2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sevdacım ne kadar güzel bir aillesiniz ibrahimde maşşallah çok yakışıklı olmuş bu eşşek sıpaları ne kadar güzellleşti innamıyo insan onların hallerine. canım ben buralardayım ama biraz çektim kendimi azcık sitem etcem şimdi . geçen bi veryansın yazdımi buraya mallesef silindi

şimdiii gelelim asıl meseleye hepinizin büyüğü olarak nacizane düşüncelerimi yazıcam ister küsün ister darılın. arkadşlar l sıkıntıları atlattık lahusalık bebeklik acemilik vs bunları yaşşarken ne kadar bağlıydık birbirimize. sıkıntılarımızı acemilliklerimizi birbirimiz sayesinde atlattık bende dahil neoldu herkes işe başladı resmen dağıldık neden böyle yapıyosunuz halbüki bulunmuycak dosluklar oldu aramızda bi 10 dk nızı ayıramıyosanız ne diyim en azından bebişlerin hatrına bırakmayın burayı bizleri.

gamzeee fotolara bayıldım pırıl pırılsınız. sevdalinka siz de öyle. sevda bacım sen kaç yaşındasın yaa ne kadar genç duruyosunn

böyle işte biraz sitem etttim ama napıyım bunları söylemek istedim. canlarım o kadar şanslıyımki sanalda olsa herbirinizi burda allah karşma çıkardı dertleştik şakalaştık ne mutluki siz varsınız hayatımda akşam yatrken naptılar ne yazdılar acaba diyebilceğim insanlar var hayatımda diyceklerim bu kadar o güzel yanaklarınızdan öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum herbirinizi ve meleklerimizi

r
bronşitt olmuşm öksürük falan yok halsizlik göğs ağrısı sadece çok yoruluyorum ondan herhalde ilaç verdi doktora hastalıktanda bahsetmek istemiyom ama üzerinize afiyet br

Son düzenleme:
kemece edibe zaten iyice terk ettiler buraları bari sizler girin arada bende yazmıycam dedim ama yine birsürü yazdım saçma sapanda olsalar yazdım işte

Son düzenleme:
neyse ben biraz tek başıma sohbet edeyim şu memeye bağlılık bizdede var sabaha kadar emmek istiyo açmı yoksamki memecimi bişey anlamadım gitti iştahda ehh işte yuvarlanıp gidiyoz baya bi terliyodu edibe bir atlet tavsiye etmişti termolu ondan aldım 2 tanede termo pijama aldım daha iyi gibi üşütmüyo terletmiyo içerininısısı normalse. biraz pahhallılardı içime oturdu ama neyse iyi olsunlarda ne yapalım katlancaz her sıkıntıya. neyse nanuda kaçtı bende kaçar hoşçakalın sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
sevda canım sonunda seni de gördüm.merak ediyodum valla.ne güzel fotolar öyle.ibrahime allah uzun ömür versin.sağlıklı,mutlu yaşlar olsun.biz maalesef nisan ayını beklemek zorundayız,benim tayin işi de olmasaydı hadi gidelim deneyelim derdik ama.benim iş biraz bozuyo.o kadar zorlaştırdılar ki bu sınıf öğretmenlerinin tayin işini.bakalım nasıl çıkacaz işin işinden.

denis canım çok haklısın diyecem ama sen de girmiyosun.bi kaç gün önce ben sitem ediyodum denis,sevda,ahu....nerdesiniz diye ben sayıyodum isimleri burdan.evett çok bağlandık,ve işin tuhafı birbirimizi sever, merak eder olduk.insan tanımadığı insanları nasıl merak edip severmiş öğrenir olduk.ah bi de sizi görüp bi tanısamm.allahtan tuğba facete koyduğumuz fotolardan haberdar oluyoruz.yoksa yalnız başına ne yapardım bu memlekette.iyi ki varsınız kızlarrrr

ya bu oğlan bi sn izin vermiyo kii.. ilk defa uyanıkken açayım dedim, şuan evin içinde kovalamaca oynarken arada yazıyom.. kızlaar sizleri seviyorum ama işte çocuklar büyüyünce çok fırsat olmuyoo..

