2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ezgim çok sevindim senin adına ne mutlu bebişin ve sen iyisiniz keyfine düşkün bebişine ve kendine iyi bak

süper çok sevindimm cnm darısı bize inşallah yarında bizim vuslatımız var bizde güzel şeyler duyarız inşallahh siz ikili test yaptınızmı yarın 9+4 oluyor hareketlerini görebilecekmiyiz bakalımm..

inşallah canım sende hayırlı haberler verirsin bize.10gün sonra 2li test yapılacak seninkinin de hareketleri belli olur benim 9+2de hareketlerini görmüştük

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
ben yine bulantılardan bitap düştüğümden takip edemiyorum sizleri.bu bulantılar acayipleşti benim için sabahları sürekli çıkartırken şimdi aksamları kötü oluyorum artık bogazım acıyo herseyide deniyorum ama işe yaramıyor tek teselli bebeğimin iyi oldugunu hissedebilmek....
kremlerden konusmussunuz benimde gögüsler çatlak belirtisi vermeye başladı mustela aldım arkadaşım kullanmıştı ve memnun kaldı hatta eczanede 3 al 2 öde vardı sonrasında daha çok gerek duyacagım için aldım umarım iyi olur.erken başlamamışımdır umarım kremlere...

Kızlar iki gün önce bebeğimin kalp atışlarını duyduğumuzu ama doktorumuzun 123 kalp atış hızını riskli bulduğunu söylemiştim. Bugün başka bir doktora gittik. 143 çıktı bebeğimin kalp atış hızı, hamd olsun Rabbime. Doktorum beni çok rahatlattı. 180 çıkar kalp atışı, iki hafta sonra düşer bebek dedi. Ya da tam tersi, bu bebek düşer riskli deriz dedi, 9 ay sonra doğar dedi. Kimin 1 hafta sonraya yaşamaya garantisi var ki dedi. O kadar içimi rahatlattı ki anlatamam. Çok şükür bunları duyduğuma çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

dedim ben sana tatlım yok korkulacak bişey şükür
sende istersen artık bu kadar sık muayene olma
15 de bir yeter :)

Iyi geceler kizlar size acil bisey sorcam, burda cok kisi oldugu icin belki Hémen cevap alabilirim diye yazdim, ben suan bugun tam 11 haftalik hamileyim , Dun doktora gittim bebegimi gordum Ama suan bende kanama var yani kan geldi , sizce neden olabilir , sizde oldumu bu hsftalarda tam yatiyorken gordum simdi ben nasil uyucam

canım günaydın.. ne yaptın.. kanamanla ilgili. doktora gittin mi? iyimisin şimdi..

canım ne kadar sevindim anlatamam, darısı başıma inşallah, bende seninle aynı durumdayım geçtiğimiz salı kalp atışını duyamadık 7+5 di haftaya da duyulmazsa Allah korusun diye çok korkuyorum.. inşallah rabbim bana da nasip eder bu duyguyu..Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize..

gunaydin kizlar nasilsiniz? ben cok mutluyum, dun bebisim kalp atislarini duyduk 170 atiyodu doktor bir az fazla dedi ama problem diyilmis, inanamiyorum ya 3-cu aya girmisiz....
allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah. ama benim bir problemim var. sol bobreyimde genislenme ve tuz var. cok aciyo canim, bi de tansiyonum cok dusukmus.

daha kimsedende cevap gelmemis gece saatleri olnca normal tabi

fatmakoca canim bisey yapmadim,iste kanam oldu ama devamli degildi, ve suan kalan kanlar cok koyu leke gibi geliyor, gece hic uyumadim ole kabusla uyandim ,zaten bu haftalarda tam tehlikeli haftalar
ruyamda dusuk yapmisin diye bebegi aliyolardi
Ben fransada oldugum icin hadi diyince doktora gidilmiyor
kendi doktorumda aksilikya dun Amerikaya gitti, artik esimde numarasi vardi mesaj yazdim insallah musait zamanda cevap verir degilse aklim bebegimde insallah bisey yoktur

tebrikler cnm.bende de sağ böbrek ağrısı oluyo dün bunun için serum yedim.çok şükül allaha bu gn iiyimdoktor muhtemelen kum döküyosundur dedi.

cnm ben dört kez düşük yapan biri olarak sana şunları söyleyebilirim. kanın rangi parlak kırmızı ise kötü. ağrı olursa özellikle bel ve kasıklarda şiddetlenirse olumsuzluk var demektir. kullandığın bir ilaç varmı onlarda neden olabilir. sırt üstü yat dinlen. kalkma. Allah seni ve bebeğini korusun.

tebrikler cnm.bende de sağ böbrek ağrısı oluyo dün bunun için serum yedim.çok şükül allaha bu gn iiyimdoktor muhtemelen kum döküyosundur dedi.

tesekkur ederim canim, ya bana da serum yazdi. 2 defalik sence bebeye bi zarari olurmu? bi de senin serumunun icine hangi ilaclar katildi?

tebrik ederim canım.. ben de haftaya gidicem..
bebeği hissedemiyorum ya çok telaşlanıyorum yerinde mi acaba diye
dün kimsecikler yoktu forumda tek takıldım..
çok sıkıcıydı
iyiki de geldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…