- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #4.641
daha kimsedende cevap gelmemis gece saatleri olnca normal tabi
fatmakoca canim bisey yapmadim,iste kanam oldu ama devamli degildi, ve suan kalan kanlar cok koyu leke gibi geliyor, gece hic uyumadim ole kabusla uyandim ,zaten bu haftalarda tam tehlikeli haftalar
ruyamda dusuk yapmisin diye bebegi aliyolardi
Ben fransada oldugum icin hadi diyince doktora gidilmiyor
kendi doktorumda aksilikya dun Amerikaya gitti, artik esimde numarasi vardi mesaj yazdim insallah musait zamanda cevap verir degilse aklim bebegimde insallah bisey yoktur
tebrik ederim canım.. ben de haftaya gidicem..
bebeği hissedemiyorum ya çok telaşlanıyorum yerinde mi acaba diye
dün kimsecikler yoktu forumda tek takıldım..
çok sıkıcıydı
iyiki de geldiniz...
günaydın..
sonuç nasıl.. merakla bekliyoruz.. :)
daha kimsedende cevap gelmemis gece saatleri olnca normal tabi
fatmakoca canim bisey yapmadim,iste kanam oldu ama devamli degildi, ve suan kalan kanlar cok koyu leke gibi geliyor, gece hic uyumadim ole kabusla uyandim ,zaten bu haftalarda tam tehlikeli haftalar
ruyamda dusuk yapmisin diye bebegi aliyolardi
Ben fransada oldugum icin hadi diyince doktora gidilmiyor
kendi doktorumda aksilikya dun Amerikaya gitti, artik esimde numarasi vardi mesaj yazdim insallah musait zamanda cevap verir degilse aklim bebegimde insallah bisey yoktur
tsk canim insallah kalbini duya bilirsin hayirlisiyla, o kadar garip bi duygu ki aslinda anlamakta zorlaniyorumdun halim cok fenaydi, ise bile gelemedim cok halsizdim agrim falan vardi, simdi de cok asebiyim isdekilere sinir oluyorum offff
evet adet kanamasi gbiydi
acile gidyorum canim esim gelcek simdi
dua edin insallah bisey yoktur
hamilelikte oluyo öyle sinir harbi canım yaaaa... kafayı takma...
ben de estim gürledim 2 gün önce
ben bebişin kalp atışını 2,5 hafta önce duydum canım 11. haftadayım ben
ama işte 2.5 haftadır ses yok.. çok küçük zaten hareket de etmeyince insan meraklanıyo :26:
ben de haftaya gidicem işte bakalım ne diyecek.. belki 2 li teste gönderir, zamanı gelmiş oluyo...
masallah seninki buyukmus benimki daha 8+5 daha yeni girmisiz 3-cu aya, ya ben dun doktora sordum ikili testi bana ailenizde yoksa sorun olmaz gerek yok dedi 12-ci haftada gidicem ama sence de genetik bi durummu bu aslinda?:26:
tesekkur ederim canim, ya bana da serum yazdi. 2 defalik sence bebeye bi zarari olurmu? bi de senin serumunun icine hangi ilaclar katildi?
ya işte belki bakü de uygulama farklıdır.. değişiyo burda hastaneden hastaneye göre bile değişiyo..
o yüzden doktorun yönlendirmesi daha iyi.. benim ilk bebişte yaptık bişiy çıkmamıştı, sağlıklı çok şükür biraz moralimi bozacak şeyler yaşadım tabi ama hatırlamak istemiyorum, şu anda 14 aylık ve turp gibi maaşallah bi problemi yok
bunda da ben 28 yaşındayım biraz yaş faktörü de var, sen 22 yaşındasın bildiğim kadarıyla.. yaşın genç.. bi de ben beklemediğim bi zamanda hamile kaldığım için ve geç öğrendiğim için hamileliğimi ilaç felan kullanmış olabilirim korkusuyla doktor istemese bile yaptırıcam..
sen içim rahat edecek diyosan yaptır.. zaten usg ye giriyosun ense kalınlığına bakılıyo.. sonra kan veriyosun.. sonuç çıkıyo.. çok zor bişey değil.. içim rahat edecek diyosan yaptır derim..
cnm düşük tehlikesi durumların da engellemek için de serum takıyorlar.böbrek ağrısı için rahatlatacağını söyledi doktor.ilaç katmadı.daha önce kanamam olduğnda düşüğü engellemek için ilaç katmşlardı ama ismini bilmiyrm.serum bebişi besliyo.
sezaryan ile doğum olursa 11.11.2011 de doğurmaya ne dersiniz:)doğum patlaması olcak
bobrekte tuz var benim tansiyonum dusuk bi de asiri halsizlik var o yuzden yazdi bebeyi beslemek icin henuz yaptirmadim icerisine yazmis oldugu ilaclar asagidakilar ben bebeye zarari olurmu diye korkuyorum / bu konuda bilgisi olanlar yaza bilirmi kizlar lutfennnnn
nace 0.9 200ml
cocarboxlase 50 q N2
dimedrol 1.0
sende 2-ci bebekmi ne buyuk mutluluk, masallah masallah insallah gun gelir anneanne nine olursunsen tecrubelisin o zaman uzucu seyleri dusunme her seyin hayirlisini Allah bilir, ultrasonda bakti zaten her sey normal dedi daha kan vermedim ben, hamilelikden once vermistim mikroplarim felan vardi ilac aldim bi sure, simdi bilmiyorum, eski tahlilleri de goturmusdum bakti ama olumsuz bi sey soylemedi. unsallah 11-12 haftasi gelsin gidicem yine de icim rahat olsun
sezaryan ile doğum olursa 11.11.2011 de doğurmaya ne dersiniz:)doğum patlaması olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?