsa kusura bakmayın nolur.. Cok öpüyorum sizleri..
Burdan dahil oluruz artik muhabbete..
iyi haberler bekliyorsanız veremicem maalesef..
gokcenin trombosit ve lokosit hücrelerinde farklılaşma ve alyuvarlarda farklılaşma varmis.. Kesin teşhis icin en son kemik iliğinden ornek alınacak.. Sizin anlayacağınız losemi... İnsallah değildir diye kemik iliği raporu bekliyorlar..
moralim ona bozuk..
gidip oglusum ve kocama sarılıp uyucam..
baska bı sey yapmak gelmiyo içimden..
hoscakalin..
dünürüm biz kızlarla konuştukta spreyi aramak istiyoruz
eğer telefon numarasını vermenin bir sakıncası olup olmadığını sorabilirsen çok sevinirim
ne halde bilmiyorum aslında rahatsız etmekte istemiyorum bir taraftan ama belki destek olabiliriz diyor bi seste içimden:26:
Okey dünür...Konuşmaya o kadar cok ihtiyacı var ki..Ben dinlemekten bittim..soyle ki konuşamıyorum ağlıyorum gizlemeye çalışıyorum ..baya bı zorlanıyorum..destek olamıyorum yani..ağzım dilim dugumleniyo..Sorayım ona donerim size..dünürüm biz kızlarla konuştukta spreyi aramak istiyoruzeğer telefon numarasını vermenin bir sakıncası olup olmadığını sorabilirsen çok sevinirimne halde bilmiyorum aslında rahatsız etmekte istemiyorum bir taraftan ama belki destek olabiliriz diyor bi seste içimden:26:
Okey dünür...Konuşmaya o kadar cok ihtiyacı var ki..Ben dinlemekten bittim..soyle ki konuşamıyorum ağlıyorum gizlemeye çalışıyorum ..baya bı zorlanıyorum..destek olamıyorum yani..ağzım dilim dugumleniyo..Sorayım ona donerim size..
Tamam attım su an mesaj donerse size söylerim..sana da cebini veririm..sağol canım benim ok lerse bana özelden atıver telini
senide öpüyorum kocaman
Tamam attım su an mesaj donerse size söylerim..sana da cebini veririm..
sizler iyi mısınız yani forum..
hasta olan falan yoktur insallah..
erdem iyi cok şükür.bi problemimiz yok..İstanbul da full uyudu neden oyle davrandı bizde bilmiyoruz..uyudu yedi uyudu ...
hava degisikliginden kaka da yapmadı.eve gelince boşalttı kendini yaramaz..
yarin en sevdiği ve yaladigi durmadan optugu sapıklık yaptıgı bı arkadasım var..
ona kahvaltıya davetliyiz.. Kocası artık erdem in dvranislarina sınır oluyo ama oğlum saldiriyo kadına ..
bizde çözemedik nedenini...kiz melek gibi bı şey ondan herhalde..melek ötesi..
neyse yarin yine yokum.gec geliriz deryalardan...gece uğrarım..
optum hepinizi..
Ben de özledim sizleri..Canım, hepimiz iyiyiz çok şükür..
Seni özledik ama
Karahan'da insanlara değişik tepkiler veriyor..Ben bu tepkileri çok ciddiye alıyorum..
"Oğlum ısınmışsa vardır bir sebebi" diye düşünüyorum ki bak kendinde söylemişsin "melek gibi "diye..
Umarım yarın görüşmek kısmet olur..Dedim ya, özledik seni..
Okey dünür...Konuşmaya o kadar cok ihtiyacı var ki..Ben dinlemekten bittim..soyle ki konuşamıyorum ağlıyorum gizlemeye çalışıyorum ..baya bı zorlanıyorum..destek olamıyorum yani..ağzım dilim dugumleniyo..Sorayım ona donerim size..
