2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yarın çocuklarımla geziye gidiorum ohhh sefam olsun keçiören su dünyası tavsiye edilir

kendime bayramlık almayalı ne kadar uzun zaman oldu ah babacım ne güzeldi senin aldıgın pembe askılı elbiseyi giymek uzun aldıgınız badinin kollarını kıvırıp giymek ayakkabıları hergün deneyip ev ayakkabısı oalrak kullanmak kızım büyüsede onada alsak böylece oda bizim yasadıklarımızı yaşassa...

hey gidi bayramda kalabalık bir kuzen grubu şeker toplardık bigün bi ev hem balon hem şeker vermişti koştura koştuura yine balon verirler die 2.günde gitmiştik hala o apartmanın önünden geçerken gizli gizli gülerim

nuya cnm naber gecen slm verdn kısmet olmadı yeni evn nası bakıcın nası oldu kadın iyi oldu mu????? o fıskiye saçlı kızının bi fotosunu koysan değişti mi acaba?????????

anaaam töbe uğraşamam öle hamsiyi tek tek ayıkla kapa et, bide eline ver yesin.. amaaaan çok zor çook.. 4 yıllık evliyim 1 kez bile balık pişmedi bu evde.. hiiç sevmem hiiç.. kokusunu aldım mı ben o balığın, kesinlikle yiyemiyom.. öle salak bi huy işte.. amaa dışarda olsa hergün yerim, o kadar da çok seviyom.. ne garibim değil mi..

bende eline veriyom herşeyi kendi yiyo emir.. lokmaları bile masaya koyuyom tek tek o da alıp yiyo.. öle biraz uzun sürüyo ama,, öle istiyo paşam.. emrineamadeyiz napalım..

tabi yoğurdu çorbayı falan daha beceremediği için kaşık tutmayı ben yediriyom, onu da seviyo.. yani katı gıdaları kendi yiyecek, onu ayırt edebiliyor sıpa..

tubacannnnn
iyiyz guzelm
bizm evdeki hasta sayisi ikiye cikti
bi ben saglm kaldm
su an itibari ile
.....
sen ne oruyon........anlt baklim

gamzeeeee hosgeldn
seni gorebilmk cok guzelllk

Maşallah kasım bebişlerine, kendi başlarına yemeye başlamışlar, katı gıdalarda sorun yaşayan da yok gibi. Kilo konusuna katılıyorum, çok kilolu olmaları iyi değil. Nehir de uzun bir bebek, 11 kilo ama öyle görünmüyor pek. Bebeğinin kilosunu az bulan varsa benim naçizane tavsiyem şu; Ben kızıma önce bir miktar yediriyorum iyice ezilmiş şekilde, sonra da doymasına yakın kendi eline veriyorum. Döke saça, ayıla bayıla yiyor Yani, ezilmiş haldeki gıdayla karnını doyurup sonra da katı olarak yemeye teşvik ediyorum. İki şekilde de yiyor. Bir de HİPP'in organik bebe bisküvileri var. Hem dişlerini kaşıyor, hem katı besinleri tek başına yemenin keyfini çıkarıyor. Günde iki tane falan veriyorum eline. Başka bebe bisküvisi kullanmıyoruz, kahvaltıda falan.

tubacannnnn
iyiyz guzelm
bizm evdeki hasta sayisi ikiye cikti
bi ben saglm kaldm
su an itibari ile
.....
sen ne oruyon........anlt baklim

gamzeeeee hosgeldn
seni gorebilmk cok guzelllk

kıyamaaam, hem çocuk hem eş ikiside hasta yaniii 2 çocuk başında, Allah yardımcın olsun canım benim tez zamanda iyileşirler inşallah.. benim eşim hastalanınca emirden bir farkı kalmaz da ondan öle didim..
biz napalım geziyoz son son sıcak havaları değerlendiriyoz oğlanla.. ama bugün ne oldu.. arba bozuldu kaldık bi yerde, çok komiktii. adamlar arabanızı burda bırakmayın burası park yeri diyo deliler, bende amca araba bu anahtarlık gibi bahsediyosun da, cebime koyup gidemem ya,az sabırlı olun eşim birilerini gönderip aldıracak dedim.. baktım hala konuşuyolar.. bende oğlanı aldım arabadan, anahtarıda adamın eline verdim, iyi al o zaman anahtarı ne haliniz varsa görün dedim, çektim gittim.. tabi kaldılar bön bön bakıyolar suratıma, amaa hiiç umurum değil valla, bıraktım orada onları annemlere çok yakın biyerdeydik, oraya gittim.. sonra eşim halletmiş, araba kapıya geldi.. ya öle işte..gülermisin ağlarmısın.. arabayı alıp amcaların yanına gidecektim yine de, çocukla yolda kalmış genç bir bayana bu şekilde davranırsanız böle olur işte, çok ayıp demek için ama saat çok geç olmuştu, yarın gidecem inşallah..

