2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
karaca resim telden yüklenmiyomu illa pc denmi olcak bu arada sanem fotolor çok güzel maşallah nehire anam siz hepiniz babalara benzetmişsiniz kuzuları belliki kocalara hayran hayran bakmışsınız hamileiken

Canım, ben sadece bilgisayardan yüklemeyi biliyorum..Telefondan yüklenebilir mi bilmiyorum ki:44:

benm eşim olsa hemen acıtasyon, dramatızasyon, duygu somuruzisasyon, sonrada evde kalıyozasyon yapardı bızeeeee......
sen gıt kızımı bırak der dırekkkk
cıddı cıdııı.....

ama sız de cok kalamazsınıs tubacm
benden demesıııı

benm eşim olsa hemen acıtasyon, dramatızasyon, duygu somuruzisasyon, sonrada evde kalıyozasyon yapardı bızeeeee......
sen gıt kızımı bırak der dırekkkk
cıddı cıdııı.....

ama sız de cok kalamazsınıs tubacm
benden demesıııı

Gecmisi okutamicam.. Bu ne boyle bı istanbula gittik 50 sayfayı gecmis..
bana soru soran birsey diyen arkadaslar varsa kusura bakmayın nolur.. Cok öpüyorum sizleri..
Burdan dahil oluruz artik muhabbete..
iyi haberler bekliyorsanız veremicem maalesef..
gokcenin trombosit ve lokosit hücrelerinde farklılaşma ve alyuvarlarda farklılaşma varmis.. Kesin teşhis icin en son kemik iliğinden ornek alınacak.. Sizin anlayacağınız losemi... İnsallah değildir diye kemik iliği raporu bekliyorlar..
moralim ona bozuk..
gidip oglusum ve kocama sarılıp uyucam..
baska bı sey yapmak gelmiyo içimden..
hoscakalin..

hoşgeldin canım evet sana sorulan soru oldu oda gökçe nin durumu idi
rabbim yardım etsin söylenecek söz bulamıyorum

Merhaba kızlar. Topiğe ara ara uğrayabiliyorum bu aralar. Minik Gökçe'ye moralim bozuldu çok. Fotolar falan yükseldim Nehir'in. Sşizlerin fotolarınıza baktım.Ama hiç tadım yok inanın. Kızımı severken bile içim eriyor sanki. Hiçbir şey bitmiş değil elbet. Umut olduğu müddetçe nefes almaya devam ediyoruz işte. Neyse topiğin de keyfini kaçırmayayım. İyi geceler herkese...

Böyle bir durumda ne söylenir bilemiyorum..Haber bekliyorduk ama ben kötü birşey çıkacağına inanmıyordum, inanmak istemiyordum..
Allah yardımcıları olsun..

İnsan ister istemez " ya benim başıma gelseydi" diyor, "ben ne yapardım"..
Korkunç birşey..
Ama haklısın..umut olmadan da olmuyor işte..

Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin..Daha önemli birşey yok çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…