- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.341
Simdi de mesela tek çocuklu olanlar 2 cocuk olunca kalpte nasıl bı sevgi dağılımı oluyo onu anlayamiyoruzdur kesin..hepsi aynı seviliyor ama hepsi bı farklı seviliyor..ilginç bı durum..anlayamayız ki..kalp cok Engin..uçsuz bucaksız..İnsan ne kadar anladığını zannetse dahi hiçbirşeyi yaşamadan anlamıyor..
Bambaşka bir duygu gerçekten de..
Ya bende böyle pisisik bı durum oluştu..
sadece erdem de değil..bı bebek hasta olsa üzülse ağlasa cok fena oluyorum..
lama oyle ayyyyy canim tarzı değil..
baya baya kalbim daralıyor..nefes falan zor alıyorum..
psikolog 2 3 arkadasım var ..destek almam lazım..cunku normal bı üzüntü değil. Benim ki ..neden böyle olduysam..
Ya bende böyle pisisik bı durum oluştu..
sadece erdem de değil..bı bebek hasta olsa üzülse ağlasa cok fena oluyorum..
lama oyle ayyyyy canim tarzı değil..
baya baya kalbim daralıyor..nefes falan zor alıyorum..
psikolog 2 3 arkadasım var ..destek almam lazım..cunku normal bı üzüntü değil. Benim ki ..neden böyle olduysam..
Simdi de mesela tek çocuklu olanlar 2 cocuk olunca kalpte nasıl bı sevgi dağılımı oluyo onu anlayamiyoruzdur kesin..hepsi aynı seviliyor ama hepsi bı farklı seviliyor..ilginç bı durum..anlayamayız ki..kalp cok Engin..uçsuz bucaksız..
Yani begen tuşuna basicam da böyle bı şey de begenilmezki kardesim..hepimiz ayniyiz.. Baksanıza ya...sefiller gibiyiz..Ben ah ben...Filmde bebeğin ağlatıldığı sahnede bile içim parçalanıyor.Eşim uzun zamandır neden film izlemek istemediğimi merak ediyor.Biz her gün 1-2 film izlerdik önceden.Ama dayanamıyorum işte.Komedi dizilerinde bile çekim sırasında çocuk ağlar da sesini gülüyormuş gibi değiştirirler ya onu fark ettiğim anda bende bir üzüntü bir hiddet...Neden yavruyu ağlattınız,anası neden kucağınızdan kapıp almadı...
Bu arada esim erdem i yeni yasına maldivler de sokmaya kararlı..bana sorduydu ama moralim bozuk diye cevap vermediydim..bize yine yollar gözüktü sanirsammm..
Evet.bu gece sohbetinizden cok hoşlandım...Biliyor musun, geçen gün aynı şeyi bende düşündüm..
Sanki başka bir çocuğum olsa dahi Karahan'ın yeri ayrı olurmuş gibi geldi..
Saçma aslında belki..ama öyle..
Oysa ki iki veya daha fazla çocuğu olanlar, hepsinin yerinin ayrı olduğunu, hepsinin aynı şekilde çok sevildiğini söylüyorlar..
Muhakkak ki öyledir ama ben böyle hissedemiyorum şu anda..
Ama olursa hissedeceğimi biliyorum..
Bu gece çok farklı bir gece oldu..Ne bileyim..hepimiz içimize döndük sanki..
Evet.bu gece sohbetinizden cok hoşlandım...
sizlere coooookk tesekkur ederim canlarimmmm....
Gel yamacima devkule....
kabul ettim..
yalniz bizde resim mesim yok...
bizi tanısan bilir yüzyuze..
pay bu arada usha dünür um..kizzzzzzz mail adresini ver de sana erdemle benim foto mü yolliyim..bak bakım için kaynicak mı dünür e
Nerden geldim bil bakalım..ayazagadaki 2+1 lerden..kiz sen nasıl yasadın o evlerde ayol..berbat..neysesi kurtuldun...sıra bizde..edibecan hosgeldnnn...spreyn nosunu mumkunse ben de istyorm canm.
antalyalı bı arkadas cıkmadı henuz galıba???
ne buyuk ımtıhandr bu
ama hersey ınsanoğlu ıcın
huzun sevınc keder acı....
peygamberler bıle ne buyuk ızdıraplar cekmıs
kımısı evldıyla, kımısı bedenı ıle, kımısı hanımı ile, kimisi de ümmeti ileeee....
arayalaım arkadasımızı konusalım
içini doksn bıze
bız konusmsak da olurrr....
herseyden önce dualarımız senınle bebegm
kaderı degıstırmek bızım elımızde degıl belkı ama kaderı degıstrcek olan bır yaratan var elbettee.....
Sizle yüzyuze görüşcez..sabredin azıcık..bu dünür simdi yan çizer filan diye böyle ekstra bı durum var..yoksa sadece ona yani..sizle direk görüşcez insallahBen de isterdim ama seni ve Erdem'i görmek..
Neyse artık..Kısmet değilmiş
Sizle yüzyuze görüşcez..sabredin azıcık..bu dünür simdi yan çizer filan diye böyle ekstra bı durum var..yoksa sadece ona yani..sizle direk görüşcez insallah
Gel yamacima devkule....
kabul ettim..
yalniz bizde resim mesim yok...
bizi tanısan bilir yüzyuze..
pay bu arada usha dünür um..kizzzzzzz mail adresini ver de sana erdemle benim foto mü yolliyim..bak bakım için kaynicak mı dünür e
Nerden geldim bil bakalım..ayazagadaki 2+1 lerden..kiz sen nasıl yasadın o evlerde ayol..berbat..neysesi kurtuldun...sıra bizde..
Tamam şimdiden heyecanlandim..Ekim gibi geleyim ananeme zaman..tmm canım yüz yüze tanışacağımız güne ne kaldı ki 27 sine otobüs biletini aldım uçsaydım izmir e gelecektim ama otobüs te karar kıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?