- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.621
selam kızlar doktordan geldim hemen size yazayım dedim
bebişim iyi kalp atışları falan gayet normal dedi doktor ama biraz keyfine düşkün herhalde pek hareket etmiyor bir iki hareket ettirip durdu eline başına koymuş bacaklarınıda çekmiş karnına ooh gel keyfim gelbir tek ben öksürdüm ozaman yer degiştirdi sonra doktor öksürtü öksürtü bizimki ancak geller kollar kımıldanıyor.birde ellerini ayaklarını gördük ayak parmakları falan belli olmuş artık geçen hafta 9+2di aradan 8gün geçti 10+4 olmuş benim hesabıma göre 10+2di geçen haftaki ultrasonuna göre kocaman olmuş 2.5 cmdi 3.7cm olmuş düşük tehlikemde bi nebze azalmış artık kendini yormadan dışarı çıkıp gezinebilirsin dedi of uzun oldu benden haberler bu kadar kızlar
ınsallah yarın da ben duyarım
süper çok sevindimm cnm darısı bize inşallah yarında bizim vuslatımız var bizde güzel şeyler duyarız inşallahh siz ikili test yaptınızmı yarın 9+4 oluyor hareketlerini görebilecekmiyiz bakalımm..
inş. güzelim. sen le ben kalmıştık galiba duymayan. neyse haaber ver olur mu merak ediyorum.
merhabalr biz de dr dan geldik bebisimin kalbinin sesini duyduk cok mutluyuz allah herkese nasip etsin..:))
Kızlar iki gün önce bebeğimin kalp atışlarını duyduğumuzu ama doktorumuzun 123 kalp atış hızını riskli bulduğunu söylemiştim. Bugün başka bir doktora gittik. 143 çıktı bebeğimin kalp atış hızı, hamd olsun Rabbime.Doktorum beni çok rahatlattı. 180 çıkar kalp atışı, iki hafta sonra düşer bebek dedi. Ya da tam tersi, bu bebek düşer riskli deriz dedi, 9 ay sonra doğar dedi. Kimin 1 hafta sonraya yaşamaya garantisi var ki dedi. O kadar içimi rahatlattı ki anlatamam. Çok şükür bunları duyduğuma çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
kızlarrrr
bugün terziden alacağım pantolonları
normali hamile pantolonuna çevirme olayı başarılı mı bakacağızz
Iyi geceler kizlar size acil bisey sorcam, burda cok kisi oldugu icin belki Hémen cevap alabilirim diye yazdim, ben suan bugun tam 11 haftalik hamileyim , Dun doktora gittim bebegimi gordum Ama suan bende kanama var yani kan geldi , sizce neden olabilir , sizde oldumu bu hsftalardatam yatiyorken gordum simdi ben nasil uyucam
şükürler olsun rabbime duydum kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum sonunda nasıl sevindim bilemessiniz cuma kürtaja gidecekken bugün kalp atışları iyi olduğu rahim ağzının kapalı olduğu ve gerçekten müthiş bir dr bulduğum için mutluyum
bugün gittiğim dr ye hiç açıklama yapmadım sadece son tarihimi ve kalp atışlarını duymak istediğimi söyledim öyle iyi biriki anladı hemen beni vajinal ultrasonla baktı ve duyduk kalp atışlarını tavsiyeleri ve olgunluğu sevecenliği bir başkaydı yada bana duymak istediklerimi söylediği için benim hoşuma gitti bilmiyorum
proluton depot yazdı bunu vurdur tek seferlik dedi progestan ve rahimdeki kanı sulandırıp dışarı atması için ecopirin hastaneden nasıl çıktım eşime nasıl sarıldım anlatamam benim için dua eden etmeyen herkeze teşekkür ediyorum artık daha sık yazarım herkeze sağlıklı sıhatli günler diliyorum
gunaydin kizlar nasilsiniz? ben cok mutluyum, dun bebisim kalp atislarini duyduk 170 atiyodu doktor bir az fazla dedi ama problem diyilmis, inanamiyorum ya 3-cu aya girmisiz....
allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah. ama benim bir problemim var. sol bobreyimde genislenme ve tuz var. cok aciyo canim, bi de tansiyonum cok dusukmus.
cnm ben dört kez düşük yapan biri olarak sana şunları söyleyebilirim. kanın rangi parlak kırmızı ise kötü. ağrı olursa özellikle bel ve kasıklarda şiddetlenirse olumsuzluk var demektir. kullandığın bir ilaç varmı onlarda neden olabilir. sırt üstü yat dinlen. kalkma. Allah seni ve bebeğini korusun.daha kimsedende cevap gelmemis gece saatleri olnca normal tabi
fatmakoca canim bisey yapmadim,iste kanam oldu ama devamli degildi, ve suan kalan kanlar cok koyu leke gibi geliyor, gece hic uyumadim ole kabusla uyandim ,zaten bu haftalarda tam tehlikeli haftalar
ruyamda dusuk yapmisin diye bebegi aliyolardi
Ben fransada oldugum icin hadi diyince doktora gidilmiyor
kendi doktorumda aksilikya dun Amerikaya gitti, artik esimde numarasi vardi mesaj yazdim insallah musait zamanda cevap verir degilse aklim bebegimde insallah bisey yoktur
tebrikler cnm.bende de sağ böbrek ağrısı oluyo dün bunun için serum yedim.çok şükül allaha bu gn iiyimdoktor muhtemelen kum döküyosundur dedi.
gunaydin kizlar nasilsiniz? ben cok mutluyum, dun bebisim kalp atislarini duyduk 170 atiyodu doktor bir az fazla dedi ama problem diyilmis, inanamiyorum ya 3-cu aya girmisiz....
allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah. ama benim bir problemim var. sol bobreyimde genislenme ve tuz var. cok aciyo canim, bi de tansiyonum cok dusukmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?