2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canim gece yattigimda gordum ,yani okadar dikkat etmedim parlakligina ,sok oldum biranda
oyle cok sanci degildi ama hani adet sancisi gibi cok hafif sanci vardi gece, suan tabi koyu lekelenmeden baska bisey yok
bel agrim ise kac haftadir var ,suan oda cok degil
kullandigim sadece mide ilaci var ama doktor verdi hamile kullanabilir diye, baskada bi ilac almadim
insallah bisey yoktur

Nasıl bir sağlık sistemi.. acil yokmu canım benim.. sonucta seni bi doktorun görmesi lazım.. bekleme sakın.. bide Türkiyedeki sağlık sistemini eleştiriyoruz..

bu arada kanaman adet kanaması gibimiydi.. benim doktorum adet kanaması gibi olmayana kadar panik yapma hemen gel demişti.

tebrik ederim canım.. ben de haftaya gidicem..
bebeği hissedemiyorum ya çok telaşlanıyorum yerinde mi acaba diye
dün kimsecikler yoktu forumda tek takıldım..
çok sıkıcıydı
iyiki de geldiniz...

tsk canim insallah kalbini duya bilirsin hayirlisiyla, o kadar garip bi duygu ki aslinda anlamakta zorlaniyorum dun halim cok fenaydi, ise bile gelemedim cok halsizdim agrim falan vardi, simdi de cok asebiyim isdekilere sinir oluyorum offff

canım çok geçmiş olsun. kısa zamanda geçer inş. koyu renk olması iyi. açık kırmızı olması kötü imiş.. benimde geçen gün 1 damla kadar kan geldi. dr.um normal dedi. ama seninkini bilemem. Allah yar ve yardımcın olsun. çok da panik yapma dinlen bence

tsk canim insallah kalbini duya bilirsin hayirlisiyla, o kadar garip bi duygu ki aslinda anlamakta zorlaniyorum dun halim cok fenaydi, ise bile gelemedim cok halsizdim agrim falan vardi, simdi de cok asebiyim isdekilere sinir oluyorum offff

hamilelikte oluyo öyle sinir harbi canım yaaaa... kafayı takma...
ben de estim gürledim 2 gün önce
ben bebişin kalp atışını 2,5 hafta önce duydum canım 11. haftadayım ben
ama işte 2.5 haftadır ses yok.. çok küçük zaten hareket de etmeyince insan meraklanıyo :26:
ben de haftaya gidicem işte bakalım ne diyecek.. belki 2 li teste gönderir, zamanı gelmiş oluyo...

masallah seninki buyukmus benimki daha 8+5 daha yeni girmisiz 3-cu aya, ya ben dun doktora sordum ikili testi bana ailenizde yoksa sorun olmaz gerek yok dedi 12-ci haftada gidicem ama sence de genetik bi durummu bu aslinda? :26:

masallah seninki buyukmus benimki daha 8+5 daha yeni girmisiz 3-cu aya, ya ben dun doktora sordum ikili testi bana ailenizde yoksa sorun olmaz gerek yok dedi 12-ci haftada gidicem ama sence de genetik bi durummu bu aslinda? :26:

ya işte belki bakü de uygulama farklıdır.. değişiyo burda hastaneden hastaneye göre bile değişiyo..
o yüzden doktorun yönlendirmesi daha iyi.. benim ilk bebişte yaptık bişiy çıkmamıştı, sağlıklı çok şükür biraz moralimi bozacak şeyler yaşadım tabi ama hatırlamak istemiyorum, şu anda 14 aylık ve turp gibi maaşallah bi problemi yok
bunda da ben 28 yaşındayım biraz yaş faktörü de var, sen 22 yaşındasın bildiğim kadarıyla.. yaşın genç.. bi de ben beklemediğim bi zamanda hamile kaldığım için ve geç öğrendiğim için hamileliğimi ilaç felan kullanmış olabilirim korkusuyla doktor istemese bile yaptırıcam..
sen içim rahat edecek diyosan yaptır.. zaten usg ye giriyosun ense kalınlığına bakılıyo.. sonra kan veriyosun.. sonuç çıkıyo.. çok zor bişey değil.. içim rahat edecek diyosan yaptır derim..

tesekkur ederim canim, ya bana da serum yazdi. 2 defalik sence bebeye bi zarari olurmu? bi de senin serumunun icine hangi ilaclar katildi?

cnm düşük tehlikesi durumların da engellemek için de serum takıyorlar.böbrek ağrısı için rahatlatacağını söyledi doktor.ilaç katmadı.daha önce kanamam olduğnda düşüğü engellemek için ilaç katmşlardı ama ismini bilmiyrm.serum bebişi besliyo.

sende 2-ci bebekmi ne buyuk mutluluk, masallah masallah insallah gun gelir anneanne nine olursun sen tecrubelisin o zaman uzucu seyleri dusunme her seyin hayirlisini Allah bilir, ultrasonda bakti zaten her sey normal dedi daha kan vermedim ben, hamilelikden once vermistim mikroplarim felan vardi ilac aldim bi sure, simdi bilmiyorum, eski tahlilleri de goturmusdum bakti ama olumsuz bi sey soylemedi. unsallah 11-12 haftasi gelsin gidicem yine de icim rahat olsun

bobrekte tuz var benim tansiyonum dusuk bi de asiri halsizlik var o yuzden yazdi bebeyi beslemek icin henuz yaptirmadim icerisine yazmis oldugu ilaclar asagidakilar ben bebeye zarari olurmu diye korkuyorum / bu konuda bilgisi olanlar yaza bilirmi kizlar lutfennnnn
nace 0.9 200ml
cocarboxlase 50 q N2
dimedrol 1.0

cnm sağlık amaçlı zaten serum bebek için ayrıca senin böbrekler için ikinizede faydalı olcak.hem senin kadın doğum doktorun yazdıysa bu ilaçları kullanmaktan korkma.

bende ilaçlı serum da yedim normal serumda gebeliğimden beri 3 lt serum yedim.bebek için iğne de yaptılar.yani doktorlar bilir ne zararlı yada diil.ona göre vermştir sana ilacı

evet canım 11 arayla 2 çocuk
baya bi tecrübe kazanıcam :))

sezaryan ile doğum olursa 11.11.2011 de doğurmaya ne dersiniz:)doğum patlaması olcak

bence 20.11.2011 daha güzel.. 2011-2011 :)))
ama bana kısmet olmuyo.. çünkü kasımın ilk haftası en geç doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…