sen yine konuşabiliyorsun ağladığını hissettirmiyorsun benim konuşacak cesaretim yok dayanabileceğimi sanmıyorum okurken bile dayanamıyorum spreyin çok desteğe ihtiyacı vardır eminim inşallah sonuç farklı çıkar. Benim ruh halim düzelemedi hala her an birşey olacak korkusu yaşıyorum azıcık fazla uyusu nefes alıyomu diye kontrol ediyorum bugün banyo yaptırdım giydirmeden önce havluda kucağımdaydı sessiz durunca çocuğu çok mu sıktım nefes almıyormu diye panik yapıp kontrol ettim sadece bana baktı güldü ne manyaksın sen der gibi ben neden bu kadar manyak oldum geç geçen sarılığına ebe karaciğerinde bir problem olabilir dediği için grip olduktan sonra kucağımda ciyak ciyak kakıldığı için ve ateşlendi dr kanında yüksek oranda mikrop var iğnelerle geçmezse hast. yatar dikkat etmezsen kaybedebilirsin dediği için ve ben bunları yaşarken eşim çoğunda yanımd olamadı uzaktan destek olmaya çalıştı bende hala unutkanlık devam ediyor parkta bile oğlanı uzun süre tutamıyorum serseri tipli kişilerden ürküp çıkıyorum sanki bir yerler patlatılacakmış gibi daha nice nice neler var bende 26 sında sağ salim eşim gelsin beni toparlasın diye bekliyorum. sprey rabbim sana güç kuvvet versin yardımcın olsun
Senicokcok iyi anlıyorum..sen yine konuşabiliyorsun ağladığını hissettirmiyorsun benim konuşacak cesaretim yok dayanabileceğimi sanmıyorum okurken bile dayanamıyorum spreyin çok desteğe ihtiyacı vardır eminim inşallah sonuç farklı çıkar. Benim ruh halim düzelemedi hala her an birşey olacak korkusu yaşıyorum azıcık fazla uyusu nefes alıyomu diye kontrol ediyorum bugün banyo yaptırdım giydirmeden önce havluda kucağımdaydı sessiz durunca çocuğu çok mu sıktım nefes almıyormu diye panik yapıp kontrol ettim sadece bana baktı güldü ne manyaksın sen der gibi ben neden bu kadar manyak oldum geç geçen sarılığına ebe karaciğerinde bir problem olabilir dediği için grip olduktan sonra kucağımda ciyak ciyak kakıldığı için ve ateşlendi dr kanında yüksek oranda mikrop var iğnelerle geçmezse hast. yatar dikkat etmezsen kaybedebilirsin dediği için ve ben bunları yaşarken eşim çoğunda yanımd olamadı uzaktan destek olmaya çalıştı bende hala unutkanlık devam ediyor parkta bile oğlanı uzun süre tutamıyorum serseri tipli kişilerden ürküp çıkıyorum sanki bir yerler patlatılacakmış gibi daha nice nice neler var bende 26 sında sağ salim eşim gelsin beni toparlasın diye bekliyorum. sprey rabbim sana güç kuvvet versin yardımcın olsun
Canım ya, madem bu kadar canın sıkılıyor niye paylaşmıyorsun ki bizimle?
Sonuçta niye burada yazıyoruz ki?
Birbirimize destek vermek için..
Gerçi insan yapısı hep iyi şeyler konuşmak ve duymak istiyor..Ama "kötü" de var..
Ne bileyim..Çok canım sıkıldı bu gece..
karaca profil resmini değiştirebilmişmiyim bakarmısın önce hata oluştu diyordu şimdi olmuş gibi sen ne görüyorsun cvp yazarmısın
Senicokcok iyi anlıyorum..
hatta forumda dogum sonrası bölümüne bu konu ile iilgili bı konu açacaktım.sonra samimi bulmaz uzerler beni diye acmadım..
bende bu korumacilik olayı hastalığa doğru gidiyo..onleyemiyorum..etrafdan hasta oldu o oldu bu oldu diye insanların bebeklerini duyup üzüldükce daha da hasta ediyorum kendimi erdem i korucam diye..artık eşimden anne babamdan tepki alıyorum..cocuk bu hasta da olur düşer de kalkar da diyorlar..ama bende devreler attıgı için kabul edemiyorum..erdem hasta olursa diye nerdeyse baskasının cocuğu ile oynatmiyorum oyuncaklarına dokundurmuyorum..yani evet elbet bir gun bu cocuk grip dahi olsa olucak..olabilir insan yani..simdi olmaz sonra olur..daha da hiç hasta olmadıkça da aklımda hep bu konu tilkiler geziyo durmuyo..
hastalik iste..ben delirdin bu konuda..cok fazla dolanıyorum forumda..bu kadar cok titremek elbetteki doğru değil biliyorum ama dengem bozuldu benim..
peşim 2. Yi yapalım da boğma artık su cocuğu ilgi den korumaktan diyo..isin şakasında her zamanki gibi..
gecicek biliyorum bu süreç ama kendimi eğitmem lazım..insan olduğumuza dair....
şimdi bile nasıl anlattım o bile ilginç insanın ağzından kolay kolay dökülmüyor kiiii
Anne olmak ne kadar zor ne kadar engiiiiiiiinnnn ne kadar farklı bı şeymiş ya...aman Allaaaahiiimmmm..
uzaktan hiç oyle durmuyodu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?