- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.541
denisssss selammm nasılsın canım
sağol canım. Gerçekten gitgide daha da sıpalar. Hem ilk hallerini çok özlüyorum hem de büyüdüğünü yeni yeni şeyler öğrendiğini, yaptığını görmek beni çok mutlu ediyor.sevdacım ne kadar güzel bir aillesiniz ibrahimde maşşallah çok yakışıklı olmuş bu eşşek sıpaları ne kadar güzellleşti innamıyo insan onların hallerine. canım ben buralardayım ama biraz çektim kendimi azcık sitem etcem şimdi . geçen bi veryansın yazdımi buraya mallesef silindi
Haklısın canım biraz ihmal ediyoruz topiği. Eskiden daha rahat giriyorduk çünkü bebeklerimiz hareketli değildi. Şimdi kıpır kıpırlar ve sürekli dikkat istiyorlar. Peşlerinde dolanırken yemek yedirmeye çalışırken yoruluyor insan. Bir de sanırım topik canlı değil diye artık kimse eskisi gibi takip etmiyor. Hergün kim ne yazmış diye 2-3 kere bilgisayarı açan ben bile bir aydır bu yüzden bazı günler bilgisayarı açmayorum bile.şimdiii gelelim asıl meseleye hepinizin büyüğü olarak nacizane düşüncelerimi yazıcam ister küsün ister darılın. arkadşlar l sıkıntıları atlattık lahusalık bebeklik acemilik vs bunları yaşşarken ne kadar bağlıydık birbirimize. sıkıntılarımızı acemilliklerimizi birbirimiz sayesinde atlattık bende dahil neoldu herkes işe başladı resmen dağıldık neden böyle yapıyosunuz halbüki bulunmuycak dosluklar oldu aramızda bi 10 dk nızı ayıramıyosanız ne diyim en azından bebişlerin hatrına bırakmayın burayı bizleri.
Teşekkür ederim canım. 84 doğumluyum minyon tipli olduğum için daha küçük duruyorum sanırım.gamzeee fotolara bayıldım pırıl pırılsınız. sevdalinka siz de öyle. sevda bacım sen kaç yaşındasın yaa ne kadar genç duruyosunn
Allah gönlünüze göre versin işlerinizi rast getirsin inşallah canım. Amin canım Allah hepimizin bebeğine sağılık uzun ömür versin inşallah. Hepsinin bahtları güzel olsun.sevda canım sonunda seni de gördüm.merak ediyodum valla.ne güzel fotolar öyle.ibrahime allah uzun ömür versin.sağlıklı,mutlu yaşlar olsun.biz maalesef nisan ayını beklemek zorundayız,benim tayin işi de olmasaydı hadi gidelim deneyelim derdik ama.benim iş biraz bozuyo.o kadar zorlaştırdılar ki bu sınıf öğretmenlerinin tayin işini.bakalım nasıl çıkacaz işin işinden.
denis canım çok haklısın diyecem ama sen de girmiyosun.bi kaç gün önce ben sitem ediyodum denis,sevda,ahu....nerdesiniz diye ben sayıyodum isimleri burdan.evett çok bağlandık,ve işin tuhafı birbirimizi sever, merak eder olduk.insan tanımadığı insanları nasıl merak edip severmiş öğrenir olduk.ah bi de sizi görüp bi tanısamm.allahtan tuğba facete koyduğumuz fotolardan haberdar oluyoruz.yoksa yalnız başına ne yapardım bu memlekette.iyi ki varsınız kızlarrrr
ya bu oğlan bi sn izin vermiyo kii.. ilk defa uyanıkken açayım dedim, şuan evin içinde kovalamaca oynarken arada yazıyom.. kızlaar sizleri seviyorum ama işte çocuklar büyüyünce çok fırsat olmuyoo..
ama her gece uyumadan okumaya çalışıyorum.. meraklanıyom yani naptılar diyee...
aaaa çıktım gece gelirim, şu sıpayla oynayayım...
Cnm benzediğine sevindim herkes baba diyorlar bende kiziyorumTatlım nice doğum günlerinizi görürürsünüz inşşallah iyiki doğdmuş ipek. ve diğer bebişlerimizinde doğum günleri kutlu mutlu olsun. Spreye diycek birşey bulamıyorum rabbim yardımcıları olsun. şifalar versin melekler ona inşşallah. Sanem videonuz çok güzeldi bende arkadaşlar gibi duygulandım. gamze resimleriniz çok güzel çıkmış ipek sana benziyor çok tatlısınız canım benim iyi yapmışsın görmüş olduk senide. bende koycam ama beceremiyom bi türlü. diğer arkadaşlar hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın.
Canım88ekimliyim sen nasilsin kuzunla nasılgamzeee fotolara bayıldım pırıl pırılsınız. sevdalinka siz de öyle. sevda bacım sen kaç yaşındasın yaa ne kadar genç duruyosunn
Cnm çok tatlısıniz ibrahimde çok şeker kutlu olsun yeni yaşı ben 10buçuk gibi girerimsağol canım. Gerçekten gitgide daha da sıpalar. Hem ilk hallerini çok özlüyorum hem de büyüdüğünü yeni yeni şeyler öğren8diğini, yaptığını görmek beni çok mutlu ediyor.
Haklısın canım biraz ihmal ediyoruz topiği. Eskiden daha rahat giriyorduk çünkü bebeklerimiz hareketli değildi. Şimdi kıpır kıpırlar ve sürekli dikkat istiyorlar. Peşlerinde dolanırken yemek yedirmeye çalışırken yoruluyor insan. Bir de sanırım topik canlı değil diye artık kimse eskisi gibi takip etmiyor. Hergün kim ne yazmış diye 2-3 kere bilgisayarı açan ben bile bir aydır bu yüzden bazı günler bilgisayarı açmayorum bile.
Teşekkür ederim canım. 84 doğumluyum minyon tipli olduğum için daha küçük duruyorum sanırım.
Allah gönlünüze göre versin işlerinizi rast getirsin inşallah canım. Amin canım Allah hepimizin bebeğine sağılık uzun ömür versin inşallah. Hepsinin bahtları güzel olsun.
Aynen canım benim sıpa da izin vermiyor. Hep ilgi istiyor. Kızlar benim bi fikrim var ne dersiniz bilmiyorum. Hani yazın geceleri hep birileriyle denk gelip gece muhabbeti yapardık ya çok güzel olurdu. Şimdi denk gelemiyoruz malesef. Onun yerine ortak belirlenen bir saatte örneğin 23.00-24.00 arası buluşup yine gece sohbetleri etsek ne güzel olur. Ne dersiniz? Belki topik de canlanmış olur.
Cnm çok tatlısıniz ibrahimde çok şeker kutlu olsun yeni yaşı ben 10buçuk gibi girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?