ama her gece uyumadan okumaya çalışıyorum.. meraklanıyom yani naptılar diyee...

aaaa çıktım gece gelirim, şu sıpayla oynayayım...

iklimcim bende herkez gibi burdayım takipte fakat yazmıyorum bakıyorum herkez aynısını yapıyo ee bende bakıp bakıp çıkıyom

sağol canım. Gerçekten gitgide daha da sıpalar. Hem ilk hallerini çok özlüyorum hem de büyüdüğünü yeni yeni şeyler öğrendiğini, yaptığını görmek beni çok mutlu ediyor.
Haklısın canım biraz ihmal ediyoruz topiği. Eskiden daha rahat giriyorduk çünkü bebeklerimiz hareketli değildi. Şimdi kıpır kıpırlar ve sürekli dikkat istiyorlar. Peşlerinde dolanırken yemek yedirmeye çalışırken yoruluyor insan. Bir de sanırım topik canlı değil diye artık kimse eskisi gibi takip etmiyor. Hergün kim ne yazmış diye 2-3 kere bilgisayarı açan ben bile bir aydır bu yüzden bazı günler bilgisayarı açmayorum bile.
gamzeee fotolara bayıldım pırıl pırılsınız. sevdalinka siz de öyle. sevda bacım sen kaç yaşındasın yaa ne kadar genç duruyosunn
Teşekkür ederim canım. 84 doğumluyum minyon tipli olduğum için daha küçük duruyorum sanırım.
Allah gönlünüze göre versin işlerinizi rast getirsin inşallah canım. Amin canım Allah hepimizin bebeğine sağılık uzun ömür versin inşallah. Hepsinin bahtları güzel olsun.

Aynen canım benim sıpa da izin vermiyor. Hep ilgi istiyor. Kızlar benim bi fikrim var ne dersiniz bilmiyorum. Hani yazın geceleri hep birileriyle denk gelip gece muhabbeti yapardık ya çok güzel olurdu. Şimdi denk gelemiyoruz malesef. Onun yerine ortak belirlenen bir saatte örneğin 23.00-24.00 arası buluşup yine gece sohbetleri etsek ne güzel olur. Ne dersiniz? Belki topik de canlanmış olur.

Cnm benzediğine sevindim herkes baba diyorlar bende kiziyorum
Canım88ekimliyim sen nasilsin kuzunla nasıl
Cnm çok tatlısıniz ibrahimde çok şeker kutlu olsun yeni yaşı ben 10buçuk gibi girerim

ay kızlarr benim için üzüülme yi izliyorum çok acıklı yaaa.dayanamıyorum aslında böyle şeyler izlemeye. bu arada bebişleri siz gündüz kaç kere uyutuyosunuz. bizimki sabah 7. 30 gibi kalkıyo sonra bi öğleden önce bi de sonra olmak üzere ikikere yatıyo. ama sanki artık fazla geliyo gibi. bi tek öğle uykusuna yatırsak yeterli olmazmı acaba.

denis cim valla gündüz okuldayım akşam da kız çok geç yatıyo genelde. o uyanıkken de bilgisayara elimi süremiyorum.direk üstüne atlıyo bende bakcam diye. bide 10 parmak klavye kullanması varki gülmekten kırılırsın. bu yüzden okulun evraklarını bile tamamlayamadım.

gamze cim iyiyim sağol. uğraşıyorum işte okul falan. bebişim iyi çok şükür. bu arada geçen yıl bu akşam annem kayınvalidem falan oturuyoduk. yarın sabah 9 da sezeyan olcaktım güya ama bizim bıdık 9 u bekleyemeyip gece 1 de hastaneye koşturmuştu bizi. sabahın 5 inde de acil sezeryanla gelmişti aramıza. Allahım yaa daha ozaman dan sabırsız bişeymiş.vay bee 1 yıl önce içimde uyurken şimdi odada beşiğinde uyuyo mışıl mışıl.yaniiii yarın doğumgünümüsssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…