- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.361
Asu erdem öykünü aldığı arabayı bı sürüyor bı görsen..viiinnnnnnn viiiiinnnnn yani..sürekli sizi aniyoz
İnsllah bizim camia kucuk..aynı yerde olacağımıza eminim..artık cocuklar kac yasında olur onu bilmem..sorma canm yasamaya calıstk tıkış pıkış
eşine başarılar şimdiden
uamrm gonlunuze gore olur
bılıyosn her basarılı erkegn arkasında hanımı vardırrr
senın destegn de coook onemlıııı
belkı bıgun aynı şehırlerde olurz
ne guzel olurrr
Bı yerleşin yurtdışına iade i ziyaret yapacaz..esim kararlı..ona gezme olsun..fırsat bilir böyle tayini çıkanları..gelecekmiş size deyerm ben onu annesı
yakısıklı prensmmm
melek ya melek valla bunlarr
karaca sende mı bulusanlar arasına katılıyrsnnnn
bız ede gellllll
ankarayaaaaa.......
hem bak ankara da ben. gamze. kemece ve bıdıklarımız varrrrr
kalabalıgız yanııı
yılbasında gelırsen edıbe de olcak
oldk 4 kısı valla
Bı yerleşin yurtdışına iade i ziyaret yapacaz..esim kararlı..ona gezme olsun..fırsat bilir böyle tayini çıkanları..gelecekmiş size de
Oynarlar ya...hem de nasıl..benim ki cok sıcak kanlı..o günden bu yana nasıl değişti anlatamam sana..herkesi bı oksama öpme sacını sivazlama modunda.herkese sarılıyor..artık kiz bebeklere de kucak acıyor..mevlana ci oldu basımıza..nedemekkk
bız sızı cook sevdkkk
eşin de cook degrlı bır ınsan
valla ben o gun esımı zar zor ıkna ettm
ama o da cok memnun kaldııı
yurtdısına hele bı gelın sızzzz
beraber acılırz komsu ülkelere valla
bebeklr de ıyıcene oyun cagına ermıs olurlar
kardes kardes oynarlar
oynarlar degıl mııı
kardes kardesss
???
Oynarlar ya...hem de nasıl..benim ki cok sıcak kanlı..o günden bu yana nasıl değişti anlatamam sana..herkesi bı oksama öpme sacını sivazlama modunda.herkese sarılıyor..artık kiz bebeklere de kucak acıyor..mevlana ci oldu basımıza..
kim olursan ol gel modunda..
Peki....ben hiçbirinizle tanışmak istemiyorum
ondan gizli takılıyorum
Oynarlar ya...hem de nasıl..benim ki cok sıcak kanlı..o günden bu yana nasıl değişti anlatamam sana..herkesi bı oksama öpme sacını sivazlama modunda.herkese sarılıyor..artık kiz bebeklere de kucak acıyor..mevlana ci oldu basımıza..
kim olursan ol gel modunda..
Son kararın i bu işlerin sakası olmaz bak...dünürünün önünde söylenecek laflarmıydı şimdi bunlar
atıyoruz biz nişanı
Peki....
oyle olsun..
terkettiğimize geri dönüp bakmayız biz ama..
Tamam şimdiden heyecanlandim..Ekim gibi geleyim ananeme zaman..
tamam gel ama ben önce eve bir gideyim eşimin izin durumuna göre kurbana tekrar gelme durumu var o netleşsin bizim izinli olduğumuz zamana den getirme yeter tanışmak için çok sabırsızanıyorum. usha senden önce tanışcam galiba senin dünürle bu gece tek içini dökmeyen sensin anca beğeniyorsun senin de için dolu biliyoruz gel bu gece başlangıç yap....
Valla adi guzel kendi guzel huyu guzel anası babası guzel...neden olmasın .....ayol kızım dye soylmeyrm ama
coook guzel, boylu poslu, hemıde yuruyor teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?