ahh cnm bende eline yiycek biseler veryrm
kendi elime de bezi alyrm
arkasindan silmek icnnn

evet boylarından dolayı kimse kilosunu farkedemiyo, kucağına alanın yüzü değişiyo, tabi öncesinde zayıf bu babası bunun kadarken çok kiloluydu bu çocuk beslenememiş dedikleri için hiiç seslerini çıkaramadan taşıyolar.. bende hiiç, aman ağır yorulmayın falan demiyom, bırakıyom belleri kolları kopana kadar, onlar pes edene kadaar..

hay allahm ne garip bu amcalarrrr
bi de amca diyrz amca yerine koyup
ben de giderdm tekrardan herhalde laf yapstrmk icin
ama anlasalar bariiiii

kiz arabnn anahtarini nasil verdin
ilahiii tubaaaa

ahh cnm bende eline yiycek biseler veryrm
kendi elime de bezi alyrm
arkasindan silmek icnnn

bi yazı okumuştum, çocuklarınıza yemek yedirirken hiiç döküleni temizlemeye uğraşmayın çünkü yine dökülecek, siz uğraştığınızla kalırsınız.. yemek bitsin, çocuk masadan kalksın, arkaasında bıraktığı harabeyi temizlemek sizi daha az yoracaktır diye.. ben artık onu dinliyom.. tavsiye edlir, gerçekten doğru çünkü.. bizzat denedim gördüm..

anemmmm
bayram geldi yawwwww
su bayramda keske aileck bi tatile gidebilseydk
azck uzak kalmaya ihtyacmz var valla
esim de yogn calisyr o da sikildi valla

tabiki cnm ole yapyz ama yinede hergn yerleri siliyrm
bi de kadn alyrm evee
ne komikkk
calissa idim ne olacakti halm kim bilir

hay allahm ne garip bu amcalarrrr
bi de amca diyrz amca yerine koyup
ben de giderdm tekrardan herhalde laf yapstrmk icin
ama anlasalar bariiiii

kiz arabnn anahtarini nasil verdin
ilahiii tubaaaa

verdim canım gerçekten, çünkü doğduğum büyüdüğüm mahalle, herkesi tanır biliriz, onlar benim kim olduğumu bilmiyolar tabi yaşımdan dolayı ama ben biliyom kim olduklarını, orada esnaflar bide, ne yapabilecekler ki.. hiiç bişi yapamazlar.. yani bilmesem neyse de, verdim iyi de oldu, onlar uğraştı..

anemmmm
bayram geldi yawwwww
su bayramda keske aileck bi tatile gidebilseydk
azck uzak kalmaya ihtyacmz var valla
esim de yogn calisyr o da sikildi valla

ayneen ayneeen, nasıl istiyom, ilk defa bi bayram bende burdan kaçıp uzaklara tatile gitmek istiyorum.. hep kızardım bayramda tatile gidenlere ama şimdi çok iyi anlıyorum, insan bazen ihtiyaç duyuyormuş gerçekten..

kiz himmelllll
neredesnnnn
seneye belki ziyaretine gelrmmmmm
valla yurt disina gidcez dye her gun alisvers sitelerinde geznyrm
malum bayanlarn ihtiyaclari hicc bitmyr isteew
bugn bi taki begendm trabzn burma
ama gumus
takkkk dye bi ste var
mardn gumusuuu
adam takimina 500 istediiiu
altn alrm yawwww
zaten pirlantanin memleketine gidyrz
orda turkiyeden daha ucuzmus pirlnta fiyatlari

ayneen ayneeen, nasıl istiyom, ilk defa bi bayram bende burdan kaçıp uzaklara tatile gitmek istiyorum.. hep kızardım bayramda tatile gidenlere ama şimdi çok iyi anlıyorum, insan bazen ihtiyaç duyuyormuş gerçekten..
valla tubacan ben unvrste okurken yazlari ozel bi srkette calsyrdm
patrn bayramlarda ailsei ile tatile gdyrdu
cook yadrgardm
ama simdi ben ayni seyi hissedyrmmm
lutfn biziii yadrgamyn topikkkk

valla tubacan ben unvrste okurken yazlari ozel bi srkette calsyrdm
patrn bayramlarda ailsei ile tatile gdyrdu
cook yadrgardm
ama simdi ben ayni seyi hissedyrmmm
lutfn biziii yadrgamyn topikkkk

Walla bende bisküvi veriyorum eline ama üst bas heryer batiyor.bide kimin elinde bisey görürse önüne gidip memesini atiyor ve ondan istiyor resmen cok gülüyorum.

amaaan,bende mardinden gelmiş, telkari bir set var.. hiç kullanmadım, kullanmayıda düşünmüyorum.. kullanırım dersen göndereyim sana, kullanılsın bari, yazık duruyo kenarda.. hediyeyi hediye etmek iyimiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…